body 2703405 1280

Gezamenlijke voorbereidingen – rangschikking van supplementen voor gewrichten en zalven die ons van gezamenlijke kwalen zullen bevrijden

Hoe kiest u de beste voorbereiding voor uw gewrichten?

Bij het herstel van gestresste, pijnlijke gewrichten, voedingssupplementen of lokale preparaten vol met voedingsstoffen, kan het versterken en stimuleren van gewrichtsreconstructie van onschatbare waarde zijn. Dit soort maatregelen geeft over het algemeen veel betere resultaten dan de traditionele pijnstillende en ontstekingsremmende gewrichtsmedicijnen, die op een ad-hocbasis werken en tijdelijke onaangename aandoeningen onderdrukken, maar de oorzaken van het probleem niet aanpakken.

Idealiter gaan ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen hand in hand met regeneratieve en versterkende eigenschappen. Dit zijn de voorbereidingen die we in onze ranking hebben opgenomen. Bij het opstellen van de lijst hebben we rekening gehouden met criteria als: hoeveelheid en kwaliteit van de werkzame stoffen, eigenschappen en werkingswijze van het preparaat, prijs-kwaliteitverhouding, consumenten- en deskundige adviezen.

Rangschikking van de voorbereidingen voor de verbindingen

Plaats 1 – ProFlexen

ProFlexen supplement voor gewrichten

De eerste plaats wordt gewonnen door een multi-component voedingssupplement voor ProFlexen gewrichten. Het belangrijkste voordeel is een slimme combinatie van hoogwaardig collageen met 12 andere werkzame stoffen (waaronder natuurlijke extracten), die elk een gunstig effect hebben op de gewrichten en de regeneratie ervan actief ondersteunen.

De ProFlexen toont effectieve actie bij elk gezamenlijk probleem, ongeacht de oorzaak of de ernst ervan. Het is onder andere geschikt voor blessures, gewrichtsbelastingen, overmatige belasting van de gewrichten (bijv. als gevolg van frequente onvriendelijke houdingen in de gewrichten), inflammatoire en degeneratieve veranderingen. Het preparaat bestrijdt gewrichtspijn en -stijfheid, vermindert ontstekingen, neemt deel aan de vernieuwing van het gewrichtskraakbeen, stimuleert de productie van een gewrichtsuitstrijkje, maakt de gewrichten bestand tegen ongunstige factoren en verbetert de efficiëntie ervan aanzienlijk.

Het ProFlexen-supplement voor gewrichten bevat een gespecialiseerd type collageen – ongedenatureerd collageen van het type II (UC-II), dat sterke voedende, beschermende en heropbouwende eigenschappen heeft, wat door klinische studies is bevestigd. Naast UC-II collageen zijn hier ook chondroïtine en glucosamine aanwezig – stoffen die bekend staan om hun effectiviteit bij het bestrijden van gewrichtspijn, het verbeteren van hun mobiliteit en het stimuleren van kraakbeenregeneratie. Samen met collageen vormen ze een sterk wapen tegen gewrichtsklachten.

Het preparaat bevat ook waardevolle plantenextracten die bekend staan om hun positieve effect op de gewrichten, waaronder gember, lange oester (kurkuma) en Indiase wierook. De samenstelling wordt aangevuld met vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor de gewrichten, waaronder MSM, organische zwavel, dat een onschatbare steun is voor de regeneratie van het kraakbeen, het bestrijden van gewrichtsontstekingen en degeneratieve ziekten en het verminderen van gewrichtspijn.

De samenstelling van ProFlexen ingrediënten is compleet en effectief. Het is een onschatbare reddingsgordel voor mensen wier normale dagelijkse functioneren wordt verstoord door aanhoudende knie-, rug-, schouder-, enkel- en andere gewrichtspijn en verminderde mobiliteit. Voor 1 pakket (60 capsules) van deze meercomponentenmix betalen we 39 €. Als u 2 of 3 stuks tegelijk koopt (op de website van de distributeur), ontvangt u een gratis verpakking.

Hier gaat u naar de website van de fabrikant en bestelt u de ProFlexen

Plaats 2 – Flexidium 400

supplement voor gewrichten Flexidium 400

De tweede plaats op de ranglijst wordt ingenomen door Flexidium 400, een effectief supplement voor gewrichten van stoffen die de gezamenlijke structuren versterken en voeden. Tegelijkertijd regenereert het preparaat en maakt het kraakbeen en de gewrichten beter bestand, herstelt het hun efficiëntie, elimineert het pijn, het gevoel van stijfheid en problemen met de vrije beweging. Stimuleert de productie van een gewrichtsuitstrijkje, waardoor de pijnveroorzakende wrijving wordt verminderd. Een sleutelrol in Flexidium 400-capsules wordt gespeeld door een duo van collageen en hyaluronzuur, die hier in zeer assimileerbare vormen en geoptimaliseerde doses aanwezig zijn.

De dagelijkse portie van het supplement voor gewrichten bevat 400 mg viscollageen, dat lijkt op menselijk collageen, dus het wordt zeer goed geabsorbeerd door ons lichaam. Het ingrediënt activeert het proces van gewrichtsregeneratie, verbetert geleidelijk het werk van de gewrichten en bevrijdt ons van pijn, stijfheid en bewegingsbeperkingen. Het tweede hoofdingrediënt, hyaluronzuur (200 mg per dag), activeert de productie van een gewrichtsuitstrijkje en draagt bij aan de voeding en hydratatie van het gewrichtskraakbeen. Het stopt het kraakbeen tegen elkaar te wrijven, de gewrichten werken vrijer en soepeler, de pijn bij het bewegen verdwijnt.

Het Flexidium 400 supplement voor gewrichten bevat ook vitaminen en mineralen – vitamine C, biotine, zink en selenium. Dit zijn belangrijke componenten voor de gezondheid van de gewrichten, die helaas vaak ontbreken in onze voeding. Met de juiste hoge doseringen zal Flexidium 400 ons helpen hun tekorten aan te vullen. Vitamine C stimuleert de collageenproductie en vertraagt de veroudering en slijtage van de gewrichten. Zink en selenium ondersteunen de goede werking van de gewrichten, hebben een positieve invloed op hun mobiliteit en voorkomen artritis en degeneratieve aandoeningen.

Flexidium 400 is een schokkende dosis collageen en hyaluronzuur, ondersteund door waardevolle vitaminen en mineralen voor de gewrichten. Dankzij deze samenstelling zullen we de gewrichten renoveren en hun werk en motorische conditie verbeteren. We besteden 39 € aan 1 pakje Flexidium 400. Als u 2 of 3 stuks koopt via de website van de fabrikant, ontvangt u een bonus in de vorm van een gratis verpakking van de bereiding.

Hier gaat u naar de website van de fabrikant en bestelt u Flexidium 400

Ruimte 3 – Ostelife Premium Plus

Ostelife Premium Plus

De derde plaats op de ranglijst werd ingenomen door een geavanceerde voorbereiding tegen gewrichtskwalen in de vorm van goed geabsorbeerde crèmegel. Het is de Ostelife Premium Plus – een duidelijke leider onder de zalven en gewrichtsgelen, gekenmerkt door zijn treffende samenstelling en brede waaier van actie. Ostelife bestrijdt niet alleen gewrichtskwalen, maar ook spierpijn, evenals een recentelijk veel voorkomende kwaal als zwelling en zware benen.

Een belangrijk onderdeel van Ostelife Premium Plus is collageenhydrolysaat. Het is een goed geassimileerde vorm van collageen, waardoor de door pijn en storingen aangetaste gebieden volledig worden gerevitaliseerd. Collageenhydrolysaat vult de tekorten van ons natuurlijk collageen aan, helpt de weefsels te herstellen in hun vroegere structuur, beïnvloedt de vernieuwing van kraakbeen, pezen en gewrichtsuitstrijkje en verbetert zo het werk van de gewrichten en onze motorische vaardigheden.

De Ostelife Premium Plus crème bevat ook glucosamine, die in combinatie met collageenhydrolysaat uitstekende resultaten geeft, waarvan de belangrijkste de complexe gewrichtsregeneratie is. Glucosamine vermindert ook ontstekingen en elimineert zwellingen en pijn. Ook opmerkelijk is het extract van bladeren en druivenpitten in het preparaat, dat sterke eigenschappen heeft die de bloedsomloop verbeteren, ontstekingsremmend, pijnstillend en anti-zware benen.

Uitstekende absorbeerbaarheid, gemakkelijke toegang tot de getroffen gebieden, sterke samenstelling, met zeer actieve regenererende, ontstekingsremmende en pijnstillende stoffen – dit is wat de Ostelife Premium Plus kenmerkt, die kan worden gekocht tegen een gereduceerde prijs van 39 € op de website van de fabrikant.

Hier bestelt u de Ostelife Premium Plus

Plaats – 4 Aliviolan

Aliviolan

Aliviolan is een sterke zalf tegen stijfheid en gewrichtspijn, gebaseerd op een zorgvuldig geselecteerde samenstelling van plantenextracten, die een gunstig effect hebben op het functioneren en de conditie van de gewrichtsstructuren. De effecten van de Aliviolan-zalf supplement voor gewrichten zijn zowel onmiddellijk als langdurig, na opeenvolgende toepassingen van het preparaat.

Het directe effect van de Aliviolan crème is vooral een snelle verlichting van de pijn, vermindering van de spierspanning, een gevoel van verlichting en ontspanning, het vermogen om vrijer te bewegen, evenals vermindering van ontstekingen en zwellingen. Na verschillende toepassingen kunnen we rekenen op een vermindering van de gewrichtsstijfheid en overmatige wrijving tussen het kraakbeen. Wat betreft de effecten op lange termijn, die geleidelijk zijn, hebben we te maken met de revitalisering van het gewrichtskraakbeen, het versterken, voeden en immuniseren van de gewrichten en het verbeteren van hun werk, wat ons in staat stelt om terug te keren naar onze vroegere fysieke fitheid.

De Aliviolan bereiding bevat onder andere duivelsklauw, gember, hete peper, toverhazelaar en diverse andere extracten die zorgen voor de gezondheid van onze gewrichten. De zalf kan worden gekocht via de officiële website voor ongeveer €29, afhankelijk van de huidige aanbieding.

Hier bestelt u de zalf voor de Aliviolan vijvers

Plaats – 5 Nivelisan

Nivelisan

Nivelisan is een gespecialiseerde pleister voor gewrichts- en spierpijn, die zich onderscheidt door een interessante samenstelling van actieve bestanddelen en een innovatieve manier van werken. Nivelisan-patches supplement voor gewrichten zijn gebaseerd op transdermale technologie, die het mogelijk maakt om geleidelijk actieve stoffen vrij te geven en deze effectief door de huid te laten dringen, rechtstreeks in de aangetaste weefsels. Dankzij deze techniek blijven de gewrichts- of spierverzwakkingen onder de constante zorg van een gespecialiseerd middel.

Na het plakken van de Nivelisan-pleister worden de aangetaste weefsels continu voorzien van pijnstillers, ontstekingsremmende en regeneratieve stoffen, wat leidt tot de vermindering van hardnekkige klachten en een geleidelijke terugkeer naar de vroegere efficiëntie van het gewricht of de spier. De effecten van de patches zijn onder andere pijnverlichting, vermindering van zwelling en stijfheid, eliminatie van buigproblemen (bij rugpijn), lopen, buigen van benen (bij knieën of enkels) of bij andere motorische activiteiten, verbetering van de circulatie, eliminatie van spierspanning, vermindering van ontsteking, gewrichtsvernieuwing en -versterking.

In de samenstelling van de Nivelisan plakken zullen we organische zwavel MSM opnemen, evenals waardevolle plantenextracten, waaronder wilde roos, kurkuma, witte wilgenbast. Dankzij de lokale actie kunnen we rekenen op een snelle verlichting van acute kwalen en ontlasten we het maag-darmkanaal (we hoeven geen tabletten meer in te nemen, we plakken het preparaat direct op het zieke deel van het lichaam). De Nivelisan kost ongeveer 30 € tegen een promotieprijs en is te koop via de officiële website.

Hier kunt u Nivelisan vijverplakken bestellen

Ruimte 6 – Olimp Flexagen in zakjes

Flexagen

Supplementen voor gewrichten zijn meestal verkrijgbaar in de vorm van gemakkelijk te gebruiken capsules, maar de laatste tijd vindt u steeds vaker poedersamenstellingen van ingrediënten in zakjes in de apotheek en op het internet. De inhoud van zo’n zakje moet worden gecombineerd met water en gedronken. Een van die voorbereidingen is Flexagen van Olympus. In de sachets vindt u 2 soorten collageen, waaronder collageen type II en collageenhydrolysaat. Er is geen tekort aan vitamine C, vitamine B6 en een complex van minerale componenten: calcium, fosfor, magnesium, koper, mangaan.

Flexagen Olimp bewaakt zowel gezonde gewrichten als botten. Het ondersteunt de regeneratie van het bindweefsel, stimuleert de collageensynthese, ondersteunt de regeneratie van het kraakbeen, versterkt de belaste gewrichten en verbetert hun mobiliteit. Voor 1 Flexagen-pakket, waarin we 30 zakjes vinden, betalen we ongeveer 22 €. De bereiding is beschikbaar in internetapotheken en enkele stationaire apotheken.

Plaats 7 – Animal Flex

Animal Flex

Animal Flex is een andere opmerkelijke voorbereiding voor gewrichten in de vorm van een zakje. De specificiteit is vooral gericht op mensen die blootgesteld zijn aan gewrichtsproblemen als gevolg van intensieve fysieke activiteit. Het wordt aanbevolen voor sporters die krachtsporten beoefenen, maar ook voor elke andere discipline, zowel op amateur- als op professioneel niveau. De belangrijkste taak van Animal Flex is het versterken van overbelaste gewrichten en het verbeteren van hun werk, het ondersteunen van de reconstructie van gewrichtsstructuren en het versnellen van het proces om terug te keren naar volledige efficiëntie na verwondingen.

De Animal Flex supplement voor gewrichten samenstelling creëert een rijk mengsel van ingrediënten met een ontstekingsremmend, pijnstillend effect, waardoor het bewegingsapparaat wordt verbeterd en kraakbeen, gewrichten, spieren en pezen worden geregenereerd en versterkt. Enkele van de componenten zijn: chondroïtinesulfaat, glucosaminesulfaat, collageen, gember, wierook, lijnolie, vitamine C, mangaan, zink, selenium. We zullen ongeveer 29 € besteden aan deze samenstelling (44 porties). We kopen het in online winkels met voedingsstoffen en supplementen voor sporters.

Ruimte 8 – 4Flex

4Flex

4Flex is momenteel een van de meest populaire voorbereidingen voor verbindingen. Het is verkrijgbaar in poedervorm in sachets en heeft verschillende varianten. Standaard 4Flex is een tweecomponentenmengsel van collageenhydrolysaat met vitamine C. De samenstelling is bedoeld voor mensen die de gezondheid van hun gewrichten willen verzorgen, hun werk willen verbeteren en verdere slijtage willen voorkomen. Het preparaat vult het tekort aan collageen aan, ondersteunt de vernieuwing van het kraakbeen, versterkt de gewrichtsstructuren en verbetert de mobiliteit. Tegelijkertijd zorgt het voor gezonde en sterke botten en het behoud van de juiste spiermassa.

Andere varianten van de bereiding zijn 4Flex Sport is ontworpen voor mensen die actief zijn in de sport en wiens gewrichtsproblemen te maken hebben met intensieve trainingen en de daaruit voortvloeiende overbelasting van de gewrichten. Het kan ook extra ondersteuning bieden tijdens het herstel na verwondingen en blessures. Naast collageen en vitamine C is L-carnitine ook te vinden in 4Flex Sport. Het 4Flex Senior assortiment van preparaten wordt aangevuld met 4Flex Senior, gericht op ouderen die de gezondheid van gewrichten en botten uitgebreid willen verzorgen. Het bestaat uit collageen, calcium en vitamine D. Het 4Flex pakket met 30 zakjes kost ongeveer 15 €.

Plaats 9 – Artresan Efekt

Artresan Efekt

Artresan Efekt supplement voor gewrichten is een samenstelling van 4 ingrediënten die ons zullen helpen om gewrichtskraakbeen opnieuw op te bouwen en de flexibiliteit van de gewrichten te vergroten. De effecten van het gebruik van de specificiteit zijn al na 7 dagen zichtbaar. De kern van Artresan Efekt is ApresFlex, een extract van Boswellia serrata (Indiase wierook) gestandaardiseerd op 20% boswellic acid (AKBA). Dit ingrediënt heeft een aantal waardevolle eigenschappen die kunnen helpen om gewrichtskwalen te verminderen. Het vermindert ontsteking, vermindert zwelling, gewrichtspijn en -stijfheid, neemt deel aan de reconstructie van het gewrichtskraakbeen, verbetert de gewrichtsmobiliteit, vermindert de moeilijkheden bij het buigen, het buigen van de gewrichten, helpt bij reuma en artritis.

De andere ingrediënten van Artresan Efekt zijn: vitamine C, die de collageensynthese ondersteunt, die zorgt voor een goede conditie van het bindweefselmangaan en die deelneemt aan het niacine-eiwitmetabolisme. Voor een pakje van 30 capsules betalen we ongeveer 12 €.

Ruimte 10 – Doppelherz Aktiv Voor vijvers Complex

Doppelherz Aktiv 
 Complex

De rangschikking van de supplementen voor gewrichten wordt bekroond door de universele bereiding in capsules Doppelherz Aktiv For Ponds Complex. De basiscomponenten van het supplement zijn chondroïtinesulfaat en glucosaminesulfaat, die de vernieuwing van de gewrichtsstructuren ondersteunen, ontstekingen en pijn verlichten en de motoriek verbeteren. In de capsules Doppelherz Aktiv Na stawawy Complex vind je ook lyofilisaat van Nieuw-Zeelandse mosselen en gehydrolyseerd collageen en een scala aan vitaminen en mineralen: vitamine C, vitamine E, vitamine D, zink, selenium, magnesium, mangaan, koper.

Supplement voor gewrichten Doppelherz Aktiv Na stawawy Complex is universeel toepasbaar, het is gericht op alle mensen die de gezondheid van hun gewrichten willen verzorgen en het lichamelijk systeem volledig willen ondersteunen. Eén verpakking bevat 60 capsules. We zullen er ongeveer €11 aan uitgeven.

Gewrichtspijn – een probleem dat ons allen aangaat

Gewrichtspijn is een symptoom van afwijkingen in de gewrichten of de nabijgelegen structuren, zoals kraakbeen, gewrichtsbanden, pezen, uitstrijkje. Ze kunnen ontvlambaar of niet-ontvlambaar zijn. De meest voorkomende gewrichtspijnen treffen gebieden van het lichaam zoals: knieën, rug, heupen, polsen, enkelgewrichten, schouders, vingers, nek.

Bijna iedereen van ons heeft wel eens last gehad of heeft te maken met kwalen die verband houden met de verstoorde werking van de gewrichten. De stijfheid en pijn in de gewrichten en de daarmee gepaard gaande vermindering van de mobiliteit zijn een soort epidemie van onze tijd. Problemen met gewrichten hebben meestal te maken met onze levensstijl – te weinig of te veel lichaamsbeweging, de manier waarop we eten, te veel tijd doorbrengen in een zittende houding, enz. Gewrichtsklachten zijn ook vaak van biologische oorsprong en worden geassocieerd met normale gewrichtsslijtage, verouderingsprocessen en progressieve degeneratieve veranderingen.

Gelukkig kunnen zowel lifestyle- als leeftijdsgebonden gewrichtsklachten worden verminderd en in veel gevallen zelfs volledig worden geëlimineerd. Het is voldoende om goed voor de gezondheid van onze gewrichten te zorgen en een aantal profylactische oplossingen te introduceren die ons zullen helpen onze gewrichten te versterken en te voeden en ze immuun te maken voor schade.

De meest voorkomende oorzaken van gewrichtspijn

 • mechanisch letsel, inclusief ontwrichtingen, verstuikingen, verstuikingen,
 • gewrichtsbelasting door te intensieve sportactiviteiten (bijv. te lange loop, te harde training, te frequente training) of een slechte trainingstechniek,
 • overbelasting van de gewrichten door veelvuldig in een voor de gewrichten ongemakkelijke positie te zitten (bijv. continu zitten, werken in een leunhouding, werken op de knieën, etc.),
 • gewrichtsbelasting door overgewicht of obesitas,
 • te weinig lichaamsbeweging,
 • reumatische ziekten,
 • artritis (urethrale fossa),
 • virale of bacteriële infecties, verkoudheid, griep,
 • psoriatische artritis,
 • degeneratieve ziekte,
 • chronische vermoeidheid,
 • chronische stress,
 • gevorderde leeftijd,
 • Een dieet dat arm is aan voedingsstoffen en de gewrichten versterkt.

De meest voorkomende symptomen bij gewrichtsklachten

 • pijn in en rond het gewricht (vooral tijdens de beweging),
 • verminderde mobiliteit,
 • verhoogde lichaamswarmte in het gebied van het zieke gewricht,
 • roodheid,
 • zwelling (als de verandering opruiend is),
 • Een gevoel van stijfheid dat problemen veroorzaakt bij het bewegen, bijv. buigen, strekken, lopen, buigen van een ledemaat,
 • ’s Morgens problemen om aan de slag te gaan,
 • scheuren, knarsen, piepen in het gewricht en een gevoel van overmatige wrijving.

Hoe helpt u uw verzwakte, pijnlijke gewrichten?

De gezondheid van de gewrichten moet zo vroeg mogelijk worden verzorgd, omdat dit belangrijke elementen van het skelet zijn om elke verandering in de lichaamshouding mogelijk te maken. Als de verbindingen tussen de botten zijn de gewrichten verantwoordelijk voor alle bewegingsactiviteiten en voor het handhaven van de juiste houding, zodat ze vrijwel altijd werken. Geen wonder dus dat ze op grond van een dergelijke intensieve exploitatie in de loop der tijd hun oorspronkelijke toestand verliezen, verzwakken, kwetsbaar worden voor schade, steeds minder flexibiliteit en mobiliteit vertonen.

Om het slijtageproces te vertragen, de gewrichten te versterken en te beschermen tegen letsel, en om de zieke gewrichten te regenereren en zich te ontdoen van vervelende pijn en andere kwalen (als die er zijn), is het de moeite waard om verschillende maatregelen te nemen, zoals

1. verandering van dieet

We gooien alles wat kunstmatig en ongezond is van het menu af. In plaats van verwerkt voedsel, snoep, fastfood, gefrituurd, vet voedsel, reiken we naar natuurlijke producten die rijk zijn aan mineralen en vitaminen. Wij zorgen ervoor dat ons dagmenu rijk is aan eiwitten, calcium, selenium, zink, omega-3 zuren, bioflavonoïden, vitamine D, vitamine C, vitamine E en B-vitaminen.

Bijzonder waardevolle producten voor de gezondheid van de gewrichten zijn

 • zuivelproducten (bijv. kefir, yoghurt, karnemelk, wrongel, schimmelkaas),
 • vis (bijv. zalm, haring, makreel, kabeljauw, sardines, sprot, heek, bot),
 • plantaardige oliën (bv. koolzaad, vlas, olijfolie),
 • zaden, granen, zaden (bv. zonnebloem, pompoen, lijnzaad, sesam),
 • volkorenproducten (graanvlokken, zemelen, volkoren- en volkorenbrood, dikke grutten),
 • peulvruchten,
 • mager vlees,
 • zeevruchten en zeewier,
 • fruit en groenten,
 • kruiden en specerijen (o.a. knoflook, gember, chilipeper, kurkuma, mierikswortel, salie),
 • vlees- en visgelei en fruitgelei.

2. verandering naar een actievere levensstijl

De conditie van onze gewrichten hangt grotendeels af van het niveau van lichamelijke activiteit. Stilstand, zitten, gebrek aan systematische stimulatie van de gewrichten om te werken is niet het belangrijkste. Bovendien, als een sedentaire levensstijl wordt geassocieerd met overgewicht of obesitas, zijn onze gewrichten dubbel geladen en degenereren en degenereren veel sneller. Daarom moeten we permanent fysieke activiteit in ons schema opnemen. Natuurlijk moet men ook niet overdrijven – vervelende training is de vijand van de gewrichten. Als u te vaak of te hard oefent, kunnen uw gewrichten overbelast raken, verzwakken en hun efficiëntie verliezen.

De meest gunstige vormen van lichamelijke activiteit voor de gewrichten zijn

 • Dynamische wandelingen,
 • Zwemmen,
 • Fietsen,
 • Nordic walking,
 • Training in een baan,
 • Pilates.

3. de gewrichten te ontlasten

Professioneel werk wordt soms geassocieerd met overmatige belasting en gewrichtspijn. Als ons beroep vereist dat we voortdurend in een ongunstige positie blijven (bijvoorbeeld zitten, staan, leunen, hurken en knielen), probeer dan zo vaak mogelijk kleine pauzes in te lassen, waarbij we de positie van het lichaam veranderen, enkele eenvoudige oefeningen doen om de gewrichten te strekken en te versterken of een korte wandeling te maken. Als we fysiek werken, en onze taak is onder andere om zware dingen te dragen en te dragen, laten we dan proberen een geschikte techniek te handhaven die overbelasting van de wervelkolom voorkomt.

4. opname van suppletie

Als we de gezondheid van onze gewrichten willen verzorgen, ze willen regenereren, pijn, stijfheid en bewegingsproblemen willen elimineren, is het de moeite waard om regelmatig capsules en tabletten voor gewrichten in te nemen zonder voorschrift, die elementen bevatten die bevorderlijk zijn voor de vernieuwing van gewrichten, kraakbeen en nabijgelegen weefsels.

Volgens veel consumenten- en gespecialiseerde adviezen werken multicomponent voedingssupplementen voor gewrichten, die naast goed geabsorbeerd collageen, plantenextracten, vitaminen, mineralen en andere elementen bevatten die het mogelijk maken dat de gewrichten weer in goede conditie komen, zoals glucosamine, chondroïtine of hyaluronzuur, het beste. Het gebruik van zo’n multi-element-samenstelling is een veel grotere kans om uw gewrichten te voorzien van precies die stoffen die ze nodig hebben voor de reconstructie.

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin