6059053163 c8fdf8842f z

Carboxytherapie – een nieuwe manier om haaruitval te behandelen

Een van de behandelingsvormen, die steeds vaker zijn plaats vindt in het aanbod van trychologen (lees meer over trychologie in het artikel: “Tricholoog, of haararts.” – Wat doet hij en wanneer is hij het bezoeken waard? “) er is zogenaamde carboxytherapie. Haar verzwakt en gevoelig voor uitval is een kwaal die dankzij deze innovatieve behandeling in veel gevallen kan worden geëlimineerd. We controleren wat het is, hoeveel het kost en wanneer het de moeite waard is om carboxytherapie toe te passen.

Wat is de carboxytherapie procedure?

carboxytherapieCarboxytherapie wordt uitgevoerd in esthetische geneeskundeklinieken en in trichologische kantoren. Het doel is om bepaalde delen van de huid te regenereren en tekortkomingen te elimineren. Carboxytherapie wordt zowel in het gezicht (als tegengif tegen rimpels, voren, blauwe plekken en zwellingen onder de ogen), op het lichaam (bijv. om cellulitis, striae, psoriasis, vetverwijdering, enz. te verwijderen) als op de hoofdhuid (om het proces van haaruitval te remmen en de groei ervan te stimuleren) uitgevoerd. Carboxytherapie wordt uitgevoerd met behulp van een speciaal apparaat en bestaat uit het aanbrengen (door middel van prikken) van kooldioxidestromen onder de huid.

Carboxytherapie – effecten

Het effect van de behandeling is een toename van de bloedstroom door bepaalde delen van de huid en een aanzienlijke verbetering van de bloedcirculatie. Hierdoor worden de huidcellen gestimuleerd tot een efficiëntere reconstructie. In het geval van carboxytherapie op de hoofdhuid is het effect van kooldioxide een toename van de bloedtoevoer en zuurstofvoorziening van haarfollikels en haarfollikels en hun stimulering tot haarproductie. Of carboxytherapie van de hoofdhuid een effectieve behandeling zal zijn, kan worden bepaald door de individuele omstandigheden van de patiënt, de oorzaak en de intensiteit van het probleem van haaruitval en het aantal uitgevoerde behandelingen (de beste resultaten kunnen worden verkregen na de hele serie). Bovendien is het vermeldenswaard dat de effectiviteit van carboxytherapie toeneemt wanneer tegelijkertijd de mesotherapie van de hoofdhuid wordt toegepast.

Carboxytherapie – prijs

Door de combinatie van carboxytherapie en mesotherapie van de hoofdhuid is het mogelijk om bevredigende resultaten te bereiken. Als we echter op goede resultaten willen rekenen, moeten we ook grote uitgaven verwachten. Een carboxytherapie behandeling kost ongeveer 50-75 €. Voor een reeks van 8 behandelingen is het bedrag dat we moeten voorbereiden 500-600 €. Als u hier enkele mesotherapiebehandelingen voor de hoofdhuid aan toevoegt, bedraagt de behandeling ongeveer 750 €. Bij het zoeken naar goedkopere equivalenten van dure behandelingen is het de moeite waard om aandacht te besteden aan orale preparaten die haaruitval voorkomen en de groei ervan ondersteunen. U kunt er meer over lezen in dit artikel.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin