Nutrigo Lab Regeneration – verhoogt de effectiviteit van de training en verbetert de regeneratie.

Nutrigo Lab Regeneration

Nutrigo Lab Regeneration ná de trainingssupplement mobiliseert het lichaam voor een efficiënte en snelle regeneratie na de fysieke training en stimuleert tegelijkertijd de spiergroei in rust. Als we willen dat onze trainingen effectiever zijn, ons lichaam sneller herstelt en de volgende dag 100% klaar was om een nieuwe sessie met oefeningen uit te voeren, zou Nutrigo Lab Regeneratie ons moeten interesseren.

Ben je spieren aan het opbouwen? Zorg voor je regeneratie!

biceps

Om indrukwekkende spieren te ontwikkelen, is het noodzakelijk om consequent een goed trainingsplan te implementeren, waarin naast oefeningen van de juiste intensiteit en frequentie ook veel ruimte is voor de rust van het lichaam. Door opeenvolgende reeksen en herhalingen van oefeningen te doen, stimuleren we de spieren om hard te werken, maar hun groei vindt alleen plaats tijdens de regeneratie na de training, wanneer de spiervezels zich tegelijkertijd beginnen op te bouwen en op te bouwen.

Hoe kan je je lichaam na de training snel herstellen en tegelijkertijd het proces van spierweefselopbouw verbeteren? Ten eerste moet je jezelf observeren tijdens de uitvoering van het opleidingsplan. Als we bijvoorbeeld pijn voelen in onze spieren en gewrichten, we lopen geïrriteerd, moe en slaperig rond of we voelen ons bij elke trainingssessie zwakker of we voelen ons zwakker en het is moeilijk om hetzelfde aantal series en herhalingen van oefeningen te doen als voorheen, betekent dit dat we de frequentie van de trainingssessies moeten verminderen. We zijn waarschijnlijk overgetraind en ons lichaam eist meer ontspanning.

Het aanpassen van de training aan de mogelijkheden van het lichaam is één ding, maar het is net zo belangrijk om een goede slaaphygiëne te hebben (ongeveer 7-8 uur gezonde slaap), te zorgen voor een deel van de fysieke en mentale rust gedurende de dag (bijv. massage, saunasessie, ontspannend bad, lopen, etc.), de introductie van een dieet dat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen biedt, evenals een aanvulling ter ondersteuning van de regeneratie van de spieren en het hele lichaam. Door met al deze factoren rekening te houden, hebben we de mogelijkheid om elke volgende training met volle fysieke en mentale kracht in te gaan en de spieren een optimale groei te geven.

Nutrigo Lab Regeneration van – samenstelling

Nutrigo Lab Regeneration

Behoud van een hoog energieniveau, voorkoming van katabolisme, efficiënte regeneratie, snelle terugkeer naar de trainingsgereedheid, stimulering van de spiergroei – dergelijke effecten moeten worden bereikt door een goede aanvulling na de training. En dergelijke effecten zijn het domein van Nutrigo Lab Regeneration. Laten we eens kijken wat je kunt vinden in de samenstelling van dit supplement:

  • Optipep® wei-eiwithydrolysaat en PeptoPro® caseïnehydrolysaat – direct opneembare vormen van eiwitten. Ze voeden onze spieren na de training en zorgen voor een sterk anabolisch effect en dragen zo bij aan een intensieve spierweefselontwikkeling. Bovendien zullen wei-eiwithydrolysaat en caseïnehydrolysaat het regeneratieproces na de training versnellen, waardoor we ons beter kunnen voorbereiden op verdere trainingsuitdagingen.
  • BCAA (L-leucine, L-isoleucine, L-isoleucine, L-valine) en L-glutamine – vertakte aminozuren hebben anti-katabole eigenschappen, verhogen de snelheid van de droge spiermassa, ondersteunen het spierwerk, versnellen de regeneratie na intensieve training. Dankzij BCAA en L-Glutamine zullen onze trainingen effectiever zijn.

Het supplement bevat ook: L-arginine alfacetoglutaraat (AAKG), dat de stikstofmonoxide-afscheiding stimuleert en de effectiviteit van de training verhoogt; citrullinemalaat, dat de bloedcirculatie in de spieren verhoogt, het fenomeen van de spierpomp versterkt en vermoeidheid en spierpijn vermindert; piperine, dat de absorptie van supplementen en belangrijke voedingsstoffen uit de voeding verhoogt; en vitamine B6, dat een goede bescherming biedt tegen goed spierwerk.

Nutrigo Lab Regeneratie – effecten

Wie heeft er baat bij de Nutrigo Lab Regeneration supplementen? Iedereen die kracht traint en het meeste uit zijn training wil halen. Dankzij deze aanvulling zal er geen herhaling of reeks van oefeningen verspild worden. Het product verovert de effecten van de oefeningen, helpt de spieren zich sneller te ontwikkelen, ondersteunt het regeneratieproces en houdt ons volledig klaar om verdere training uit te voeren.

Nutrigo Lab Regeneration van het Nutrigolab – dosering

Nutrigo Lab Regeneration is een poedersupplement dat verkrijgbaar is in een aardbeiensmaakversie. Los 2 maatschepjes van de bereiding op in 200 ml water, roer en drink. Onmiddellijk na de training gebruiken.

Nutrigo Lab Regeneration – Meningen

Nutrigo Lab Regeneration

Het supplement onderscheidt zich door de hoge kwaliteit, de professioneel gekozen samenstelling en de optimale verhouding van de afzonderlijke componenten, waardoor het 100% geschikt is voor al zijn taken. Daarom is er geen tekort aan positieve meningen over Nutrigo Lab Regeneration, vooral bij mensen die zich bezighouden met krachttraining. Het lijdt geen twijfel dat Nutrigo Lab Regeneration één van de belangrijkste van de vele trainingssupplementen op de markt is en het is zeker de moeite waard om te testen.

Nutrigo Lab Regeneration kan worden gekocht via de website van de fabrikant, waar u naartoe kunt gaan door hier te klikken.

Category: training

4 comments

  1. Ik ben na de eerste paar doses en ik ben zeer tevreden – regeneratie van het lichaam op een zeer goed niveau. Geen voorgerechten, geen spierpijn, geen vermoeidheid na een zware training. In de ochtend, als een jonge god…. Aanpak van de volgende training met volle motivatie en kracht. En de gevechten groeien…. 😀

  2. Het supplement is zeker de aandacht waard. Ik neem deze serie samen met een pre-trainingssessie en de resultaten zijn zeer bevredigend, zowel wat betreft trainingskracht, regeneratie als gewichtstoename. Dat is geweldig voor mij.

  3. Ik mis een soort trainingsondersteuning. Zal nutrigo labregeneratie goed zijn voor een beginner? Hij voelt zich helemaal uit de sportschool gepompt. Ik weet het niet, misschien draag ik te veel, maar aan de andere kant zijn het niet erg zware lasten, ik train niet te vaak, ik probeer een goede balans te bewaren tussen training en rust……. Ik heb Supli tot nu toe vermeden, maar ik denk dat we deze gewoonte moeten veranderen.

  4. je kunt Nutrigo Lab Regeneratie blind kopen. Het heeft een goede samenstelling, het is effectief, en of je nu een beginner bent of niet, het maakt in dit geval niet uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: piotr