pumpkin seed pro 2

Pumpkin Seed Pro – een natuurlijke manier om incontinentie te bevorderen en de werking van de urinewegen te verbeteren.

Urine-incontinentie – een gênant probleem, niet alleen voor de gezondheid

De symptomen van urine-incontinentie veroorzaken een groot ongemak en zijn vaak de oorzaak van een terugtrekking uit het sociale of sociale leven. Bovendien leidt het gevoel van schaamte dat gepaard gaat met onvrijwillig plassen niet alleen tot meer en meer isolement, maar soms ook tot angst om naar de dokter te gaan. Zoals reeds vermeld, treft incontinentie niet alleen oudere vrouwen. Het overkomt vrouwen en mannen van verschillende leeftijden, zelfs in de vroege adolescentie.

Er zijn de volgende soorten NTM: dringend, veroorzaakt door een te reactieve urineblaas, oefeningen en gemengd. Inspanningsincontinentie komt vaak voor bij jonge mensen wanneer de blaasdruk de weerstand in de plasbuis overschrijdt. Dit fenomeen doet zich voor op het moment van verhoogde lichamelijke activiteit, tijdens oefeningen, maar ook op het moment van hoesten, niezen of intens lachen. Bij postmenopauzale vrouwen wordt NTM geassocieerd met een verandering in het hormonale beheer en een verzwakking van de spieren rond de plasbuis.

Er zijn verschillende behandelingsmethoden, variërend van het uitoefenen van de juiste spieren, via chirurgische of laserbehandelingen, tot schijnbaar triviale, maar in feite zeer belangrijke veranderingen in de levensstijl, zoals meer lichamelijke activiteit en de introductie van plantaardige ingrediënten die fytosterolen bevatten die een gunstig effect hebben op de urinewegen.

Planten als bondgenoot in de strijd tegen NTM

pompoen

Het is al lang bekend dat verschillende soorten zaden, zaden en noten een aantal pro-gezondheidseigenschappen hebben, waardoor ze een gunstige invloed hebben op ons lichaam. Onder de planten die deze waardevolle ingrediënten leveren, verdient de pompoen ongetwijfeld een onderscheiding.

De zaden zijn een rijke bron van onverzadigde vetzuren, vitaminen en mineralen. Genoeg om de vitaminen C, E, A, K, D, riboflavine, niacine, thiamine, foliumzuur, pyridoxine, magnesium, kalium, calcium, ijzer, zink, fosfor, en ten slotte fytosterolen, plantaardige stoffen om het cholesterolgehalte te normaliseren en kanker te voorkomen.

Pompoenzaden zijn vooral belangrijk voor het goed functioneren van de urinewegen, met name de lagere urinewegen. Ze ondersteunen de nierfunctie, voorkomen stenen, versterken de spieren rond de blaas.

De regelmatige consumptie van pompoenpitten wordt niet alleen aanbevolen voor mensen die worstelen met incontinentie, maar ook voor preventieve doeleinden voor mannen. Vitamine E, zink en andere elementen die erin aanwezig zijn, hebben een belangrijke invloed op zowel de seksuele prestaties als de vruchtbaarheid, en verminderen het risico op prostaathypertrofie.

Het onderzoek toonde ook aan dat pompoenzaden een belangrijke invloed hebben op de regelmatigheid van de hormonale en metabolisme, bijdragen, onder andere, aan het verlagen van de bloedglucose niveaus, die belangrijk is in het geval van diabetes, helpen om het juiste lichaamsgewicht te behouden. Naast de bovengenoemde antioxiderende eigenschappen, die het verouderingsproces vertragen, kunnen onopvallende pompoenzaden ook een positief effect hebben op de stemming en de stemming, dankzij magnesium en kalium, die de werking van het zenuwstelsel verbeteren.

Bekijk ook de effectieve manier om de hersenfunctie te verbeteren: Brain Actives

Pumpkin Seed Pro – een effectieve oplossing voor het probleem van urine-incontinentie

pumpkin seed pro

Als je niet van zaden houdt, of niet de tijd of het hoofd hebt voor een dagelijkse, systematische consumptie van een specifieke portie, laten we dan een kant-en-klare bereiding nemen die voldoet aan de behoeften van ons lichaam, namelijk Pumpkin Seed Pro. Dit is een hoogwaardig supplement met pompoenpitextract en behoud van de belangrijkste gezondheidsbevorderende eigenschappen van de plant.

Dankzij zorgvuldig geselecteerde werkzame stoffen zal het supplement na enkele weken gebruik onze levenskwaliteit volledig veranderen, waardoor blaasovergevoeligheid en ongecontroleerd urineren worden geëlimineerd. En dit zonder specialistische behandelingen te moeten ondergaan of een draconische verandering van levensstijl te moeten doorvoeren.

Pumpkin Seed Pro – Werking en gebruik van het preparaat

pompoen

Pumpkin Seed Pro ondersteunt de regulatie van de waterhuishouding, waardoor de werking van de nieren en de urinewegen wordt ondersteund en het lichaam wordt ontzuurd. Versterkt de bekkenbodemspieren, vermindert de hyperreactiviteit van de blaas en de plasdruk op de plasbuis, waardoor de belangrijkste oorzaken van incontinentie bijna volledig worden weggenomen. Het is gemakkelijk te raden hoe fundamenteel en positief verandering in de kwaliteit van het dagelijks leven betekent voor veel mensen met NTM.

Tegelijkertijd heeft het supplement dankzij de gunstige werking van de plantaardige bestanddelen een positieve invloed op de werking van de prostaat bij mannen, verlicht het de lastige symptomen van de menopauze en verbetert het de kwaliteit van het seksuele leven. Niet alleen dat, pompoenpitextract verbetert de immuniteit en de activiteit van het zenuwstelsel, het normaliseert ook de vet- en glucoseniveaus.

Vanwege de bovenstaande eigenschappen wordt het supplement gebruikt bij een aantal ziekten en kwalen. Naast het incontinentieprobleem kan het ook nuttig zijn:

 • om de effecten van de menopauze te verzachten,
 • in de behandeling en profylaxe van de prostaat,
 • in diabetes,
 • in nierziekte,
 • in geval van een verhoogd cholesterolgehalte,
 • in de waterbeheersingsstoornissen van het organisme,
 • in gezamenlijke ziekten,
 • in ziekten veroorzaakt door parasieten,
 • in slaapstoornissen,
 • in gevallen van stemmingsvermindering, depressie,
 • in een mobiliteitsziekte.

Pumpkin Seed Pro – Meningen

pumpkin seed pro

Aangezien we te maken hebben met een nieuwigheid in de markt voor supplementen, zijn er nog niet veel meningen van consumenten. Uit de opmerkingen die tot nu toe zijn gemaakt, blijkt echter dat het preparaat zeer effectief blijkt te zijn in het beheersen van de symptomen van NTM. Schrijvers beweren dat na een paar weken gebruik de pijnlijke symptomen aanzienlijk verminderen en op de lange termijn volledig verdwijnen.

Internetgebruikers die Pumpkin Seed Pro hebben gebruikt, benadrukken ook hoe positief hun levenskwaliteit is veranderd als gevolg van het gebruik van Pumpkin Seed Pro – in de eerste plaats hoeven ze het contact met mensen niet te vermijden en kunnen ze eindelijk normaal functioneren.

Pumpkin Seed Pro – waar te kopen

Als we een garantie van originaliteit en dus een hoge kwaliteit van het product willen hebben, is het het beste om direct via de website van de fabrikant een aankoop te doen. Dit zorgt ervoor dat de toeslag legaal afkomstig, gecertificeerd en geldig is. Daarnaast biedt de website van de fabrikant vaak gunstige kortingen of promoties.

pumpkin seed pro

Ga naar de website van de Pumpkin Seed Pro-fabrikant

Category: gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin