cardio life

Cardio Life – octrooi voor verbeterde hartfunctie, versterkte bloedvaten en genormaliseerde bloeddruk

Cardio Life is een product op basis van natuurlijke ingrediënten, dat wordt aanbevolen bij een te hoge bloeddruk, een verhoogd cholesterolgehalte en andere aandoeningen van het hart- en vaatstelsel. De capsules stabiliseren tegelijkertijd het cardiovasculaire systeem en bieden het preventieve bescherming. Door de bloedvaten te versterken en te reinigen, vermindert het product het risico op levensbedreigende complicaties zoals beroerten, bloedklonters en embolieën. Dankzij de speciaal geselecteerde samenstelling van werkzame stoffen vervult Cardio Life tegelijkertijd meerdere taken en hoeven we dus niet meer verschillende tabletten in te nemen. In het geval van Cardio Life, hebben we alles in één capsule – ingrediënten die een positief effect hebben op de conditie van aderen en slagaders, remmen dede ontwikkeling van atherosclerose, ondersteuning van het hart en normalisering van de bloeddruk, verbetering van de bloedsomloop in het lichaam. Wanneer is Cardio Life het nemen waard en welke kwalen kan het verlichten?

Cardiovasculaire problemen – een steeds vaker voorkomend verschijnsel, niet alleen bij senioren

Het cardiovasculaire systeem (of de bloedsomloop) bestaat uit de hartspier, de bloedvaten (aders, slagaders en haarvaten), de lymfevaten, het bloed en de lymfe. Dit systeem heeft vele belangrijke functies. Het is verantwoordelijk voor het transport van bloed (en daarmee zuurstof en voedingsstoffen) naar alle weefsels en cellen van het lichaam, neemt deel aan de verwijdering van kooldioxide en stofwisselingsproducten, zorgt ervoor dat de juiste lichaamstemperatuur en pH-waarde worden gehandhaafd, en is verantwoordelijk voor de distributie van hormonen. Het regelt ook de orgaanfunctie en is betrokken bij het transport van antilichamen.

 grafische voorstelling van het bloedvatenstelsel

Wanneer het cardiovasculaire systeem slecht functioneert, eist dit zijn tol van ons hele organisme. Chronische disfuncties van hart, aders en slagaders brengen onze gezondheid ernstig in gevaar, en insufficiëntie van de bloedsomloop brengt het risico van een aantal ernstige letsels met zich mee. Door het falen van de bloedsomloop bestaat het risico op vele ernstige complicaties, zoals nierfalen, longfibrose en remodellering van het hart. Aangezien de bloedsomloop een sleutelrol speelt in ons systeem en een voorwaarde is voor de goede werking van alle systemen en organen, moet de verzorging ervan voor ons een prioriteit zijn.

Hoe zorg je voor het cardiovasculaire systeem?

Hart- en vaatziekten zijn een veel voorkomend verschijnsel dat mensen zelfs op jonge leeftijd treft. Stress, verkeerde voeding, overmatig gebruik van stimulerende middelen, gebrek aan lichaamsbeweging – dit zijn de belangrijkste factoren diehet cardiovasculaire systeem geleidelijk verzwakken, de werking ervan verstoren en de efficiëntie ervan verminderen.

Verhoogd cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, hoofdpijn en frequente kortademigheid zijn allemaal tekenen dat het cardiovasculaire systeem onderDeze aandoeningen wijzen erop dat ons hart- en vaatstelsel niet goed werkt en moeten voor ons een aansporing zijn om onze levensstijl te veranderen in een gezondere, voornamelijk door onze voeding te veranderen en af te zien van stimulerende middelen.

Systematische suppletie met natuurlijke preparaten zoals Cardio Life is ook een goede ondersteuning voor het hart- en vaatstelsel. Met behulp van een samenstelling van geneeskrachtige planten leidt het middel tot de normalisering van cholesterol en bloeddruk en remt het ook de afzetting van atherosclerotische plaque en vermindert het risico op ernstige aandoeningen.

 Cardio Life

Oorzaken van hart- en vaatziekten

Bij steeds meer patiënten wordt atherosclerose, aderverkalking en hartziekten vastgesteld, meer mensen krijgen beroertes, hartaanvallenen er is een toenemend aantal mensen dat blijvende schade aan hun gezondheid heeft als gevolg van hart- en vaatziekten. Hart- en vaatziekten zijn ook een van de meest voorkomende doodsoorzaken. Helaas draagt in de meeste gevallen onze eigen levensstijl bij tot hart- en vaatziekten.

De belangrijkste oorzaken van hart- en vaatziekten zijn:

 • roken,
 • slechte voeding (weinig groenten, fruit, vis, plantaardige oliën, graanproducten, maar veel dierlijke vetten, verwerkt voedsel, fastfood),
 • overmatige zoutinname,
 • overgewicht en zwaarlijvigheid
 • chronisch verhoogd cholesterolgehalte,
 • stress,
 • leven in een staat van hoge nerveuze spanning,
 • gebrek aan beweging, sedentaire levensstijl.

Deze factoren zijn gevaarlijker naarmate hun intensiteit toeneemt. Als u bijvoorbeeld rookt, alcohol drinkt, een ongezond dieet met veel dierlijke vetten volgt en overgewicht hebt, loopt u een risico op CVD.Iemand die rookt, alcohol misbruikt, een ongezond dieet volgt met veel dierlijke vetten en overgewicht heeft, heeft bijvoorbeeld een hoger risico op hart- en vaatziekten dan iemand die een ongezond dieet volgt maar niet rookt of drinkt.

Gezien de grote rol die voedings- en leefstijlfactoren spelen bij de ontwikkeling van hart- en vaatziekten, is een van de belangrijkste aanbevelingen voor de preventie ervan de invoering van gezondere gewoonten in het dagelijks leven, bv. Een van de belangrijkste aanbevelingen voor de preventie ervan is de invoering van gezondere gewoonten in het dagelijks leven, zoals het elimineren van stimulerende middelen en ongezond voedsel.

Het tweede belangrijke punt is de ondersteuning van het lichaam van binnenuit door systematisch ingrediënten toe te dienen die het bloedvatenstelsel en de hartspier ten goede komen. Deze zijn te vinden onder zowel voedingsmiddelen als stoffen die in de natuurgeneeskunde worden gebruikt.

Van de voedingsmiddelen zijn de producten die bijzonder goed zijn voor het hart: olijfolie, ongeraffineerde plantaardige oliën (bijv. lijnzaadolie), volkorenproducten, vis en groene groenten. Onder de plantaardige ingrediënten vallen met name meidoorn, wijnstok, maretak, cordial, ginkgo biloba op.

We kunnen infusies van deze kruiden bereiden om te drinken, maar een handigere en meer gebruikte methode om het cardiovasculaire systeem te ondersteunen is het gebruik van kant-en-klare voedingssupplementen met geselecteerde kruidenextracten. Een rijke, optimaal geselecteerde samenstelling van natuurlijke extracten ter ondersteuning van hart en bloedvaten is bijvoorbeeld te vinden in het besproken Cardio Life-preparaat.

 Cardio Life

BESTEL CARDIO LIFE NU

Alarmerende tekenen van cardiovasculaire disfunctie

Een vroegtijdige diagnose van cardiovasculaire disfunctie, alsmede de invoering van veranderingen in de levensstijl en passende supplementatie, zullen ons in staat stellen de voortgang van ongunstige veranderingen te stoppen en ernstiger gezondheidsproblemen te voorkomen.

Symptomen waar we op moeten letten zijn:

 • flauwvallen,
 • hoofdpijn,
 • duizeligheid,
 • benauwdheid in de borst,
 • hartkloppingen,
 • aritmie,
 • snelle vermoeidheid,
 • kortademigheid, moeite om op adem te komen,
 • zwakte,
 • zwelling van het lichaam (vooral van de onderste ledematen),
 • verwijding van de aderen,
 • nieraandoeningen, veelvuldig urineren ’s nachts.

De meest voorkomende cardiovasculaire disfuncties

 man die zijn hart vasthoudt
 • Hypertensie – een aandoening waarbij de bloeddruk permanent hoger is dan 140/90 mmHg. Onbehandelde hypertensie kan leiden tot levensbedreigende ziekten, waaronder atherosclerose, hartfalen, hartaanval en beroerte. De meest voorkomende symptomen van hypertensie zijn hoofdpijn, oorsuizen en piepen in de oren, gezichtsstoornissen, misselijkheid, slaapstoornissen, hartkloppingen, flauwvallen.
 • Coronaire hartziekte (ischaemische hartziekte) – een ziekte waarbij het lumen van de kransslagaders vernauwt, met als gevolg onvoldoende bloedtoevoer naar het hart. De voornaamste symptomen zijn een oppervlakkige ademhaling, druk achter het borstbeen, hartkloppingen, zwelling in de kuiten, gemakkelijke vermoeidheid, overmatig zweten, duizeligheid.
 • Hartfalen – een aandoening waarbij de hartspier niet voldoende capaciteit heeft om voldoende bloed rond te pompen om alle cellen, weefsels en organen van zuurstof te voorzien en te voeden. De belangrijkste symptomen van hartfalen zijn: snelle vermoeidheid, verminderd inspanningsvermogen, kortademigheid, zwelling rond de enkels, frequente vermoeidheid, flauwvallen, droge hoest.
 • Atherosclerose – een ziekte waarbij atherosclerotische plaque (bestaande uit cholesterol) zich afzet op de wanden van de slagaders, met als gevolg een gedeeltelijke vernauwing van hun lumen. Als gevolg daarvan is de doorbloeding verstoord en blijven organen en weefsels hypoxisch. Symptomen van atherosclerose zijn pijn en krampen in de onderste ledematen, pijn op de borst, pijn in de schouders, nek, armen, overvloedig zweten, ademhalingsmoeilijkheden, kortademigheid, duizeligheid en bewustzijnsstoornissen. Onbehandelde atherosclerose leidt tot vele gevaarlijke complicaties, waaronder bloedstolsels, hartaanvallen en coronaire hartziekte.
 • Trombose – een ziekte waarbij we te maken hebben met de vorming van stolsels in de aderen die de normale bloedstroom belemmeren. Symptomen van trombose zijn: zwelling in de onderste ledematen, koorts, snelle pols, blauwe benen, pijn in de benen die verergert bij het lopen, kortademigheid, verlamming van de ledematen.
 • Beroerte – een aandoening waarbij een deel van de zenuwcellen afsterft als gevolg van het stoppen van de bloedtoevoer naar de hersenen. De meest kenmerkende symptomen van een beroerte zijn: plotselinge gevoelloosheid van een deel van het gezicht, spraakstoornissen, problemen met lopen, evenwichtsstoornissen, gezichtsstoornissen, verlamming van een arm, duizeligheid.
 • Myocardinfarct – een aandoening waarbij de bloedtoevoer naar het hart wordt onderbroken, wat leidt tot gedeeltelijke necrose van de hartcellen. Een myocardinfarct manifesteert zich meestal door hevige druk op de borst (kan uitstralen naar de linkerarm), hevige pijn achter in de borst, kortademigheid, zweten, bleke huid, gevoelens van angst of paniek, misselijkheid.

Cardio Life – bescherming en versterking van het cardiovasculaire systeem

 Cardio Life

Als we de gezondheid van het cardiovasculaire systeem willen stimuleren, is Cardio Life een preparaat dat deze taak gemakkelijker zal maken. Het is nuttig wanneer:

 • willen we ons beschermen tegen hart- en vaatziekten of de progressie ervan afremmen,
 • hebben we een extra beschermingslaag nodig tegen beroertes, embolieën en hartaanvallen,
 • willen we de conditie van aderen, slagaders en haarvaten verbeteren,
 • willen we de bloedcirculatie verbeteren,
 • willen we de progressie van atherosclerose effectief afremmen en de bloedvaten reinigen,
 • willen we het cholesterolgehalte verlagen,
 • willen we het hart versterken en de functie ervan verbeteren,
 • willen we de bloeddruk stabiliseren.

Hoe werkt Cardio Life?

Er bestaat een hele reeks natuurlijke ingrediënten met uitzonderlijke mogelijkheden om de werking van het hart- en vaatstelsel te normaliseren, de bloeddruk in evenwicht te brengen en cholesterol uit het lichaam te verwijderen, waardoor de homeostase in het lichaam wordt hersteld. Een complex van dergelijke ingrediënten is te vinden in Cardio Life. Het product vertoont een hele reeks gezondheidsbevorderende eigenschappen en maakt het in sommige gevallen zelfs mogelijk andere middelen tegen de bloedsomloop, de bloeddruk, het cholesterolgehalte of het hart te verminderen of te staken.

De 8 unieke acties van Cardio Life:

 • Versterkt en reinigt de bloedvaten,
 • het verbeteren van de functie van slagaders en aders,
 • die geleidelijk cholesterol plaque oplost,
 • om de bloeddruk te stabiliseren,
 • om het hart te beschermen,
 • het voorkomen van gevaarlijke aandoeningen (hartaanvallen, beroertes) en complicaties,
 • het lipidogram te verbeteren,
 • verbetering van de bloedcirculatie, tegengaan van cel- en weefselhypoxie.

Parallel met de supplementatie wordt het volgende aanbevolen: regelmatige bloeddrukmetingen, een gezonde voeding met weinig zout, suiker, dierlijke vetten en bewerkte voedingsmiddelen, regelmatige matige lichaamsbeweging, het vermijden van alcohol, stoppen met roken en het vermijden van stress.

Cardio Life – beoordelingen

Cardio Life heeft zeer positieve feedback van klanten gekregen. De meeste mensen melden niet alleen een normalisering van hun bloeddruk en cholesterol, maar ook grote veranderingen ten goede in hun stemming. Vermindering van hartkloppingen, hoofdpijn en duizeligheid, kortademigheid en benauwdheid op de borst, verbeterde nierfunctie, verbeterde slaapkwaliteit, meerverhoogde energieniveaus, verbeterde fysieke prestaties – dit zijn enkele van de genoemde voordelen van het regelmatig innemen van Cardio Life.

Cardio Life – waar kan ik het product kopen?

Cardio Life kan online worden gekocht. U kunt het beste de officiële website van de fabrikant van het preparaat gebruiken, die u kunt openen door hier te klikken. Momenteel biedt de fabrikant een promotie aan waarbij we kunnen rekenen op een lucratieve korting.

 Cardio Life

BESTEL CARDIO LIFE NU

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/health/circulatory-system-diseases
 • https://www.healthline.com/health/circulatory-system
 • https://www.healthline.com/health/cholesterol-and-heart-disease
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/150109
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/arteries

Category: gezondheid

Article by: admin