pas magnetyczny balteo hip knee 1

Hip+Knee Magnetic Belt (Balteo gordel) – innovatieve magnetische gordel om rugpijn tegen te gaan

Heb je last van rugpijn? Ben je moe van het nemen van pillen en het zoeken naar andere manieren om van je vervelende aandoening af te komen? Naast zelfgemaakte methoden, zoals goed geselecteerde oefeningen, baden of wikkels, zalven of pleisters, is het de moeite waard om te profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in de medische technologie, zoals ruggenmergstabilisatoren die werken door middel van magnetische velden.

Rugpijn – een andere beschavingsziekte

nek pijn

Deze veel voorkomende kwaal kan een heel andere achtergrond hebben. Meestal is het tijdelijk en komt het voort uit een ongemakkelijke houding voor langere tijd, of uit overbelasting van spieren of pezen, of uit zwaarlijvigheid of gebrek aan lichaamsbeweging. In zo’n geval hebben we het over een overbelaste rugpijn, die na lichamelijke inspanning toeneemt en na rust verdwijnt, ’s nachts meestal niet gevoeld wordt en niet gepaard gaat met ochtendstijfheid van de gewrichten.

Soms kan dit soort pijn echter een symptoom zijn van een ernstigere ontstekingsziekte. Dan gaat de pijn niet weg met de tijd, maar het wordt erger, het komt ook ’s nachts voor en ’s morgens is er stijfheid in de gewrichten die langer duurt. Daarnaast kan er sprake zijn van gevoelloosheid in de benen en een probleem met het lokaliseren van de bron van de pijn.

Dit soort symptomen zijn zeer verontrustend en moeten absoluut door een arts worden geraadpleegd. Ze kunnen niet zozeer het gevolg zijn van verwondingen of overbelasting, en zelfs niet van degeneratieve veranderingen, maar van ernstige inwendige ziekten – nierontsteking, alvleesklierontsteking of galblaasontsteking, infarct en zelfs kanker.

In de overgrote meerderheid van de gevallen is rugpijn echter het gevolg van een zittende levensstijl en een gebrek aan beweging, overgewicht en overmatige belasting, bijvoorbeeld in de vorm van het dragen van te zware spullen, en dus dergelijke factoren die kunnen worden geëlimineerd.

Behandeling met een specialist en huismiddeltjes

Hoewel het meestal niet erg gevaarlijk is, kan de rugpijn ons leven zeker ellendig maken. Problemen met bewegen of bukken maken immers een normaal functioneren onmogelijk en het voortdurend gebruik van pijnstillers helpt zeker niet.

Er zijn verschillende zelfgemaakte manieren om met rugpijn om te gaan, hoewel het belangrijk is om te onthouden dat als het niet werkt en de pijn erger wordt, het ons niet laat slapen, het gepaard gaat met het verschijnen van zwellingen en een aanzienlijke beperking van de mobiliteit, maar je moet naar een dokter gaan. Dit is des te meer omdat het permanente misvormingen en handicaps kan veroorzaken, en soms, zoals reeds vermeld, kunnen dergelijke kwalen symptomen van ernstige ziekten zijn.

Onder de zelfgemaakte methoden kan worden gebruikt:

  • niet zozeer de rekken, maar wel na overleg met uw arts of fysiotherapeut.
  • Warme baden met aroma’s, zoals lavendelolie of kruiden of zeezout;
  • Warme kompressen, geschikt voor chronische blessures zonder zwelling, zorgen voor ontspanning van de spieren;
  • Koude kompressen, d.w.z. cryotherapie, worden het vaakst gebruikt voor acute verwondingen, waardoor zwelling en pijn worden verminderd;
  • afwisselend gebruik van koude en warme kompressen, deze behandeling moet worden overlegd met uw arts of fysiotherapeut.

Voor zover het strikt medische methoden betreft, geven artsen naast revalidatieprocedures zoals oefeningen, kompressen, massages, echografie of stroomstimulatie, ook pijnstillers en ontstekingsremmende middelen. In extreme gevallen kan het nodig zijn om een chirurgische ingreep uit te voeren, bijvoorbeeld het verwijderen van een deel van de schijf.

Innovatieve behandelingen voor rugpijn

Om met deze onaangename kwaal om te gaan, hoeft u geen pijnstillers te nemen. Er zijn verschillende soorten zalven voor de gewrichten verkrijgbaar, die een ontstekingsremmende werking hebben en de pijn en zwelling tegengaan. Ze bevatten kruidenextracten en speciaal geselecteerde mineralen en andere stoffen die de symptomen verlichten. Daarnaast zijn er diverse orale voorbereidingen voor de gewrichten in de vorm van meercomponentensupplementen, gewrichtspatches, gelkompressen, compressiebanden en ten slotte gespecialiseerde matrassen.

Dit zijn min of meer traditionele methoden om pijn te bestrijden. Ondertussen heeft de zich voortdurend ontwikkelende medische technologie meer innovatieve oplossingen te bieden aan patiënten. Een daarvan is magnetotherapie, een techniek die al op grote schaal wordt toegepast op het gebied van orthopedie, reumatologie en zelfs voor inwendige ziekten.

Het is een veilige en effectieve methode van behandeling met een magnetisch veld, en zeer effectief met betrekking tot aandoeningen van de wervelkolom. Een interessant voorbeeld van de techniek van de magnetotherapie is een apparaat dat Hip+Knee Magnetic Belt heet.

Hip+Knee magnetische riem – eigenschappen

Hip+Knee magnetische

Het onbetwistbare en meest voor de hand liggende voordeel van het apparaat is dat we de fysiotherapeutische behandeling zelf kunnen uitvoeren, zonder extra kosten in de vorm van dure behandelingen of massages. Dit soort investeringen loont zeker de moeite. De hier gebruikte medische technologie is gebaseerd op een lokaal gepulseerd magnetisch veld met een bepaalde frequentie en intensiteit.

Het magnetisch veld dat door de celmembranen heen dringt, bereikt het inwendige van de cellen en stimuleert het proces van de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. Als gevolg daarvan versnelt het de regeneratiemechanismen en heeft het een positief effect op de gezondheid.

Ontwikkeld voor mensen die lijden aan verschillende soorten rugpijn, degeneratieve, overbelasting, posttraumatische, Hip+Knee Magnetic Belt, of Balteo Magnetic Belt, is een hoogwaardige ruggengraatstabilisator met een zeer breed toepassingsgebied.

De gordel heeft niet alleen een pijnstillende en ontstekingsremmende werking, maar ondersteunt ook de regeneratie van gewrichten, botten en spieren en verbetert de bloedtoevoer, waardoor het lijden wordt verlicht en de algehele regeneratie van het lichaam wordt bevorderd. Dankzij de penetratie van magnetische impulsen in de weefsels verbetert het proces van voeding en weefselademhaling, wat op zijn beurt bijdraagt aan een sneller herstel.

Het apparaat is gemaakt van een afwasbaar, robuust en resistent materiaal. Dankzij de elastische vezels past het zich goed aan de vorm van het lichaam aan, terwijl het een voldoende sterke druk uitoefent op een bepaald deel van het lichaam. Het veroorzaakt geen problemen als het wordt gedragen en is volledig onzichtbaar onder de kleding.

De Balteo-magneetgordel – het effect

Hip+Knee magnetische riem Het maakt het mogelijk om beperkingen en ongemakken als gevolg van ruggengraatproblemen te vermijden. Het is zowel geschikt voor ischias als voor blessures, verwondingen of overbelasting. Naast mensen die aan specifieke aandoeningen lijden, is het onder andere aan te bevelen voor mensen die vanwege hun beroep lang in één houding blijven zitten of staan, waardoor ze worden blootgesteld aan een overmatige belasting van bepaalde groepen gewrichten, botten en spieren.

Het gebruik van een riem op de lange termijn heeft een goede therapeutische werking. Het stelt u in staat om pijn te vergeten, verbetert het bereik van de mobiliteit, draagt bij aan het elimineren van zwellingen en ontstekingen. En de positieve gevolgen op lange termijn van het dragen van een magnetische gordel zijn zowel permanente weefselregeneratie als, wat niet zonder betekenis is voor het comfort van ons leven, verbetering van de gezondheid en conditie van het hele organisme en een beter welzijn.

Hip+Knee Magnetic Belt – terugkoppeling op het apparaat

Conventionele methoden voor rugpijnbestrijding leveren vaak niet de verwachte resultaten op. Daarom zijn moderne apparaten die gebaseerd zijn op innovatieve, zeer effectieve technologie, zoals de besproken Hip+Knee Magnetic Belt, erg populair bij mensen die aan dit soort aandoeningen lijden.

Klanten die de Balteo Hip+Knee magnetische gordel hebben gekocht, merken al snel positieve effecten in de vorm van spierontspanning en geleidelijke pijnverlichting, gevolgd door een algemene verbetering van de conditie en de mobiliteit. De eindresultaten zijn natuurlijk individueel bepaald, maar er kan worden geconcludeerd dat de Balteo-band zijn taken zeer goed uitvoert.

Hier gaat u naar de officiële Balteo Hip+Knee magnetische riem website en bestelt u het product tegen een promotieprijs.

hip knee back balteo hip

Category: gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin