tonosin

De Tonosin – de natuurlijke manier om tinnitus te maken

Lawaai in de oren is een vervelend en moeilijk te behandelen gezondheidsprobleem, dat volgens schattingen ongeveer 20% van de bevolking treft. Het onaangename fenomeen van het ervaren van geluiden die niet echt bestaan, maakt het normale leven veel moeilijker, wat soms leidt tot ernstige nerveuze en mentale spanningen. Er zijn verschillende methoden om deze aandoening te behandelen, waaronder het toedienen van ontstekingsremmende middelen, zuurstoftherapie in de hyperbare kamer en tenslotte psychotherapie. We kunnen onszelf ook helpen door gebruik te maken van een oorpreparaat zoals Tonosin, met een speciaal ontwikkelde, innovatieve formule.

De oorzaken van tinnitus

Het akoestische fenomeen van geluiden die in de oren verschijnen zonder echte bron is strikt genomen geen specifieke ziekte-entiteit. Het is echter zo vermoeiend dat het irritatie, angst en zelfs depressie kan veroorzaken.

Want het is onmogelijk om normaal te functioneren als we lange tijd hardnekkige ruis, geknetter, gezoem, gefluit, gerinkel of andere dergelijke luisterervaringen horen. Het is moeilijk om je op iets te concentreren, het is onmogelijk om te werken, te rusten, te slapen. Als we ons ervan bewust zijn dat dit soort kwalen een signaal kunnen zijn van een ernstige ziekte, is het moeilijk om een rustig leven te leiden.

Gelukkig is het mechanisme van de tinnitusvorming niet volledig onderzocht, maar het is bekend dat 80% van de gevallen het resultaat is van kleine maar onomkeerbare veranderingen in het binnenoor, die het gevolg zijn van beschadiging van de hoorcellen in het slakkenhuis. De overige situaties kunnen het gevolg zijn van diabetes, atherosclerose, hypertensie, schildklieraandoeningen, nierfalen, maar bij de overgrote meerderheid van de mensen zijn de symptomen het gevolg van onschadelijke degeneratieve processen.

Het is moeilijk om het ontstaan en de aard van ongewenste en illusoire akoestische signalen duidelijk te definiëren, omdat de vorming van tinnitus als gevolg van veranderingen in de auditieve cellen een complex fenomeen is. Zogenaamde auditieve hyperopie is het resultaat van abnormale activiteit van het zenuwstelsel in de gehoorgang. Neuronen interpreteren bepaalde signalen verkeerd als geluiden, versterken ze en lokken specifieke reacties uit. Daardoor horen we geluiden die niet echt bestaan en die ons grote problemen bezorgen.

Hoe ga je om met ongewenste geluiden?

Als we weten dat het ontstaan van de kwaal niet louter een ziekte is, kun je zelfgemaakte methoden uitproberen. Het grootste probleem lijkt de kwestie van een fatsoenlijke nachtrust te zijn. Als we gestoord worden door een rijpend geluid, moeten we eerst kalmeren en nadenken over iets aangenaams. Val niet in volledige stilte in slaap, het is het beste om de radio rustig aan te zetten, laat hem de hele nacht door spelen. U moet echter geen stopwatches gebruiken, want die helpen toch niet, en kunnen zelfs de ongewenste akoestische effecten versterken.

Als we overdag geen sterke geneesmiddelen willen gebruiken, en we weten allemaal dat het gebruik ervan niet goed is voor het lichaam, moeten we naar specifieke producten met een extern effect grijpen. Een dergelijke natuurlijke methode om hardnekkige luistersensaties te bestrijden wordt voorgesteld door de fabrikant van een preparaat genaamd Tonosin, een oordruppel met een doordachte, uitgebreide formule.

Krople na szumy uszne Tonosin

Tonosin – specifieke eigenschappen

Volgens de mening van de makers van deze niet-invasieve methode voor de behandeling van auditieve hypermetropie is het belangrijkste voordeel ervan het feit dat het tegelijkertijd op drie niveaus invloed heeft. Namelijk:

  • Het preparaat raakt direct de vervelende symptomen omdat het de barrière versterkt die de echt hoorbare geluiden scheidt van de geluiden die het gevolg zijn van zenuwstelselaandoeningen en deze laatste effectief neutraliseert in de loop van de tijd totdat ze volledig verdwijnen.
  • Door het verminderen van interferentie en het verbeteren van de doorbloeding van de bloedvaten in het binnenoor, verbetert de Tonosin de hoorkwaliteit aanzienlijk.
  • Door het kanaal dat de geluidsgolven naar het trommelvlies leidt sterk te versterken en schade aan de cellen van het binnenoor door externe factoren zoals lawaai te voorkomen, beschermt een specifiek kenmerk het hele auditieve systeem aanzienlijk.

Tonosin – samenstelling van het preparaat

Het unieke karakter en de effectiviteit van Tonosine wordt bepaald door de unieke samenstelling – natuurlijke ingrediënten met bekende en empirisch bevestigde eigenschappen. Deze zijn:

  • Japanse gingko – stimuleert de zenuwvezels die verantwoordelijk zijn voor het overbrengen van echte akoestische prikkels, terwijl de subjectief waargenomen oorsuizingen tot een minimum worden beperkt. Tegelijkertijd breidt het de bloedvaten uit en draagt het bij aan een goed gehoor door de bloedstroom beter te reguleren en van zuurstof te voorzien. Daarnaast heeft ginkgo biloba een gunstig effect op andere aspecten van de gezondheid van het organisme, namelijk het vertraagt de verouderingsprocessen, heeft een goede invloed op de conditie van de huid, verlaagt het cholesterolgehalte. De plant bevat maar liefst 60 werkzame stoffen die het organisme positief beïnvloeden.
  • Zink – net als ginkgo biloba versterkt en stimuleert zink de zenuwvezels en verwijdt het de bloedvaten en verbetert het de doorbloeding, waardoor het bijdraagt aan de eliminatie van onaangename hoorervaringen. Daarnaast vervult dit element vele verschillende functies in verschillende stofwisselingsprocessen, onder andere neemt het deel aan de synthese van hormonen en het metabolisme van koolhydraten, vetten en eiwitten, verbetert het de intellectuele prestaties, kalmeert het huidirritaties.
  • Magnesium – heeft een aanzienlijke invloed op het hele zenuwstelsel, met inbegrip van de goede werking van het hoortoestel en mentale functies zoals geheugen, concentratie en associatie. Het tast ook het immuunsysteem en de schildklier aan, beschermt tegen giftige stoffen en voorkomt in combinatie met vitamine D osteoporose.
  • Pyridoxine, oftewel vitamine B6, heeft een positief effect op het zenuwstelsel en voorkomt gehoorproblemen: slechthorendheid en een voorgevoel van gehoor. En omdat vitamine B6 ook de doorbloeding ondersteunt, is het naast deze eigenschappen ook nuttig bij de behandeling van hypertensie, die een van de oorzaken van tinnitus kan zijn.
  • Vitamine B12 – net als andere B-vitamines, cobalamine of B12, is essentieel voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Het stimuleert de productie van rode bloedcellen, versterkt het immuunsysteem, neemt deel aan de stofwisseling, voorkomt vele ziekten, waaronder gehoorproblemen.

Tonosin – effecten en effecten van de druppels

Het nieuwe product geeft hoop aan iedereen die de vervelende effecten van een voorgevoel van horen, zoals lawaai, gefluit, gerommel of rinkelen, heeft moeten doorstaan zonder sterke medicatie te hoeven nemen of een pijnlijke behandeling te hoeven ondergaan.

De innovatieve formule van de Tonosin drops maakt het mogelijk om beter onderscheid te maken tussen schijnbare en echte geluiden, bovendien verdwijnt de eerste geleidelijk aan tot ze volledig verdwijnen.

Tonosin heeft volgens de auteurs, door het verbeteren van de bloedcirculatie in het binnenoor en het versterken van het kanaal dat de akoestische signalen naar het trommelvlies leidt, ook andere gunstige effecten.

Het verbetert de kwaliteit van uw gehoor, voorkomt hoorceldegeneratie en beschermt uw hele hoortoestel. De fabrikant zorgt ervoor dat door het gebruik van twee of drie druppels per dag, u binnen enkele dagen een duidelijke vermindering van ongewenste geluiden opmerkt, en na twee weken zal uw gehoor merkbaar verbeteren en zal de storing verdwijnen.

Tonosin – meningen van mensen die de druppels al hebben gebruikt

De specificiteit wordt vooral aanbevolen door specialisten in de natuurgeneeskunde als een veilig, niet-invasief en effectief middel dat niet alleen wordt gebruikt bij de behandeling van gehoorhyperopie, maar ook bij de preventie van alle gehoororgaankwalen.

Tonosin geniet ook een positieve mening onder de patiënten. De meeste van hen benadrukken het significante kwaliteitsverschil tussen de vorige toestand en de huidige toestand, toen ze Tonosin drops begonnen te gebruiken. Sommigen zijn enthousiast over het volledig verdwijnen van alle vervelende geluiden en een aanzienlijke verbetering van het gehoor zelf. Het valt te hopen dat de nieuwe methode van tinnituscontrole gunstig zal blijken te zijn voor alle andere patiënten.

Waar kunt u het product kopen?

De eenvoudigste en veiligste manier is om het product direct te gebruiken. van de kant van de fabrikant. Op deze manier kopen we het product goedkoper (u kunt profiteren van de promotie), en bovendien met een garantie voor de originaliteit van het product.

Krople na przeczulicę słuchową Tonosin

Klik en ga naar de website van de Tonosin fabrikant

Category: gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin