gluckobalance 3

Glucobalance – een natuurlijk product om de bloedsuikerspiegel te helpen normaliseren

gluckobalance 150x150 1

Het is niet overdreven te stellen dat diabetes de gesel van onze tijd is. Het is een van de meest voorkomende ziekten van de beschaving; geschat wordt dat meer dan 300 miljoen mensen eraan lijden. Glucobalance is een product dat interessant zou moeten zijn voor elke persoon met diabetes, alsook mensen in een pre-diabetische toestand en mensen die steeds vaker symptomen van verstoringen van de koolhydraatstofwisseling in hun lichaam waarnemen.

Dankzij een goed samengestelde mix van natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun positieve invloed op de koolhydraatstofwisseling in het lichaam, helpt Glucobalance de suikerspiegel te normaliseren, de voortgang van diabetes een halt toe te roepen en de complicaties ervan te voorkomen. Een positief neveneffect van Glucobalance is ook de versnelling van het proces van afvallen.

Diabetes een stille vernietiger van het organisme

Oorzaken van type 2 diabetes

Diabetestype 2 behoort tot de beschavingsziekten, d.w.z. ziekten die ontstaan als gevolg van een ongezonde levensstijl en milieuomstandigheden. De directe oorzaken van type 2-diabetes zijn afwijkingen in het koolhydraatmetabolisme en een verminderde insulinesecretie, die leiden tot een aanhoudend hoge bloedsuikerspiegel.

Waar komen die afwijkingen vandaan? Helaas hebben ze te maken met onze voeding , en meer bepaald met te veel enkelvoudige suikers in de voeding en een te hoog lichaamsgewicht. Naast een slecht dieet zijn ook lichamelijke inactiviteit en alcoholmisbruik veel voorkomende factoren bij de ontwikkeling van diabetes.

Symptomen van type 2 diabetes

 • snelle en gemakkelijke gewichtstoename,
 • overmatige slaperigheid overdag,
 • vermoeidheid, desoriëntatie, malaise,
 • problemen met concentreren,
 • nervositeit,
 • constante vermoeidheid,
 • zwakte,
 • aanvallen van uitgehongerde honger,
 • meer zin in zoetigheid,
 • toegenomen dorst,
 • zichtproblemen,
 • gehoorproblemen,
 • verminderde immuniteit,
 • terugkerende infecties en ontstekingen,
 • droge huid,
 • frequente huidklachten,
 • apathie,
 • hoofdpijn,
 • buikpijn,
 • overmatig droge mond,
 • frequent urineren,
 • krampen.

Wat is het mechanisme voor het ontwikkelen van type 2 diabetes?

 een vrouw vraagt zich af of ze fruit of koekjes moet eten

Wanneer onze voeding wordt gedomineerd door producten met een hoog gehalte aan enkelvoudige suikers (bv. producten op basis van witte bloem, kant-en-klaarmaaltijden, fastfood, snoep, chips), zijn er beruchte pieken in de bloedglucosewaarde na de maaltijd. Om het glucosegehalte in het bloed te compenseren, scheidt de alvleesklier insuline af (een hormoon dat tot taak heeft de glucose uit het bloed aan de weefsels af te geven en dankzij hetwelk het suikergehalte wordt genormaliseerd).

Hoe sneller en frequenter de bloedsuikerspiegel stijgt, hoe meer insuline wordt afgescheiden. Als wij voortdurend een dieet volgen dat verzadigd is met suikers, worden onze weefsels steeds resistenter tegen de werking van insuline en houden zij op glucose uit het bloed op te nemen.

Het gevolg is dat in plaats van door de weefsels als energiebron te worden gebruikt, er een overmaat aan glucose in de bloedbaan circuleert. Hoewel er steeds meer insuline wordt geproduceerd, keert de glucoseconcentratie niet terug naar het normale niveau. Vandaar het verschijnsel van permanent verhoogde suiker, vandaar de moeilijkheid om de suiker bij diabetici te verlagen.

Deze voortdurende handhaving van een te hoog glucosegehalte in het bloed is een zeer ongunstig verschijnsel, dat leidt tot onregelmatigheden in de werking van vele organen en systemen, en als gevolg daarvan tot toenemende gezondheidsproblemen op velerlei gebied.

Diabetes wordt meestal voorafgegaan door pre-diabetes, die op zijn beurt wordt voorafgegaan door insulineresistentie. Ongeacht de fase van de glycemische stoornissen is het de moeite waard de eetgewoonten te wijzigen en een dieet in te voeren dat bevorderlijk is voor het verlagen van de suikerspiegel.

Lees ook: Diabetisch Dieet

Ook preparaten met extracten van geneeskrachtige planten die suikerverlagend werken, zijn een waardevolle steun. Glucobalance is een van die preparaten. Het product is des te interessanter omdat het enkele van de bekendste natuurlijke stoffen bevat die een tegengif vormen voor een te hoog suikergehalte.

 Glucobalance

Of u nu insulineresistentie heeft, pre-diabetes heeft of worstelt met diabetes type 2, Glucobalance zal u helpen uw koolhydratenbalans te stabiliseren en uw gezondheid te verbeteren.

Glucobalance werkt op 4 manieren:

 • verhoogt de gevoeligheid van de weefsels voor insuline, waardoor de insulineresistentie afneemt,
 • leidt tot een lagere bloedsuikerspiegel,
 • vermindert overgewicht en andere aandoeningen die verband houden met een te hoge bloedsuikerspiegel (bv. slaperigheid, vermoeidheid, meer zin in zoetigheid, spijsverteringsstoornissen),
 • beschermt organen en bloedvaten tegen schade die kan ontstaan als gevolg van hyperglykemie (overmatige suikerspiegel), vermindert het risico op diabetische complicaties.

Glucobalance – zorgt voor evenwicht in suikermetabolisme, zorgt voor goede orgaanfunctie

Glucobalance is een specifieke regelaar van het koolhydraatmetabolisme in het lichaam. Door de suikerspiegel te normaliseren, zorgt het tegelijkertijd voor een goede conditie en een goede werking van de organen. Door de ontwikkeling van diabetes te remmen, vermindert het risico op nierfalen, hartaanvallen en beroerten, oogziekten, neuropathie en vaataandoeningen.

Glucobalance, vooral in combinatie met een verandering van eetgewoonten, geeft snel en zichtbaar resultaat bij het stabiliseren van de suikerspiegel. De doeltreffendheid van het preparaat is te danken aan de zorgvuldig samengestelde formule. Het supplement bevat een samenstelling van natuurlijke stoffen die bekend staan om hun positieve effect op de bloedsuikerspiegel. Het duet van extracten van witte moerbei en kaneelschors speelt hierbij een uiterst belangrijke rol. Het is zeer actief in de regulering van de koolhydraatstofwisseling.

BESTEL GLUCOBALANCE NU

 Glucobalance

Hoe werken de hoofdingrediënten in Glucobalance?

Extract van witte moerbei

Dankzij de alkaloïde DNJ (1-deoxynojirimycine) heeft de witte moerbei een hypoglykemische (suikerverlagende) werking. Het vertraagt de vertering van koolhydraten en voorkomt dat ze snel in het bloed worden opgenomen. Op die manier vertraagt het het fenomeen van suikerpieken en vermindert het de onaangename symptomen die ermee gepaard gaan (bv. traagheid en vermoeidheid na de maaltijd, spijsverteringsstoornissen, plotseling oncontroleerbaar verlangen naar zoetigheid).

Moerbei verlaagt niet alleen de bloedsuikerspiegel, maar verhoogt ook de gevoeligheid van de weefsels voor insuline en stabiliseert de afscheiding ervan. Regelmatig gebruik van extracten van witte moerbei voorkomt de progressie en verergering van diabetes en vermindert het risico van de complicaties ervan (zoals diabetische voet, hart- en vaatziekten, oogziekten, vasculaire beschadiging van het zenuwstelsel, nefropathie).

Extract van kaneelschors

Bij systematisch en langdurig gebruik draagtkaneelschorsextract bij tot een duidelijke verlaging van de bloedsuikerspiegel (tot ongeveer 30%). Tegelijkertijd reguleert het de insulineproductie en verhoogt het de insulinegevoeligheid in de weefsels. Door cellen te mobiliseren om glucose op te vangen en om te zetten in energie, helpt het de normale suikerspiegel te herstellen. Het vermindert ook het risico op diabetescomplicaties zoals retinopathie, nieraandoeningen en vaatziekten. Bovendien draagt het ingrediënt bij tot de verlaging van het gehalte aan slechte cholesterol en triglyceriden, waardoor het hart- en vaatstelsel wordt ondersteund.

Naast het herstellen van het evenwicht in de glucose- en insulinemetabolisme, heeft kaneelschorsextract ook een aantal andere gunstige effecten op onze gezondheid: het versnelt de stofwisseling, helpt bij de vermindering van vetweefsel, vermindert ontstekingen, verwarmt, heeft een mild pijnstillend effect, bestrijdt bacteriën, virussen, schimmels, verlicht de spijsverteringHet bestrijdt bacteriën, virussen, schimmels, verlicht spijsverteringsstoornissen, heeft antioxiderende eigenschappen (bestrijdt vrije radicalen, beschermt cellen tegen schade en heeft anti-aging eigenschappen).

Glucobalance – efficiënte werking, snelle resultaten

Dankzij een optimaal geselecteerde mix van ingrediënten, biedt Glucobalance uitgebreide bescherming tegen diabetes – zowel de symptomen als de gevolgen. Door de bloedsuikerspiegel te verlagen, verbetert het de werking van het hele lichaam. Belangrijk is dat de samenstelling uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat die volkomen veilig zijn voor onze gezondheid.

Hoe Glucobalance werkt:

gluckobalance 150x150 1
 • verlaagt de bloedsuikerspiegel,
 • regelt de koolhydraatstofwisseling,
 • verbetert het werk van de alvleesklier en de lever,
 • reguleert de insulinesecretie, vermindert de insulineresistentie (zorgt ervoor dat de weefsels beter reageren op glucose, die efficiënt in energie wordt omgezet),
 • vermindert overmatige eetlust, beperkt het snacken tussen de maaltijden,
 • ondersteunt de spijsvertering,
 • ondersteunt het cardiovasculaire systeem, reguleert de bloeddruk, verlaagt het cholesterol- en triglyceridengehalte,
 • verbetert de immuniteit, bestrijdt schadelijke vrije radicalen en micro-organismen, elimineert ontstekingen, vermindert de vatbaarheid voor infecties, allergieën, verkoudheden,
 • vertraagt verouderingsprocessen, vermindert het risico van hartaanvallen, beroerten, atherosclerose, ischemische hartziekten, gezichtsziekten,
 • heeft een positieve invloed op onze stemming,
 • remt de ontwikkeling van diabetes en vermindert het risico op de complicaties ervan,
 • verbetert de stofwisseling, vergemakkelijkt gewichtsverlies.

Glucobalance – adviezen

 een vrouw toont de meter met het juiste resultaat

Glucobalance ziet er in de gebruikersreviews erg goed uit. De meeste commentatoren beschouwen dit preparaat als een doeltreffende en, wat nog belangrijker is, een zeer geschikte manier om de suikerspiegel te verlagen en de gezondheid te verbeteren. Voor veel mensen is het belangrijkste voordeel van Glucobalance het feit dat het niet nodig is om medicijnen, kruiden of andere supplementen in te nemen bij gebruik van dit supplement. U hoeft alleen maar Glucobalance-capsules in te nemen om de suiker geleidelijk weer op peil te brengen.

Het is vermeldenswaard dat volgens vele meningen Glucobalance niet alleen de suiker reguleert, maar ook andere lastige kwalen vermindert. Voor veel mensen is het preparaat ook een waardevol hulpmiddel geworden bij het verminderen van het lichaamsgewicht, en zoals we weten is in de strijd tegen diabetes de terugkeer naar een normaal gewicht een prioriteit.

Glucobalance vermindert de eetlust, elimineert het gevoel van maagzuiging, helpt om de controle over de geconsumeerde calorieën te herwinnen, helpt ook om over te schakelen op een gezonder menu en de suikerinname te beperken. Bovendien versnelt het het proces van eliminatie van opgehoopt vetweefsel, zelfs van de meest problematische gebieden (bijv. de buik).

BESTEL GLUCOBALANCE NU

 Glucobalans

Bronnen:

 • https://www.cdc.gov/diabetes/basics/type2.html
 • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3958529/
 • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4609100/
 • https://www.healthline.com/nutrition/white-mulberry
 • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5981255/

Category: gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin