Nutrigo Lab Mass – een schokkende dosis ingrediënten voor spier massatoename

Nutrigo Lab Mass is een samengesteld en geavanceerd preparaat dat de spiergroei versnelt. Geen enkele andere fabrikant heeft ooit zo’n interessante en rijke formule gebruikt in een massasupplement, dat verschillende soorten eiwitten en een aantal andere waardevolle componenten voor krachttraining combineert. Voor degenen die snelle resultaten verwachten op het gebied van massabouw, kan Nutrigo Lab Mass een hit zijn, vooral als we de supplementatie confronteren met een goed trainingsplan en dieet.

Nutrigo Lab Mass – de sleutel tot een gespierde figuur

Niets geeft je meer voldoening over jezelf dan het zien van je eigen gespierde figuur! Daarom besluiten steeds meer mannen om voor hun spieren te zorgen en tegelijkertijd lichaamsonvolkomenheden te elimineren, zoals een lelijke band op de buik of overtollig vet rond de borst en schouders.

De sleutel tot succes is hier natuurlijk een goed geregeld opleidingsplan. Echter, zoals elke student van lichaamsmodellering weet, goede voeding en suppletie zijn net zo belangrijk. Voor de beste en snelste resultaten op het terrein om het uiterlijk van uw figuur te verbeteren, is het de moeite waard om alle drie de methoden te combineren.

Voor mensen die streven naar het effect van complexe en mooi gesneden spieren, kan het voedingssupplement Nutrigo Lab Mass, beschikbaar in de vorm van een voedzame shake, een zeer waardevolle aanwinst worden. De fabrikanten selecteerden de ingrediënten van het preparaat zeer nauwkeurig en kozen voor 3 verschillende soorten eiwitten om de spieren te voorzien van een optimaal groeiveld. Het supplement bevat ook 3 soorten koolhydraten met verschillende absorptiesnelheden, waardoor we kunnen rekenen op een constante toevoer van energie. De formule bevatte ook aminozuren, waaronder BCAA en creatine.

Kortom, Nutrigo Lab Mass is een rijke samenstelling van ingrediënten die de groei van de spiermassa stimuleren en een solide bron van energie die elke student van krachttraining nodig heeft.

Nutrigo Lab Mass – samenstelling

De volgende elementen zijn terug te vinden in het Nutrigo Lab Mass programma:

  • Eiwitcomplex met wei-eiwitconcentraat, wei-eiwitisolaat Isolac® en wei-eiwithydrolysaat Optipep®. De aanwezigheid van 3 soorten eiwitten met verschillende absorptiesnelheden in één preparaat betekent dat onze spieren een constante aanvoer van bouwmateriaal zullen hebben, die ze niet alleen tijdens de training, maar ook in rust zullen gebruiken. Het resultaat zal een efficiëntere en snellere toename van de spiermassa zijn, evenals een toename van de spiercapaciteit en hun vermogen om te regenereren.
  • Koolhydraatcomplex met glucose, maltodextrine en havermeel. Zoals we weten, zijn koolhydraten de primaire energiebron voor ons lichaam. De aanvoer van voldoende hoge koolhydraten is essentieel tijdens spiermassa cycli. Vooral op trainingsdagen moet ons lichaam worden voorzien van een constante toevoer van koolhydraten, die het risico van een plotselinge vermindering van de kracht en lichamelijke conditie wegneemt en die de spieren helpt bij hard werken. De combinatie van 3 soorten koolhydraten in Nutrigo Lab Mass is een patent op duurzame energie, of we nu voor, tijdens of na een training zijn.
  • Creatinemonohydraat en MCT-oliepoeder. Monohydraat is een bewezen, perfect verteerbare vorm van creatine. Als gevolg van de werking ervan wordt het proces van eiwitsynthese geïntensiveerd en krijgen onze spieren snel volume. Dankzij creatine kunnen we ook rekenen op een extra dosis kracht en energie en verminderen we de vermoeidheid, wat ons zal helpen om zelfs de meest veeleisende training uit te voeren. Een waardevolle aanvulling op dit complex is MCT-olie, een goed geassimileerde brandstof voor de spieren.
  • Complex van aminozuren die de opbouw van spierweefsel ondersteunen (BCAA en L-glutamine). Aminozuren zoals L-leucine, L-valine en L-isoleucine, kortweg BCAA en L-glutamine genoemd, zijn een uiterst waardevolle combinatie van aminozuren tijdens massacycli. Effectieve training met hoge belasting, worden we blootgesteld aan schade aan de spieren en gewrichten en dwingen het lichaam, en daarmee het verminderen van de efficiëntie en verstoring in de uitvoering van de trainingsplannen. BCAA-aminozuren in combinatie met L-glutamine zijn een uitstekende manier om kraakbeen, gewrichten en spieren te beschermen en het herstel na de training te verbeteren. Daarnaast ondersteunen BCAA en L-glutamine aminozuren de groei van de spiermassa en beïnvloeden ze de concentratie positief.
  • Mengsel van AAKG, L-ornithine en L-lysine – versnelt de opbouw van magere spiermassa, verbetert de conditie en immuniteit van het lichaam, bevordert een snelle regeneratie, stimuleert de productie van groeihormoon. AAKG is hierbij bijzonder belangrijk, omdat het de bloedtoevoer naar de spieren tijdens de training verhoogt en een spierpompeffect veroorzaakt.

Nutrigo Lab Mass – effecten

Er is geen tekort aan eiwitsupplementen op de markt om massa te helpen opbouwen, maar Nutrigo Lab Mass onderscheidt zich onder de concurrerende producten met een grote selectie van ingrediënten en het gebruik van een op de behoeften van de persoon afgestemd product in een cyclus van massaverhoudingen van individuele elementen.

Regelmatige consumptie van Nutrigo Lab Mass resulteert in een snelle toename van spierweefsel en spiervolume, wat hand in hand gaat met een constant hoge lichamelijke conditie. Door deze voorbereiding op het gewicht kunnen we rekenen op de ontwikkeling van de spieren in relatief korte tijd en een hoge mate van energie en motivatie voor verdere verbetering van het figuur.

Nutrigo Lab Mass – dosering

Nutrigo Lab Mass is verkrijgbaar in twee smakelijke smaken – chocolade en vanille. Giet 4 maatschepjes van de bereiding in een glas water of melk, meng en drink. We eten de cocktail na de training of tussen de maaltijden door, bijvoorbeeld tussen het ontbijt en de lunch en tussen de lunch en het diner. Een goed patent is het gebruik van één dosis Nutrigo Lab Mass voor en na de training.

Nutrigo Lab Mass – adviezen

Nutrigo Lab Mass Conditioner wordt positief beoordeeld door de gebruikers. Commentatoren benadrukken dat het een product van hoge kwaliteit is, goed smaakt, geen maagproblemen veroorzaakt (wat helaas het domein is van vele andere voedingsstoffen), en vooral – precies werkt zoals het zou moeten werken. Volgens vele adviezen voegt Nutrigo Lab Mass merkbaar energie toe, helpt bij de uitvoering van de training en versnelt de vorming van spiermassa. Het ondersteunt ook de regeneratie, die perfect zichtbaar is in de manier waarop het lichaam functioneert, namelijk dat het gemakkelijker omgaat met vermoeidheid en beter ontspant.

Nutrigo Lab Mass – aankoop

Als u geïnteresseerd bent in de voorbereiding van de Nutrigo Lab Mass Spiermassa, kunt u het beste naar de officiële website van het product gaan. U kunt er het product op bestellen, maar ook gebruik maken van aantrekkelijke promoties (bv. koop 2 pakketten en krijg 1 gratis pakket).

Ga naar de Nutrigo Lab Mass website

Category: trainingvoedingssupplementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: piotr