Opti Lutein 7

Opti Lutein – een beproefde formule voor gezonde ogen en goed zicht

Het gezichtsvermogen is waarschijnlijk het belangrijkste van onze zintuigen, waardoor 80% van de informatie over de buitenwereld ons bereikt. Helaas klagen steeds meer mensen over een of ander probleem met een goede visie. Bovendien verschijnen ze niet alleen onder oudere mensen. Daarom zijn oogverzorging en oogverzorging op alle leeftijden nodig. Speciale visieverrijkingsproducten zoals Opti Lutein kunnen hierbij een belangrijke rol spelen.

De meest voorkomende problemen met de ogen

Het oog van een vrouw

Naast aangeboren of verworven visuele beperkingen is een veelvoorkomend fenomeen onder andere het drogen van slijmvliezen, veroorzaakt door UV-straling, milieuvervuiling en, meer recentelijk, het langdurig staren naar een computer of TV-scherm. De symptomen die gepaard gaan met het drogen van het slijmvlies zijn

  • brandende ogen,
  • het zogenaamde zand onder de oogleden,
  • overmatige lacrimatie,
  • roodheid,
  • Ik heb genoeg van je ogen.

Vooral schadelijk voor dit belangrijke gevoel zijn factoren als:

  • onvoldoende verlichting, te weinig of te sterk licht in de ruimte waarin we werken,
  • verlichting in de verkeerde stand (de lichtbron moet aan de zijkant en iets achteraan staan),
  • Te dicht bij een scherm of monitor staren,
  • veroorzaakt door het te zeldzame knipperen van het ooglid op de lange monitor,
  • buiten blijven in de felle zon zonder zonnebril.

Dit alles moet zoveel mogelijk worden vermeden, neem pauzes bij het werken met een computer, zorg voor de juiste positie en houd uw ogen goed vochtig. Bovendien zijn er bij het ouder worden extra risico’s – het risico van maculaire degeneratie, wat belangrijk is voor het behoud van de gezichtsscherpte, of ziekten zoals glaucoom of staar.

Hoe kun je voor je ogen zorgen?

Ten eerste, dieet!

Het is bekend, niet sinds vandaag, dat een goed samengesteld, evenwichtig dieet een zeer belangrijke invloed heeft op de conditie van het hele organisme, inclusief natuurlijk het gezichtsorgaan. Het gaat er vooral om het lichaam te voorzien van de essentiële vitaminen A, C en E, Omega 3-zuren, luteïne, zeaxanthine, anthocyanidinen en zink. Deze stoffen vormen de basis voor een goede conditie van de cellen die het gezichtsorgaan vormen.

Een essentieel onderdeel van een goed dieet moeten alle groenten zijn – wortelen, spinazie, broccoli, en andere gele en groene groenten. Ze bevatten onder andere carotenoïden, die bijzonder belangrijk zijn voor een goed gezichtsvermogen. Rode en paarse vruchten daarentegen zijn een bron van anthocyanidinen en polyfenolen, dus het menu moet aardbeien en kersen, aalbessen, bessen en bosbessen, pruimen en frambozen, evenals rode kool bevatten.

We mogen vis en zeevruchten niet vergeten, die waardevolle Omega 3-zuren bevatten, bronnen van zink, d.w.z. vlees, eieren, uien, zaden, stenen, spruiten en zemelen. Een goed uitgebalanceerde voeding versterkt niet alleen het lichaam en zijn immuniteit, maar heeft ook invloed op het correct functioneren van de oogspieren, goed en scherp zicht.

Ten tweede, goede werkomstandigheden!

Glazen die op je smartphone liggen

Zoals gezegd is het belangrijkste, of het nu op het werk aan de computer is of tijdens het uitlezen, de juiste verlichting. Deze activiteiten mogen niet worden uitgevoerd in de schemering, ’s avonds is een puntlichtbron op het bureau noodzakelijk, niet te fel of verblindend en niet gekleurd. Na ongeveer een uur moet je een paar minuten pauze nemen.

Vergeet niet uw ogen te bevochtigen, vooral als u de effecten van overmatig drogen begint te voelen. Net als andere delen van het lichaam die je in goede conditie wilt houden, moeten je ogen ook turnen. Regelmatig uitgevoerde eenvoudige oefeningen brengen al op korte termijn verlichting voor vermoeide ogen en versterken op lange termijn de oogbalspieren.

Het is voldoende om verschillende geometrische vormen te tekenen met je ogen, bijvoorbeeld een achtste, een cirkel of een sinusoïde, en van tijd tot tijd de ontspanningstechniek te gebruiken die bestaat uit het bedekken van de ogen met je handen en het herinneren of verbeelden van leuke gebeurtenissen.

Ten derde, bescherming tegen de zon!

Schadelijke ultraviolette straling mag niet worden onderschat, want door onze ogen niet te beschermen tegen de zon, stellen we ze in de toekomst bloot aan ernstige gevolgen – schade of degeneratie. Ook al lijkt het niets in onze jeugd, toch kunnen we onze onzorgvuldigheid in latere jaren bitter betreuren. Het is ook de moeite waard om een zonnebril te dragen tijdens een besneeuwde winter. Sneeuw, in combinatie met de zon, reflecteert veel meer ultraviolette straling dan op een gewone zomerdag.

Ten vierde, een goede nachtrust!

Volledige regeneratie van het lichaam, met inbegrip van het gezichtsorgaan, vindt alleen plaats in omstandigheden van voldoende lengte en goede kwaliteit nachtelijke rust. Slaaptekort leidt tot vervelende symptomen als droogte van conjunctivitis en irritatie aan de ene kant, roodheid en overmatig scheuren aan de andere kant. Na verloop van tijd kan er zelfs sprake zijn van overgevoeligheid voor licht.

Vijfde, visie controle!

Zelfs als we geen storende symptomen van het gezichtsorgaan opmerken, moeten we de conditie van onze ogen van tijd tot tijd controleren, bij voorkeur om de twee jaar. In geval van reeds bestaande gebreken of ziekten dient een oogarts één keer per jaar bezocht te worden.

Wat is Opti Lutein – samenstelling van het supplement

Opti Lutein is een supplement met een zorgvuldig ontwikkelde formule, die stoffen bevat die een goed gezichtsvermogen actief ondersteunen en de goede conditie van de ogen beschermen. Het bevat: luteïne, zeaxanthine, anthocyanidinen, vitamine A en zink.

Opti Lutein

BESTEL NU OPTI LUTEÏNE

Luteïne en zeaxanthine zijn gele carotenoïdenpigmenten, die meestal samen voorkomen. Hun bron in het supplement is goudsbloemextract. Luteïne speelt een bijzonder belangrijke rol voor het gezichtsvermogen, namelijk het beschermt de ogen tegen de schadelijke effecten van hard licht, minimaliseert het risico op staar en heeft een gunstig effect op de gele vlek.

Luteïne versterkt ook de netvliescapillairen en zeaxanthine neemt deel aan de absorptie van blauwe lichtgolven. En aangezien de dagelijkse voeding meestal te kleine doses van deze stoffen bevat, is het de moeite waard om een supplement in de vorm van Opti Luteïne-supplementatie te nemen. Temeer omdat onvoldoende doses het risico op verlies van het centrale zicht op kleuren, glaucoom en staar vergroten.

Anthocyanen zijn zeer sterke antioxidanten die vrije radicalen elimineren. Bovendien ondersteunen ze de microcirculatie in het oog en dragen ze bij aan een beter zicht in de schemering. Een tekort aan anthocyanidinen betekent onder andere een grotere gevoeligheid voor oogirritatie en infecties.

Het belang van vitamine A voor het goed functioneren van het oog kan niet worden overschat. Het tekort kan op zijn minst leiden tot droogte van conjunctivitis en keratose van het oog-epitheel, ook tot het stof van blindheid, en zelfs tot cataracten en maculadegeneratie. Hetzelfde geldt voor zink, tekortkomingen van dit element dreigen het gezichtsvermogen en zelfs bijziendheid te verergeren.

Opti Lutein – actie

Het preparaat is zo ontwikkeld dat de daarin aanwezige natuurlijke stoffen in volle synergie werken en hun heilzame werking ondersteunen en versterken. Op deze manier beschermt Opti Lutein de ogen en verzorgt het de ogen, waardoor veel ongunstige processen voor dit zintuig voorkomen of verzacht worden.

Opti Lutein

Zo helpt het supplement de lens en de gele vlek verantwoordelijk te houden voor de visuele scherpte in goede gezondheid en vermindert het de kans op degeneratie. Dankzij de aanwezigheid van vitamine A beïnvloedt het de juiste waarneming van visuele prikkels in het netvlies.

Dankzij anthocyanidinen stimuleert het lichaam om rhodopsyne te produceren, een stof die een lichtgevoelige netvlieskleurstof is, waardoor een goed zicht mogelijk is. Het voorkomt de achteruitgang van het gezichtsvermogen met de leeftijd en het stof van blindheid, vertraagt de ontwikkeling van cataract en degeneratieve processen van de oogzenuw.

Het verbetert de doorbloeding van de bloedvaten van de oogbol, dankzij de antioxiderende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, en beschermt de ogen tegen irritatie, infecties en degeneratieve veranderingen en schadelijke UV-straling.

Wanneer Opti Lutein gebruiken?

Het is een product voor vrijwel iedereen die speciaal voor zijn gezichtsvermogen wil zorgen, ongeacht de leeftijd of zelfs de kwaliteit van het gezichtsvermogen. Het is zeker de moeite waard om het ook profylactisch te gebruiken, vooral in situaties waarin onze ogen bijzonder kwetsbaar zijn, bijvoorbeeld vanwege de lange tijd die we achter een computer werken. Het supplement zal zeker onmisbaar zijn wanneer u uw gezichtsvermogen belast, zand onder uw oogleden voelt, pijn, knijpen, oogmoeheid of roodheid opmerkt.

Om de authenticiteit en de hoge kwaliteit van het product te garanderen, kunt u het best het volgende kopen rechtstreeks door de fabrikant. Eén verpakking bevat 30 capsules, en aangezien we maar één capsule per dag nemen, is het voldoende voor één maand gebruik.

Ga naar de website van de Opti Lutein fabrikant en bekijk de promoties!

Opti Lutein opakowania

Opti Lutein – consumentenfeedback

Het supplement is zeer populair, vooral bij mensen die eerder klaagden over symptomen die typisch zijn voor overmatige droogte van slijmvliezen, veroorzaakt door het werken aan een computer of het lezen van boeken voor een lange tijd. De meeste van hen evalueren de effecten van Opti Luteïne positief, waarbij de nadruk ligt op de effectiviteit en de relatief snelle eerste effecten.

Onder de cliënten zijn er ook ouderen, die ook hun tevredenheid uiten over de kwaliteit van de voorbereiding, waarbij ze aangeven dat hun gezichtsvermogen, tot nu toe niet het beste, aanzienlijk is verbeterd.

Opti Lutein

BESTEL NU OPTI LUTEÏNE

Bronnen:

Category: gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin