Germitox – veilig en effectief middel voor maag- en darmparasieten

Waar komen parasieten vandaan in het lichaam?

parasieten, gifstoffen

Het kan heel gemakkelijk gebeuren. Een verzwakte immuniteit en contact met parasieten is genoeg om hun gastheer te worden. Tot overmaat van ramp zijn ze zowel bij volwassenen als bij kinderen te vinden, en soms gebeurt het dat ze gedurende het hele leven van een geïnfecteerde persoon die zich daar totaal niet van bewust is, functioneren. Hoe kun je geïnfecteerd raken? Bijvoorbeeld door vuile handen, niet grondig gewassen producten die rauw worden gegeten, zoals fruit of groenten, het eten van besmet vlees, contact met dieren, baden in natuurlijke waterreservoirs, of zelfs iemand een handje helpen.

Parasieten, d.w.z. organismen die ten koste gaan van andere organismen, kunnen in ons lichaam voorkomen, meestal in het spijsverteringsstelsel, maar ook op onze huid. Inwendige parasieten zijn meestal: protozoën (verschillende soorten lammetjes), palingwormen (rondwormen en haver), amfibieën (menselijke lintworm). De meest voorkomende uitwendige parasieten zijn: schurft, teken, luizen, muggen.

De meest voorkomende symptomen van infectie met inwendige parasieten

Weinig mensen associëren bepaalde symptomen veroorzaakt door de aanwezigheid van parasieten met dit feit. Permanente vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn doen ons eerder zoeken naar de oorzaken in onze levensstijl of andere ziekten. In veel gevallen zijn dit echter typische symptomen van een parasitaire infectie, die we absoluut niet moeten onderschatten.

Een luide alarmbel moet bijzonder luid zijn, vooral in het geval van uitval van het immuunsysteem, gebrek aan eetlust en plotseling gewichtsverlies. Op deze manier manifesteert een van de meest voorkomende parasieten – de menselijke spoelworm – zijn aanwezigheid. Het bestaan ervan in het lichaam kan zich ook uiten in de vorm van zwakte, concentratieproblemen, hoesten, koorts, ademhalingsstoornissen.

Huidallergieën zijn ook een teken van infectie, vaak als gevolg van verzwakking van het immuunsysteem. Andere huidletsels en vervelende jeuk zijn veel voorkomende symptomen, samen met spoelwormen, van een haverinfectie. En hoewel het erop lijkt dat in de XXI eeuw het probleem van de parasitaire ziekten praktisch niet bestaat, blijkt dat elk jaar in Polen ongeveer 15% van de volwassenen en bijna 40% van de kinderen besmet zijn met haver. Tot overmaat van ramp blijft haver buiten het menselijk lichaam tot zes maanden levensvatbaar, waardoor hele families die samenleven gemakkelijk besmet kunnen raken.

Welke ziekten worden veroorzaakt door parasitaire organismen?

Dergelijke infecties moeten niet worden onderschat, niet alleen omdat ze tijdelijke klachten veroorzaken, maar ook omdat ze het lichaam van binnenuit vernietigen, wat leidt tot disfunctioneren van de inwendige organen en de vorming van veel gevaarlijke ziekten. Naar schatting sterven elk jaar 14 miljoen mensen in de wereld als gevolg van ziekten die worden veroorzaakt door parasieten.

Doden zijn niet altijd het directe gevolg van de aanwezigheid van deze organismen in het menselijk lichaam, hoewel er bijvoorbeeld gevallen zijn van sterfgevallen die worden veroorzaakt door de aanwezigheid in de darmen van een hele cluster van bladeren. Vaker wel dan niet dragen parasitaire organismen bij aan tal van gezondheidsproblemen, zoals immunodeficiëntie, reuma en artritis, neurologische problemen, depressie, prikkelbare darmsyndroom, diabetes, encefalitis.

Germitox, of hoe bestrijd je parasieten?

germitox

Als u last heeft van slapeloosheid, hoofdpijn, constante vermoeidheid of overmatige nervositeit, is er niets om op te wachten. De Germitox is niet alleen een geweldig anti-parasiet middel. Het zal uw lichaam reinigen van verschillende onzuiverheden, bacteriën en parasieten, en uw algehele gezondheid verbeteren door het versterken van uw spijsverteringsstelsel, hart en longen. De Germitox ontgift het lichaam en verwijdert effectief de parasieten met hun eitjes, zelfs binnen 30 dagen.

Deze veilige en natuurlijke specificiteit draagt ook bij aan de regeneratie van beschadigde weefsels en het herstel van de normale darmflora, terwijl het risico van herinfectie wordt voorkomen. Germitox is een voedingssupplement op basis van kruiden, dus in tegenstelling tot de meeste geneesmiddelen veroorzaakt het geen bijwerkingen. De effectiviteit van het preparaat bij de bestrijding van bacteriën en parasieten is het resultaat van een zorgvuldig ontworpen samenstelling van plantaardige stoffen met ontgiftende, ontstekingsremmende en regeneratieve effecten.

Germitox – natuurlijke en bewezen specifieke samenstelling

kruiden en oliën

Een breed aanbevolen en herhaaldelijk getest supplement is gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong die al lange tijd bekend zijn vanwege hun genezende eigenschappen. De details zijn onder andere:

  • Duizendblad,
  • centuria,
  • Een stinkende hoed,
  • Speciaal geselecteerde samenstelling van twintig extra stoffen, kruiden, algen, vitaminen en mineralen.

Ze creëren een parasietvriendelijke omgeving, beschermen tegen heraantasting, versterken het immuunsysteem en belangrijke organen.

De belangrijkste kruiden die de formule van het supplement vormen

Duizendblad (Achillea millefolium)

Het is een veelvoorkomend kruid, zowel in Polen als in de rest van de wereld. De Latijnse naam zou zijn afgeleid van de mythologische naam Achilles, die verondersteld werd deze plant te gebruiken als medicijn voor wonden. De plant wordt beschouwd als een bijna universeel geneesmiddel en wordt zowel uitwendig als inwendig gebruikt. Het duizendblad bevat terpenen, bioflavonoïden, alkaloïden, looistoffen en minerale zouten, en heeft een zuiverende werking op het lichaam, wat gunstig is voor de verwijdering van parasieten. Het heeft ook antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen, remt het bloeden en versnelt het genezingsproces. Bovendien is het nuttig bij de behandeling van spijsverteringsstoornissen en ondersteunt het de stofwisseling.

Centuria, of de Duizendpoot

Soms ook wel eens anders genoemd, namelijk rode gentiaan, is centuria een veel voorkomende, onopvallende plant met een breed en gevarieerd invloedsspectrum. Het bevat talrijke werkzame stoffen, bijvoorbeeld organische zuren, flavonoïden, glycosiden, terpenen, minerale zouten. Het wordt al lange tijd gebruikt in de volksgeneeskunde als middel tegen maag- en darmparasieten en heeft sterke anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen. Het ondersteunt de werking van het spijsverteringsstelsel en de regeneratie van door parasieten vernietigde weefsels.

Geurmuts of kruidnagel

Oorspronkelijk werd de plant vooral gebruikt als specerij, maar hij heeft ook medicinale eigenschappen, die in de 18e eeuw werden ontdekt. Zijn zeer belangrijke eigenschap is de mogelijkheid om de darmflora te herstellen. Bovendien heeft de dop een antiseptische en ontstekingsremmende werking, helpt hij maag-darmparasieten en spijsverteringsstoornissen te bestrijden en heeft hij sterk desinfecterende en samentrekkende eigenschappen.

Hoe werkt de Germitox en is het veilig?

germitox

Germitox is een authentieke parasietenveroveraar. Niet alleen worden ze effectief, zelfs binnen 30 dagen, uit het lichaam verwijderd in elk stadium van de ontwikkeling, maar het voorkomt ook de herhaling van de parasitaire ziekte. Dit is niet alles, het bevordert een snellere regeneratie van weefsels en inwendige organen, verlicht pijn en irritatie, elimineert spijsverteringsstoornissen. Naast de ontgiftende werking helpt het bij het herstellen van het natuurlijke evenwicht van de darmflora.

Door het innemen van Germitox tabletten komen we niet alleen voor eens en altijd van het probleem van de parasieten af, maar verbeteren we ook de gezondheid van het hele lichaam. Door de zorgvuldig geselecteerde samenstelling van de ingrediënten dragen we bij aan de normalisering van het spijsverteringsstelsel, reactiveren we de vitaliteit die verloren gaat door de aanwezigheid van parasieten en versterken we de fysieke en mentale conditie. De conditie van huid, haar en nagels wordt verbeterd en de immuniteit wordt versterkt.

Het gebruik van alleen natuurlijke, voornamelijk plantaardige stoffen maakt Germitox een volledig veilig preparaat zonder bijwerkingen.

Meningen van specialisten en gebruikers over het product

Talrijke studies en observaties, ook van patiënten met een parasitaire ziekte, lijken de effectiviteit van de specificiteit te bevestigen. De op de website van de fabrikant gepubliceerde adviezen bewijzen positieve veranderingen in de vorm van eliminatie van parasieten, versterking van de immuniteit, stopzetting van gastro-intestinale ontstekingen en allergieën, verbetering van de huidconditie.

Ook de feedback van de gebruikers is overwegend positief. Ook al is het in individuele gevallen niet gelukt om de overlastgevende huurders binnen een maand volledig kwijt te raken, positieve veranderingen, vooral op het gebied van de symptomen, zijn altijd merkbaar. Veel internetgebruikers zijn zeker tevreden, omdat Germitox hen heeft geholpen om de parasieten volledig uit het lichaam te verwijderen.

Germitox – waar te kopen en hoe te gebruiken?

Het is het beste om de website van de fabrikant te gebruiken, die de originaliteit van het product zal garanderen en ons tegelijkertijd in staat zal stellen om te profiteren van een van de vele promoties. Gebruik de bereiding volgens de instructies, één capsule per dag.

Bestel hier de originele Germitox

germitox

Category: gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin