Corsanum 13

Corsanum – hoe ondersteunt u hart en bloedvaten intensief met slechts één capsule?

Cardiovasculaire klachten zijn vandaag de dag een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen. De alomtegenwoordige stress, stimulerende middelen, een zittende levensstijl, ongezonde eetgewoonten, overwerk en slaapgebrek dragen allemaal bij tot de verzwakking van het hart- en vaatstelsel en toenemende onregelmatigheden in de werking ervan. Hypertensie, atherosclerose, hartaanvallen en beroerten zijn veel voorkomende gevolgen van jarenlang een ongezonde levensstijl te hebben. Om het hart en de bloedsomloop een hoog beschermingsniveau te bieden, werd een voedingssupplement met de naam Corsanum ontwikkeld. Het biedt uitgebreide ondersteuning voor alle onderdelen van het cardiovasculaire systeem en vermindert zo de kans op levensbedreigende aandoeningen.

Een goed functionerend cardiovasculair systeem als voorwaarde voor een goede gezondheid en vitaliteit in het dagelijks leven

heartbeat g1a0591a9e 640

Het cardiovasculaire systeem (bloedsomloop, cardiovasculair systeem) is een essentieel onderdeel van ons lichaam. Het bestaat uit de hartspier, die verantwoordelijk is voor het pompen van het bloed, en een uitgebreid stelsel van bloedvaten, waarvan we onderscheiden aders (die het bloed naar het hart toevoeren), slagaders (die het bloed van het hart af transporteren) en kleine haarvaten (die zorgen voor de uitwisseling van voedingsstoffen, hormonen, gassen en stofwisselingsproducten tussen bloed en weefsel).

Dankzij de bloedsomloop kunnen bloed, zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen en weefsels worden getransporteerd en kunnen onnodige stoffen – stofwisselingsbijproducten en toxines – worden afgevoerd.

Zonder een goed functionerend bloedvatenstelsel kan er geen sprake zijn van volledige gezondheid en welzijn. Wanneer het hart zwak is en de werking ervan verstoord, wanneer de bloedvaten verstopt zijn en het bloed niet vlot door het lichaam circuleert, kan dit leiden tot een verminderde bloedstroom.het hele lichaam, kunnen ernstige, levensbedreigende aandoeningen ontstaan, waaronder hoge bloeddruk en atherosclerose.

Zoals uit de statistieken blijkt, worden mensen op steeds jongere leeftijd door hart- en vaatziekten getroffen. Het begint onschuldig genoeg, met incidentele pieken in de bloeddruk, licht verhoogde niveaus van slechte cholesterol en lichte kortademigheid. Als de problemen beginnen toe te nemen, zijn we op weg naar het ontwikkelen van ernstiger kwalen.

De meest voorkomende cardiovasculaire aandoeningen zijn:

 • hypertensie,
 • atherosclerose,
 • ischemische hartziekte,
 • beroerte,
 • hartaanval,
 • hartfalen,
 • veneuze insufficiëntie, spataderen,
 • trombose,
 • longembolie.

De belangrijkste factor die het risico op hart- en vaatziekten verhoogt, is een ongezonde levensstijl, die onder meer het volgende omvat slechte voeding, gebruik van stimulerende middelen, oververmoeidheid, overwerk, buitensporige inspanning of, omgekeerd, te weinig lichaamsbeweging, stress, overgewicht, slaapstoornissen….

Hoe beïnvloeden de verschillende levensstijlelementen ons cardiovasculaire systeem?

friesalad g1b3bbe07e 640
 • Dieet – eendieet met veel ongezonde verzadigde vetzuren (bijv. Een dieet met veel ongezonde verzadigde vetzuren (bijv. vet vlees en vleeswaren, fastfood), zout en eenvoudige suikers verhoogt het risico op hypertensie, hartfunctiestoornissen en de vorming van atherosclerotische plaque in de slagaders. Een voeding die rijk is aan onverzadigde vetzuren, antioxidanten, vezels, vitaminen en mineralen, d.w.z. hoofdzakelijk volkorenproducten, groenten, fruit, vis, noten, zaden en plantaardige oliën, bevordert daarentegen de cardiovasculaire gezondheid.
 • Activiteitenniveau – regelmatige, matige lichaamsbeweging is goed voor het cardiovasculaire systeem. Wanneer we ons lichamelijk inspannen, versnelt onze polsslag, werkt het hart efficiënter en effectiever en pompt het bloed sneller, wat een betere oxygenatie en voeding van organen, cellen en weefsels bevordert. Terwijl systematische activiteit een manier is om het hart te versterken, de bloedsomloop te verbeteren en de bloeddruk te normaliseren, is een zittende levensstijl een methode om de problemen met de bloedsomloop te vergroten. Een gebrek aan activiteit draagt bij tot een verminderde coronaire en perifere bloedsomloop. Het bloed wordt niet optimaal rondgepompt, zodat de weefsels niet voldoende van zuurstof en voedingsstoffen worden voorzien. Een zittende levensstijl betekent ook een verhoogd risico op hypertensie, spataderen, bloedstolsels en atherosclerotische laesies.
 • Drugs – stimulerende middelen, vooral wanneer ze in grote hoeveelheden worden gebruikt, vormen een ernstige bedreiging voor de cardiovasculaire gezondheid. Sigaretten, alcohol, koffie en andere cafeïnehoudende producten – al deze stimulerende middelen verhogen de bloeddruk, wat op zijn beurt kan leiden tot gevaarlijke complicaties zoals hartaanvallen, beroertes en verminderd gezichtsvermogen. Bovendien verzwakt alcohol de hartspier en draagt het bij tot hogere niveaus van triglyceriden en slecht cholesterol, en verhogen sigaretten het risico op bloedklonters en coronaire hartziekten.
 • Stress, overwerk, uitputting – frequente nerveuze spanning en zware stress leiden tot abnormale hartritmes en verhoogde bloeddruk. Zij verhogen ook het risico op myocardischemie, verhoogde bloedplaatjesaggregatie, trombusvorming en, bijgevolg, hartaanvallen en beroerten. Anderzijds kunnen extreme uitputting en overbelasting of extreme lichamelijke inspanning leiden tot verzwakking en beschadiging van het hart en de bloedvaten.

Het bloedvatenstelsel zorgt ervoor dat het lichaam in evenwicht blijft en voorziet alle andere elementen van het lichaam van de stoffen die nodig zijn om de vitale functies in stand te houden. Tegelijkertijd is het een systeem dat gemakkelijk wordt verstoord en beschadigd door beschavingsfactoren. Het is daarom de moeite waard om speciale zorg te besteden aan het hart en de bloedvaten, vooral als:

 • we zijn op een leeftijd dat zorg voor onze gezondheid een prioriteit is (middelbare en hogere leeftijd),
 • je leidt niet echt een gezonde levensstijl
 • zijn we vaak oververmoeid,
 • leven onder stress
 • een hoog gehalte aan slechte cholesterol of een neiging tot bloeddrukpieken hebben, of aan andere hart- en vaatziekten lijden,
 • we zijn zware rokers of zware koffie drinkers,
 • een verhoogd risico lopen op een hartaanval of atherosclerose.

Corsanum – een natuurlijk recept voor een efficiënte bloedsomloop

 Corsanum

BESTEL NU CORSANUM

Corsanum, met zijn 6 speciale actieve stoffen, biedt een uitgebreide verzorging voor ons hart- en bloedvatenstelsel. Naast zijn beschermende eigenschappen heeft het ook een versterkende en normaliserende invloed op het hart en de bloeddruk. Door de progressie van ongunstige veranderingen in het cardiovasculaire systeem af te remmen, vermindert het risico op ernstige ziekten.

Interessant is dat vrijwel iedereen baat zal hebben bij Corsanum-suppletie, niet alleen degenen die een direct risico lopen op een hartaanval of beroerte. Voor veel jongere mensen, vooral zij die overwerkt zijn, het druk hebben, gestrest zijn of niet altijd tijd hebben om voor een gezonde voeding te zorgen en lichamelijke activiteit, biedt Corsanum een schild tegen mogelijke toekomstige cardiovasculaire problemen.

Corsanum supplement samenstelling

6 actieve plantaardige stoffen die in overeenkomstige hoge doses samenwerken, vormen het patent voor een doeltreffende formule ter ondersteuning van hart en bloedvaten.

 Corsanum

Corsanum bestaat uit:

 • Korianderbladextract – bevat een rijk scala aan vitaminen, mineralen en antioxidanten die een waardevolle ondersteuning vormen voor het cardiovasculaire systeem. Het beschermt het hart en ondersteunt de werking ervan, zorgt voor een goede bloedstolling, reguleert het cholesterolgehalte en voorkomt atherosclerose.
 • Druivenpitextract – heeft een gunstige invloed op het gehele cardiovasculaire systeem dankzij het hoge gehalte aan antioxidanten, waaronder flavonoïden en resveratrol. Het helpt de bloeddruk en het cholesterolgehalte te stabiliseren, ondersteunt de hartfunctie, houdt de bloedvaten in goede conditie, vergroot hun capaciteit en voorkomt ontstekingen. Het gaat ook de samenklontering van bloedplaatjes tegen, waardoor het risico op de vorming van gezondheidsbedreigende bloedklonters afneemt. Bovendien stimuleert het ingrediënt de regeneratieprocessen van het lichaam.
 • Meidoorn – een van de meest doeltreffende geneeskrachtige planten om hart- en vaatziekten te bestrijden en alle bestanddelen ervan te versterken. Het helpt de druk normaal en stabiel te houden, verbetert de bloeddoorstroming en zorgt voor een goede zuurstoftoevoer naar de cellen. Het beschermt, verwijdt en sluit de bloedvaten af en voorkomt de vorming van atherosclerotische plaque op de wanden van de slagaders. Het ondersteunt ook de functie van het hart, verhoogt de bloedtoevoer, zorgt voor een correct, regelmatig hartritme en vermindert aritmie. Het is nuttig bij hartfalen, hypertensie, een te hoog cholesterol- en triglyceridengehalte. Het vermindert kortademigheid, nerveuze hartkloppingen en hoofdpijn, en heeft een ontspannende en licht kalmerende werking.
 • Extract van Europees olijfblad – een bron van waardevolle bio-stoffen, waaronder oleuropeïne. Oleuropeïne is een polyfenol met veelzijdige positieve effecten op ons lichaam. Het heeft antioxiderende, antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen. Het remt het verouderingsproces, verbetert de immuniteit, beschermt cellen tegen beschadiging, vermindert het risico op beschavingsziekten, waaronder atherosclerose en kanker. Het heeft ook een gunstige invloed op het cardiovasculaire systeem. Het reguleert de bloeddruk, verbetert de doorbloeding van de hartspier en versterkt de hartkransslagaders. Het remt ook het samenklonteren van bloedplaatjes en vermindert zo de kans op bloedklonters.
 • Extract van oreganokruid (rijk aan karwakrol) – heeft sterke antioxiderende eigenschappen. Beschermt en versterkt het hart en de bloedsomloop, leidt tot een lager cholesterolgehalte en vermindert de kans op stuwing en bloedklonters. Bestrijdt schadelijke vrije radicalen, gaat vroegtijdige veroudering van het lichaam tegen en geeft ons in plaats daarvan een goede immuniteit en veel vitaliteit.
 • IJzerfumaraat – een vorm van ijzer met een zeer goede biologische beschikbaarheid. Verbetert het transport van zuurstof naar de cellen, zorgt voor de juiste aanmaak van hemoglobine in het lichaam, ondersteunt de aanmaak van rode bloedcellen, gaat bloedarmoede tegen. Het heeft een versterkend effect op het organisme, vermindert vermoeidheid en moeheid, verbetert de mentale prestaties, verbetert de immuniteit.

Corsanum – hoe in te nemen?

NeemCorsanum 2 keer per dag, 1 capsule per keer. Drinken met een glas water. Het gezondheidseffect in de vorm van een sterker en efficiënter cardiovasculair systeem treedt op bij systematisch gebruik gedurende ten minste een maand. Om de effecten te maximaliseren, wordt aanbevolen de supplementatie te combineren met regelmatige, matige lichaamsbeweging, het vermijden van stress en een gezonde voeding.

Corsanum – effecten

 Corsanum cardiovasculaire capsules

De werking van Corsanum is gericht op een algehele verbetering van de functie van het cardiovasculaire systeem, door het te beschermen tegen schadelijke factoren en gevaarlijke aandoeningen te voorkomen. De rijke samenstelling van de actieve bestanddelen van het product beantwoordt perfect aan deze doelstellingen. De belangrijkste effecten van het supplement zijn:

 • Verbetering van het metabolisme van lipiden (vetten), verlaging van het gehalte aan triglyceriden en cholesterol LDL, die ongunstig zijn voor onze gezondheid.
 • Remming van de samenklontering van bloedplaatjes en vernauwing van het aderlumen, waardoor het risico van bloedklonters, embolieën, hartaanvallen en beroerten wordt verminderd.
 • Verbetering van de conditie van de bloedvaten – verhoging van hun elasticiteit, hun dichtheid, versterking van hun wanden.
 • Normalisatie van de bloeddruk.
 • Versterking van het hart.
 • Vermindering van hartritmestoornissen, verbetering van de hartspierfunctie.
 • Vermindering van nerveuze spanning.
 • Verbetering van de bloedcirculatie in het hele lichaam en verbetering van de bloedstroom door het hart.
 • Verbetering van de functie van de aderen.
 • Vermindering van het risico op atherosclerose, coronaire hartziekten en andere chronische hart- en vaatziekten (dankzij het hoge gehalte aan antioxidanten).

Corsanum – adviezen

De Corsanum-formule scoort zeer goed in de gebruikersrecensies. Het wordt gewaardeerd om zijn snelle en intensieve verlichting van hart- en bloedsomloopaandoeningen en zijn doeltreffende bescherming tegen de progressie van ongunstige veranderingen. Talrijke klanten hebben verbeteringen geconstateerd van de bloeddruk, de polsslag en de hartfrequentie, de opheffing van ademnood, nervositeit en gemakkelijke vermoeidheid, en verbetering van het lipidogram.

 Corsanum

BESTEL NU CORSANUM

Bronnen:

 • https://www.webmd.com/vitamins-and-supplements/hawthorn-uses-and-risks
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-coriander
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/324878
 • https://www.healthline.com/nutrition/9-oregano-oil-benefits-and-uses
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/263332

Category: gezondheid

Article by: admin