IMG 9957

Behandeling van kaalheid, of is het de moeite waard om 147 euro uit te geven voor een zes maanden durende Profolan-behandeling?

Geavanceerde anti-kaalheidstherapieën die worden aangeboden door esthetische geneeskundeklinieken zijn niet goedkoop en overtreffen ruimschoots de mogelijkheden van een gemiddelde kostwinner. In dit artikel hebben we de kosten van een plaatjesrijke plasma mesotherapie bij benadering vergeleken met de kosten van orale voorbereidingen. Toen ik kaal werd, besloot ik een paar maanden geleden om naar Profolan te gaan. In het volgende artikel antwoord ik (uit een autopsie) of het de moeite waard was om 147 euro uit te geven aan een zes maanden durende Profolan-behandeling.

Waarom heb ik voor Profolan gekozen?

ProfolanIk behoor tot deze groep mannen die op zoek zijn naar een tegengif voor kaalheid en die zich niet beperken tot het blindelings kopen van dicht op elkaar geadverteerde specifieke producten zonder eerst hun samenstelling te analyseren. Ik ben niet overtuigd door haargroei-supplementen, waarin individuele stoffen in zulke lage doses actief zijn dat ze alleen maar kunnen helpen om het haar licht te verzwakken, bijvoorbeeld door de lentezonnewende, en niet door alopecia androgene haargroei. Ik krijg ook geen agressieve, chemische preparaten tegen haaruitval (bijv. Proscar op basis van finasteride), die in feite de schadelijke effecten van DHT-hormoon remmen, maar hun werking is niet langdurig, en wat nog erger is, ze kunnen zeer nadelige bijwerkingen veroorzaken (bijv. erectiestoornissen, verlies van libido). Bedankt voor dat soort dingen.

Een goede voorbereiding op de haargroei is naar mijn mening een preparaat op basis van natuurlijke ingrediënten, een preparaat dat het lichaam voorziet van vitamine-mineraal-aminozuur-voeding en het lichaam zo provoceert om alopecia te bestrijden, en niet een synthetisch middel dat het kunstmatig (en slechts tijdelijk) stimuleert. Daarom heb ik, met de beschikking over capsules en tabletten voor haaruitval in verschillende versies, gekozen voor Profolan. Vergeleken met andere beschikbare supplementen is dit een echte bom van waardevolle biocomponenten. Door de hoeveelheid werkzame stoffen en hun doses in één capsule, verslaat Profolan andere preparaten voor alopecia.

Profolan – meningen (mijn eigen en andere)

Als je de exacte samenstelling van Profolan en de manier waarop het werkt wilt weten, presenteer ik hierover informatie in dit artikel. Nu wil ik echter antwoord geven op de vraag in de titel van deze post. Was het de moeite waard om 147 euro uit te geven voor een zes maanden durende Profolan-behandeling? Naar mijn mening is het de moeite waard. Laten we beginnen met de prijs. Op het eerste gezicht lijkt het overdreven, maar gezien het feit dat het de totale kosten van een zes maanden durende behandeling zijn, is het niet zo’n grote uitgave. Iets meer dan € 24,50 per maand. Is dat veel? Niet zozeer, vooral gezien het feit dat deze capsules gewoon werken.

Mijn observaties en eindoordeel over Profolan is vergelijkbaar met die van andere jongens die worstelen met lichte tot matige kaalheid. Uit wat ik op het internet las, bleek dat de meerderheid van hen de remming van het kaalheidsproces en de verdikking van het haar opmerkte. Het was voor mij een paar weken na het begin van de behandeling dat mijn haar steeds minder begon uit te vallen, en in de weken erna merkte ik ook een verbetering in de structuur – dikker, sterker en gezonder van uiterlijk. Na ongeveer 3-4 maanden, werden de gaten tussen de haren minder uitgesproken en werden de bochten ondieper. Naar mijn mening werkt deze aanvulling echt. Daarom heb ik na zes maanden behandeling besloten tot een andere 🙂

U kunt Profolan kopen op deze pagina.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin