finasteryd

Finasteride – haaruitval tabletten, die de moeite waard zijn om voor te zorgen

Om het proces van alopecia androgene alopecia ten koste van alles te stoppen, gebruiken we verschillende soorten preparaten tegen haaruitval, waaronder die welke twijfelachtig zijn in termen van veiligheid voor ons lichaam. Een van die controversiële maatregelen is finasteride. Wat zijn de sterke en zwakke punten? Is zijn of haar langdurig gebruik een gezondheidsrisico?

Finasteride – prestaties en doeltreffendheid

finasterideDe chemische verbinding finasteride, die behoort tot de groep van steroïden, is een basiscomponent van geneesmiddelen die gebruikt worden bij de prostaatproliferatie. Daarnaast wordt dit middel ook gebruikt in de strijd tegen alopecia androgene alopecia. Geneesmiddelen die finasteride bevatten zijn beschikbaar op voorschrift, inclusief preparaten zoals Adaster, Antiprost, FinaGen, Finaster, Finaster, Propecia en Proscar. Het werkingsmechanisme van finasteride is het stoppen van de productie van 5-alfa-reductie. Dit enzym is de directe oorzaak van de omzetting van testosteron naar dihydrotestosteron (DHT), dat op zijn beurt verantwoordelijk is voor de verzwakking van de haarfollikels en daarmee voor de kaalheid van androgeen. Finasteride draagt daarom bij aan het blokkeren van de schadelijke activiteit van DHT, waardoor verdere haaruitval en kaalheid effectief worden tegengegaan.

Finasteride – bijwerkingen

Hoewel geneesmiddelen op basis van finasteride een effectieve barrière kunnen vormen tegen alopecia androgene alopecia, is het de moeite waard om de andere kant van de medaille op te merken, d.w.z. een hele reeks bijwerkingen die bij de behandeling kunnen optreden. Min of meer libido, vruchtbaarheidsstoornissen, vermindering van sperma, verminderde seksuele prestaties, vergrote borsten, verminderde testikels – ik denk niet dat iemand zulke symptomen in zichzelf wil zien. Helaas kunnen deze en soortgelijke hormonale stoornissen zich voordoen tijdens een langere finasteride behandeling. Het feit dat alopecia androgene alopecia tijdelijk wordt geremd in zijn geval spreekt ook tegen hem. Wanneer u stopt met het gebruik van dit geneesmiddel, zal uw haar weer beginnen uit te vallen.

Finasteride – Meningen – Meningen

Meningen over finasteride als remedie tegen alopecia androgene alopecia zijn meestal niet gunstig. 90% van de mannen die voor deze behandeling klagen over een slecht gereguleerde hormonale zuinigheid, die tot uiting komt in problemen met de vruchtbaarheid, vermindering (of verdwijning) van de seksuele drift, erectiestoornissen, zwelling en pijn van de borstklieren, etc….. Erger nog, sommige mannen benadrukken dat deze kwalen niet verdwenen zijn met de stopzetting van finasteride, maar dat ze zijn doorgegaan.

Kortom, finasteride kan een negatieve invloed hebben op het lichaam, met hormonale stoornissen tot gevolg die geen mens ooit zou willen aanpakken. Een natuurlijk preparaat voor alopecia androgene alopecia zoals Profolan heeft daarentegen geen van de hierboven vermelde schadelijke effecten. In dit artikel kunt u meer lezen over Profolan.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin