bravona pudelko 1 1

Bravona Forte – de specialist in twee fasen voor natuurlijke bustevergroting en -versteviging

De buste is een van de lichaamsdelen die door vrouwen het vaakst worden genoemd en die we graag zouden willen veranderen of corrigeren. Onvolkomen vorm, te kleine omvang, slechte huidconditie, onvoldoende lift en stevigheid, onaantrekkelijke borsten – dit zijn de meest genoemde tekortkomingen van onze borsten. Een nieuwigheid op de markt – Bravona Forte – is in staat ons te helpen met al deze onvolkomenheden. Het is een echt juweeltje onder de thuisproducten voor borstcorrectie en modellering. Het onderscheidt zich door zijn grote doeltreffendheid, omdat het niet uit één, maar uit twee intensief werkende preparaten bestaat. De ene is voor externe toepassing en de andere voor interne toepassing. Als we deze dubbele behandeling gebruiken, kunnen we rekenen op betere en snellere resultaten dan wanneer we alleen capsules of alleen crème gebruiken voor borstvergroting.

Intensieve borstvergrotingspreparaten als octrooi voor borstvergroting en verfraaiing

 een vrouw meet haar buste met een meetlint

Zoals elk deel van het figuur, kan ook de buste afwijken van het ideaal. De voornaamste redenen waarom we klagen over het uiterlijk van onze borsten zijn tweeërlei: ofwel zijn we van nature de eigenaars van kleine, tengere en onspectaculaire borsten, ofwel verliezen onze borsten met de leeftijd of na zwangerschappen en borstvoeding hun kwaliteit.

Net als andere schoonheidsproblemen kunnen ook borsttekortkomingen met verschillende methoden worden gecorrigeerd. Wij kunnen naar een kliniek voor esthetische geneeskunde gaan, of eventueel naar een professionele schoonheidssalon, voor diverse borstverstevigende, modellerende en verjongende behandelingen, of naar een kliniek voor plastische chirurgie voor siliconenimplantaten. Wij kunnen ook thuis onze eigen borstcorrectie uitvoeren met gebruikmaking van kant-en-klare preparaten in de vorm van crèmes, serums of orale preparaten.

Hoewel behandelingen en operaties een doeltreffende manier kunnen zijn om de buste te modelleren, wijzen veel vrouwen deze optie van meet af aan af. Daar zijn verschillende redenen voor: hoge kosten, te veel interferentie met de borsten (b.v. redenen: hoge kosten, te veel ingrepen in de borsten (bv. scalpel, punctie, laserstimulatie), mogelijkheid van ernstige complicaties (in het geval van implantaten), tijdrovendde noodzaak van herhaalde behandelingen (in het geval van mesotherapie, carboxytherapie en andere esthetische geneeskundeprocedures), een lange lijst van contra-indicaties, enz.

Veel veiliger, goedkoper, minder tijdrovend en met minder ingrepen in het lichaam zijn thuisbereidingen. Hoe intensiever, hoe uitgebreider het product, hoe beter de resultaten. Als we de supplementatie met borstvergrotingspreparaten combineren met de toepassing van crèmes met een soortgelijk effect, zijn de resultaten zelfs nog beter. Veel vrouwen roemen ook de uitvoering van eenvoudige borstenoefeningen en massages, die zij zien als een goede methode om de borsten te liften en hun stevigheid en elasticiteit te verbeteren.

Bravona Forte – een krachtig duo van zeer actieve formules

 Bravona Forte

Bravona Forte is een hoogwaardige kit ontworpen voor vrouwen die op natuurlijke wijze de omvang van hun borsten willen vergroten en ooken het uiterlijk ervan aanzienlijk te verbeteren, zowel wat de stevigheid, de vorm en de huidconditie van de borsten betreft.

Bravona Forte bestaat uit twee parallel te gebruiken producten: een crème rijk aan actieve bestanddelen en capsules gevuld met waardevolle extracten. De crème wordt tweemaal per dag op de huid van de buste en het decolleté gesmeerd, terwijl de capsules eenmaal per dag worden aangebracht voor 2 capsules of tweemaal per dag voor telkens 1 capsule.

Zowel de crème als de Bravona Forte-capsules zijn rijk aan natuurlijke borstgroeibevorderaars, namelijk fyto-oestrogenen. Omdat fyto-oestrogenen zich in ons lichaam op dezelfde manier gedragen als oestrogenen (vrouwelijke geslachtshormonen), blijken zij het hormonale evenwicht te kunnen verbeteren en te helpen bij de vrouwelijke kenmerken van ons lichaam te verbeteren, onder meer door te helpen het volume van de buste te vergroten en de kwaliteit en dichtheid ervan te verbeteren.

Voordelen van Bravona Forte:

 • het product bevat een rijke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten, waaronder verschillende plantenextracten die als de beste bronnen van fyto-oestrogenen worden beschouwd,
 • de actieve bestanddelen van het product vullen elkaar perfect aan en zorgen voor maximale resultaten,
 • het product beantwoordt aan de behoeften van vrouwen die waarde hechten aan ecologische, natuurlijke oplossingen,
 • het gebruik van het product is veilig voor de gezondheid en houdt geen risico van negatieve bijwerkingen in,
 • de Bravona Forte set voedt de borsten van binnenuit en van buitenaf, stimuleert op natuurlijke wijze de werking van de borstklieren en beïnvloedt zo een toename van de borstomvang,
 • heeft een veelomvattend effect – het vergroot niet alleen het borstvolume, maar verzorgt ook de huid, maakt haar gladder, verbetert haar teint en verjongt haar,
 • geeft natuurlijke resultaten, waardoor het verschilt van plastische chirurgie die kunstmatige, “plastische” resultaten geeft,
 • is een betaalbaar, natuurlijk en vrouwvriendelijk alternatief voor invasieve borstvergrotingsprocedures.

BESTEL BRAVONA FORTE NU

Bravona Forte – samenstelling

 Bravona Forte

Geselecteerde oliën en extracten van geneeskrachtige planten plus revitaliserend hyaluronzuur zijn de actieve basisingrediënten in Bravona Forte capsules en crème.

De hoofdbestanddelen van Bravona Forte en hun belangrijkste eigenschappen:

 • Teunisbloemolie – bevat stoffen die plantenequivalenten zijn van oestrogeen en progesteron, de vrouwelijke geslachtshormonen die de ontwikkeling van vrouwelijke kenmerken beïnvloeden, waaronder borstgroei. Bovendien reguleert teunisbloemolie de menstruatiecyclus en helpt zij het hormonale evenwicht te herstellen in geval van hormonale onevenwichtigheid. Dankzij haar gehalte aan vitamine E, polyfenolen en onverzadigde vetzuren heeft teunisbloemolie een uitstekende werking op de huid – zij regenereert, voedt en remt de verouderingsprocessen.
 • Extract van bladeren en bloemen van weideklaver [8% isoflavonen] – de isoflavonen in het extract vervullen in het organisme dezelfde functies als vrouwelijke geslachtshormonen. Deze omvatten onder meer het stimuleren van de werking van de borstklieren en het stimuleren van de groei van nieuwe cellen in het klierweefsel van de borst, waardoor het borstvolume toeneemt en de structuur en de vorm van de borst verbeteren.borsten en verbetering van hun structuur en vorm (ze krijgen een meer bolvormige, vollere, vrouwelijke vorm), normalisering van de menstruatiecyclus, vermindering van PMS, verhoging van het libido, verbetering van het uiterlijk van het silhouet, verbetering van de huidconditie.
 • Fenegriekzaadextract [25% saponinen] – is een rijke bron van fytohormonen die specifieke vervangers zijn van onze natuurlijke hormonen en een soortgelijke rol in het lichaam vervullen. Het bevat ook waardevolle saponinen, fytosterolen, eiwitten, vitaminen en mineralen. Dankzij de fytohormonen verhoogt fenegriek de activiteit van de oestrogeenreceptoren in de weefsels die de borststructuur vormen. Daardoor worden ze steviger, welgevormd en beter geaccentueerd, waardoor onze vrouwelijkheid wordt benadrukt.
 • Extract van de wortel van rhuscus spinosus – als een schat aan fytohormonen helpt het de proliferatie van nieuwe borstcellen te activeren, wat zich vertaalt in een intensievere groei van borstvormend weefsel, verbetering van de borststructuur, de vergroting, verjonging, elasticiteit en lift.
 • Venkelzaadextract – bevat fyto-oestrogenen, die ons niet alleen helpen om uit te kijken naar spectaculairdere, grotere borsten, maar ook om onze jeugd en schoonheid langer te behouden.
 • Engelwortelextract – dankzij de fyto-oestrogenen die het bevat, normaliseert het het endocriene systeem. Stimuleert het groeiproces van het borstweefsel, waardoor ze voller en steviger worden.
 • Hopextract – bevat zeer actieve plantenhormonen die, als equivalent van vrouwelijke geslachtshormonen, het groeiproces van het borstweefsel stimuleren, waardoor ze voller en steviger worden.die, als equivalent van vrouwelijke geslachtshormonen, het groeiproces van de buste intensiveren (de borsten worden voller, ronder, welgevormd, elastisch, verjongd).
 • Druivenpitolie en zonnebloemzaadolie – hebben een herstellende en verzorgende werking. Ze zijn ideaal voor de beschadigde, slappe, droge, weinig vitale huid en voor de huid die speciale verzorging nodig heeft. Ze hydrateren, voeden en vernieuwen de huid. Ze maken de huid zacht en glad.
 • Hyaluronzuur – de bewaker van het welzijn van de huid. Dankzij deze stof wordt onze huid beter gehydrateerd, gladder, elastischer en gerevitaliseerd.
 • Vitamine E – door zijn antioxiderende en herstellende eigenschappen, trekt het een paar jaar van de huid af. Het verhoogt de stevigheid, de teint en de voeding. Het heeft ook een beschermende werking.
 • Vitamine B6 en pantotheenzuur – ondersteunen de weefselregeneratie, helpen bij de regulering van hormonen en stofwisselingsprocessen, hebben een gunstige invloed op de huidconditie, verminderen de gevoeligheid voor vermoeidheid, staan voor welzijn.

Hoe moet Bravona Forte worden gebruikt en hoe lang moet de behandeling duren?

 Bravona Forte borstvergroting crème

Zowel de crème als de Bravona Forte-capsules moeten regelmatig en gedurende een langere periode worden gebruikt. Hoe lang? Het hangt allemaal af van de individuele aanleg van het lichaam. Sommige vrouwen zien al na een paar weken een groot verschil in het volume en de lift van hun buste, anderen hebben iets meer tijd nodig. De minimale behandelingsduur is een maand. De eerste effecten zijn zichtbaar na 2 weken gebruik. Gewoonlijk wordt het optimale effect bereikt na een behandeling van 2-3 maanden.

De aanbevolen dagelijkse dosis capsules is 2 capsules (bij voorkeur innemen na de maaltijd met een glas water). Met deze dosering is 1 verpakking voldoende voor een maand.

De crème wordt tweemaal per dag aangebracht, bijvoorbeeld bij het wassen ’s morgens en ’s avonds. Wrijf een kleine hoeveelheid in cirkelvormige bewegingen (van onder naar boven) over de buste. De crème kan ook op het decolleté worden aangebracht. Het product is zeer effectief, dus het gaat lang mee (een maand of langer). Bovendien heeft de crème een zeer huidvriendelijke textuur. Het wordt onmiddellijk geabsorbeerd, plakt niet en laat geen vettige film achter. Het dringt snel in de weefsels door en stimuleert het proces van borstmodellering en -versteviging en de regeneratie van de huid.

Effecten van het gebruik van Bravona Forte

De effecten van Bravona Forte behandeling die het vaakst door gebruikers worden genoemd zijn:

 • verhoogde borstomvang,
 • verbeterde structuur en vorm van de buste (vollere, rondere, meer gevormde borsten),
 • borstlift,
 • versteviging van de borsten,
 • buste verjonging,
 • verbetering van de huidkwaliteit.

Bravona Forte – beoordelingen

Bravona Forte is een van de best beoordeelde preparaten voor het modelleren, verjongen en vergroten van de borsten. Vrouwen prijzen het product in de eerste plaats om de intensiteit van de werking en de effecten, maar ook zaken als de betaalbaarheid, de natuurlijke samenstelling, de snelle en probleemloze toepassing en de lage kosten in vergelijking met bezoeken aan klinieken en esthetische-geneeskundeoperaties worden als pluspunten genoemd.

Volgens talrijke recensies is Bravona Forte een geweldige manier om de borsten thuis te vergroten en mooier te maken, zonder chirurgie en ingrepen te hoeven ondergaan. Met Bravona Forte hebben veel vrouwen hun gevoel van zelfvertrouwen en aantrekkelijkheid teruggekregen, waardoor ook hun algehele welzijn en levenskwaliteit is verbeterd.

Bravona Forte – waar kan ik het product kopen?

Om de Bravona Forte kit te kopen, hoeft u alleen ga naar de website van de fabrikant en plaats uw bestelling. De transactie is snel en veilig, en als u besluit om meer pakketten in één keer te kopen, staan er voor u klaar aantrekkelijke kortingen .

 Bravona Forte borstvergrotingspreparaat

BESTEL BRAVONA FORTE NU

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/nutrition/fenugreek
 • https://www.webmd.com/food-recipes/health-benefits-fennel
 • https://www.healthline.com/health/phytoestrogens
 • https://www.healthline.com/health/grapeseed-oil-for-skin
 • https://www.healthline.com/nutrition/red-clover

Category: schoonheid

Article by: admin