na gebruik pre workout

Rangschikking van pre workout – de meest interessante en populaire pre workout van de afgelopen maanden

De belangrijkste taak van pre workout is om het opleidingspotentieel expressief te vergroten. Voorbereidingen van dit type handelen snel en duidelijk, geven een energieke kick, versterken het uithoudingsvermogen, maken ons in staat om harder en efficiënter te trainen en gaan de ongemakken tegen die zich voordoen bij elke regelmatig trainende persoon, zoals verminderde kracht en bereidheid om te trainen. Als u zich afvraagt welk pre workout programma u moet kiezen, hebben we een paar suggesties die uw aandacht waard zijn. Hier is een speciaal opgestelde rangschikking van de pre-workout voorbereidingen, die enkele van de meest interessante, effectieve en populaire pre-workout voorbereidingen van de afgelopen maanden bevat. Lees en kies!

Hoe is onze pre-training ranking tot stand gekomen?

Onze pre workout ranking is gebaseerd op de analyse van de samenstelling, de prijs/kwaliteitsverhouding, het niveau van de populariteit, de meningen van internetgebruikers, evenals persoonlijke tests uitgevoerd door verschillende liefhebbers van krachttraining en gemodelleerde spieren.

Nr. 1 Titan’s Rage

Titan's Rage pre workout

Titan’s Rage is een moderne pre workout voorbereiding, die niet voor niets aan de top van onze ranking staat. Het is een ideale keuze voor mensen die de snelheid en het comfort van het gebruik waarderen – in tegenstelling tot de meeste pre workout, is het niet in een losse vorm, hoeft het niet te worden gemengd met water en het bereiden van cocktails, maar is beschikbaar in handige capsules, die kunnen worden genomen op elk gewenst moment, waar we ook zijn.

De Titan’s Rage presenteert een innovatieve, maar zeer effectieve formule. In de capsules vindt u een complex van stoffen met een hoge biologische beschikbaarheid en bio-activiteit, die het lichaam van de cursist voorzien van alle ingrediënten die nodig zijn voor een voorbeeldige werking. Titan’s Rage is een unieke fusie van taurine, cafeïne, chlorella en jonge groene gerst, die tegelijkertijd:

  • veroorzaakt een sterke toename van energie en kracht,
  • voedt de spieren en verbetert hun opbouw,
  • heeft een positieve invloed op de stemming, motivatie en concentratie,
  • laat je toe om langer en intensiever te sporten,
  • vermindert vermoeidheid en versnelt de regeneratie van het lichaam.

Dankzij een rijke inhoud van vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren in chlorella en jonge groene gerst krijgt het lichaam een optimale hoeveelheid natuurlijke brandstof, waardoor het zich met een aanzienlijk potentieel kanherstellen. De natuurlijke werkzame stoffen in Titan’s Rage brengen het lichaam dat zich voorbereidt op de fysieke inspanning in een staat van fysieke en mentale vernieuwing, waardoor we in staat zijn om de trainingstaken die voor onszelf zijn vastgesteld voor honderd procent of zelfs meer uit te voeren.

Titan’s Rage bewijst dat niet altijd de sterkste synthetische stoffen de beste oplossing zijn. Op de lange termijn kunnen ze ons hart- en vaatstelsel belasten, zenuwstelsel uit balans brengen, spijsverteringskanaal negatief beïnvloeden of andere schadelijke gevolgen hebben. Titan’s Rage is een pre-workout, die ons lichaam mobiliseert om de lagen van fysieke kracht volledig veilig maar effectief los te laten. Met zijn hulp zal elke training worden uitgevoerd met de hoogste concentratie, maximale kracht, verhoogde motivatie en bevredigende resultaten.

De bereiding is beschikbaar in verpakkingen van 60 capsules en kost ongeveer 40 €. Wat interessant is voor kopers, op de officiële Titan’s Rage website hebben we een speciale aanbieding beschikbaar, waar u een gratis pakket van de voorbereiding kunt nemen.

Lees meer over Titan’s Rage

Nr. 2 Cellucor C4 Original

Cellucor C4 Original

De Cellucor C4 Original is een pre-workout-supplement dat is uitgerust met een innovatieve component in de vorm van creatine nitraat. Deze stof (samen met andere ingrediënten, waaronder L-arginine en L-tyrosine), is een krachtige spierpomp, helpt bij het invoeren van het hoge trainingsritme en versterkt het effect van grote, opgeblazen spieren. Bovendien zorgt het preparaat dankzij de cafeïne en de B-vitamines voor een hoge concentratie en elimineert het lichamelijke en geestelijke vermoeidheid. Het stelt u ook in staat om een optimaal niveau van energie te bereiken die nodig is tijdens een harde training.

Cellucor C4 Original wordt steeds populairder, vooral door de aankondiging van een maximale spierpomp en de enorme hoeveelheid energie die kan worden verkregen met het gebruik van deze specificiteit. Het product is beschikbaar als een poeder dat met water of sap wordt opgelost. In een pakket van ongeveer 30 € vindt u 30 porties van het product (195g).

Nr. 3 Mass Kick

Mass Kick

De Mass Kick is een zeer complexe pre-training booster in termen van samenstelling, die “alles een beetje” bevat van het arsenaal aan stoffen die nuttig zijn voor krachttraining. We hebben hier een aantal aminozuren (BCAA, ornithine, L-cytruline, beta-alanine), AAKG, creatinemonohydraat, ashwagandha-extract. Er zijn ook fytosterolen, mineralen en vitaminen.

Vol met werkzame stoffen blijkt Mass Kick veel taken te vervullen, waarvan de belangrijkste natuurlijk het vergroten van het uithoudingsvermogen en de trainingskracht is. Deze uitgebreide formule zal ook de goede werking van ons immuunsysteem en onze spieren garanderen en helpen om een passend niveau van kracht en energie te behouden, zowel tijdens als buiten de trainingssessies. Voor een verpakking met 750g Mass Kick pre-workout poeder betalen we ongeveer 40 €.

Nr. 4 Iron Pump

Iron Pump

Iron Pump is een pre-workout en tegelijkertijd een supplement dat de vorming van spiermassa en de regeneratie na de training ondersteunt. De ingrediënten in Iron Pump verhogen de bloedtoevoer naar de spieren, stimuleren het proces van hun groei en voorkomen dat ze in de staat van katabolisme terechtkomen. Het product bevat onder andere beta-alanine, AAKG en een geselecteerde set aminozuren. Door gebruik te maken van Iron Pump voor de training kunnen we rekenen op een hoge mate van focus op de uitgevoerde oefeningen, wat natuurlijk gepaard gaat met een aanzienlijke hoeveelheid energie en kracht. De voorbereiding zal ons ook beschermen tegen de instroom van fysieke en mentale vermoeidheid en de voeding van onze spieren verbeteren.

Iron Pump voedingssupplement is beschikbaar in poeder in 3 fruitsmaken om uit te kiezen. We geven ongeveer 40 € uit aan een doos met 540 g product.

Nr. 5 Finaflex Stimul8

finaflex 300x299 1
Finaflex Stimul8

Finaflex Stimul8 is een interessante mix van plantenextracten en synthetische stimulerende middelen. Het is bedoeld om ons lichaam op een hoger niveau te brengen, hoger, dat wil zeggen, hoger, waardoor we het beoogde opleidingsplan volledig kunnen uitvoeren. In de vooropleiding Finaflex Stimul8 vindt u onder andere: extracten van rauwolphiawortel, groene theebladeren en cacao. Ook de stimulerende cafeïne en L-fenylalanine spelen hier een belangrijke rol, evenals beta-alanine, dat de efficiëntie van het lichaam versterkt. Bovendien is het middel verrijkt met kalium en calcium.

De Finaflex Stimul8 is beschikbaar in poedervorm en is een uitgebreide hulp voor liefhebbers van krachttraining. Het bewaakt de juiste training van de spieren, voegt energie toe, verhoogt de trainingsmogelijkheden en gaat een afname van de motivatie om te trainen tegen. Voor een 240-grams verpakking van deze specificiteit betalen we ongeveer 35 €.

Nr. 6 N.O. Xplode

Xplode

N.O. Xplode 3.0 is een populaire pre-workout-pre-workoutkoker uit het middelste schap met een breed scala aan werkzame stoffen. Het is een perfecte aanvulling voor mensen die niet graag te veel voorbereidingen treffen, maar liever “all in one” hebben. N.O. Xplode 3.0 bevat creatinemonohydraat, beta-alanine, betaïne en cafeïne. Het bevat ook een grote inhoud van vitaminen, mineralen en aminozuren en verschillende plantaardige stoffen, waaronder bioflavonoïden en druivenpitextract.

Dankzij de complexe samenstelling ondersteunt N.O. Xplode trainers op verschillende niveaus. Het voegt energie toe, versterkt het uithoudingsvermogen, heeft een positief effect op het proces van het modelleren van de spieren, vergemakkelijkt intensieve training, verbetert de concentratie en revitaliseert het lichaam in het algemeen. Als we geïnteresseerd zijn in dit product, moeten we ongeveer 40 € per 1000 gram verpakking betalen.

Nr. 7 Animal Fury

Animal Fury

De Animal Fury is een echte klassieker onder de pre-workoutdrugs. Het is niet nodig om te zoeken naar uitgebreide, lange lijsten van werkzame stoffen in de samenstelling ervan. Het is slechts gebaseerd op 5 elementen – citrulline, beta-alanine, tyrosine, BCAA en cafeïne. De Animal Fury zal de “oude ontdekkingsreizigers” en al diegenen die sceptisch staan tegenover de complexe nieuwe toevoegingen qua samenstelling zeker tevreden stellen. Deze 5 bekende, bewezen stoffen zullen ongetwijfeld de uitdaging aankunnen wanneer we extra energie, kracht en motivatie nodig hebben om onze trainingsplannen af te ronden. Wat de kosten betreft, is de 330g Animal Fury box een uitgave van 30 €.

Nr. 8 Redweiler

redweiler 241x300 1
Redweiler

Het merk Redweiler Olympus is een van die pre-training voedingsstoffen waarvan het domein uitgebreid is samengesteld. Het zal dus niet aantrekkelijk zijn voor mensen die het niet leuk vinden als er te veel actieve ingrediënten in een zak worden gegooid, maar de voorkeur geven aan preparaten met eenvoudige composities die slechts een paar, maar specifieke elementen bevatten die werken met de “kracht van de stier”.

De Redweiler heeft een beetje van alles (talrijke aminozuren, twee soorten creatine, mineralen, een grote pool van vitaminen, cafeïne, capsaïcine, piperine), wat niets verandert aan het feit dat het een zeer degelijke ondersteuning is voor de vooropleiding. We kunnen rekenen op een injectie van energie, kracht en bereidheid om te trainen. Tijdens de oefeningen zullen we goed gefocust zijn, onze spieren zullen bij hoge toeren werken en na de training zullen we beter in staat zijn om met vermoeidheid om te gaan. Wat de prijs van de Redweiler betreft, bedraagt de gemiddelde prijs 480g verpakking ongeveer 35 €.

Nr. 9 Universal Shock Therapy

Universal Shock Therapy

De ranglijst wordt afgesloten met een “veteraan” onder de pre-training voorbereidingen, en dit is Shock Therapy van Universal Nutrition. In dit supplement, dat populair is bij de bezoekers van de sportschool, kunnen we een mix vinden van een twintigtal ingrediënten die helpen om een hoog trainingspotentieel te behouden. De werkzame stoffen zijn verdeeld in verschillende complexen die de volgende taken vervullen:

  • het verhogen van de spierkracht,
  • verhoging van het energieniveau en de concentratie,
  • het stimuleren van de regeneratie van het lichaam door het verstrekken van een hoge dosis antioxidanten,
  • elektrolytische aanvulling.

En zo vindt u in het NO Super Pump Complex complex onder andere arginine AKG en citrulline, in het Energy & Nootropic Complex complex tyrosine, cafeïne en yerba mate, in het Antioxidant Complex complex groene thee en druivenpitextracten, en in het Electrolyte & Ph Delivery Complex complex natrium, kalium en magnesium.

Zoals u kunt zien, hebben de fabrikanten van Shock Therapy geprobeerd om van deze pre-workout booster een echte “shocktherapie” voor ons lichaam te maken. Met zo’n rijke brandstof kunnen we rekenen op zowel anabole effecten, energie-injecties, verhoogde trainingscapaciteit, verhoogde concentratiedrempel en efficiëntere regeneratie na de training. Voor een blikje 840g Shock Therapy betalen we ongeveer 40 €.

Category: training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin