olej

4 oliën om u te helpen uw strijd met haaruitval te bestrijden

Plantaardige oliën zijn een bekende natuurlijke voedende en verzorgende agent voor het haar. Ze helpen fragiel, delicaat, droog haar, haar met roos, maar ook haar dat verzwakt en gevoelig voor uitval is. Welke haargroei-olie moet ik kiezen? We presenteren 4 voorstellen.

Klisolie – Versteviging en regeneratie

KlisolieKlis is een van de meest effectieve kruiden die helpt om meer haaruitval tegen te gaan, de haargroei te stimuleren en andere haarproblemen, zoals roos, te bestrijden. Klisolie is verkrijgbaar in pure vorm of in combinatie met andere ingrediënten die de goede werking van het haar ondersteunen, bijvoorbeeld paardenstaart. Voor degenen die vechten tegen kaalheid is het de moeite waard om Green Pharmacy schepolie aan te bevelen voor haaruitval. Dankzij de toevoeging van heet rood paprika-extract verbetert het preparaat de bloedtoevoer naar de hoofdhuid en worden de werkzame stoffen beter geabsorbeerd door haarwortels en bollen.

Arganolie – een exotisch serum voor gezond en sterk haar

Deze exotische olie, die uit Marokko naar Europa kwam, is rijk aan vitamine E, onverzadigde vetzuren en antioxidanten. Het is een echt serum voor haar, het werkt op een herbouwende en voedende manier op het haar. Het is ook een bondgenoot van een betere haargroei, dus Arganolie-afval moet worden aanbevolen aan iedereen wiens haar verzwakt, beschadigd en uitvalt.

Negerolie – voor kracht en vitaliteit van het haar

Negerolie is een echte ontdekking in de verzorging van verzwakt haar en verzwakt haar dat een grondige voeding nodig heeft. Negerzaden bevatten veel onverzadigde vetzuren die zeer waardevol zijn voor haarcellen, maar ook veel mineralen, aminozuren en vitaminen. Negerolie, gebruikt in de vorm van maskers en hoofdhuid wrijven, versterkt haarbollen, remt kaalheid, ondersteunt een snellere haargroei, regenereert vermoeid, futloos en zwak haar.

Onmisbare lijnolie – voor haar dat onmiddellijk opnieuw moet worden opgebouwd.

Lijnolie is een zeer gewaardeerd product, zowel in de cosmetica als in de natuurgeneeskunde. Het is rijk aan Omega 3 en Omega 6 zuren in perfecte verhoudingen voor het menselijk lichaam. Lijnolie is zeer effectief in het proces van haarregeneratie. Het versterkt follikels en haarfollikels, beschermt en herstelt het haar en helpt bovendien het niveau van het DHT-hormoon dat verantwoordelijk is voor de kaalheid van het mannelijk patroon te verminderen.

Als u geïnteresseerd bent in andere natuurlijke methoden om kaalheid te bestrijden, kunt u hierover lezen in dit artikel. Attentie, op het eerste gezicht kunnen ze bij u twijfels oproepen…….

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin