good doggie 1

Good Doggie! – voedingssupplement voor uw hond, dat zorgt voor gezonde gewrichten, een goede conditie en een mooie vacht in ons huisdier

De Good Doggie is een voorstel voor eigenaren van viervoeters die beter willen zorgen voor de gezondheid en schoonheid van hun favoriete dieren. In de samenstelling van het preparaat vinden we een rijke samenstelling van stoffen die, ten eerste, de gezondheid van de gewrichten en botten ondersteunen, ze versterken en hun regeneratie versnellen, ten tweede, de conditie van de huid en het haar verbeteren, ten derde, het lichaam van de hond voeden en revitaliseren. De Good Doggie preparatie is verkrijgbaar in de vorm van handige capsules. Het is niet nodig om porties te meten of hersenspinsels voor te bereiden. Meng de inhoud van de capsule met het voer (net voordat u het aan uw hond geeft) en u bent klaar. Als u op zoek bent naar een hondenformule met een eenvoudige en toegankelijke manier van gebruik en een zeer waardevolle samenstelling, dan kan de Good Doggie heel goed naar uw smaak zijn.

Good Doggie een waardevolle ondersteuning voor elke zorgzame hondenbezitter

Voor een groeiend aantal mensen is het leiden van een gezonde levensstijl een zeer belangrijk onderwerp. Gelukkig geldt dit ook voor onze diergezondheid. Bij de verzorging van onze huisdieren proberen we ze te voorzien van hoogwaardige voeding, verzorgingsbehandelingen en goede veterinaire zorg. De laatste tijd worden ook speciale multicomponent voedingssupplementen voor honden of katten, die zo zijn samengesteld dat ze het beste voldoen aan hun gezondheidsbehoeften, steeds populairder. Een van hen is Good Doggie.

Good Doggie

Net als wij hebben ook huisdieren behoefte aan passende doses van belangrijke voedingsstoffen en stoffen die de weefselregeneratie stimuleren, zodat hun lichaam feilloos werkt en niet te snel veroudert. Niet altijd is een standaardvoedsel in staat om ze in voldoende hoeveelheden te leveren.

Hondenvoer Good Doggie is een goede aanvulling op de dagelijkse voeding van de viervoeters. Het voorziet het lichaam van uw hond van hoogwaardig collageen en andere waardevolle ingrediënten, waardoor hij vitaliteit, een goede conditie van de gewrichten en het bewegingsapparaat krijgt en bijdraagt aan een uitstekende conditie gedurende zijn hele leven.

Hoe zorg je voor de gezondheid en de goede conditie van je hond? 4 waardevolle tips

Om uw hond in de best mogelijke conditie te houden en hem een goede weerstand en een mooi, gezond uiterlijk te geven, is het de moeite waard om deze 4 eenvoudige tips in praktijk te brengen.

Zorg er eerst voor dat uw hond goed gevoed wordt!

De manier waarop we uw hond voeden is van invloed op zijn gezondheid, stofwisseling, spijsvertering, conditie en uiterlijk. We benaderen het dieet van onze hond anders. Sommige mensen zijn voor het bereiden van hun eigen voedsel (bijvoorbeeld van grutten en stukken vlees), anderen combineren zelfgemaakte maaltijden met het kopen van hondenvoer, anderen gebruiken alleen kant-en-klaar voedsel.

Elk van deze methoden kan goed zijn, maar welke manier u ook kiest, u moet ervoor zorgen dat de maaltijden van uw hond goed in balans zijn wat betreft de verschillende voedingsstoffen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen. Het is ook belangrijk om het voer goed te doseren op basis van de grootte, het gewicht, de leeftijd en de activiteit van uw hond.

Als we zelf voedsel voor onze hond bereiden, laten we hem dan geen restjes van onze eigen maaltijden geven, want geen gezouten, gekruide en bewerkte voeding is gezond voor onze huisdieren. Laten we ons liever richten op maaltijden bestaande uit gekookt vlees, groenten en pasta, rijst of gort zonder zout en kruiden.

Als u de voorkeur geeft aan kant-en-klaar voedsel, kies dan voor voedsel van betere kwaliteit, met een overwicht aan vlees, met toevoeging van plantaardige of visoliën en groenten, en met een zo laag mogelijk gehalte aan graanproducten, soja en conserveringsmiddelen. Wat de hoeveelheid maaltijden betreft, kunt u uw puppy het beste 2 tot 3 keer per dag voeren (denk eraan dat we uw puppy vaker voeren!) op vaste tijden. Bovendien kunnen we hem overdag traktaties en snacks geven, maar niet te veel en niet te vaak, 2-3 keer per dag is genoeg. En laten we niet vergeten om ervoor te zorgen dat uw puppy constant toegang heeft tot water.

Ten tweede, zorg ervoor dat uw hond elke dag genoeg beweging heeft!

vrouw loopt met honden

Er wordt veel gepraat over hoe een hoge en frequente dosis buitenactiviteit de beste manier is om uw hond in topvorm, gezond en welvarend te houden. Helaas hebben veel van onze honden echter te weinig beweging. Dit is te wijten aan onze inspanningen, gebrek aan tijd, soms eenvoudige vermoeidheid en een gebrek aan zin om een lange wandeling te maken of te spelen met uw hond in de tuin of het park.

Laten we echter proberen het schema zo te regelen dat we elke dag tijd vinden voor minstens 3 uitgangen met de hond, waaronder minstens één iets langere, meer dynamische. Het is erg belangrijk voor de goede conditie en gezondheid van onze hond om actief te blijven en niet de hele dag binnenshuis door te brengen. Een passende dosis beweging is een manier om de gewrichten en botten van uw huisdier in goede conditie te houden, maar ook om het hele lichaam van zuurstof te voorzien en zo het werk van zijn luchtwegen en bloedsomloop te verbeteren.

We kunnen onze wandelingen delen met de hond als we zelf weinig tijd hebben of de dag zo plannen dat de uitgangen met het huisdier niet in de weg staan van onze andere taken. Als u een fan bent van een actieve levensstijl of als u van plan bent om wat lichaamsbeweging te gaan doen, zal uw hond u helpen om uw doelen te bereiken, zoals het verbeteren van uw fysieke vorm, het versterken van uw lichaam of het verbranden van overtollig lichaamsvet en het slank maken van uw figuur. Rennen, krachtig marcheren in het gezelschap van uw hond, of krachtig spelen met uw hond in de wei zal ons en uw hond er voorgoed uit krijgen!

Ten derde, denk aan een goede verzorging en gezondheidszorg voor uw viervoeter!

Als we er zeker van willen zijn dat onze hond gezond is, is het de moeite waard om hem af en toe mee te nemen naar veterinaire controles. We kunnen ook de conditie van zijn oren, tanden, ogen, poten, klauwen, huid, haar controleren. In het geval dat we afwijkingen opmerken, of het nu gaat om het uiterlijk van de vierbenige of het gedrag, is het de moeite waard om zo snel mogelijk met hem naar de dierenarts te gaan.

Zorg en gezondheidsbehandelingen die de eigenaar van de hond moet onthouden:

 • kammen, knippen,
 • badend,
 • snijklauwen,
 • het schoonmaken van oren, ogen, tanden,
 • bescherming tegen vlooien en teken,
 • vaccinaties,
 • ontworming,
 • sterilisatie of castratie (als we niet van plan zijn om nakomelingen in de hond te hebben).

Ten vierde, wedden op supplementen om de gezondheid en conditie van uw hond te ondersteunen!

Hondensupplementen zijn een zeer nuttige aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Ze leveren waardevolle stoffen voor de gezondheid van uw hond die vaak ontbreken (of te weinig) uit standaardvoeding. Zo versterken ze het lichaam van onze viervoeters en beschermen ze ze bovendien tegen veelvoorkomende kwalen, zoals huid- en vachtproblemen, gezichtsvermogen, bot- en gewrichtsproblemen.

Het is het beste te bereiken voor die preparaten die, naast essentiële vitaminen en mineralen, stoffen bevatten die de weefselregeneratie stimuleren. Een daarvan is Good Doogie, een bron van collageen, glucosamine en chondroïtine.

Good Doggie – samenstelling en eigenschappen van de afzonderlijke componenten van het preparaat

Good Doggie

Laten we eens kijken wat er in de Good Doggie-capsules zit:

Kolagen

Collageen is een eiwit dat de basisbouwsteen is van het bindweefsel, waaruit op zijn beurt huid, gewrichtsstructuren, hoornvlies en botten worden opgebouwd. Collageen is een specifiek bindmiddel voor cellen, het hoofdbestanddeel van de extracellulaire matrix, dat verantwoordelijk is voor de structurele integriteit van het weefsel en de elasticiteit ervan.

In het lichaam van de hond, net als in het menselijk lichaam, verdwijnen de collageenvezels met de leeftijd, wat resulteert in een geleidelijke verslechtering van de conditie van de huid, het haar, de gewrichten, het kraakbeen, enz. Aanvulling van het preparaat met collageen resulteert in een intensievere vernieuwing van kraakbeen- en gewrichtsstructuren, versterking van gewrichten en botten, verbetering van het zichtapparaat, verbetering van klauwen, huid- en haarconditie.

Glucosamine en chondroïtine

Glucosamine en chondroïtine zijn twee stoffen die in de meeste gewrichtspreparaten voorkomen en die zeer nuttig zijn bij de wederopbouw van de gewrichtsstructuren. Zowel chondroïtine als glucosamine zijn natuurlijke componenten van het gewrichtsgewricht en het kraakbeen. Ze zijn verantwoordelijk voor het bevochtigen en verschuiven van de gewrichtsoppervlakken, waardoor de wrijving tussen de bewegende gewrichtsonderdelen tot een minimum wordt beperkt. Een tekort aan chondroïtine en glucosamine veroorzaakt vervelende gewrichtsklachten, zoals: pijn, verminderde gewrichtsmobiliteit, stijfheid van het gewricht, verlies van goede mobiliteit.

Door het toedienen van glucosamine en chondroïtine in de vorm van een supplement versterken we profylactisch de gewrichten van het huisdier en vergroten we de kans op het behoud van een onberispelijke mobiliteit tot op hoge leeftijd. Bovendien verminderen we eventuele ontstekingen en pijn, we beschermen de gewrichten van uw hond tegen slijtage en ondersteunen hun regeneratie als ze al eerder zijn beschadigd.

MSM (dimethylsulfon of organische zwavel)

MSM is een zeer waardevolle organische verbinding, gevonden in de weefsels en vloeistoffen van levende organismen, noodzakelijk voor het ongestoorde werk van het hele systeem, verantwoordelijk voor een efficiënte stofwisseling, een goede immuniteit en een goede werking van organen en weefsels. Soms is er een tekort aan deze stof, dan is het raadzaam om deze aan te vullen met een adequaat supplement.

Het MSM preparaat wordt aanbevolen in geval van: ontsteking en gewrichtsklachten, verlies van vitaliteit, zwakheid van de immuniteit, problemen met de spijsvertering, verlies van de vacht, huidproblemen, motorische stoornissen, schimmel- en bacteriële infecties.

Vitamine C

Vitamine C stimuleert de collageenproductie in het lichaam en draagt zo bij aan een efficiëntere en snellere regeneratie van kraakbeen en gewrichten. Tegelijkertijd ondersteunt het als sterke antioxidant het proces van het neutraliseren van schadelijke vrije radicalen en remt het het verouderingsproces. Vitamine C ondersteunt ook de natuurlijke immuniteit van het lichaam. Het vermindert de gevoeligheid voor infecties en ziekten en verkort hun tijd en intensiteit als ze zich voordoen.

Koper

Koper is een belangrijk bio-element voor een hond, maar door de relatief zeldzame aanwezigheid ervan in de voeding is het gemakkelijk om tekorten te vinden. Koper is onder andere verantwoordelijk voor de productie van pigment, en dus voor de kleuring van de vacht, maar ook voor de goede conditie van het bindweefsel en voor de goede opname van ijzer uit de voeding en het transport ervan in het lichaam. Wanneer er niet genoeg koper in het lichaam van de hond zit, wordt de vacht vervaagd, dof, niet glanzend en intens donker, ruw en stijf. Bot- en gewrichtszwakte, bloedarmoede en hart- en vaatziekten kunnen ook voorkomen.

Biotine

Biotine is een zeer belangrijke vitamine voor de vacht en de huid van uw hond. Als je er niet genoeg van hebt, kan het gebeuren: dermatitis, droge huid, seborrhea, afwijkingen in vachtpigmentatie, dofheid van de vacht en haaruitval. Biotine moet worden gegeven aan uw hond zowel in het geval van verschillende dermatologische problemen, overmatige afschilfering, roos, broosheid van het haar, als profylactisch, om de conditie, de dichtheid en het uiterlijk van de vacht van de hond te verbeteren.

Good Doggie – effecten. Wanneer is het de moeite waard om de toeslag te gebruiken?

Good Doggie is een aanvulling op een breed en universeel gebruik. Het presteert goed zowel in het geval van volledig gezonde honden als in het geval van honden met een gestresste vorm, zowel jong als oud. Het is perfect als we niet altijd kunnen zorgen voor de hoogste kwaliteit van het voedsel en als we vermoeden dat onze lieveling mogelijk een voedingstekort heeft. Het is dan een goede aanvulling op belangrijke stoffen voor uw hond.

Het lijdt geen twijfel dat het Good Doggie-supplement nuttig zal zijn voor elke hondeneigenaar die zijn gezondheid wil versterken, zijn conditie wil verbeteren en de mooie vacht van zijn huisdier wil verzorgen.

De belangrijkste effecten van Good Doggie

 • versterkt gewrichten en kraakbeen en stimuleert hun regeneratie,
 • Het beïnvloedt het behoud van uitstekende motorische vaardigheden tot laat in het leven,
 • voegt vitaliteit toe aan de hond,
 • verbetert de immuniteit van uw hond,
 • Het verfraait de vacht – geeft hem glans en geeft hem een intense, mooie tint,
 • Versterkt het haar – vermindert haaruitval, minimaliseert broosheid, verbetert de haarstructuur,
 • heeft een positief effect op het algemene welzijn van de hond.

Good Doggie – opinies

De meningen over Good Doggie zijn over het algemeen erg goed. Hondenbezitters waarderen het om zijn goede selectie van ingrediënten, veiligheid voor de gezondheid van hun hond en uitstekende kwaliteit, comfort in het gebruik en effectief en snel handelen. Klanten zijn van mening dat het supplement een zeer goed effect heeft op de vacht, gewrichten en botten van het huisdier, maar ook op zijn algehele gezondheid, immuniteit, vorm, conditie en welzijn.

Klik hier en ga naar de website van de Good Doggie fabrikant waar u het product kunt bestellen!

Good Doggie

Category: gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin