extra mind wielozadaniowy aktywator mózgu

Extra Mind – multifunctionele hersenactivator. Verhoog de capaciteit van je geest vanaf nu!

De Extra Mind is een nieuw voedingssupplement, dat is ontworpen om het hersenpotentieel te vergroten en alle problemen die de persoonlijke ontwikkeling in de weg staan te elimineren. Als u uit de autopsie het fenomeen kent van het vertragen van denkprocessen, het verlagen van intellectuele concentratie en prestaties, interne blokkade, moeilijkheden bij het nemen van beslissingen of het verdwijnen van creativiteit, dan mag de Extra Mind niet aan uw aandacht ontsnappen. Het is gebaseerd op een speciale formule die het functioneren van neuronen verbetert en de mogelijkheden van het menselijk brein vergroot. Uitgebreide actie om het werk van de psyche te verbeteren is een van de belangrijkste troeven van Extra Mind. De aanvulling komt ten goede aan vrijwel iedereen die het gevoel heeft dat zijn of haar geest effectiever en sneller zou kunnen werken en aan iedereen die worstelt met gebrek aan vertrouwen of moeilijkheden in de communicatie met andere mensen.

Hersenen in slow motion? Slechte mentale toestand? Dit zijn de symptomatische problemen van de huidige samenleving!

Een groot deel van de samenleving heeft te kampen met meer of minder psychische problemen. Dit zijn problemen van verschillende aard en ernst. Zelden hebben we te maken met typische psychische aandoeningen of meer ernstige aandoeningen zoals depressie of schizofrenie. Meestal kunnen we echter relatief mild, maar niet zonder enige negatieve invloed op de kwaliteit van ons leven, zoals:

 • neuroses,
 • depressieve stoornissen,
 • chronische stress,
 • chronische vermoeidheid,
 • concentratie- en geheugenstoornissen,
 • de vermindering van de intellectuele productiviteit,
 • emotionele ontheemding,
 • Stemmingsstoornissen,
 • sociale terugtrekking,
 • lage eigenwaarde,
 • Zelfconceptuele problemen,
 • de afname van de motivatie van het leven,
 • interpersoonlijke problemen.

Deze stoornissen werpen bijna altijd een schaduw over ons leven. Ze leiden tot een chronische verslechtering van ons welzijn, hebben een negatieve invloed op ons gedrag en onze sociale relaties, remmen onze emotionele en intellectuele ontwikkeling en onze professionele ontwikkeling en verstoren simpelweg ons dagelijks functioneren.

Wat veroorzaakt psychologische problemen?

neuronen

De achteruitgang van de mentale vorm en verschillende mentale problemen worden meestal geassocieerd met een verstoorde neurotransmitter economie in de hersenen.

Neurotransmitters (bijv. dopamine, serotonine, acetylcholine, adrenaline, GABA) zijn stoffen die de overdracht van impulsen tussen neuronen mogelijk maken en daardoor de stemming reguleren, de mentale functies verbeteren en het intellectueel potentieel vergroten. Als de concentratie van de neurotransmitters te laag is, beïnvloedt dit onze stemming, emoties en geestelijke vermogens.

Als we niet willen dat mentale problemen onze ontwikkeling blokkeren, onze contacten met andere mensen negatief beïnvloeden en de kwaliteit van ons leven verminderen, is het de moeite waard om te proberen het niveau van de neurotransmitters te normaliseren, en de meest effectieve manier om dit te doen is door het gebruik van voedingssupplementen die rijk zijn aan nootropische (pro-cognitieve) stoffen.

Plant nootropen (bijv. gotha cola, bergroos, Bacopa monnieri en andere), die de activiteit van neurotransmitters beïnvloeden, cognitieve processen verbeteren, de plasticiteit van de hersenen verhogen, stress en spanning verlichten, het werk van het zenuwstelsel stabiliseren en het vrijkomen van positieve toestanden en kenmerken in ons bevorderen, zoals: zelfvertrouwen, hoge motivatie, tevredenheid, handelingsbereidheid, creativiteit, hoge intellectuele prestaties, multitasking, moed, openheid en vrijheid in interpersoonlijke relaties.

Een van de voedingssupplementen die hoogwaardige stoffen bevatten die de werking van de hersenen verbeteren en de mentale functies uitgebreid verbeteren, is de Extra Mind die zojuist is besproken.

Extra Mind – een multi-track hersenactivator

Extra Mind

Het leven in de moderne wereld stelt ons voor vele moeilijke taken. Om ze te ontmoeten, moeten we dynamisch handelen en snel beslissingen nemen, en in goede fysieke en psychofysische conditie blijven.

De meest wenselijke eigenschappen zijn tegenwoordig ook efficiënte en vrije communicatie met andere mensen, hoge weerstand tegen stress en druk en het vermogen om afstand te nemen van problemen en snel slechte te doven en goede emoties los te laten. Velen van ons missen echter deze kwaliteiten.

Om onze mentale vorm te verbeteren, ons intellectueel potentieel te vergroten en de kwaliteiten en mogelijkheden te ontwikkelen die ons beter laten functioneren in de wereld van vandaag, is het de moeite waard om enkele eenvoudige tips te implementeren om aan onszelf te werken, en tegelijkertijd hersenboosters zoals Extra Mind te gebruiken. Dit is de beste manier om intern evenwicht te bereiken, stress te verminderen, mentale processen volledig te verbeteren en tegelijkertijd op veel gebieden van het leven vleugels te ontwikkelen.

Tips om de concentratie en het geheugen te verbeteren en het intellectueel potentieel te vergroten

 • Zorg voor voldoende zuurstof in de hersenen – richt u op regelmatige fysieke activiteit, breng tijd buiten door, werk mentaal met het raam open, ventileer vaak de kamers waarin u verblijft.
 • Zorg vooreen dieet dat rijk is aan voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de hersenen. Vertel junkfood: nee! Eet gezond en gevarieerd. Vaak zijn er voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega 3 en 6 zuren, eiwitten, B-vitaminen en magnesium (voor meer informatie zie hier: Dieet voor de hersenen).
 • Zorg voor een goede kwaliteit van de slaap. De geest werkt veel slechter in een onbelemmerd, niet geregenereerd organisme, dus het is de moeite waard om te zorgen voor een goede kwaliteit, voldoende lange slaap. Probeer altijd op hetzelfde moment te gaan slapen, slaap in een geventileerde kamer, probeer voor het slapen gaan je zenuwen te ontspannen en te kalmeren, besteed ongeveer 7-8 uur aan het slapen (lees meer: Hoe kun je beter slapen).
 • Lees! Lezen verrijkt niet alleen de verbeelding en verhoogt de plasticiteit van de hersenen, maar verbetert ook de concentratie en mentale productiviteit. Probeer elke dag minstens een half uur of een uur in te halen om te lezen. Dit kunnen al dan niet boeken zijn, maar dat hoeft niet, de pers of artikelen over onderwerpen die voor ons van belang zijn en die op het internet worden geplaatst, zullen ook werken.
 • Train je geest! Probeer nieuwe dingen te blijven leren – het is een geweldige manier om je hersenen te ontwikkelen. Doe eenvoudige oefeningen om uw geheugen te verbeteren en uw hersenen te activeren om te werken (bijv. achteruit tellen, alle objecten die u tegenkomt onthouden, proberen delen van teksten te herhalen, proberen te schrijven en te tekenen met uw linkerhand, etc.). Diverse woord-, cijfer-, logiek-, geheugen- en puzzelspellen zijn ook een uitstekende training voor de hersenen.

Tips om de mentale conditie te verbeteren, spanning, angst en stress te verminderen, de kwaliteit van het innerlijke leven te verbeteren.

Illustratie van het hoofd, de omtrek van de hersenen en de inscriptie: reset je geest
 • Zorg elke dag voor je rust. Na het voltooien van uw professionele en privé taken is het de moeite waard om een uurtje alleen voor uzelf te besteden en te ontspannen op uw favoriete manier (bijv. luisteren naar muziek, een bad nemen, lezen, etc.).
 • Wedden op meditatie. Regelmatige meditatie is een zeer effectieve manier om afstand te nemen van alledaagse problemen, te ontspannen, stress te verminderen en je innerlijke balans te herstellen.
 • Als je boos bent en negatieve emoties hebt, ontspan dan! In dit geval is de beste oplossing fysieke inspanning, bijvoorbeeld rondrennen, intensieve training, intensieve reiniging, enz.
 • Gebruik bevestigingen. Denk positief over jezelf, overtuig jezelf ervan dat je veel waarden hebt, dat je de kracht hebt om iets te doen, dat het je zeker zal lukken. Laat negatieve gedachten en emoties je niet overheersen. Kijk optimistisch naar het leven. Leer slechte emoties op te vangen en ze in de kiem te smoren. Positief denken en het omzetten van intenties in actie is de sleutel tot persoonlijke ontwikkeling en succes in het leven.
 • Gebruik voedingssupplementen die je immuun maken voor stressoren en je geest activeren en versterken.

Extra Mind en zijn unieke, geavanceerde formule

Extra Mind

De makers van Extra Mind hebben een preparaat ontwikkeld dat bestaat uit enkele van de sterkste stoffen die bekend staan om hun geestverruimende eigenschappen. Het is echter de moeite waard om op te merken dat deze stoffen volledig veilig zijn, geen bijwerkingen veroorzaken, niet verslavend zijn. Ze werken volgens het natuurlijke ritme van ons lichaam, zijn goed geassimileerd en zeer effectief in het verbeteren van het functioneren van het intellect.

Dankzij een speciale, intelligente combinatie van ingrediënten activeert de Extra Mind de vier delen van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het geheugen, de concentratie, de mentale productiviteit en de mentale energie, waardoor onze mentale capaciteiten worden uitgebreid.

Stimulatie van de hersenen, verbreding van de horizon, grotere helderheid en openheid van de geest, beter geheugen, concentratie en assimilatie van nieuwe kennis, beter humeur en een groter vermogen om zichzelf te ontwikkelen, het ontdekken van het ware potentieel van onze hersenen – dit zijn de eigenschappen van de Extra Mind die het resultaat zijn van zijn unieke formule.

BESTEL NU EXTRA AANDACHT

Voor wie is de Extra Mind een goede keuze?

Extra Mind heeft een multilevel effect op onze geest, dus het zal vele groepen mensen met verschillende verwachtingen ten goede komen. Het is gericht op vrijwel iedereen die het hersenwerk wil verbeteren, de zenuwen wil regenereren, de mentale conditie wil verbeteren, de mentale capaciteit wil vergroten, zich wil ontdoen van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbeperkingen.

Het is de moeite waard om hier enkele concrete voorbeelden van Extra Mind toepassingen te noemen. Wie heeft er baat bij de suppletie?

 • Alle personen die geestelijk werk verrichten dat creativiteit vereist, het vermogen om snel en efficiënt gedachten te formuleren, analytische vaardigheden.
 • Leerlingen die hun vermogen om nieuwe informatie te absorberen willen vergroten, hun vermogen om verworven kennis te onthouden en later te reproduceren willen verbeteren en hun concentratie willen verbeteren.
 • Individuen die stress, slechte emoties, angsten, een laag zelfbeeld en andere negatieve factoren die de zelfontplooiing remmen en sociaal isolement bevorderen, willen overwinnen.
 • Mensen die voor hun werk dynamische actie en een snelle reactie en besluitvorming nodig hebben.
 • Personen die hun professionele carrière in een stroomversnelling willen brengen.
 • Personen die hun uitdrukkingsvermogen en hun dialoog willen verbeteren.
 • Individuen die meer zelfvertrouwen willen hebben en beter willen worden gepercipieerd in hun omgeving.

Ongetwijfeld, als u zich in een van de genoemde of vergelijkbare situaties bevindt, is het de moeite waard om naar deze aanvulling te grijpen.

Extra Mind – opinies, effecten

een man die een gebaar met zijn duim laat zien, oké

De Extra Mind is een van de meest interessante voedingssupplementen om de hersenfunctie te verbeteren. Het werkt in vele dimensies, het afwenden van talrijke kwalen en kwalen van psychologische aard, die de moderne mens onder ogen moet zien. De meningen over Extra Mind zijn overwegend positief. De meest genoemde effecten van het preparaat zijn

 • efficiënter werk van de hersenen,
 • beter in staat zijn om zich te concentreren,
 • toename van de creativiteit en het mentale vermogen,
 • meer waakzaamheid, snellere reactie,
 • eliminatie van chronische vermoeidheid, apathie, traagheid, afkeer,
 • om stress, spanning en neurologische problemen te verminderen,
 • meer afstand tot problemen,
 • om het geheugen te verbeteren, het vergeten te verminderen,
 • grotere mentale absorptie, effectiever leren, betere resultaten in examens,
 • het verbeteren van de relaties met andere mensen in een professionele en particuliere omgeving,
 • sneller de carrièreladder op te klimmen,
 • meer zelfvertrouwen, waardoor de positieve kwaliteiten van je persoonlijkheid worden versterkt,
 • een meer open geest, ontwikkeling van ongeziene vermogens en positieve karaktereigenschappen.

Extra Mind – aankoop

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van de Extra Mind mindbooster, verwijzen wij u rechtstreeks naar de veilige website van de fabrikant van het product, waar het kan worden gekocht tegen een promotieprijs.

Extra Mind

BESTEL NU EXTRA AANDACHT

Bronnen:

Category: gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin