1856012

Zwarte tandpasta – welke te kiezen? Bekijk de ranglijst van de beste zwarte tandpasta op de markt!

Zwarte tandpasta – een makkelijke manier om wit te lachen

Zwarte tandpasta vermenigvuldigdt zich op de markt als paddestoelen na regen. In principe combineren deze producten alleen kleur en het hoofdbestanddeel, namelijk steenkool, met elkaar. In andere opzichten kunnen zwarte pasta’s zeer verschillend van elkaar zijn. Verschillende formules van pasta’s en dubbelzinnige meningen maken het moeilijk voor ons om een keuze te maken. De volgende rangschikking van zwarte tandpasta helpt u bij het beoordelen van de prestaties van elk preparaat en het kiezen van uw favoriet. Bij de samenstelling is rekening gehouden met de volgende criteria

  • kwantiteit en kwaliteit van de werkzame bestanddelen;
  • doeltreffendheid en snelheid van handelen;
  • de reikwijdte van de activiteiten;
  • efficiëntie;
  • de adviezen van consumenten en deskundigen.

Zwarte tandpasta – een ranglijst van de beste producten

Plaats 1 – Whitify Carbon

Whitify Carbon zwarte tandpasta

Zwarte tandpasta met actieve kool Whitify Carbon wint het klassement. Rijk in termen van samenstelling, zeer gewaardeerd door de gebruikers, efficiënt, multifunctioneel, zeer effectief op het gebied van bleken – het geheim van Whitify Carbon succes is een unieke samenstelling van actieve ingrediënten, die naast de belangrijkste, dat wil zeggen, actieve kool, omvat: gehydrateerde silica, chloorhexidine, extract van mediterrane den, xylitol, menthol.

Dankzij een dergelijk ontworpen mengsel, de juiste concentratie van de afzonderlijke componenten en een onberispelijke consistentie, heeft de pasta een dynamisch effect op het glazuur, waardoor de tanden worden bevrijd van aanslag, tandplak, verkleuring en het geleidelijk wittend maken van het tandglazuur. Tegelijkertijd blijft het volledig veilig voor het glazuur.

Zwarte actieve koolpasta Whitify Carbon met een hoog rendement absorbeert de stoffen die op het tandoppervlak zijn afgezet en die verantwoordelijk zijn voor het kleuren en het veranderen van de kleur van de tanden in grijs- of gelige tinten. Het reinigt grondig vervuilende stoffen en verwijdert duurzamere afzettingen die veroorzaakt worden door het drinken van koffie, thee, sappen of andere kleurrijke vloeistoffen en gerechten, evenals het roken van nicotine.

Whitify Carbon is de sterkste zwarte tandpasta op de markt. Het werkt dynamisch en multidirectioneel. Poetst, bleekt en reinigt de tanden en herstelt een sneeuwwitte glimlach en een frisse adem voor een lange tijd. Het verheldert zelfs verkleuringen die voorheen onmogelijk te verwijderen waren met een andere pasta. Bovendien vernietigt het bacteriën en schimmels, gaat het cariës en tandsteen tegen.

Hier kunt u Whitify Carbon bestellen

Plaats 2 – Curaprox Black is White

Zwarte tandpasta Curaprox Black is White

Zwarte tandpasta Curaprox Black is White werd tweede in onze rangschikking. Het bevat 4 bewezen actieve ingrediënten, die het een effectief whitening preparaat maken, terwijl het zorgen voor de gezondheid van de mondholte. Actieve kool in Curaprox Black is White tandpasta vernietigt onzuiverheden en lost afzettingen op, waardoor lelijke vlekken worden verminderd en de kleur van de tanden helderder wordt. Een ander element is natriumfluoride, dat de tanden beschermt tegen cariës. We hebben ook een hydroxyapatiet dat het glazuur beschermt tegen beschadiging en overgevoeligheid en een speciaal enzymsysteem dat de beschermende barrière tegen micro-organismen versterkt.

Zwarte Curaprox Black is White tandpasta verwijdert afzettingen, elimineert verkleuringen en leidt tot het herstel van de natuurlijke witheid van de tanden. Het product is verkrijgbaar in twee smaken: zachte en verfrissende limoen.

Plaats 3 – Seysso Carbon Whitening Charcoal

Seysso Carbon Whitening Charcoal

Seysso Carbon Whitening Charcoal is een zwart witmakende pasta met koolstof, die niet alleen zorgt voor het ophelderen van het glazuur, maar ook voor de regeneratie van het tandvlees en de bestrijding van micro-organismen in de mondholte. De bacteriedodende en regeneratieve eigenschappen zijn te danken aan kokosolie, een van de belangrijkste componenten van de pasta, samen met steenkool. Extra elementen zijn xylitol, dat cariës voorkomt, en hydroxyapatiet, dat het glazuur versterkt.

Het lijdt geen twijfel dat zwarte tandpasta Seysso Carbon Whitening een interessante en effectieve formule heeft. De specificiteit in één keer vervult verschillende taken: het leidt tot vermindering van afzettingen en verkleuringen, maakt de tanden wit tot hun natuurlijke kleur, en zorgt voor de gezondheid en hygiëne van de mondholte – beschermt tegen cariës, zorgt voor een frisse adem, maakt het glazuur bestand tegen schadelijke externe factoren.

Zitting 4 – Zwart koolstofpasta Ultrablanc

ultrablanc

Ultrablanc is waarschijnlijk de bekendste zwarte witmakende tandpasta. Het geniet een grote populariteit en een goede doeltreffendheid bij het herstel van de natuurlijke witheid van de tanden. Ultrablanc tandpasta bevat actieve kool die verantwoordelijk is voor het absorberen van onzuiverheden en het verhelderen van het glazuur, evenals verschillende andere elementen, waaronder fluoride cariësbescherming en antibacteriële plantenextracten. De zwarte Ultrablanc-pasta, die systematisch wordt gebruikt, zal ons helpen om ons te ontdoen van lelijke plaque en de lokale verkleuring te elimineren en de kleur van het email te veranderen in witter. Tegelijkertijd beschermt het ons tegen de vorming van tandplak, helpt het het glazuur te remineraliseren en zorgt het voor een frisse adem.

Zitting 5 – Ecodenta Zwarte bleekpasta

 Ecodenta Zwarte bleekpasta

Ecodenta is een ecologische zwarte bleekpasta op basis van voornamelijk twee componenten: houtskool en de innovatieve stof Teavigo (groen cafeïnevrij thee-extract). De actieve kool in Ecodenta tandpasta is ontworpen om vuil en afzettingen te absorberen en de natuurlijke witheid van de tanden naar boven te halen. Het tweede element, Teavigo, voert de functies uit die gewoonlijk worden uitgevoerd door standaard tandpasta’s, zoals: bescherming tegen bacteriën, het voorkomen van tandsteenvorming, het reinigen en verfrissen van de mondholte.

Plaats 6 – Nature ON Carbon White

Nature ON Carbon White

Een combinatie van twee verschillende soorten koolstof? Waarom niet? Nature On – een tandpasta die naast de zwarte koolstof die in alle producten van dit type aanwezig is, ook witte koolstof bevat – biedt ons zo’n set actieve ingrediënten. Naast deze werkzame stoffen bevat de pasta ook pepermuntextract en natriumfluoride. De belangrijkste taak van Nature ON Carbon White Koolstofpasta is het verwijderen van afzettingen en verontreinigingen, het verminderen van verkleuring en het herstellen van de natuurlijke witheid van de tanden. Tegelijkertijd versterkt het poetsen van de tanden met deze tandpasta de beschermende barrière tegen bacteriën en voorkomt cariës.

Plaats 7 – Dabur Herbal

Dabur Herbal

Een ranglijst van zwarte tandpasta’s wordt bekroond met Dabur Herbal kruiden tandpasta. De samenstelling bestaat uit: actieve kool, gember, zwarte peper, lange peper en gember. Enerzijds zorgt de samenstelling voor een vermindering van de afzettingen (o.a. door het drinken van koffie en thee of het roken van sigaretten) en een verhelderend glazuur, anderzijds draagt het bij tot het behoud van de mondhygiëne. Dankzij peper en gember heeft de pasta uitstekende antibacteriële, desinfecterende en verfrissende eigenschappen.

Zwarte tandpasta – adviezen

Het uiterlijk van de tanden heeft een zeer sterke invloed op het uiterlijk van het hele gezicht en op de manier waarop we door de omgeving worden waargenomen. Met dit in het achterhoofd besluiten steeds meer mensen om een van de vele technieken te gebruiken om de tanden te bleken en lelijke verkleuringen te verwijderen. Een van de meest effectieve methoden om het glazuur thuis op te helderen is het gebruik van zwarte koolstofpasta. Sommige producten van dit type hebben bijna uitsluitend een positief advies, terwijl andere een positief en negatief advies hebben.

Dus hoe kies je zelf de zwarte pasta? Het is een feit dat niet elke tand zo’n grote actiekracht heeft dat het het uiterlijk van onze tanden radicaal verandert. Deze goedkopere producten werken over het algemeen zachter, ze reinigen het glazuur en verwijderen afzettingen, waardoor de natuurlijke tint van de tanden zichtbaar wordt, maar ze hebben geen uitgesproken witmakend effect. De duurdere en geavanceerdere kunnen echter, naast het grondig reinigen en vermalen van sedimenten, ook de kleur van het glazuur veranderen in witter. Dus als we echt goede resultaten verwachten in termen van het elimineren van verkleuring en bleken, is het beter om naar een product uit deze hogere plank te grijpen.

Kijk ook eens naar de snelle manier om de ontbrekende tand te vinden – Happy Smile

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin