wimperserum effecten

Rangschikking van wimperserum – bekijk de beste!

Oogwimperconditioners zijn steeds meer gezochte producten op de cosmeticakaart. Geen wonder dat het de makkelijkste en duidelijkste manier is om diepte aan je ogen en schoonheid en charme toe te voegen. Door middel van geconcentreerde stoffen regenereert een goede wimperserum de wimpers intensief en stimuleert hij de groei ervan. Aangezien er tegenwoordig veel wimperverzorgingsproducten op de markt zijn, is het de moeite waard om te zien welke van deze producten van de hoogste kwaliteit en effectiviteit zijn en welke het meest populair zijn bij vrouwen. Dit is waar onze ranking van wimperserum voor is gemaakt.

Rangschikking van wimperserum – toonaangevende producten op de markt

Wilt u uw wimpers voeden en versterken, lengte en volume toevoegen en zorgen voor een intense kleur? U kunt dit doen door te besluiten uw wimpers te behandelen met een passende behandeling. Hieronder vindt u een rangschikking van de meest interessante wimperserum op de markt, waarbij rekening is gehouden met de volgende criteria:

 • De samenstelling en werkwijze van de voorbereiding;
 • reikwijdte van de actie;
 • prijs-kwaliteitsverhouding;
 • snelheid van handelen;
 • de toepassingsmethode;
 • productbeoordelingen.

Nr. 1 – EleverLash

EleverLash wimperserum

EleverLash – productbeschrijving

De EleverLash is de duidelijke winnaar in onze wimperserum ranking. Het product ligt ver voor op zijn concurrenten omdat het gebaseerd is op een compleet nieuwe technologie, waardoor de actieve ingrediënten de kans krijgen om de haarstructuren te verdiepen en vervolgens de wimpers te revitaliseren en te versterken bij de bron. EleverLash werkt effectief en snel, al in de tweede week van het aanbrengen zult u een verbetering merken in het uiterlijk en de conditie van de wimpers. Bij het aanbrengen worden je wimpers langer, donkerder en dikker.

Het geheim van de effectiviteit van EleverLash is een unieke combinatie van hoogwaardige ingrediënten die direct in de wimperbollen terechtkomen. Ook het ultraprecieze penseel voor het aanbrengen van het preparaat speelt een belangrijke rol. De conditioner “werkt” niet alleen op het oppervlak van de wimpers, maar ook daar waar de groei net begint. Dankzij de geavanceerde formule toont het product multi-track actie:

 • stimuleert de vermenigvuldiging van nieuwe wimpers, waardoor ze veel dikker worden;
 • voedt en regenereert wimpers;
 • maakt de wimpers sterker en beter bestand tegen externe factoren (zoals mascara en andere cosmetica);
 • Het ondersteunt actief de regeneratie van verzwakte en beschadigde wimpers (bijvoorbeeld na behandelingen van het plakken van kunstwimpers, langdurig gebruik van waterdichte maskers);
 • versnelt de groei van wimpers, maakt ze langer en meer gekruld;
 • Dikke en donkere wimpers.

EleverLash wimperserum kost ongeveer 39 € (volume: 3 ml). In eerste instantie brengen we het elke dag aan, bij voorkeur ’s avonds, na het afwassen van de make-up. Zodra het gewenste effect is bereikt, brengt u de serum slechts 2-3 keer per week aan. Het gebruik is triviant eenvoudig: met het bijgevoegde borsteltje brengt u de serum aan op het bovenste ooglid, net naast de wimperlijn. Vergeet niet de serum op een droge, schone huid aan te brengen.

Het onmiskenbare voordeel van de EleverLash Conditioner is zijn expertise in elk stadium van de productie. De cosmetica heeft een reeks laboratoriumtests ondergaan, is tot in het kleinste detail geperfectioneerd, waardoor we een garantie hebben op effectiviteit, kwaliteit, duurzaamheid van de resultaten en veiligheid voor onze ogen en huid.

EleverLash – meningen

De EleverLash wimperserum is relatief recentelijk op de cosmeticamarkt gekomen en heeft al een brede kring van liefhebbers voor zich weten te winnen. De meest genoemde voordelen van het product zijn de efficiëntie, de snelheid van handelen en de hoge effectiviteit – veel hoger dan bij andere wimperserum.

Gebruikers benadrukken dat EleverLash de wimpers merkbaar dikker, langer en donkerder maakt. Het stelt u in staat om eigenaar te worden van fenomenale wimpers zonder dat u kunstmatige of intensieve mascara’s hoeft aan te brengen. Volgens veel mensen is de EleverLash ook een onschatbare levensader voor verzwakte en beschadigde wimpers. Het laat toe de wimpers te regenereren, ondersteunt hun groei en remt hun uitval.

KOOP ELEVERLASH NU!

Nr. 2 – Miralash

wimperserum Miralash

Miralash – productbeschrijving

De tweede plaats op het podium in het klassement van wimperserum wordt ingenomen door Miralash. Dit revolutionaire serum is gemaakt voor vrouwen waarvan de wimpers verzwakt of beschadigd zijn, maar ook voor vrouwen die van nature korte, zeldzame en delicate wimpers hebben. Miralash heeft in zijn samenstelling zorgvuldig werkzame stoffen geselecteerd, waaronder waardevolle plantenextracten (bijv. ginseng en brandnetel). De aanwezigheid van kruidenbestanddelen, bekend om hun heilzame eigenschappen voor haar en wimpers, is een groot voordeel van Miralash. De formule werkt efficiënt en snel, en we worden eigenaar van steeds sterkere, langere, weelderiger wimpers.

Wat kunnen we winnen door te kiezen voor Miralash Conditioner? Het product voert verschillende taken uit – het voorziet de wimpers van waardevolle voedingsstoffen, revitaliseert ze, stimuleert een intensievere groei en maakt ze sterker en beter bestand tegen beschadiging en verlies.

Verpakking 3 ml Miralash wimperserum kost ongeveer 39 €. De fabrikant raadt aan om de voorbereiding elke avond aan te brengen, na het verwijderen van de make-up en het wassen van het gezicht. Wrijf het borsteltje over het bovenste ooglid in het wimpergebied. Na ongeveer 2-3 weken zullen we de eerste positieve resultaten kunnen waarnemen.

Miralash – meningen

Hoewel Miralash niet zo populair is als een paar andere toonaangevende wimperserums, heeft hij zeer goede recensies gekregen. Gebruikers waarderen dit product om zijn hoge effectiviteit, de aanwezigheid van natuurlijke extracten in de formulering, gemakkelijke toepassing en de multidirectionele werking. Volgens vele meningen laat Miralash de wimpers sterker, dikker en langer achter. Door het dagelijks gebruik krijgen de wimpers een intensieve, mooie kleur, glanzen ze, zien ze er mooier en gezonder uit. Het product wordt ook gewaardeerd door vrouwen die problemen hebben met uitvallende en zwakke wimpers. Volgens hen heeft Miralash bijgedragen aan de reconstructie van wimpers en het proces van overmatig wimperverlies geremd.

KOOP MIRALASH NU!

Nr. 3 – Revitalash Advanced

Revitalash Advanced

Revitalash Advanced – productbeschrijving

De bronzen medaillewinnaar in de wimperserumrangschikking is Revitalash Advanced. Het is een hoogwaardig serum, dat een breed scala aan werkzame stoffen bevat, waaronder peptiden, lipiden, biotine en talrijke plantenextracten. Dankzij de geavanceerde formule voedt het serum de wimpers intensief, stimuleert het de groei, maakt het ze dikker, sterker, mooier en gezonder. De serum helpt ook om verzwakte en beschadigde wimpers te regenereren.

Een bijkomend voordeel van Revitalash Advanced is de mogelijkheid om het preparaat ook op verzwakte en verdunde wenkbrauwen aan te brengen. Het nadeel van de specificiteit is een zeer hoge prijs. Voor een kleine verpakking van slechts 1 ml betalen we ongeveer 50 €, en voor een standaard verpakking van 3 ml voor wimperserum betalen we maar liefst 120 €.

Revitalash Advanced Lash Serum is uitgerust met een kleine borstel, waarmee we het preparaat op het gebied van de wimperwortels aanbrengen. Vergeet niet de serum alleen op de droge, gereinigde huid aan te brengen.

Revitalash Advanced – meningen

De meningen over Revitalash Advanced zijn overwegend positief. Vrouwen beschouwen deze conditioner als een van de beste op de markt. Toch wordt vaak gezegd dat de cosmetica veel te duur is. Zoals de gebruikers van wimperserum herhalen, is 120 € voor 3 ml van het product veel te veel. Een even goede serum kan worden verkregen tegen een veel lagere prijs.

Nr. 4 – Nanolash Oogwimperconditioner

Nanolash Eyelash Conditioner

Nanolash – productbeschrijving

Op de vierde plaats in de ranglijst hebben we een product dat, na zijn verschijning op de markt, op grote belangstelling en enthousiasme van vrouwen kon rekenen. En hoewel zijn populariteit al wat is afgenomen, is het nog steeds een van de belangrijkste voorbereidingen uit de categorie wimperserum. Dit is de Nanolash – een modern serum, waarmee u de wimpers van de bollen tot aan de uiteinden kunt versterken en revitaliseren. Dankzij Nanolash worden de groeiende wimpers dikker, gezonder en sterker in hun structuur. Ze vergroten het volume, krijgen een mooier uiterlijk en een donkerdere tint, en worden minder blootgesteld aan afbrokkelen en uitvallen.

De makers van Nanolash hebben zich ingespannen om de serum vriendelijk te maken voor de ogen en de huid, zonder irritatie of allergieën te veroorzaken. Het preparaat wordt aangebracht met het bijgevoegde penseel. Breng een kleine hoeveelheid aan op het bovenste ooglid, vlak naast de wimperwortels. Aanbrengen op een droge, schone huid. De kosten van Nanolash wimperserum zijn ongeveer 40 € (3 ml).

Nanolash – meningen

Er zijn veel positieve meningen over Nanolash. De meeste vrouwen zijn tevreden met de effecten, maar ze zijn niet zo snel als de fabrikant belooft (je moet een paar weken of maanden wachten om de conditie van je wimpers te verbeteren, niet een tiental dagen, zoals we op de website van de fabrikant lezen). Toch heeft het vergroten van het volume, het vernieuwen en versterken van de wimpers na verloop van tijd een zo groot mogelijk effect. Slechts enkele gebruikers hebben geen verbetering in de conditie van hun wimpers opgemerkt en zijn niet tevreden met de conditioner. Er zijn ook af en toe gevallen van allergieën en gezichtsproblemen na het aanbrengen van dit product.

Nr. 5 – Regenerum Regeneratieve Serum Naar wimpers

Regenerum

Regenerum – productbeschrijving

Onze uitgebreide ranglijst van wimperserum bevat ook producten uit een iets lagere prijsklasse, dus op de vijfde plaats staat Regenerum Regeneratieve Serum voor wimpers, die voor ca. 10 € (11 ml) te koop is. Regenerum Serum verzorgt uw wimpers tegelijkertijd, helpt ze weer op te bouwen in geval van een zwakkere structuur of beschadigd, versnelt hun groei, versterkt en verdikt ze. De actieve ingrediënten zijn onder andere dakluchtextract, lipooligopeptiden, aloë vera en vitamine E.

Een interessante formule van Regeneratieve Serum To Eyelashes Regenerum is het vermelden waard. Het is een “twee in één”. – er is een serum met een kwastje bovenop en een serum met een kwastje aan de onderkant. Het eerste preparaat wordt aangebracht op het bovenste ooglid, bij de wortel van de wimpers (na het verwijderen van de make-up en het reinigen van het gezicht). Breng vervolgens de tweede preparatie aan, deze keer op het gehele oppervlak van de wimpers, met behulp van het bijgevoegde borsteltje. Daarnaast kan de tweede preparatie ook op wenkbrauwen worden aangebracht.

Regenerum – meningen

Regenerum wimperserum heeft veel voordelen en wordt over het algemeen goed beoordeeld. Vrouwen prijzen de dubbele formule, de aantrekkelijke prijs en de kwaliteit. Volgens vele meningen versterkt Regenerum Lash Serum de wimpers, helpt het ze te regenereren. Het verbetert ook hun esthetiek – als gevolg van regelmatig gebruik voor een lange tijd, worden ze mooier en dikker. Niet alle gebruikers zijn het echter eens over de effectiviteit van het product. Sommige vrouwen beweren dat het uiteindelijke effect zwakker is dan bij producten uit een iets hogere prijsklasse.

Nr. 6 – Eveline 3in1 Advance Volumiere

Eveline 3w1 Advance Volumiere

Eveline 3in1 Advance Volumiere – productbeschrijving

Eveline bood haar klanten een geconcentreerd wimpelserum aan voor 3 verschillende functies. Eveline 3in1 Advance Volumiere is ontworpen om de wimpers te regenereren, hun groei te activeren en een basis te bieden voor mascara. En dat alles voor slechts een tiental € ? Klinkt een beetje ongelooflijk. De prijs is verrassend laag voor een geavanceerd serum dat een redding zou zijn voor zwakke of beschadigde wimpers, dat een beschermende functie zou hebben en dat ons bovendien eigenaar zou maken van dichte, donkere, gekrulde wimpers van duizelingwekkende lengte.

In feite werkt het product heel voorzichtig, dus verwacht geen “kokosnoten” wat betreft het effect van het verlengen of verdikken van wimpers. Eveline 3in1 Advance Volumiere zal onze wimpers ongetwijfeld versterken, ze licht voeden en ze soepeler, glanzender en mooier maken. De cosmetica zal ook goed werken als basis voor mascara – het zal de mascara gemakkelijker aan te brengen en beter te houden, en onze wimpers zullen goed gescheiden zijn en vrij van lelijke klontjes.

Echter, als we de groei van natuurlijke wimpers willen stimuleren, hun dichtheid en diepe regeneratie aanzienlijk willen verhogen, zal Eveline 3in1 Advance Volumiere ons misschien niet tevredenstellen.

De verpakking bevat 10 ml van het preparaat. Het aanbrengen van de serum is snel en eenvoudig: breng met een borsteltje de preparatie aan op de gereinigde wimpers. Te gebruiken als serum voor de nacht of als basis voor mascara.

Eveline 3in1 Advance Volumiere – meningen

De meningen over Eveline Advance Volumiere zijn verdeeld. De meest herhaalde voordelen van deze wimperserum zijn: het voorkomen van knobbels en het plakken van wimpers tijdens het opbrengen van mascara, het voorkomen van het pletten, het verhogen van de duurzaamheid van de oogmake-up, lichte verdikking van de wimpers, mooiere uitstraling van de wimpers zowel na het aanbrengen van mascara als zonder mascara, lage prijs. En de belangrijkste nadelen van de serum zijn: geen effect van verlenging en verdikking van de wimpers, vrij zwakke verzorgende, verkwikkende en versterkende eigenschappen, witte kleur.

Nr. 7 – Joanna Multilashes Serum Groeistimulerende wimper

Joanna Multilashes

Joanna Multilashes Serum Wimpergroeistimulator – productbeschrijving

De ranglijst van wimperserum wordt afgesloten met een product van ons binnenlandse, zich dynamisch ontwikkelende cosmeticabedrijf Joanna. We hebben het over het product Joanna Multilashes Serum Stimulerende Wimpergroei. De specificiteit is verkrijgbaar in een kleine, handige verpakking van 4 ml. Het is voorzien van een handig borsteltje voor het aanbrengen van de serum, (het preparaat wordt aangebracht op het bovenste ooglid, aan de basis van de wimpers, na het reinigen van de huid). De prijs van de cosmetica is ongeveer 15 €.

Joanna Multilashes Serum Wimpergroeistimulator is een serum die wordt aanbevolen voor mensen die van nature korte, zeldzame, uitdrukkingsloze wimpers hebben, maar ook voor mensen wiens wimpers hebben geleden onder verdikkingen of andere stylingbehandelingen. De fabrikant belooft dat bij regelmatig gebruik onze wimpers versterkt en gerevitaliseerd, dikker en langer zullen worden en een diepe, donkere tint zullen krijgen. De Multilash serum heeft een set actieve stoffen, waaronder zijdeproteïnen en bimatoprost.

Joanna Multilashes Serum Wimpergroeistimulatie – meningen

Joanna Serum heeft een goede reputatie. Het wordt vooral aanbevolen door mensen die het hebben bereikt om de beschadigde wimpers te regenereren door de wimpers te verlengen en dikker te maken. Na vele weken gebruik was het mogelijk om de wimpers te versterken en hun oude look te herstellen. Over de verdikking van de wimpers door deze serum lopen de meningen uiteen. Sommige vrouwen merken het verschil, maar andere helaas niet. Er bestaat echter een consensus over het effect van de wimperserum.

Het kan u interesseren:

 • Hoe de wimpers te versterken?
 • Dieet voor haar en wimpers
 • Collagen Select beoordeling
 • Locerin, of Meerdere ingrediënten voor haarproblemen

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin