Bulk Extreme pro 06

Bulk Extreme – rijke capsules om de trainingsprestaties te verbeteren en de spieropbouw te versnellen

Bulk Extreme is een voedingssupplement voor sporters met een zeer complexe samenstelling. Uitgerust met een innovatief ingrediënt genaamd Momordicin® en een complex van plantenextracten gewaardeerd in sportsupplementen, helpt het u een hoger niveau van lichamelijke prestaties te bereiken, verbetert het inspanningsvermogen, verhoogt het de energie en versnelt het proces van de opbouw van spiermassa. Bulk Extreme activeert op natuurlijke wijze androgeenreceptoren en reguleert het testosteronniveau in het lichaam. Dit is zijn belangrijke voordeel – het werkt anabool, maar heeft niet de negatieve bijwerkingen die door steroïden worden veroorzaakt.

Bulk Extreme – krachtige werking plus gebruiksgemak

 Bulk Extreme

Bulk Extreme is een multi-ingrediënt spiergroei-booster in de vorm van handige capsules. Het is een optimaal product voor mensen die niet graag te veel supplementen tegelijk innemen, die niet dol zijn op supplementen in poedervorm en die op zoek zijn naar manieren om zich voor de training snel weer op te laden.

Met Bulk Extreme hoeft u geen poedercocktails te bereiden of verschillende producten te gebruiken – alles zit in één handige capsule. Bulk Extreme-suppletie levert ons veel voordelen op, ongeacht onze huidige conditie en ons trainingsniveau. Bulk Extreme biedt uitgebreide ondersteuning voor het mannelijk lichaam. Het voegt kracht toe, ontwikkelt het spieruithoudingsvermogen, stimuleert de spieren tot intensievere arbeid, verhoogt het inspanningspotentieel en stimuleert de regeneratieprocessen na de training.

Bulk Extreme – energie, vitaliteit en effectieve lichaamsvorming

 een gespierde man

Regelmatige training en het streven naar de ideale lichaamsvorm zijn prioriteiten voor veel mannen. Vaak echter, ondanks training en dieet om spieren op te bouwen, komen de positieve resultaten zeer langzaam en lui, of erger nog, ze verschijnen helemaal niet. Bulk Extreme is een supplement dat is ontworpen om de spierprestaties te optimaliseren en het bodybuildingproces te versnellen.

Dankzij een samenstelling van geselecteerde actieve stoffen vervultBulk Extreme verschillende belangrijke taken:

 • het stabiliseert de hormoonhuishouding en helpt zo het testosterongehalte te reguleren, wat het anabole effect beïnvloedt,
 • door de afscheiding van mannelijke geslachtshormonen te beïnvloeden, verhoogt het libido, verbetert de potentie en zorgt voor de gezondheid van de prostaat,
 • verbetert de spierfunctie en versnelt de spiergroei,
 • verbetert het herstelmechanisme van het lichaam na de training (dankzij deze werking kunt u met volle kracht aan een nieuwe training beginnen en verloopt de hele trainingscyclus soepel).

Het supplement heeft ook het bijkomende voordeel dat het op andere niveaus werkt, zoals het verhogen van de weerstand van het lichaam, het verbeteren van het aanpassingsvermogen (het lichaam past zich gemakkelijker aan stressvolle en ongunstige omstandigheden aan), of het ondersteunen van de psyche (het verhogen van de concentratie en de motivatie, het verbeteren van de stemming en het beschermen tegen geestelijke vermoeidheid).

Bulk Extreme – de samenstelling van het supplement

De samenstelling van Bulk Extreme bevat een extreme dosis waardevolle stoffen. De hoofdingrediënten zijn zo gestandaardiseerd dat ze de biologisch meest actieve bestanddelen bevatten, wat de doeltreffendheid van het product ten goede komt. Hoe werken de afzonderlijke bestanddelen van het supplement?

 Bulk Extreme

KOOP BULK EXTREME NU!

Momordicin® [0,5% charantine, 7% bitterstoffen]

Momordicine is een gestandaardiseerd extract uit de vrucht van de bittere meloenplant, die rijk is aan bittere stoffen die modulatoren van androgeenreceptoren (SARM’s) zijn. De structuur van Momordicin lijkt op die van steroïden, maar het heeft niet de bijwerkingen die steroïden veroorzaken (bv. prostaathypertrofie, potentieproblemen, acne, hoge bloeddruk, prikkelbaarheid). Momordicine stimuleert de spiergroei zonder bijwerkingen en is veilig en doeltreffend.

Momordicine stimuleert de synthese van spiereiwitten, helpt de spieren tegen katabolisme te beschermen, verbetert de spierarbeid en het uithoudingsvermogen, waardoor de trainingsefficiëntie toeneemt.

Momordicin is rijk aan polyfenolische verbindingen, saponinen en triterpenoïden zoals charantin. Naast de gunstige effecten op de spierfunctie en -omvang, vertoont het veel gezondheidsbevorderende eigenschappen, waaronder.Naast gunstige effecten op de spierfunctie en -omvang heeft het vele gezondheidsbevorderende eigenschappen, waaronder: normaliseert de bloedsuikerspiegel, helpt een normaal lichaamsgewicht te handhaven, voorkomt de groei van vetweefsel, verlaagt het niveau van slechte cholesterol in het bloed, ondersteunt de lever, verbetert de immuniteit, heeft antioxiderende eigenschappen.

KSM-66® – Vitania sluggardwortelextract [5% vitanoliden].

Vitania sluggard, of ashwagandha, is een van de rijkste geneeskrachtige planten wat gezondheidseigenschappen betreft. Het heeft een zeer breed scala aan positieve acties, en een daarvan is de ondersteuning van de lichaamsvorming! Enerzijds beschermt het tegen de groei van ongewenst vetweefsel, anderzijds stimuleert het de groei van spierweefsel. Een hoog gehalte aan verbindingen met een hoge biologische activiteit, d.w.z. vitanoliden, vertaalt zich in een hoge effectiviteit van het extract.

KSM-66®, d.w.z. een extract van de vitania ospana wortel, zorgt voor een correct testosterongehalte en mobiliseert bij tekorten het lichaam voor de natuurlijke aanmaak van het hormoon. Een hoog testosteronniveau betekent automatisch meer kracht, een groter uithoudingsvermogen en betere spierprestaties, en een intensievere opbouw van nieuwe spiervezels. Vitamine E-extract KSM-66® ondersteunt u tijdens en na de training. Het stimuleert regeneratieprocessen, verlaagt het cortisolgehalte en voorkomt katabolisme (spierafbraak), dat vaak optreedt na intensieve inspanning.

Andere voordelen van dit bestanddeel van Bulk Extreme capsules zijn onder meer: verhoogde weerstand tegen psychofysieke vermoeidheid, vermindering van stress en spanning, betere mentale prestaties, verhoogde motivatie, neutralisering van schadelijke vrije radicalen die de cellen kunnen beschadigen, vermindering van ontstekingen, versterking van het hele lichaam.

Brandnetel [4% polyfenolen]

Brandnetel wordt vooral in verband gebracht met het reinigen van het lichaam van gifstoffen, positieve effecten op de immuniteit, algemene versterking van het lichaam of gunstige effecten op haar en huid. Het heeft echter ook een aanzienlijke invloed op het testosterongehalte, en daarmee op de spierkracht en -groei. Brandnetel helpt het testosterongehalte in het lichaam op peil te houden en voorkomt dat het wordt omgezet in oestrogeen of dihydrotestosteron. Dit is bevorderlijk voor het afremmen van de groei van vetweefsel, terwijl tegelijkertijd het spierweefsel toeneemt.

maca wortelextract

maca wortel staat bekend om zijn gunstige effecten op de mannelijke gezondheid op vele manieren. Het verhoogt de vitaliteit, versterkt het lichaam, verhoogt het libido, verbetert de erectie en de seksuele prestaties. Het heeft ook vele voordelen voor mensen die actief zijn en een gespierd figuur willen opbouwen. Het helpt de hormoonspiegels te reguleren, verhoogt het trainingspotentieel, beschermt tegen fysieke uitputting, stimuleert het proces van weefselherstel na de training en bevordert de efficiënte opbouw van nieuwe spiereiwitten.

Mumio extract

Een zeer interessant, Aziatisch ingrediënt dat een belangrijke plaats inneemt in de Ayurvedische geneeskunde. Het heeft een gunstige invloed op spieren, gewrichten en botten. Inactiveert vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor oxidatieve stress van cellen, remt verouderingsprocessen. Reguleert het hormonale evenwicht, verbetert de potentie en de vruchtbaarheid. Het versterkt en revitaliseert het lichaam. Het is zeer nuttig tijdens uitputtende trainingsschema’s, omdat het kracht toevoegt, vermoeidheid vermindert en beschermt tegen vormverlies.

Alfalfa kruidenextract

Verbetert de werking van het immuunsysteem, de bloedsomloop en de urinewegen. Het voegt vitaliteit toe, vertraagt verouderingsprocessen, stimuleert de ontgifting van het lichaam. Het verhoogt het energieniveau tijdens de fysieke inspanning en helpt bij de doeltreffende uitvoering van de trainingscycli. Het ondersteunt ook een gezonde en rustgevende slaap, die helpt om efficiënter te regenereren.

Eleuthero stekelwortelextract

Is een gewaardeerd adaptogeen (neemt fysieke en mentale stress weg, helpt het lichaam zich beter aan te passen aan specifieke, zelfs zeer moeilijke, omgevingsomstandigheden). Het verbetert de werking van de bloedsomloop, ondersteunt de hersenen en het hart, verbetert de immuniteit, vermindert het risico op levensstijlziekten.

Het is ook een waardevolle steun voor mensen die trainen. Het verhoogt de productie van stikstofmonoxide en verbetert de bloedtoevoer naar organen en spieren (spieren krijgen meer zuurstof en worden beter gevoed, waardoor ze sneller groeien!). Het verhoogt de motivatie om te handelen, verbetert het concentratieniveau tijdens de training, stimuleert, bestrijdt vermoeidheid, verbetert de regeneratie, verbetert de fysieke prestaties, en heeft dus een positief effect op de trainingsproductiviteit.

Sabal palmvrucht extract

Reguleert het endocriene systeem, handhaaft een adequaat testosterongehalte in het bloed en voorkomt de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron (DHT). Het verbetert de fysieke prestaties, verhoogt de spierkracht en stimuleert de spiergroei. Het ondersteunt ook de seksuele functie, heft erectieproblemen op, beschermt de prostaat en vermindert het risico op hypertrofie ervan.

Pompoenzaad extract

Het is een bron van saponinen en arginine. Het verhoogt de bloedtoevoer en de zuurstoftoevoer in de spieren, waardoor hun inspanningscapaciteit verbetert. Het verhoogt de concentratie van anabole hormonen in het lichaam. Verbetert de spierprestaties, stimuleert de spiereiwitsynthese. Dit helpt spieren op te bouwen. Het heeft ook een positieve invloed op het seksuele en urinaire systeem.

Vitaminen en mineralen (vitamine B6, vitamine B12, zink, selenium)

Bulk Extreme kan niet zonder vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor het mannelijk lichaam en nuttig zijn bij het bodybuildingproces. Zij bewaken de juiste stofwisselingsprocessen, beschermen tegen de ophoping van vetweefsel, verminderen vermoeidheid en moeheid, en verbeteren de stemming.

Bulk Extreme – de effecten van systematische suppletie

 Bulk Extreme

Bulk Extreme onderscheidt zich door zijn hoge kwaliteit en zuivere samenstelling. Het is veganistisch-vriendelijk en bevat geen ongezonde chemische additieven. In combinatie met een dieet en training zorgt het voor uitstekende bodybuildingresultaten. De taken ervan zijn echter breder – het verbetert de conditie van het hele lichaam, inclusief de ondersteuning van de psyche, de immuniteit en de seksuele functie.

De belangrijkste effecten van Bulk Extreme bij regelmatig en langdurig gebruik:

 • versnelt de toename van spiermassa,
 • verbetert het proces van lichaamssculptuur,
 • helpt het testosteronniveau in het lichaam hoog te houden,
 • verbetert de potentie, verhoogt het libido,
 • revitaliseert en versterkt het lichaam,
 • heeft een anabool effect, stimuleert de spiereiwitsynthese,
 • verhoogt de spierkracht en het uithoudingsvermogen, waardoor de trainingscapaciteit verbetert,
 • verbetert de hersenfunctie, bestrijdt stress, verhoogt de motivatie, vermindert lichamelijke en geestelijke vermoeidheid,
 • versnelt de regeneratie na de training.

Bulk Extreme – adviezen

Bulk Extreme wordt goed beoordeeld door zijn gebruikers. De meest benadrukte voordelen zijn: snellere opbouw van spiermassa en lichaamssculpturering, uitgebreide ondersteuning van het lichaam tijdens de trainingscycli, verhoogd energieniveau, groter fysiek potentieel, betere conditie, hoger libido, betere mentale prestaties en gebruiksgemak. Volgens vele meningen behoort Bulk Extreme tot de beste en rijkste actieve supplementen voor sportbeoefenaars in capsules.

Hulk Extreme – hoe te gebruiken en waar te koop?

De aanbevolen portie is 3 capsules. Drink het supplement met veel water. Een verpakking van het supplement bevat 90 capsules en is goed voor ongeveer een maand.

Bulk Extreme kan gekocht worden Op de officiële website van het product hier beschikbaar .

 Bulk Extreme

KOOP BULK EXTREME NU!

Bronnen:

 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/natural-steroids
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/322513
 • https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/319084
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-bitter-gourd
 • https://www.webmd.com/diet/health-benefits-maca#1

Category: training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin