kyoko

Kyöko Uno-correctieapparaat – revolutie in de halluxrevalidatie!

Oorzaken van de halluxen

halux

Over het algemeen wordt aangenomen dat de belangrijkste reden voor halluxen het dragen van ongeschikt schoeisel is, vooral op hoge hakken en met smalle, puntige neuzen. Inderdaad, tot op zekere hoogte zijn schoenen, vooral die met smalle punten, verantwoordelijk voor de vervorming van de voet. Maar ook andere factoren zijn van invloed op het ontstaan en de ontwikkeling van halluxen:

 • een vaste baan,
 • hoog lichaamsgewicht,
 • genetische determinanten.

Hoewel dit fenomeen vooral vrouwen betreft, die over het algemeen een iets zwakkere voetstructuur hebben, gaat het ook niet voorbij aan de meesters, dus is het moeilijk om te spreken van één enkele, beslissende oorzaak van de ziekte.

Hoe ontstaat een hallux, ook wel bekend als een hallux valgus of hallux valgus? Het begint meestal bijna onmerkbaar, de teen buigt geleidelijk aan naar de andere vingers, naar de tegenoverliggende rand van de voet. Na verloop van tijd neemt de misvorming toe, totdat de vinger soms op de andere vinger wordt gelegd of eronder wordt opgerold. Dit gaat gepaard met veranderingen in de botten van het middenvoetsbeentje, hun verplaatsing en convexiteit naar buiten toe. Een pijnlijke verdikking wordt gevormd, vaak zeer groot, de voetbelastingen zijn ongelijk verdeeld en de symptomen zijn meer en meer storend.

Vervorming van de voet is in alle gevallen een oorzaak van groot ongemak, zowel in termen van esthetiek als omdat het pijn en problemen met het lopen veroorzaakt, en ten slotte, het veroorzaakt problemen met de aanpassing van het schoeisel als comfortabel en niet leiden tot kwalen. Bovendien kan een vervormde vinger ziekte en ontsteking veroorzaken.

Hallux valgus – behandeling en preventie

We moeten zo vroeg mogelijk naar de orthopedische chirurg gaan, omdat de meeste niet-invasieve behandelingsmethoden alleen effectief zijn in het stadium van het verschijnen van de eerste symptomen. Daarna is er alleen nog maar een operatie over. Niet-invasieve methoden omvatten, maar zijn niet beperkt tot, maar zijn niet beperkt tot

 • plakjes en gelovertrekken om pijnlijke plekken te beschermen,
 • scheiders om de juiste positie van de vingers te herstellen,
 • kussens, inzetstukken die de lasten overeenkomstig verdelen,
 • banden om te beschermen tegen slijtage en om uw vinger in een natuurlijke positie te houden,
 • correctieapparaten zoals Kyöko Uno, die effectief pijn elimineren en de ontwikkeling van halluxen remmen, zijn nuttig bij de behandeling en profylaxe.

Operationele methoden omvatten, maar zijn niet beperkt tot, operationele methoden:

 • correctie van het gewrichtskapsel en de pezen met gedeeltelijke verwijdering van het hoofd van het middenvoetsbeen,
 • osteotomie, waarbij fragmenten van de beenderen worden uitgesneden en verwijderd of verplaatst (na het afsnijden van de beenderen worden ze met schroeven met elkaar verbonden).

Net als bij andere ziekten en bij het risico op halluxen is voorkomen beter dan genezen. Daarom is het de moeite waard om rekening te houden met genetische factoren – als de directe familie een teenvooroordeel had, moeten we bijzonder voorzichtig zijn en nadenken over een corrigerende beugel. Bovendien is het altijd beter om wat gewicht te verliezen een beetje, en als we een voornamelijk staande baan hebben, om de schoenen te kiezen die we het grootste deel van de dag zeer zorgvuldig dragen.

Comfortabele schoenen met een niet al te hoge hak, een niet te hoge hak, fysieke activiteit en het voorkomen van overgewicht zijn de regels die ons altijd moeten leiden, en in het bijzonder in geval van een risico op voetvervorming.

Kyöko Uno – producteigenschappen

Kyöko Uno halux

Ook al is het al gebeurd en hebben we enkele ongunstige veranderingen aan onze voeten opgemerkt, het is niet nodig om te wanhopen. Gebruik echter geen halve maatregelen, gelpatches of inlegzolen zullen ons probleem niet oplossen, ze kunnen slechts tijdelijke verlichting brengen. Je moet naar meer geavanceerde oplossingen zoeken.

Kyöko Uno Correctiecamera is een innovatief Japans apparaat dat u in staat stelt om zich te ontdoen van lastige kwalen zonder medische interventie. De essentie is een zeer technologisch geavanceerde, speciale orthopedische spalk, waarvan de auteur een orthopedisch arts, fysiotherapeut en medisch verzorger is van vele Japanse atleten, waaronder Olympisch kampioenen, Kyöko Yokoshima.

Het apparaat bestaat uit drie basiselementen:

 • een kussen van medische nanovezelvezels om pijn en ontstekingen te verlichten en een band die aan het middenvoetsbeen wordt bevestigd om het middenvoetsbeen te ondersteunen en de dwarsscheepse platvoeten tot een minimum te beperken,
 • een teenband om de positie van de teen te corrigeren,
 • een speciale rail in de vorm van een gewricht dat de druk op het middenvoetsbeen- en teengewricht vermindert en natuurlijke voetbewegingen mogelijk maakt.

Dankzij de biomechanische constructie van de rail past het apparaat zich perfect aan de vorm van de voet en het type schoeisel aan. De veelzijdige werking maakt de corrector niet alleen geschikt voor preventie, maar ook voor de behandeling van verschillende gewrichts- en botaandoeningen. Dit geldt zowel voor halluxen als voor alle soorten degeneratie, zwelling en transversale platvoeten, die vaak gepaard gaan met voetafwijkingen.

Kyöko Uno – Bediening van de correctiecamera’s

Kyöko Uno

Dit unieke orthopedische apparaat zorgt voor een permanente en, belangrijk, niet-invasieve, terugwijkende of op zijn minst minimale vervorming van de teen in het huis. Dankzij het apparaat neemt de grote teen, en dus de middenvoetsbeenderen, de juiste positie in en worden de lasten op de voet goed verdeeld. Gewrichten, spieren en banden worden versterkt, hun elasticiteit wordt verbeterd, spanning en pijn worden verlicht, het lopen in schoenen gaat niet gepaard met aandoeningen.

Bovendien past de Kyöko Uno zich niet alleen perfect aan de voet aan, maar veroorzaakt hij ook geen irritatie of schaafwonden, omdat hij gemaakt is van moderne, ademende materialen. Bovendien verbetert het de bloedcirculatie en versnelt het de regeneratie van beschadigde weefsels, waardoor bestaande ontstekingen worden geëlimineerd.

Tijdens de eerste paar dagen van gebruik kan het verdwijnen van de pijn en de ontsteking als een zichtbaar resultaat worden gezien. De volgende weken leveren meetbare resultaten op in termen van het terugglijden van diagonalen. De voeten zijn niet moe, ze krijgen hun efficiëntie en esthetische uitstraling terug. Om de verwachte resultaten te bereiken, wordt aanbevolen om gedurende minstens 5 uur per dag en vooral tijdens het lopen een correctief apparaat te gebruiken. Hoewel het begin misschien een beetje moeilijk lijkt, zullen we met elk uur, vanwege de verbeterende conditie van de voeten, de voordelen zien van het gebruik van een concealer.

Kyöko Uno – Meningen van patiënten over Japanse motorische correctie

Uit commentaren op het web blijkt dat dit technologisch geavanceerde apparaat de goedkeuring van Poolse patiënten heeft gekregen. Velen van hen wijzen op de ondoeltreffendheid van de tot nu toe ondernomen acties en beweren dat verschillende soorten pleisters, bandinzetstukken en scheiders niet de verwachte resultaten in hun geval hebben opgeleverd, alleen de Kyöko Uno heeft geholpen. Het is niet moeilijk te raden in hoeverre zij sindsdien hun levensstandaard hebben verbeterd. Voor mensen met halluxen is het niet alleen een kwestie van mooie of lelijke voeten, maar vooral de mogelijkheid om efficiënt en vrij te lopen en ook in normale schoenen.

Waar kan ik een Kyöko Uno Correctiecamera kopen?

Omdat het apparaat alleen effectief is als het origineel erbij betrokken is, is het het beste om het te bestellen. via de website van de fabrikant. Temeer omdat we te maken hebben met een technologisch geavanceerd product, zowel qua constructie als qua materiaalgebruik. Een aankoop op deze manier is ook een kans om te profiteren van de prijspromotie.

Ga naar de officiële Kyöko Uno-website en bekijk de promoties.

Kyöko Uno

Category: gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin