diabeters

Diabeters – alvleesklierbeschermer en stimulator voor de productie van insuline

Oorzaken en risico’s van diabetes mellitus

glucometer

Diabetes mellitus treedt op wanneer de bloedsuikerspiegel te hoog is, namelijk meer dan 125 mg per vastenproef. De zogenaamde pre-diabetische toestand ligt in het bereik van 100 tot 125 mg. Glucose, d.w.z. eenvoudige suiker, is de belangrijkste energiebron voor het lichaam, die met voedsel wordt geconsumeerd. De opname van glucose door het lichaam wordt gecontroleerd door insuline – een hormoon dat door de alvleesklier wordt geproduceerd. In het geval van een gezond persoon, het mechanisme van insulineproductie en suikeropname verloopt soepel en het glucosegehalte blijft normaal. Soms is dit delicate evenwicht echter verstoord en blijft er suiker in het bloed achter in plaats van de cellen te voeden.

Er zijn twee belangrijke types van deze ziekte: type 1 diabetes, insulineafhankelijk genoemd, die voornamelijk jonge mensen treft als gevolg van de abnormale activiteit van het immuunsysteem, en type 2 diabetes, die wordt bevorderd door obesitas, hoge bloeddruk en gebrek aan beweging. Afhankelijk van de gekozen indeling worden ook verschillende extra variëteiten vermeld.

Het meest voorkomende type 2 is voor een groot deel het resultaat van een ongepaste levensstijl, vooral een koolhydraatrijk dieet. Door het eten van hoogverwerkt voedsel, snoep, wit brood, pasta, eten we tegelijkertijd kilo’s suiker. Bovendien is er een gebrek aan lichamelijke activiteit, wat het risico op ziekte nog verder verhoogt.

Er zij aan herinnerd dat naarmate de ziekte zich ontwikkelt, de gezondheidsproblemen steeds ernstiger worden. Het risico van een hartaanval, beroerte, nierfalen, trombose met necrotisch weefsel dat leidt tot amputatie, ketoacidose, lactaatzuurose, blindheid, coma, enz. neemt toe.

Hoe kan ik diabetes bestrijden?

groenten

In het vergevorderde stadium van de ziekteontwikkeling is een farmacologische behandeling nodig en in het geval van ineffectiviteit een behandeling met insuline. In veel gevallen kan de ziekte echter worden gestopt door een verandering in de levensstijl, met name in de voedingsgewoonten en door het gebruik van supplementen op basis van stoffen van plantaardige oorsprong die bekend staan om hun vermogen om het bloedglucosegehalte te stabiliseren.

Wat de voeding betreft, is het raadzaam om zoveel mogelijk groenten met langzaam geabsorbeerde koolhydraten in het menu op te nemen, namelijk: alle soorten sla, komkommers, zuurkool, spinazie, bieslook, uien, bloemkool en broccoli, courgettes en pompoenen, tomaten, groene paprika’s, verse champignons en asperges. Eenmaal per dag moet je groenten eten die wat meer koolhydraten bevatten – rode biet, kool, rode peper, wortel, selderij, raap, raap, koolraap, koolrabi. Peulgroenten en vers gekookte aardappelen worden niet aanbevolen.

Wat fruit betreft, moet u minder eten dan groenten en alleen die met een lager suikergehalte – citroenen, grapefruits, aardbeien, aardbeien, minder vaak appels, peren, pruimen, kersen, frambozen, perziken, mandarijnen, ananassen, watermeloenen. Het menu voor mensen met een hoger suikergehalte moet ook volkoren graanproducten bevatten, zoals volkorenbrood in plaats van wit brood. Lichaamsbeweging, goede slaap en stressbeheersing zijn van groot belang voor het goede verloop van stofwisselingsprocessen. Tot slot is het de moeite waard om een goed voedingssupplement te gebruiken, zoals het onlangs op de markt gebrachte Diabeters-supplement.

Diabeters – samenstelling van het supplement

diabeters

De formule van het geneesmiddel is gebaseerd op plantaardige materialen die bekend zijn bij de geneeskunde. Het is voornamelijk witte moerbei, waarvan de bladeren de activiteit van enzymen remmen die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van suikers, wat op zijn beurt het moeilijk maakt om koolhydraten op te nemen en voorkomt dat er suiker in het bloed komt. Deze Aziatische plant wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. De werking om de bloedsuikerspiegel te normaliseren is het resultaat van de aanwezigheid van een aantal belangrijke werkzame stoffen, waaronder quercetine, dat essentieel is voor de koolhydraatstofwisseling. Witte moerbei vermindert niet alleen het glucosegehalte, maar beschermt ook de cellen tegen vrije radicalen.

Het tweede ingrediënt van het supplement is het extract van bittere meloen. Deze meloen, ook wel de balsamico-peer en komkommerhalfrond genoemd, is ook een suikervernietiger geworden, omdat het een enorme invloed heeft op de insulineproductie en het egaliseren van bloed en urinesuiker, wat wetenschappelijk bewezen is. Bittere meloen heeft ook een hele reeks andere gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het voorkomt veel ziekten, waaronder hart- en vaatziekten en kanker, en sommige geneest zelfs sommige ziekten. Door de voedingswaarden houdt het het lichaam in goede conditie, helpt het om het lichaamsgewicht, cholesterol, triglyceriden en bloeddruk op peil te houden.

Lees het ook: Presuren Cardio – voedingssupplement voor het reguleren van de bloeddruk

Een andere stof in de Diabeters-formule is gurmaru-extract, een plant uit Azië. Lang gebruikt in Ayurveda als een natuurlijke geneeskunde voor diabetes, het bereikte Europa relatief recentelijk en de effectiviteit ervan in het verminderen van de bloedsuikerspiegel is bevestigd door de laatste onderzoeken. Werkzame stoffen in de gurmara stimuleren de alvleesklier om insuline te produceren en remmen de opname van suiker uit het geconsumeerde voedsel. Daarnaast heeft gurmarium de mogelijkheid om smaakreceptoren in de mond te blokkeren die verantwoordelijk zijn voor de zoetheid van de smaak. Op deze manier vermindert de plant de eetlust voor snoepjes, wat het afslankproces ondersteunt.

Diabeters – Eigenschappen en prestaties

therapeutische eigenschappen van bomen

Zoals hierboven vermeld, bestaat het supplement alleen uit natuurlijke stoffen, en zijn unieke formule maakt het niet alleen geschikt voor de preventie van diabetes, maar ook als een belangrijk hulpmiddel bij de bestrijding van diabetes, met name type 2. De effectiviteit bij het remmen van de voortgang van diabetes is bevestigd door klinische studies.

Diabeters verbetert de alvleesklierfunctie, verhoogt de insulineafscheiding, helpt de juiste bloedglucosewaarden te behouden. Tegelijkertijd blokkeert het de eetlust, waardoor niet alleen de eetlust voor snoep wordt afgeremd, maar ook het gevoel van verzadiging tijdens de maaltijd, doordat het de receptoren in de maagwanden aantast.

Deze specificiteit is een soort “beschermer van de alvleesklier”, waardoor zelfs beschadigde cellen van deze klier kunnen worden geregenereerd, de hoeveelheid geproduceerde insuline wordt verhoogd, het proces van glucose gebruik is gunstiger voor het lichaam. Bovendien kunt u genieten van een verminderde eetlust en gemakkelijker gewichtsverlies, evenals lagere cholesterolniveaus.

Diabeters – Consumentenverwachtingen

De zeker bemoedigende beschrijving van de producent geeft ons de hoop dat we te maken hebben met een echte bondgenoot in de strijd tegen de dreiging van diabetes. Dit lijkt de mening te bevestigen van mensen die het supplement al hebben gebruikt. Ze benadrukken dat Diabeters hielp bij het reguleren van de glucosespiegels en de vermindering van het aantal geconsumeerde maaltijden aanzienlijk vergemakkelijkte, wat zeker bijdroeg tot een betere conditie van het hele lichaam.

Hier gaat u naar de officiële Diabeters-website

diabeters

Category: gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin