Dentolan PRO8

Dentolan – een duurzame manier voor een frisse adem dankzij een unieke samenstelling van ingrediënten

Een slechte adem is een vervelende aandoening die zowel ons zelfvertrouwen als ons imago negatief beïnvloedt. De oorzaken van een slechte adem kunnen variëren, maar in de meeste gevallen ligt de hoofdschuldige bij een abnormale pH en verstoring van de gastro-intestinale microflora. Veel mensen zijn niet in staat om van hun slechte adem af te komen, ondanks tientallen verschillende methoden. Het probleem is dat al deze remedies het probleem alleen maar maskeren, in plaats van de oorzaak weg te nemen.

dentolan

Dentolan werkt heel anders. Het werkt niet alleen in de mond, maar ook in de maag en andere delen van het spijsverteringskanaal. Door de spijsverteringsfunctie te verbeteren, neutraliseert het voedselresten, gifstoffen en gassen, terwijl het schadelijke micro-organismen vernietigt en de pH verbetert, zodat u altijd kunt genieten van een frisse adem. Samen met regelmatig tandenpoetsen geeft het zeer goede resultaten.

Slechte adem – een onaangenaam verschijnsel dat echter kan worden verminderd!

 vrouw verrast door haar slechte adem

Het probleem van een slechte adem treft een groot deel van de bevolking. In sommige gevallen zijn een slechte mondhygiëne en onbehandeld tandbederf de schuldigen, in welk geval het eenvoudigst kan worden begonnen met regelmatig poetsen (2 à 3 keer per dag) en het behandelen van gaatjes.

In de meeste gevallen heeft een slechte adem echter andere oorzaken. Heel vaak hebben de belangrijkste factoren voor een slechte adem te maken met het spijsverteringskanaal. Laten we niet vergeten dat de mond het eerste deel van het spijsverteringskanaal is, en dat de spijsverteringsprocessen al op dit niveau beginnen.

Er kunnen een aantal factoren in het spijsverteringskanaal verantwoordelijk zijn voor een slechte adem.Deze omvatten onvoldoende afscheiding van spijsverteringsenzymen, een verstoorde darmflora, een verstoorde pH van de maag, enz. Naast spijsverteringsoorzaken kunnen ook leefstijlfactoren (sigaretten, alcohol) verantwoordelijk zijn voor een slechte adem. In zeldzame gevallen spelen ziektefactoren een rol.

De belangrijkste oorzaken van een slechte adem zijn:

 • onjuiste pH in het maag-darm milieu, een onbalans tussen zuren en basen,
 • onvoldoende spijsverteringsenzymen, verstoorde spijsverteringsprocessen,
 • constipatie,
 • schimmels en bacteriën,
 • metabole stoornissen,
 • abnormale samenstelling van de darmbacterieflora,
 • maag reflux, verstoorde maag pH,
 • overmatig droge mond,
 • hoge ophoping van gifstoffen in het lichaam,
 • consumptie van bepaalde voedingsmiddelen en dranken (bv. knoflook, uien, koffie, alcohol),
 • gebruik van medicijnen,
 • te veel zwavelverbindingen geproduceerd door anaerobe bacteriën,
 • bepaalde ziekten (bv. diabetes, nierziekten, mondabcessen, tandvleesaandoeningen, sinus- en tonsillitis, orale mycose, parodontose, cariës, maagzweer),
 • slechte mondhygiëne, ontwikkeling van tandplak en tandsteen.

Dentolan – de permanente weg naar een frisse adem

 Dentolan

Dentolan lost het probleem van een slechte adem op. In tegenstelling tot mondsprays, tandvlees, zuigtabletten en andere verfrissende producten werkt het niet alleen tijdelijk en oppervlakkig, maar op een diepe en duurzame manier. Door het probleem bij de wortel aan te pakken, blijft uw mond lang fris.

Zoals meestal het geval is bij preparaten met een geavanceerde werking, bevat Dentolan een rijke samenstelling van werkzame stoffen, die elk een iets andere reeks taken te vervullen hebben.

Dankzij de rijke samenstelling kan het supplement verschillende factoren bestrijden die bijdragen tot een slechte adem, en niet slechts één specifieke. Of de oorzaak nu bacteriën zijn, een onjuiste pH, een teveel aan gifstoffen in het lichaam, maagproblemen, een verstoorde spijsvertering, enz. Dentolan herstelt een gezonde, neutrale mondgeur.

Door schadelijke microben in het spijsverteringskanaal, het tandvlees en de tanden te vernietigen, de spijsverteringsprocessen te verbeteren en het lichaam te mobiliseren om toxines en voedselresten efficiënter te verwijderen, herstelt het de mondomgeving en neutraliseert het slechte geuren. Een ander belangrijk voordeel van het voedingssupplement Dentolan is het gehalte aan waardevolle probiotische bacteriestammen, die zorgen voor een evenwichtige bacteriële flora in ons systeem en de factoren die verantwoordelijk zijn voor een slechte adem helpen neutraliseren.

KOOP DENTOLAN NU

Dentolan formulering

 Dentolan slechte adem capsules

De Dentolan-capsules bevatten8 zeer actieve ingrediënten, waaronder een complex van 5 spijsverteringsenzymen. Hoe werken de afzonderlijke werkzame stoffen?

Pepermuntextract

Pepermunt is een van de meest effectieve kruiden om de spijsvertering te ondersteunen, en is ook een effectieve manier om een langdurig verfrissend effect te creëren. Het vermindert winderigheid, indigestie, constipatie, brandend maagzuur en een gevoel van afkeer in de mond. Stimuleert de afscheiding van spijsverteringssappen, verlicht buikpijn. Door zijn diastolische werking herstelt hij het evenwicht in het spijsverteringskanaal. Het heeft ook een gunstig effect op de maag. Belangrijk is dat het ook bacteriën bestrijdt, waaronder die welke verantwoordelijk zijn voor een slechte adem.

Artisjokbladextract [2,5% cynarine].

Stimuleert de ontgifting van het lichaam, waardoor symptomen als een slechte huid- en haarconditie, eczeem, slechte adem, hoofdpijn en maag- en darmklachten worden bestreden. Het heeft ook een cholagogisch effect, wat de spijsvertering verbetert. Het heeft een positief effect op de lever en bestrijdt schadelijke micro-organismen.

Venkelvrucht extract

Stimuleert de productie van spijsverteringssappen en activeert de darmen om te werken, waardoor indigestie, constipatie, gas en darmproblemen verminderen. Het heeft ook een diastolisch en ontstekingsremmend effect. Door het goede verloop van de spijsverteringsprocessen te herstellen, draagt het bij tot een efficiëntere uitscheiding van afzettingen, alle onzuiverheden, overbodige producten van de stofwisseling.Dit helpt alle symptomen te verlichten die verband houden met de ophoping van gifstoffen in het lichaam, zoals buikpijn, slechte adem en onaangename nasmaak in de mond.

DigeZyme® enzymcomplex (alfa-amylase, neutrale protease, cellulase, lactase, lipase)

Een reeks spijsverteringsenzymen die het voor het lichaam gemakkelijker maken om koolhydraten, vetten en eiwitten uit voedsel te verteren, wat resulteert in een beter welzijn en minder gastro-intestinale ongemakken. In combinatie met plantaardige ingrediënten, bv. In combinatie met plantaardige ingrediënten, zoals artisjok of venkel, hebben spijsverteringsenzymen een uitstekende werking om de spijsvertering te verbeteren en hinderlijke klachten zoals indigestie, een vol gevoel in de maag en winderigheid weg te nemen. Ze verminderen ook het risico dat slokdarmgas een slechte adem veroorzaakt.

Fenegriekzaadextract [25% saponinen].

Werkt ontstekingsremmend en is uiterst nuttig bij het remmen van de groei van schadelijke micro-organismen. Het bestrijdt dus effectief het probleem van een slechte adem als dit te wijten is aan bacteriële of schimmelactiviteit en voortdurende ontsteking in de maag of andere delen van het spijsverteringsstelsel. Het ingrediënt verbetert ook de spijsvertering van voedsel en versterkt het immuunsysteem.

LactoSpore® MTCC 5856 probiotische bacteriën

Stabiele, maar zeer effectieve probiotische bacteriën van de Bacillus coagulans stam die uiterst nuttig werk verrichten in ons lichaam. Ze versterken de immuniteit, helpen infecties sneller af te weren, verminderen spijsverteringsproblemen en elimineren constipatie. Zij stimuleren de ontwikkeling van een gezonde microflora en voorkomen tegelijkertijd de vermenigvuldiging van schadelijke micro-organismen. Bovendien ondersteunen de probiotische bacteriën LactoSpore® de afbraak en daaropvolgende verwijdering van voedselresten uit het lichaam, en zorgen zo voor een gereinigd, goed functionerend spijsverteringskanaal en een gezonde, frisse adem.

Bromelaïne uit ananasfruit

Stimuleert de vertering van eiwitten en voorkomt zo onaangename spijsverteringsverschijnselen zoals oprispingen, een vol gevoel in de buikholte, winderigheid, constipatie, een onaangenaam mondgevoel en een slechte adem. Het bestrijdt ontstekingen en heeft een heilzame werking op de darmen.

Papaïne van papaja’s

Ondersteunt de spijsvertering en opname van voedingsstoffen, vermindert symptomen geassocieerd met verstoorde spijsverteringsprocessen. Remt de groei van schadelijke darmbacteriën en heeft ontstekingsremmende en antioxiderende effecten.

Dentolan – gebruikseffecten. Hoe vermindert Dentolan een slechte adem?

 Dentolan

De eerste resultaten van de Dentolan-kuur zijn al na enkele dagen suppletie zichtbaar. De effecten van regelmatig gebruik van Dentolan capsules zijn:

 • eliminatie van slechte adem en onaangename nasmaak in de mond,
 • remming van de groei van schadelijke bacteriën en schimmels,
 • herstel van de darmflora,
 • verbetering van de darmfunctie, ondersteuning van de maag,
 • verbeterde absorptie en afbraak van voedingsstoffen in kleinere deeltjes, verbeterde spijsvertering, eliminatie van constipatie, opgeblazen gevoel, krampen, indigestie, buikpijn,
 • efficiëntere verwijdering van aanslag en voedselresten uit het spijsverteringskanaal,
 • systematische reiniging van het organisme van gifstoffen,
 • normalisatie van de pH in het lichaam, herstel van het evenwicht tussen zuren en basen in het lichaam.

Dentolan – meningen

Volgens veel beoordelingen is Dentolan het beste supplement tegen slechte adem op de markt. Het heeft een rijke samenstelling en werkt op meerdere manieren om de verschillende oorzaken van een slechte adem te bestrijden. Voor veel mensen is Dentolan een effectieve manier gebleken om hun zelfvertrouwen en welzijn terug te krijgen. Gebruikers van het supplement wijzen erop dat mondhygiëne alleen veel slechtere resultaten oplevert dan mondhygiëne in combinatie met Dentolan.

Waarom zou u inzetten op Dentolan?

Een slechte adem is een lastige aandoening die leidt tot complexen, frequente gevoelens van schaamte en falen, weinig zelfvertrouwen, mislukte relaties en sociale terugtrekking. Een slechte adem heeft ook een negatieve invloed op ons algemene imago, wat vooral belangrijk is als we werk doen dat afhankelijk is van contact met andere mensen.

Voor onze geestelijke gezondheid en voor het behoud van goede persoonlijke en professionele relaties is het van groot belang dat we deze gênante en storende stoornis uit de wereld helpen. Dit kan worden bereikt met de systematische toepassing van Dentolan, dat door zijn rijke, goed afgeronde samenstelling een expert is in het elimineren van de schadelijke bacteriën die verantwoordelijk zijn voor een slechte adem. Het brengt ook de spijsvertering weer op orde en helpt bij het verwijderen van gifstoffen die bijdragen aan lichaamsgeur en slechte adem.

 Dentolan

KOOP DENTOLAN NU

Category: gezondheid

Article by: admin