varyforte premium plus

VaryForte Premium Plus – een verbeterde crème voor spataderen, spataderen en beenzwellingen

Spataderen zijn een brandend gezondheidsprobleem in de samenleving

spataderen

Spataderen , vasculaire spinnen , kuitpijn en krampen , tintelingen , brandende huid , zwaarte en zwelling in de benen zijn allemaal kwalen die het gevolg zijn van chronische veneuze insufficiëntie – een van de meest voorkomende ziekten vandaag de dag , die bijna de helft van de bevolking treft . Bij sommige mensen wordt het veroorzaakt door erfelijke factoren, bij anderen door een levensstijl die het cardiovasculaire systeem negatief beïnvloedt, en bij anderen door beide. In sommige gevallen zijn de beenspataderen het resultaat van andere, naast elkaar bestaande omstandigheden.

Het mechanisme van spatadervorming is gerelateerd aan langdurige verstoorde doorbloeding en afwijkingen van veneuze kleppen in de onderste ledematen. Dit leidt tot bloedstagnatie en verhoogde bloeddruk. Er ontstaat een zwelling rond de enkels, er zijn steeds meer spinnen op de benen (telangiectasieën) te zien, de aderen verwijden zich, worden meer geprononceerd en vervormd. Na verloop van tijd neemt de hoeveelheid en de intensiteit van de spataderen toe, wat een negatieve invloed heeft op het uiterlijk van onze benen.

Maar niet alleen het esthetische aspect is hier belangrijk, ook het gezondheidsaspect. In geen geval mogen we de spataderen negeren. Onbehandelde chronische veneuze insufficiëntie kan leiden tot gevaarlijke complicaties, waaronder verstoppingen, die kunnen worden vermeden door de invoering van veranderingen in levensstijl en het gebruik van orale en actuele preparaten voor spataderen. In gevallen van hoogontwikkelde spataderziekte is een medische ingreep nodig. In minder vergevorderde stadia van de ziekte, preventie is zeer belangrijk – systematisch zorgen voor de gezondheid van de benen , zullen we voorkomen dat verdere ontwikkeling van spataderen .

Beenspataderen – oorzaken

Veel factoren die verband houden met ons dagelijks functioneren, bijvoorbeeld het soort werk dat we doen, kunnen van invloed zijn op de ontwikkeling van de spataderen van de onderste ledematen. De meest voorkomende oorzaken van spataderen en de factoren die hun ontwikkeling bevorderen zijn onder andere:

 • overgewicht en obesitas;
 • chronische constipatie;
 • Frequente, lange uren van verblijf in één positie (bijv. zitten, staan, veel tijd doorbrengen voor een computer);
 • weinig beweging, geen sport of actieve recreatie, te veel zitten en liggen in relatie tot lopen;
 • die te strak zijn;
 • die vaak schoenen op hakken dragen;
 • een ongepast dieet, te arm aan belangrijke voedingsstoffen;
 • Roken;
 • alcoholmisbruik;
 • het gebruik van hormonale drugs;
 • te veel krachtsporten;
 • Frequent zwaar tillen, bijvoorbeeld op het werk;
 • veelvuldig gebruik van warme baden en sauna’s;
 • erfelijke factoren, spataderen bij de ouders, grootouders.

Varyforte Premium Plus – hoog niveau spataderen controle

vary forte premium plus

Een van de fundamentele manieren om de verdere ontwikkeling van spataderen te voorkomen en de veranderingen die zich al hebben voorgedaan te verminderen is het regelmatig gebruik van lokale preparaten in de vorm van gespecialiseerde crèmes, zalven, gels.

Onder de maatregelen van dit type wordt de aandacht gevestigd op Varyforte Premium Plus, dat tegelijkertijd op vier gebieden actief is, namelijk:

 • elimineert ontstekingsprocessen en bevrijdt ons van pijn, verbranding en zwelling;
 • helpt bij het herstellen van een goede bloedcirculatie, het voorkomen van bloedstagnatie en het remmen van het proces van spatadervorming;
 • versterkt de bloedvaten, voorkomt de doorlaatbaarheid en uitzetting ervan en elimineert spinnen op de benen;
 • ondersteunt de regeneratie van aders, voorkomt de vorming van veneuze stolsels.

Het voordeel van Varyforte, naast de zeer effectieve samenstelling van de ingrediënten, is de uitstekende absorbeerbaarheid van het preparaat. De crème dringt snel door in de huid en dringt dan door tot in diepere weefsels, waardoor hij direct inwerkt op de bloedvaten en de conditie ervan verbetert. Naast de taken op lange termijn en het geleidelijke herstel van de aders, geeft de specificiteit ons ook onmiddellijk resultaat. Dankzij de menthol die in Varyforte aanwezig is, ervaart u direct na het aanbrengen van de crème een aangenaam gevoel van koelte, verzachting en verlichting van onaangename kwalen zoals pijn, zwelling, scheuren, zware benen.

Varyforte – samenstelling van het preparaat

plantenextracten

Goed geselecteerde plantenextracten van de juiste kwaliteit en optimale concentratie kunnen een zeer gunstig effect hebben op de conditie van de bloedvaten en de veneuze circulatie verbeteren. Varyforte Premium crème is uitgerust met dergelijke componenten. De samenstelling, hoewel eenvoudig, is zeer treffend en degelijk voorbereid, en strikt ondergeschikt aan de kwalen die we hebben last van spataderen.

Onderdelen van Varyforte

Ruscus aculeatus (met spijkertjes of andere spijkerbuizerd)

De Ruscus aculeatus, oftewel spiky rushes, is een van de meest waardevolle plantaardige materialen in termen van positief effect op het cardiovasculaire systeem. Ruszczyk bevat een breed scala aan pro-gezonde stoffen, waarvan de belangrijkste zijn: sterol heterosiden, d.w.z. saponinen zoals ruscine, ruskogenine en neuroruskogenine, talrijke bioflavonoïden, alkaloïden, onverzadigde vetzuren, coumarines, fytosterolen, etherische oliën.

Dankzij sterol hetereosiden krimpt de bies, verzegelt en versterkt de bloedvaten, vermindert de zichtbaarheid van vasculaire spinnen, elimineert kneuzingen en zwellingen. Bovendien heeft het rustieke zuurextract een positief effect op de bloedsomloop, verbetert het de doorbloeding, vermindert het de stagnatie en remt het de ontwikkeling van spataderen. Het vertoont ook anti-inflammatoire, antibacteriële, anti-exhaustieve en antistollingseigenschappen.

Geconcentreerd citrusextract

Citrusvruchten zijn een van de beste bronnen van flavonoïden, die een gunstig effect hebben op het functioneren van de gehele bloedsomloop en de conditie van de bloedvaten. In Varyforte vindt u een sterk geconcentreerd citrusextract om onze benen te voorzien van flavonoïden, evenals antioxidanten en vitaminen (bijv. C, B1, B5) om de aders, slagaders en het hart te beschermen. Het bestanddeel verbetert de doorbloeding, versterkt en verbetert de spanning van de aderwanden, maakt de bloedvaten flexibeler, vermindert hun doorlaatbaarheid en voorkomt overmatige uitzetting. Het helpt ook bij het verminderen van ontstekingsziekten en de kwalen die zich tegen hun achtergrond voordoen, zoals zwelling, roodheid en pijn.

Arnica-extract

Arnica is een waardevolle medicinale plant met kalmerende, regenererende, ontstekingsremmende, antitrombotische en pijnstillende eigenschappen. Het heeft ook een aanzienlijke verdienste in het remmen van de ontwikkeling van spataderen en het verminderen van hun intensiteit. Arnica verbetert de bloedsomloop, krimpt de bloedvaten en vermindert de druk in de onderste ledematen, waardoor zwelling, pijn, het gevoel van spreiding en zware benen worden geëlimineerd.

Menthol

Menthol geeft een duidelijk en snel effect van verlichting bij pijn en zwelling van de onderste ledematen. Het koelt en verfrist mooi, elimineert het gevoel van vermoeide, zware benen. Door de microcirculatie te stimuleren, verbetert het de penetratie van de resterende ingrediënten in de diepte van de weefsels en versterkt het zo hun effect.

Varyforte Premium Plus – wie helpt er en welke effecten krijgen we?

varyforte premium plus

Varyforte crème is ontworpen voor mensen die aandoeningen voelen die gepaard gaan met aandoeningen van de bloedsomloop in hun onderste ledematen (zoals: pijn, zwelling, ernst van de benen, gevoelloosheid, tintelingen, spataderen, vasculaire spinnen), ongeacht hun niveau en de oorzaak van het probleem.

Specifieke zal ook dienen als een profylactisch hulpmiddel voor mensen die, als gevolg van genetische factoren (ouders of grootouders hadden spataderen) of omgevingsfactoren (opstaan, sedentaire levensstijl, slechte voeding die leidt tot overgewicht) , zijn zeer waarschijnlijk om spataderen te ontwikkelen.

Bij het gebruik van Varyforte Premium crème kunnen we rekenen op effecten als:

 • onmiddellijke verlichting voor vermoeide, pijnlijke benen;
 • om de circulatie in de onderste ledematen te stimuleren;
 • eliminatie van het gevoel van zware benen, vermindering van de pijn;
 • eliminatie van symptomen die gepaard gaan met een slechte bloedsomloop in de benen, waaronder: tintelingen, verdoofdheid, gevoel van kou, spreiding;
 • vermindering van de zwelling;
 • de verbetering van de conditie van de aderen;
 • om de bloedstroom te verbeteren;
 • ontstekingsreductie;
 • het verminderen van het risico op stolsels;
 • om de bloedvaten te versterken en af te dichten;
 • het verminderen van de zichtbaarheid van vasculaire spinnen en spataderen, het gladstrijken van de benen en het verbeteren van hun uiterlijk.

Varyforte – meningen van gebruikers van preparaten

Veel klanten geloven dat Varyforte een van de beste antivirale preparaten op de markt is. Voor veel mensen die er gebruik van hebben kunnen maken, is het belangrijkste voordeel de dubbele oplossing van circulatieproblemen in de onderste ledematen.

Enerzijds heeft de zalf een onmiddellijk effect, waardoor pijn en vermoeidheid in de benen snel worden verlicht en de lichtheid en het vermogen om normaal te functioneren worden hersteld. Aan de andere kant werkt het middel diep en permanent, waardoor de bloedsomloop verbetert, de conditie van de bloedvaten verbetert en zo de intensiteit van de spataderen en de spataderen vermindert. Volgens vele adviezen, Varyforte (het best gebruikt in combinatie met andere spataderen controle methoden) , resulteert in een duidelijke verbetering van de gezondheid en het uiterlijk van de benen.

Hier kunt u naar de officiële Varyforte website gaan en uw afgeprijsde crème bestellen

varyforte premium plus

Wat kunnen we nog meer voor onze benen doen?

De beste resultaten in spataderen controle worden bereikt door gelijktijdige invoering van veranderingen in levensstijl en regelmatig gebruik van huisbehandelingen , kruiden en ondersteunende preparaten .

Als het gaat om kant-en-klare spataderen is het goed om specifieke kenmerken voor uitwendig gebruik (bijv. Antibacteriële crème Varyforte) te combineren met preparaten voor inwendig gebruik (spatadertabletten).

Daarnaast is het de moeite waard om de volgende richtlijnen te implementeren:

 • Probeer gezond en regelmatig te eten. Wat we eten is erg belangrijk voor de gezondheid van hart en bloedvaten. Zorg ervoor dat uw dagmenu grote hoeveelheden rauwe groenten en fruit bevat, evenals volkorenproducten en artikelen die onverzadigde vetzuren bevatten.

Lees het ook: Spataderdieet

 • Als je overgewicht hebt, probeer dan terug te komen op je normale gewicht. De extra kilo’s belasten het cardiovasculaire systeem zwaar, verhogen de druk in de aderen van de onderste ledematen en dragen bij aan de snellere ontwikkeling van spataderen.
 • Als u vele uren op het werk of thuis in één houding doorbrengt, bijvoorbeeld staand of zittend, probeer dan af en toe een korte pauze in te lassen om uw benen in beweging te krijgen. Tijdens zo’n pauze kun je een korte wandeling maken of wat lichte, snelle oefeningen doen zoals: marcheren op een plek met hoge kniehoogte, je tenen optillen, je voeten laten circuleren, je benen afwisselend buigen en strekken.
 • Verander je levensstijl naar een meer actieve levensstijl. Probeer meer te lopen en minder tijd zittend door te brengen. Het is ook raadzaam om regelmatig te sporten met spataderen. Hier zijn de activiteiten die bijzonder bevorderlijk zijn voor spataderen: wandelen, nordic walking, aerobics, dansen, zwemmen, joggen, trainen op een loopband onder een lichte hoek, steppertraining, fietsen.
 • Verminder of elimineer alcohol en sigaretten.
 • Vermijd sauna’s, lange, hete baden, oververhitting.
 • Draag comfortabele, goed gekozen, ergonomische schoenen, vermijd hoge hakken.
 • Vermijd het dragen van te strakke kleding, die de circulatie beperkt.
 • Draag speciale antivirale sokken, kousen of compressiekousen.
 • Probeer elke dag wat tijd te besteden aan het ontspannen in een zittende of liggende positie met de benen omhoog.
 • Om de bloedcirculatie te verbeteren, masseer je je benen. Ze zijn ook geschikt voor: het afwisselen van korte, koude en warme douches, het weken van uw voeten in water met zeezout, badzout of etherische oliën, het gieten van koud water over uw voeten.

Lees het ook: Spataderen in de benen – thuisbehandeling

Category: schoonheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin