gr7

Haarstripper – welke te kiezen? Bekijk de aanbiedingen op de markt!

Het assortiment cosmetica om grijs haar te maskeren en de vooruitgang ervan tegen te gaan, groeit. De laatste tijd is er veel belangstelling geweest voor haarverdunners, die kunnen worden omschreven als een compromis tussen haarkleurmiddelen en grijze shampoos. Hier is een lijst van de meest populaire gietijzeren producten voor consumenten.

1. haarstripper Wella SP Men

wella sp Men gradualWanneer u een Wella SP Men Hair Refresher koopt, krijgt u een set die bestaat uit: mousse, shampoo en borstel. Breng de mousse aan op droog haar, was het haar na enkele minuten af en was het haar vervolgens met de meegeleverde shampoo. De procedure wordt om de paar dagen herhaald. De Wella SP Men Men’s Hair Refresher Wella SP Men bevat speciale pigmenten waarmee u uw grijze haren na een paar keer aanbrengen volledig kunt bedekken. Het is ook verrijkt met vitamine C, die het proces van haarveroudering remt. Het product geeft een natuurlijk effect van donker haar. Het is verkrijgbaar in bruine en zwarte versies. Prijs van het product: ca. 13 €.

Koelkast Just for Men voor mannen

just for Men ciemny braz h 45 odsiwiacz 172x300 1Just for Men is een mannentool die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Dankzij deze variëteit kunt u het product aanpassen aan uw eigen haarkleur en voorkomt u een te radicale kleurverandering. De Just for Men haarstripper dekt grijs haar goed af, maar verandert de kleur van de andere haren niet. Het effect is zeer natuurlijk. Het voordeel van dit product is ook de beschermende, voedende en verdikkende werking van het haar, wat mogelijk is dankzij het complex van plantenextracten en vitaminen. De toepassing van de Just for Men-stofzuiger duurt enkele minuten. De prijs van het product schommelt rond de 10 €.

3. grijs haarproduct GR-7 Professional

gr7De voorbereiding op grijs haar GR-7 behoort tot de lijn van geavanceerde cosmetica, die niet alleen grijs haar maskeert, maar ook “de effecten omkeert” en de verdere vooruitgang ervan remt. De actieve bestanddelen van het preparaat (extracten van klis en paardenstaart) dringen door tot in de diepere lagen van de hoofdhuid, activeren de werking van de bollen en stimuleren de productie van melanine (haarverf). Als gevolg van de behandeling met GR-7 haarzifters keert het haar geleidelijk terug naar zijn oude kleur. De voorbereiding kost ongeveer 40 €.

4. anti-korrelende vloeistof Silver-Stop

Silver StopEen ander preparaat, waarvan het effect niet zozeer is om grijs haar te bedekken, maar om haarbollen te activeren voor intensiever werk. Regelmatig gebruik van de Silver Stop Hair Refresher zal de haarkleur verbeteren, grijs haar verminderen, de haardikte en veerkracht verhogen, de natuurlijke glans en de gezonde uitstraling van het haar herstellen. De voorbereiding zal ons ook helpen om roos tot een minimum te beperken, als we met deze kwaal omgaan. Breng Silver-Stop lotion gedurende ongeveer 3 weken tweemaal per dag aan op droog haar en verlaag vervolgens de aanbrengfrequentie. De prijs van het product bedraagt ca. 15 €.

5e toner verfrisser Lozione K

lozione kDe Lozione K Hair Refresher is een chemisch vrij, discreet werkend product dat onze haarwortels versterkt en de natuurlijke kleur terugbrengt naar grijs haar. Tegelijkertijd zal het preparaat ons geen ongewenste effecten opleveren in de vorm van beschadigd haar, kunstmatige kleur van het hele kapsel of plaatselijk verschijnende haarstrengen in onnatuurlijke tinten. Lozione K is verkrijgbaar in een handige tonische vorm, die je gewoon in schoon, droog haar hoeft in te masseren. De behandeling moet tweemaal daags worden herhaald en na 2-3 weken moet de toepassingsfrequentie worden verlaagd. Voor 1 pakje van de Lozione K Koelmiddel Lozione K betalen wij ca. 12 €.

Wij raden ook Profolan aan – een voedingssupplement dat het zeefproces versnelt, wat tegelijkertijd het haar versterkt en haaruitval voorkomt.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin