EleverLash – een eenvoudige methode voor spectaculaire lange en dikke wimpers

EleverLash

De makkelijkste manier om mooie wimpers te hebben is ze op te maken met een goede mascara. Deze eenvoudige procedure is echter niet altijd voldoende. Veel vrouwen worstelen met het probleem van korte, dunne, zachte en gevoelige wimpers en zelfs de beste mascara is niet in staat om ze een bevredigend effect te geven. Dromen van lange en dikke wimpers, soms kiezen we voor professionele cosmetische behandelingen of onafhankelijke toepassing van kunstmatige wimpers. Dit zijn echter geen ideale oplossingen. Een veel betere, eenvoudigere en minder invasieve manier is het gebruik van een product dat de natuurlijke wimpergroei voedt en stimuleert. Een van de meest interessante producten in deze categorie is EleverLash.

Hoe de wimpers verlengen en volume toevoegen?

wimpers lange

Er bestaan verschillende methoden om de wimpers te verlengen en te verdikken, waarvan de eerste bestaat uit het met de hand inlijmen van kunstmatige equivalenten. Kunstmatige wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, ze zijn te vinden in bijna elke grotere drogisterij. De meest populaire zijn de wimpers aan de riem, die het hele ooglid bedekt, er wordt iets minder vaak gekozen voor kunstmatige wimpers in plukjes. Een alternatief voor kleverige wimpers zijn magnetische wimpers, die, hoewel snel en efficiënt aangebracht, een onnatuurlijk effect kunnen hebben en ongemakkelijk te dragen zijn.

Een andere manier om lange, dikke wimpers te krijgen leidt ons naar een schoonheidssalon. Wimperverlenging 1 op 1 is een methode die erg populair is bij vrouwen. De behandeling bestaat uit het nauwkeurig plakken door een schoonheidsspecialiste van synthetische wimpers tot echte wimpers in de verhouding van 1:1. Onlangs heeft de zogenaamde volumetrische methode (2D, 3D, 5D, 8D), waarbij een schoonheidsspecialist tot natuurlijke wimpers plukjes van verschillende synthetische wimpers aan ons plakt, ook een grote populariteit gekregen.

Kunstmatige wimpers – voor- en nadelen

Alle bovengenoemde methoden van wimperstyling kunnen bevredigende resultaten geven, maar helaas hebben ze een paar belangrijke nadelen, die vaak bepalend zijn voor hun diskwalificatie. Het aanbrengen van kunstmatige wimpers, zelfs wanneer deze professioneel en nauwkeurig worden uitgevoerd, brengt altijd het risico met zich mee van beschadiging en verzwakking van de natuurlijke wimpers. Na het verwijderen van de kunstmatige wimpers blijkt vaak dat deze natuurlijke wimpers minder zijn dan voorheen en dat ze in veel slechtere conditie zijn. Daarnaast zijn wimperverlengende behandelingen tijdrovend, duur, moeten de wimpers worden vernieuwd en moeten nieuwe wimpers goed worden verzorgd.

Het risico van allergieën, irritaties en ontstekingen in de oogcontouren is ook een onbetwistbaar nadeel van gelijmde wimpers. Als we kunstmatige wimpers “op onszelf” hebben, moeten we er ook voorzichtig mee omspringen en er voorzichtig mee omgaan, zodat ze niet beschadigd raken (bijvoorbeeld bij het verwijderen van make-up). Een ander minpunt – magnetische wimpers zijn zelfklevend, en soms zelfs die van een schoonheidsspecialiste, zijn vaak nog steeds merkbaar en oncomfortabel, geven de indruk van een “vreemd lichaam” in het oog en verstoren gewoon. Tot slot nog een woord over het eindresultaat, dat niet altijd perfect is – het kan kunstmatig zijn, soms zelfs karikaturaal en heeft niets te maken met natuurlijke schoonheid.

EleverLash – een nieuwe methode voor lange, dikke wimpers

lange wimpers eleverlash

EleverLash is een nieuwe manier voor lange en dikke wimpers, die de andere methoden achter zich laat. EleverLash is een zelfstandige conditioner, maar het woord conditioner is in dit geval iets te weinig. Dit is een echt serum gevuld met werkzame stoffen, die de wimperwortels snel bereiken en hun groei dynamisch stimuleren.

Het geheim van EleverLash is de unieke formule, waarbij het werkingsmechanisme even belangrijk is als de samenstelling van de werkzame stoffen zelf. Het is zeker geen oppervlakkig effect, wat helaas de meerderheid van de op de markt verkrijgbare conditioners kenmerkt. EleverLash is een product met een aantal laboratoriumtests. Op basis daarvan kon een product worden gecreëerd dat actief de groei van de wimpers stimuleert, waardoor de wimpergroei wordt gestimuleerd en de versterking en de volledige voeding ervan wordt gegarandeerd.

Omdat EleverLash tot aan de balg en de wimperwortels reikt en daar zijn doel bereikt, is het product effectiever, geeft het een duurzamer en sneller effect dan andere conditioners voor de wimpers. Het resultaat van de behandeling met EleverLash kan worden vergeleken met de resultaten van professionele wimperverlenging en verdikkingsbehandelingen. Tegelijkertijd is de toepassing van dit product niet-invasief en verstoken van alle negatieve bijwerkingen die gepaard gaan met het plakken van wimpers.

Het blijkt dat EleverLash niet alleen de perfecte keuze is voor vrouwen die op zoek zijn naar een alternatief voor kunstmatige wimpers. Het is ook een uitstekende optie voor vrouwen die wimperplakken gebruiken. Er is geen betere manier om verzwakte wimpers na een verlenging van de behandeling te beschermen en te regenereren.

KOOP ELEVERLASH NU!

EleverLash – toepassingsmethode

eleverlash

Eenvoudig, snel en met een garantie op goede resultaten – zo staat de behandeling met het product bovenaan de ranglijst van de conditioners, EleverLash. Met een klein penseel schilderen we een lijn op het bovenste ooglid, direct naast de wimperlijn, alsof we een eyeliner aanbrengen, maar zonder dat we een perfecte lijn moeten krijgen. Het duurt niet eens een minuut om de wimpers te vullen met voedingsstoffen en ze te voorzien van ideale omstandigheden voor groei.

In de eerste fase voeren we de behandeling elke dag uit, maar wanneer onze wimpers aan kracht, lengte en dichtheid winnen, is het voldoende om ze twee keer per week te behandelen – de effecten zullen nog steeds groot zijn.

EleverLash – effecten

De effecten van het systematisch toepassen van het EleverLash-serum zijn als volgt:

 • verlenging van de wimpers,
 • verdikking van de wimpers,
 • voeding van de wimpers en verbetering van hun uiterlijk (grotere elasticiteit en glans, donkerdere kleur),
 • versterking van de wimpers, vermindering van de gevoeligheid voor uitvallen,
 • weerstand en bescherming van wimpers onderworpen aan verlenging, frequent schilderen, permanente make-up.

Het is vermeldenswaard dat het gebruik van EleverLash veilig is voor de ogen en hun omgeving. We hoeven ons dus geen zorgen te maken over allergische reacties, ontstekingen, irritaties, zelfs als we gevoelige ogen of een gevoelige huid hebben.

EleverLash – adviezen

EleverLash conditioner geniet veel positieve meningen. Vrouwen die de mogelijkheid hebben gehad om het te gebruiken, benadrukken vaak dat het het beste product in zijn soort op de markt is. Het onderscheidt zich door zijn hoge efficiëntie, snelheid van handelen en de effecten zijn vergelijkbaar met die van het verlengen en verdikken van behandelingen.

Het product bevredigt zowel mensen die op zoek waren naar een manier om verzwakte en beschadigde wimpers te regenereren, als mensen die eigenaar wilden worden van wimpers met een groter volume en lengte zonder de noodzaak om te lijmen of kunstmatige equivalenten aan te brengen.

EleverLash – kopen

Als u mooie, gezonde, lange en dikke wimpers wilt krijgen, is het de moeite waard om te reiken naar EleverLash. Eén pakket van de conditioner kost 35 EUR – het is een aantrekkelijke prijs voor een hoogwaardig cosmetisch product. Als u echter nog minder wilt betalen, kunnen wij profiteren van speciale promotiepakketten.

eleverlash

KOOP ELEVERLASH NU!

Category: schoonheid

7 comments

 1. Ik heb veel wimperconditioners geprobeerd, maar ik moet toegeven dat geen van hen zo intensief werkte als Eleverlash. Ik beveel het aan. Als iemand als ik van nature korte, heldere, delicate wimpers heeft, die niet tevergeefs te zien zijn als je geen pond mascara toevoegt 😉 dan zal Eleverlash mega werken.

 2. Ik heb mijn wimpers vernietigd door kunstmatige wimpers af te plakken en af te pellen. Het effect is verschrikkelijk. Heeft een van uw Eleverlash geholpen met wimperrestauratie/replantatie?

 3. het hielp me. Ik gebruik het kort, maar ik zie nu al positieve effecten. De wimpers groeien geleidelijk terug en worden dikker.

 4. Ik moet zeggen dat de voedingssupplementen ongelijk zijn. Ik heb dunne, zeldzame wimpers, en ze waren bovendien verzwakt en beladen met constant schilderen met waterdichte mascara. Dus ben ik begonnen met het gebruik van conditioners. Sommigen van hen zijn betekenisloos geld dat wordt uitgegeven. Niets werkte. Eleverlash is een van mijn favoriete producten. Effectief. De wimpers hebben duidelijk baat gehad bij het contact met deze conditioner. Van mijn kant raad ik het aan.

 5. Ik raad ook Eleverlash aan. Voor mijn delicate wimpers is dit een echt wondermiddel. De wimpers zijn dikker geworden, ook al hebben ze waarschijnlijk aan lengte gewonnen. Het belangrijkste is dat de voedingsstof geen allergieën veroorzaakt, maar ik had een probleem met andere voedingsstoffen.

 6. Ik gebruik Eleverlash al ongeveer 2 weken. De wimpers zijn sterker, vallen niet meer uit, ze zien er gezonder uit. Grote plus en snelle effecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: piotr