NovuVita Vir 6 scaled 1

NovuVita Vir – vruchtbaarheidspillen voor mannen – de weg naar sterk, gezond, beweeglijk sperma

NovuVita Vir is een innovatieve voorbereiding voor mannen die in de nabije toekomst vader willen worden. Dankzij 11 perfect complementaire ingrediënten verhoogt het de kwaliteit van sperma en versterkt het tegelijkertijd het mannelijk organisme en zuivert het van gifstoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en de conditie. We leven in tijden waarin een groot aantal mannen worstelt met verminderde vruchtbaarheid. Dit is het resultaat van verschillende factoren, voornamelijk beschaving en levensstijl. NovuVita Vir is een patent om deze factoren tegen te gaan, de mannelijke hormoonspiegel te verbeteren, het libido te verhogen, het hele lichaam te voeden en te zorgen voor het juiste proces van spermatogenese. Interessant is dat NovuVita ook een vrouwelijk equivalent heeft. Dankzij dit duo supplementen krijgen beide partners een krachtige ondersteuning bij hun kinderwens.

Levensstijl en verminderde vruchtbaarheid bij mannen

Depositphotos 221374926 S

Hoewel het productieproces van sperma in het mannelijk lichaam voortdurend plaatsvindt, betekent dit niet dat elke poging om de vrouwelijke partner zwanger te maken soepel en zonder problemen moet verlopen. Van groot belang is de kwaliteit van het sperma zelf, en vooral van de mannelijke geslachtscellen, oftewel het sperma. Om met succes de eicel binnen te dringen en een kans op embryovorming te creëren, moet het sperma gezond, sterk, beweeglijk en uiterst beweeglijk zijn. Helaas is bij veel mannen noch de kwaliteit noch de beweeglijkheid van het sperma optimaal, waardoor de kans op zwangerschap voor de partner afneemt.

Er zijn vele redenen voor de achteruitgang van de vruchtbaarheid, waarvan de meest voorkomende zijn:

 • ongezonde voeding,
 • overmatig gebruik van stimulerende middelen (alcohol, sigaretten, drugs),
 • die anabole steroïden gebruiken,
 • sedentaire levensstijl, gebrek aan lichaamsbeweging,
 • overgewicht, obesitas,
 • oververhitting van de testikels (bijvoorbeeld in de sauna of door het dragen van te strak ondergoed en kleding),
 • erectiestoornissen,
 • laag libido, weinig seks,
 • buitensporige stress,
 • slaaptekort,
 • systemische ziekten (bv. diabetes, schildklieraandoeningen, nieraandoeningen).

Maar liefst enkele tientallen procenten van de gevallen van verminderde vruchtbaarheid bij mannen zijn levensstijlgerelateerd. Ernstige, langdurige stress leidt tot verstoringen in de afscheiding van testosteron, wat een enorme invloed heeft op de vruchtbaarheid. En een dieet dat arm is aan vitaminen, mineralen, aminozuren en andere waardevolle voedingsstoffen draagt bij tot lagere spermaparameters.

Alcoholmisbruik, roken en drugsgebruik leiden tot hogere niveaus van vrije radicalen in het lichaam, die op hun beurt leiden tot schade aan de mannelijke voortplantingscellen. Gebrek aan lichaamsbeweging, en bijgevolg overgewicht en obesitas, leidt tot een verminderde spermaproductie en een verminderd aantal zaadcellen.

Om het risico van afwijkingen in de structuur van het sperma uit te sluiten en de kwaliteit van het sperma te verhogen, is het daarom raadzaam om te beginnen met het proberen een kind te krijgen door veranderingen aan te brengen in de levensstijl, zoals:

 • het introduceren van een gezonder dieet,
 • genoeg slaap krijgen (7-8 uur),
 • het introduceren van regelmatige lichaamsbeweging,
 • het verminderen van het lichaamsgewicht,
 • het verminderen van stress niveaus.

Een uitstekende manier om de spermakwaliteit snel te verbeteren is ook het gebruik van goed samengestelde vruchtbaarheidsvitaminepreparaten, zoals NovuVita Vir.

 NovuVita Vir vruchtbaarheidstabletten voor mannen

NOVUVITA VIR NU BESTELLEN

NovuVita Vir – samenstelling. Hoe werken de werkzame stoffen van het supplement?

Door de alomtegenwoordige beschavingsfactoren die de kwaliteit van het sperma negatief beïnvloeden en een levensstijl die niet helemaal gezond is, zijn steeds meer echtgenotenSteeds meer mannen vertrouwen, ter voorbereiding op het ouderschap, op suppletie met tabletten of capsules die het sperma versterken en de bevruchting vergemakkelijken. Een van die producten is NovuVita Vir.

NovuVita Vir is een vruchtbaarheidsvitamine met verlengde afgifte, speciaal geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van het mannelijk lichaam. Dankzij hun rijke formule zorgen ze niet alleen voor een hoge spermakwaliteit, maar versterken ze ook uitgebreid het lichaam en stimuleren ze de reiniging van het lichaam van gifstoffen die de stofwisselings- en hormonale processen verstoren en het risico op vele ziekten verhogen.

Hier zijn de actieve ingrediënten in NovuVita Vir en hoe ze werken:

L-carnitine

L-carnitine verbetert de sperma parameters. De hoge concentratie ervan in de bijbal vertaalt zich in een efficiënter rijpingsproces van de zaadcellen en een verbetering van hun beweeglijkheid en verlenging van hun levensduur. L-carnitine vertoont ook een antioxiderende werking, waardoor cellen (waaronder voortplantingscellen) worden beschermd tegen schade en het verouderingsproces wordt vertraagd.

Foliumzuur Quatrefolic®

Foliumzuur is een van de belangrijkste vitaminecomponenten voor een normale voortplantingsfunctie (bij zowel mannen als vrouwen). Het foliumzuur Quatrefolic® in NovuVita Vir is een zeer actieve vorm van deze vitamine, die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Er zij aan herinnerd dat een tekort aan foliumzuur in het mannelijk lichaam de vruchtbaarheid aanzienlijk kan schaden. Quatrefolic® bewaakt de onberispelijke kwaliteit van sperma. Het stimuleert de productie van sperma, verbetert hun activiteit en vitaliteit en vergemakkelijkt hun doorgang naar de eicel, waardoor de kans op de vorming van een embryo toeneemt.

Rozenbottelextract

Bevat een hoge dosis vitamine C die, als krachtige antioxidant, reactieve zuurstoffracties bestrijdt en zo het verouderingsproces tegengaat en alle cellen, inclusief sperma, beschermt tegen mutaties en vroegtijdige dood. Deze actie maakt het sperma sterker en levensvatbaarder. Rozenbottelextract bevordert ook de productie van urine, waarmee gifstoffen en onnodige stofwisselingsproducten uit het lichaam worden uitgescheiden. Het ingrediënt bevordert dus een uitgebreide ontgifting van het lichaam.

Vitamine D

Vitamine D heeft een gunstig effect op de testiculaire cellen en het androgeengehalte (mannelijk geslachtshormoon). Door het aantal zaadcellen te verhogen, verbetert het de kwaliteit van het sperma. Het verhoogt ook de immuniteit en versterkt het lichaam.

Vitamine E

Een tekort ervan kan de kwaliteit van het sperma aantasten. Vitamine E is een van de krachtigste antioxidanten. Het vermindert de niveaus van schadelijke vrije radicalen in het lichaam en beschermt zo cellen, waaronder sperma, tegen mogelijke schade aan de eiwitten en het genetisch materiaal in hen en tegen voortijdige dood.

Co-enzym Q10

Een andere krachtige antioxidant die sperma beter bestand maakt tegen schade, gezonder en langer houdbaar. Het ingrediënt beschermt ook het lichaam tegen vroegtijdige veroudering en gaat beschavingsziekten tegen.

Selenium

Selenium heeft een belangrijk effect op de mannelijke vruchtbaarheid. Het hoopt zich op in de gonaden en neemt deel aan het sperma productieproces. Het beïnvloedt de kwaliteit en de kracht van het sperma. Het maakt ze wendbaarder, drijvender en sneller (wat de bevruchting vergemakkelijkt). Het is ook een belangrijk micronutriënt dat betrokken is bij de synthese van mannelijke geslachtshormonen. Als krachtig antioxidant remt het ook het verouderingsproces.

Wortelextract

Vertoont intensieve antioxiderende eigenschappen. Bestrijdt ontstekingen, revitaliseert, vermindert oxidatieve stress op cellen en helpt jeugd en vitaliteit langer te behouden. Door het lichaam te voorzien van belangrijke mineralen heeft het een positief effect op de spermakwaliteit.

Zink

Is nuttig bij het handhaven van hoge testosteronniveaus in het lichaam, wat zich vertaalt in een verhoogd libido en verbeterde vruchtbaarheid. Het heeft ook een gunstig effect op de hoeveelheid en de structuur van het sperma en verhoogt de beweeglijkheid van het sperma.

Vitamine B12 en vitamine B6

Twee uiterst belangrijke B-vitaminen voor het mannelijk voortplantingssysteem. Ze verbeteren de vruchtbaarheid en vergroten de kans op conceptie. Vitamine B6 heeft een positief effect op DNA, verhoogt het volume en het aantal zaadcellen en verhoogt de activiteit van het sperma. Het is ook betrokken bij de productie van testosteron. Vitamine B12 draagt bij tot een betere spermakwaliteit en een betere beweeglijkheid van het sperma.

NovuVita Vir – wanneer is het de moeite waard om te nemen en wat zijn de effecten van regelmatige supplementatie?

 NovuVita Vir vruchtbaarheidstabletten

NovuVita Vir is een veilig, effectief, zeer actief voedingssupplement dat onze kansen op vaderschap zal vergroten. Voor de beste resultaten moet het product regelmatig en gedurende een langere periode worden ingenomen. De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag (na de maaltijd). Drink veel water.

Wanneer kiezen voor NovuVita Vir-suppletie:

 • als u om verschillende redenen (bv. stress, leeftijd, slechte voeding, stimulerende middelen, ziekten in het verleden) klaagt over verminderde spermakwaliteit en verminderde vruchtbaarheid,
 • als u uw kansen op bevruchting van uw partner wilt vergroten zonder dat u meerdere tests en dure behandelingen moet ondergaan,
 • als u uw organisme uitgebreid wilt versterken, uzelf wilt reinigen van gifstoffen en uw hormoonhuishouding wilt verbeteren,
 • als u liever één beproefd, hoogwaardig preparaat met meerdere ingrediënten inneemt dan verschillende pillen tegelijk,
 • als u bij het plannen van het vaderschap een verandering naar een gezondere levensstijl nastreeft en een voorbereiding nodig hebt om tekorten aan essentiële vitaminen en mineralen voor de gezondheid van de man aan te vullen,
 • als u snel uw vruchtbaarheid wilt verbeteren met een goed gekozen combinatie van vitaminen, mineralen en extracten.

De 10 heilzame acties van NovuVita Vir, die de kans vergroten dat uw partner zwanger wordt en vader wordt:

 • zorgt voor het juiste verloop van de spermatogenese,
 • verbetert de kwaliteit van het sperma (bv. verhoogt het aantal zaadcellen, verhoogt de dichtheid van het sperma),
 • zorgt voor de juiste structuur van spermacellen, hun juiste beweeglijkheid en lange levensduur,
 • beschermt tegen de vernietiging en versnippering van het genetisch materiaal van het sperma,
 • verhoogt de kans op bevruchting van de eicel van de partner,
 • heeft een versterkende, ontgiftende en revitaliserende werking, verbetert de immuniteit,
 • zorgt voor voldoende mannelijke geslachtshormonen, verbetert het libido,
 • verbetert de werking van het seksuele systeem, heeft een positief effect op de prostaat,
 • helpt het homocysteïnegehalte te reguleren (een aminozuur dat verantwoordelijk is voor normale celgroei en ontwikkeling),
 • ondersteunt de synthese van DNA, proteïnen en aminozuren.

NovuVita Vir – gebruikersbeoordelingen

 NovuVita Vir

NovuVita Vir is een nieuwe generatie formule die een complete verzameling is van goed opneembare vitaminen, mineralen en plantenextracten die de mannelijke vruchtbaarheid ondersteunen. Het wordt niet alleen aanbevolen door mannen die vader willen worden, maar ook door hun vrouwelijke partners. Op internet verschijnen steeds meer commentaren dat deze vruchtbaarheidspillen de kans op conceptie werkelijk vergroten en de seksuele functie efficiënt regelen.

Veel klanten zijn van mening dat het preparaat een positief effect heeft op de vruchtbaarheid, het libido, de psycho-fysieke conditie en de vitaliteit. NovuVita Vir is volgens vele meningen ver vooruit op concurrerende preparaten. Het heeft een veel rijkere samenstelling en een sterker effect. De ingrediënten corresponderen perfect met elkaar, wat zich vertaalt in een hoge effectiviteit van het specifieke product. Veel mannen waarderen NovuVita Vir omdat het een handige, praktische, discrete en vooral effectieve oplossing is voor het probleem van lage vruchtbaarheid en verminderde potentie.

Als u meer wilt weten over NovuVita Vir of het supplement wilt kopen, ga dan naar de officiële website van het product door hier te klikken .

NovuVita Vir 2 1024x683 1

BESTEL NOVUVITA VIR HIER

Ontdek ook de vrouwenversie van NovuVita!

Category: mannenzaken

Article by: admin