2670224692 489f3831b8 z

Laser haaruitvaltherapie – op kantoor of thuis?

Laser haaruitvaltherapieLasertherapie wordt met succes gebruikt om verschillende soorten ziekten en schoonheidsproblemen te behandelen. Het blijkt dat blootstelling aan speciale frequenties ook kan helpen bij het probleem van kaalheid. Bovendien kan ieder van ons dankzij innovatieve apparaten zoals een laserkam niet alleen in de kliniek, maar ook in de eigen huiselijke omgeving haaruitval bestrijden.

Laserbehandeling van haaruitval op kantoor – voor- en nadelen van haaruitval – voor en nadelen

LLLT (low power) lasers worden gebruikt om kaalheid te behandelen. Om het gewenste effect te bereiken, moet de verlichting regelmatig en gedurende een redelijke tijd worden uitgevoerd. Systematische behandelingen met laserlicht helpen om de bloedtoevoer naar de hoofdhuid te verhogen en stimuleren daardoor “slapende” haarfollikels en haarfollikels om weer gezond haar met een optimaal lange groeifase te produceren. Het voordeel van lasertherapie in de kliniek voor esthetische geneeskunde of schoonheidssalon is de volledige professionaliteit van de behandelingen. Blootstelling door specialisten met deelname van professionele apparaten garandeert goede resultaten. Het nadeel van de behandeling is de noodzaak om een lange reeks procedures uit te voeren, die in totaal een aanzienlijke kostenpost kunnen blijken te zijn.

Home laserkam – meningen, prestaties, effectiviteit, effectiviteit

De ViviComb-laserkam is een apparaat dat de voordelen van verlichtingsarmaturen op kantoor combineert en tegelijkertijd het belangrijkste nadeel ervan elimineert – frequente bezoeken aan de kliniek en elke keer dat u voor de behandeling betaalt. Een laserkam kan door iedereen worden gekocht en naar behoefte worden gebruikt in de privacy van het eigen huis. Het apparaat is analoog aan professionele lasers – blootstelling is ontworpen om de bloedcirculatie in de hoofdhuid te verhogen, haarfollikels te stimuleren en inactieve bollen uit te lokken om intensief gezond haar te produceren. De meningen over laserkammen zijn over het algemeen gunstig, vooral bij mensen die in een vroeg stadium tegen kaalheid vechten. Na 2-3 maanden van bestraling, merkten de meeste mensen de haardichtheid en de remming van haaruitval op.

Laserkam – prijs

Helaas is de ViviComb laserkam niet goedkoop – we betalen ongeveer 625 € voor het originele apparaat. Er is ook een andere veelgeprezen HairMax laserkam op de markt, maar tegen een even hoge prijs (het HairMax LaserComb Ultima-model kost 500 euro). Toegegeven, u kunt ook goedkopere laserkammen vinden op het internet, maar over het algemeen hebben ze een veel slechtere reputatie dan de vlaggenschipmodellen. Als u besluit om dit soort producten te kopen, denk er dan aan om goedkope namaakproducten van onbekende oorsprong en tweedehands producten die niet noodzakelijk 100% veilig zijn voor uw gezondheid te vermijden.

Als we over het algemeen sceptisch staan tegenover laserapparatuur of niet de middelen hebben om een eenmalige uitgave van 500 € te betalen, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan een andere methode om alopecia te bestrijden – een behandeling met een voedingssupplement genaamd Profolan.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin