BrainActives pro 9

Brain Actives – de drijvende kracht achter de hersenen voor betere prestaties van de hersenen

Uitputting, stress, verslechtering van de hersenfunctie, d.w.z. de nachtmerries van de moderne levensstijl.

vermoeide man

Snelle levenssnelheid, te weinig slaap, te veel taken in de professionele en privé-sfeer, stress, werk dat een hoge mentale of fysieke efficiëntie vereist – dit zijn de factoren die vaak leiden tot een staat van totale uitputting.

Een organisme in een staat van chronische vermoeidheid is niet in staat om zichzelf volledig te regenereren. Het functioneert dus steeds slechter en tegelijkertijd geeft het ons een aantal waarschuwingssignalen, zoals:

 • gebrek aan energie,
 • gebrek aan motivatie en bereidheid om te handelen,
 • …verminderde stemming,
 • ergernis,
 • problemen met concentratie, geheugen, snelle associatie, assimilatie van nieuwe informatie,
 • slaapverstoring,
 • …hoofdpijn en duizeligheid,
 • spierpijn,
 • vermindering van creativiteit en mentale productiviteit.

Gezien de symptomen van vermoeidheid, is het de moeite waard om te proberen terug te keren naar een goede psychofysische toestand, omdat een langer verblijf in deze toestand kan bijdragen aan een algemene vermindering van de kwaliteit van leven en problemen met het vervullen van taken, maar ook aan een verzwakking van de immuniteit of zelfs de ontwikkeling van bepaalde ziekten, zoals auto-immuun- en beschavingsgroep.

Hoe vecht je voor een beter functionerende geest en lichaam?

yoga, meditatie

Als u wordt blootgesteld aan veel fysieke of mentale inspanning, wordt u vaak moe en krijgt u vaak een gebrek aan kracht, evenals een daling van de intellectuele productiviteit, is het de moeite waard om voor uzelf te zorgen met een verdubbelde kracht.

Bovenal moeten we leren effectief te ontspannen. We kunnen het doen door middel van sport, meditatie, yoga, lezen, verslavend lezen, ontspannen lezen, massages, baden met ontspannende oliën en andere manieren. Het land is er om elke dag wat tijd voor jezelf te besparen, jezelf af te sluiten van je werk en te ontspannen op je favoriete manier.

Een ander belangrijk punt is de slaaphygiëne. Een diepe, gezonde, voldoende lange slaap (bij voorkeur 7-8 uur) is een garantie voor een stevige portie rust en een efficiënte regeneratie van het lichaam, wat zich vertaalt in welzijn. In staten van verhoogde fysieke of mentale inspanning is het ook de moeite waard om te onthouden over gezond eten. Laten we proberen een menu te introduceren dat rijk is aan mineralen, vitaminen, onverzadigde vetzuren, complexe koolhydraten, eiwitten en eiwitten. Deze voedingsstoffen zijn waardevol voor de hersenen en zijn te vinden in: groenten, fruit, vis, noten, zaden en zaden, olie, volkorenproducten, spruiten, zuivelproducten, eieren.

Lichaamsbeweging speelt ook een belangrijke rol bij het in stand houden van een onberispelijke conditie en welzijn voor mensen die met hoge snelheid functioneren. Hoewel vaak in de menigte van taken hebben we niet de energie om extra fysieke activiteit te ondernemen, en opleiding is het laatste wat we zouden willen doen, is het de moeite waard te onthouden dat een deel van de sport of actieve recreatie, of zelfs een eenvoudige wandeling, ongelooflijke effecten ontspannen, oxygenating en bevorderlijk voor de vernieuwing van zowel geest en lichaam brengen kan.

Kijk er ook eens naar: Hoe beter slapen

Supplementen zijn ook een effectieve manier om vermoeidheid en verslechtering van de geestelijke conditie tegen te gaan. In dit geval zijn de zogenaamde nootropen (ook wel nootropen of procognitieve middelen genoemd), d.w.z. stoffen met neuroprotectieve effecten en verbetering van de hersenfunctie, perfect voor dit doel. Zeer goede resultaten kunnen worden verkregen door het gebruik van plantaardige nootrope stoffen, die het voordeel hebben ten opzichte van synthetische stoffen dat ze zonder voorschrift beschikbaar zijn, geen enkel risico van bijwerkingen opleveren en, het belangrijkst, het lichaam beïnvloeden volgens zijn natuurlijke ritme, terwijl ze tegelijkertijd zeer effectief zijn.

Brain Actives is een voedingssupplement speciaal ontworpen voor mensen die het risico lopen op mentale en fysieke belasting. Het heeft een meercomponentenformule, waardoor het zich onderscheidt door een breed scala aan activiteiten. Het elimineert de effecten van vermoeidheid, versterkt de weerstand tegen stress en “duikt” tegelijkertijd de hersenen op, wat ons helpt om onze dagelijkse taken uit te voeren.

Brain Actives – samenstelling

brain actives

Brain Actives is een multi-element product op basis van een van de meest effectieve plantaardige stoffen met adaptogene en pro-cognitieve effecten. Deze ingrediënten beschermen de neuronen, verhogen de weerstand tegen stress, helpen het lichaam zich aan te passen aan de omstandigheden en activeren de hersenen om beter te werken. In de Brain Actives capsules zitten ook B-vitamines en magnesium, die belangrijk zijn voor de goede werking van het zenuwstelsel. De inhoud van het supplement wordt aangevuld met cafeïne en theecrine, die energie toevoegen en tegelijkertijd de werking van de plantenextracten, die de basis van het supplement vormen, versterken.

KOOP BRAIN ACTIVES NU!

Hoe Brain Actives componenten werken:

 • Ashwagandhawortelextract [5% Vitanolides] – KSM-66® – verbetert de psychofysische toestand, vermindert het niveau van het stresshormoon (cortisol), heeft een antidepressieve werking. Het heeft een positieve invloed op de stemming, creativiteit en motivatie, elimineert de effecten van vermoeidheid. Voor zware intellectuele werklast voorkomt de ashwagandha concentratiedalingen en cognitieve beperkingen, waardoor een hoge mentale conditie behouden blijft, zelfs bij een grote hoeveelheid werk.
 • Extract van kleinbladig kruid [50% van de bakosiden] – verbetert het vermogen om te onthouden, helpt om een hoog concentratieniveau voor een langere tijd te behouden, verbetert de hersencirculatie, verbetert de mentale productiviteit, heeft een neuroprotectieve werking. Bovendien bevat bacopa waardevolle antioxidanten die ons beschermen tegen vrije radicalen en oxidatieve stress.
 • Centella bladextract [8% van de triterpenen] – verbetert de denkprocessen, verbetert de matchmaking en het geheugen, bewaakt een gezond, goed werkend zenuwstelsel, verhoogt de creativiteit en mentale helderheid, heeft een positieve invloed op de stemming, heeft een positief effect op de stemming, toont een adaptief effect en verhoogt de weerstand tegen stress.
 • Cafeïne en theacrien – componenten die, wanneer ze samen aanwezig zijn, zeer effectief zijn in: het toevoegen van energie, het verminderen van vermoeidheid, zowel lichamelijk als geestelijk, het verhogen van de lichamelijke conditie, het verhogen van de alertheid, het verhogen van de concentratie en motivatie, het verbeteren van het werk in de hersenen.
 • Pantotheenzuur, vitamine B6, vitamine B12 – zorgen voor de goede werking van het zenuwstelsel, vermoeidheid voorkomen, geestelijk evenwicht bevorderen, stemmingswisselingen voorkomen, concentratie verbeteren, bijdragen tot het behoud van een goede energiestofwisseling.
 • Magnesium – Aquamin™ Mg – magnesium verkregen uit zeewater met een uitstekende opneembaarheid. Dit element heeft een positieve invloed op onze mentale conditie, minimaliseert irritatie, spanning en angst. Hij is ook een bondgenoot van efficiënt geesteswerk.
 • Piperine (Bioperine) – heeft een positief effect op het zenuwstelsel, stabiliseert de stemming, heeft een positief effect op de cognitieve vermogens en verhoogt tegelijkertijd de opneembaarheid van de andere bestanddelen van het supplement.

Brain Actives – effecten van toepassing

brain actives

De agent werkt snel en efficiënt, en de eerste resultaten in de vorm van energieverhoging en verbetering van cognitieve processen, inclusief waarneming en concentratie, zijn al na ongeveer een half uur na toepassing zichtbaar.

Het grote voordeel van de Brain Actives is zijn langdurige werking. Het is geen onmiddellijke maatregel, die voor een korte periode wordt uitgevoerd, maar een maatregel die ons in staat stelt een solide basis te leggen voor een hoge mentale fitheid en een goede mentale conditie. Het is belangrijk om het regelmatig te gebruiken. Volgens de aanbevelingen van de fabrikant is de optimale dosis 2 capsules per dag.

De belangrijkste effecten van Brain Actives zijn:

 • verbetering van de hersencirculatie,
 • beter functionerend zenuwstelsel, verbetering van neurotransmitters (bijv. dopamine, serotonine, acetylcholine),
 • een verhoging van de mentale productiviteit,
 • een betere motivatie om te handelen, meer creativiteit,
 • het effect van de transparantie van de geest,
 • sneller te associëren en gedachten te formuleren, gemakkelijker om nieuwe kennis op te doen,
 • hogere energieniveaus, minder gevoelig voor vermoeidheid,
 • hogere fysieke kracht,
 • een beter humeur,
 • grotere weerstand tegen stress.

Wie heeft er behoefte aan Brain Actives-aanvulling?

Het bereik van de Brain Actives-acties is zo groot dat het supplement een remedie kan zijn voor veel problemen, van klassieke overbelasting en fysieke uitputting tot aandoeningen van de neurotransmittersecretie. Ik weet zeker dat ze zullen profiteren van de aanvulling:

 • alle mensen die zeer actief zijn,
 • mensen die mentaal en creatief werken,
 • lerenden,
 • atleten,
 • personen die werken in posities die waakzaamheid, goede reflexen en concentratie vereisen,
 • mensen die gevoelig zijn voor stress en psychisch prestatieverlies,
 • een persoon in een verzwakte mentale toestand.

Brain Actives – Meningen

brain actives

Het mengsel van Brain Actives-ingrediënten geeft zeer goede resultaten in termen van verbetering van de hersenfunctie, wat wordt bevestigd door het toenemende aantal positieve meningen over deze maatregel.

Klanten benadrukken dat de voorbereiding een effectieve ondersteuning is wanneer we worden blootgesteld aan hoge fysieke of intellectuele inspanningen. Het helpt om terug te keren naar een goede conditie, vermindert vermoeidheid, verhoogt energie, enthousiasme en creativiteit, leidt tot betere resultaten in termen van geest werk.

Brain Actives – Aankoop

De aanvulling kan worden gekocht via de officiële website van de distributeur: www.brainactives.nl Als u besluit om twee of drie Brain Actives-apparaten tegelijk te kopen, ontvangt u een gratis verpakking.

brain actives

KOOP BRAIN ACTIVES NU!

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin