Over ons

Karolina Karo

Karolina

Redacteur van blogs en portals, content creator, content marketing specialist. Ik schrijf over gewichtsverlies, schoonheid, mode, gezondheid, training, voeding, supplementen en psychologie. Ik ben een liefhebber van persoonlijke ontwikkeling en een gezonde, actieve levensstijl. Bij het maken van artikelen deel ik mijn eigen ervaringen, draag ik nuttige kennis over en presenteer ik beproefde tips en recepten voor diverse ongemakken. Ik test en recenseer ook interessante producten in de categorie van voedingssupplementen, medicinale preparaten, cosmetica en alledaagse apparaten en gadgets.

Ik hou van hardlopen, fietsen en wandelen in charmante plaatsen. Ik ben een fan van goede, interessante cosmetica en natuurlijke manieren van huid- en haarverzorging. Ik hou ervan mijn lichaam en geest te verbeteren met behulp van geneeskrachtige planten en supplementen die op basis daarvan zijn gemaakt. Ik ben ook een fan van gezonde, kleurrijke, geurige, smakelijke gerechten. Ik hou van kunst, cultuur en literatuur.

Piotr Kaczmarek

Piotr Kaczmarczyk

Mijn naam is Piotr Kaczmarek, ik woon in Gdańsk, en ik promoot al meer dan tien jaar een gezonde levensstijl. Ik had zelf ook gezondheidsproblemen, vooral door mijn overgewicht, maar op een dag heb ik er genoeg van en ben ik eindelijk voor mezelf gaan zorgen. Ik heb het onderwerp professioneel benaderd, op zoek naar professionele en wetenschappelijk bevestigde kennis, die me na verloop van tijd niet alleen mijn gedroomde slanke figuur heeft opgeleverd, maar ook mijn werk is geworden dat verbonden is met mijn passie. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe informatie over voedingssupplementen, diëten, trainingsplannen, d.w.z. alles wat een positief effect heeft op het lichaam, waardoor het nog fitter en gezonder wordt. Ik neem ook deel aan professionele cursussen over diëtetiek en lees praktisch alles wat ik over het onderwerp kan vinden. Hierdoor kan ik op deze blog zorgvuldig geselecteerde informatie presenteren, nadat ik de effecten van diëten, oefeningen en andere gezondheidsbevorderende behandelingen op mezelf heb getest. Misschien kan ik op die manier iemand overtuigen om slechte eetgewoonten te veranderen, meer te bewegen en in harmonie met de natuur te leven, en dat zal voor mij de grootste voldoening zijn.