lab 217043 640

Behandeling van haaruitval met de innovatieve Dr Cyj Hair Filller-methode

Moderne behandelingen voor haar dat vatbaar is voor uitval zijn er in steeds meer varianten. Naast carboxytherapie (zie dit artikel voor meer informatie) en niet-chirurgische haarimplantaten (zie hier meer informatie), is een andere innovatie de zogenaamde Dr Cyj peptidetherapie. Waar gaat de behandeling over?

Een nieuwe manier om van haaruitval af te komen – Dr Cyj Hair Filler therapie

Lab 217043 640Peptidetherapie Dr Cyj Hair Filler bestaat uit het injecteren van een speciaal preparaat in de hoofdhuid, dat door de aanwezigheid van hoog geconcentreerde actieve stoffen en het vermogen om de cellen langzaam los te laten, gedurende lange tijd aantast en de cellen stimuleert tot volledige regeneratie. De samenstelling van de actieve bestanddelen bestaat uit hyaluronzuur en een complex van zeven biomimetische peptiden, die in staat zijn om de werking van natuurlijke stoffen die verantwoordelijk zijn voor de goede werking van de hoofdhuid en haarcellen te “imiteren”. De ingreep is pijnloos en duurt ongeveer een half uur.

Dr Cyj haaruitval behandeling – effecten en prijs

Om de peptide behandeling effectief te laten zijn, moeten er minstens 4 behandelingen per twee weken worden uitgevoerd. Het resultaat is een sterke stimulering van de doorbloeding van de hoofdhuid, vermenigvuldiging van haarcellen, vernieuwing van haarfollikels, stimulering van nieuwe haargroei en verdikking en revitalisering van bestaand haar, algemene haarversterking, evenals remming van het proces van hun verlies. Hoewel de peptidetherapie effectief is, is het voor het behoud van de effecten aan te bevelen om na ongeveer zes maanden een andere behandeling uit te voeren. De behandeling van Dr. Cyj Hair Filler is niet goedkoop, de prijs van één behandeling is ongeveer gelijk aan de prijs van één behandeling. 120-150 €.

Voor wie is de Dr Cyj Hair Filler peptide therapie?

Vanwege het vermogen van de toegepaste peptiden om de schadelijke effecten van DHT op de haarfollikels en de sterke stimulatie van de haargroei te remmen, is Dr Cyj behandeling gericht op mannen die lijden aan alopecia androgene werking. Andere indicaties zijn: haaruitval van verschillende substraten, grijs worden, dun en zeldzaam haar, kaalheid van verschillende soorten haar, haarzwakte veroorzaakt door stylingbehandelingen, bijv. verven.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin