green 456839 640

Hoe kan ik mijn haarverlies verbeteren met 3 eenvoudige cocktails?

Gezien de zwakte en het dunner worden van je haar, is het de moeite waard om meteen te beginnen. Als je geen behandeling neemt, zal het probleem alleen maar erger worden. Meestal is het lichaam niet in staat om het probleem van haaruitval alleen te bestrijden. Het heeft extra ondersteuning nodig, vooral in de vorm van waardevolle mineralen, vitaminen en aminozuren. Probeer ze op verschillende manieren te leveren, waaronder voedingssupplementen en waardevolle, gezonde voeding. Hier zijn drie cocktails om je haar te versterken.

Hoe versterk ik mijn haar met gezonde cocktails?

Een cocktailbehandeling tegen haaruitval heeft effect als u zich de regelmaat van het haar herinnert. Drink minstens 5 keer per week gezonde cocktails en probeer de recepten te veranderen. U kunt uw eigen productsamenstelling samenstellen of gebruik maken van onze suggesties. Vergeet niet dat de meest effectieve cocktail tegen haaruitval er een is die alle voedingsstoffen combineert die van invloed zijn op de gezondheid van het haar: mineralen, B-vitamines, vitamine A en E, aminozuren en onverzadigde vetzuren.

Voor een cocktail behandeling, moet u ook andere home remedies voor haaruitval, zoals maskers en afval. U kunt ook gebruik maken van voedingssupplementen om kaalheid en haaruitval door verschillende factoren tegen te gaan.

Klik hier voor meer informatie over de TOP7-haaruitvalvoorbereidingen.

Haarversterkende Cocktail nr. 1

kiwi-cocktailIngrediënten:

– 4 eetlepels havermeel

– 1 grote grapefruit

– 2 kiwi’s

– 3 handen vol boerenkool

Deze combinatie van ingrediënten is een echte gezondheidsbom voor je haar. In havervlokken vindt u het hele arsenaal aan B-vitaminen, evenals: zink, ijzer, selenium, calcium, silicium, koper, onverzadigde vetzuren en aminozuren. Kale is een schatkamer van waardevolle vitaminen E en A voor het haar, evenals calcium, ijzer, mangaan en koper. Grapefruit en kiwi’s voorzien u van een grote dosis vitamine C, A en B. Begin de bereiding van een cocktail door havervlokken met heet water te overspoelen om ze op te zwellen. Meng vervolgens alle ingrediënten. Vul de cocktail indien nodig aan met water.

Haarversterkende Cocktail Nr. 2

Green 456839 640Ingrediënten:

– 2 platte eetlepels spirulina

– 2 handen vol met zonnebloempitten

– 1 grote oranje

– 2 perziken

– 3 knoflook van verse spinazie

Spirulina is een ware rijkdom aan kostbare aminozuren, bètacaroteen, B-vitaminen en mineralen (waaronder ijzer, zink en calcium). In zonnebloemen vindt u onverzadigde vetzuren, vitamine E, B-vitaminen en zink. Sinaasappel en perzik bevatten veel vitamine C, bètacaroteen, B-vitaminen en koper. De cocktail wordt aangevuld met een rijke selectie van ijzer, zink, koper, vitamine A en B-vitaminen uit de spinaziegroep. Meng alle ingrediënten samen. Als de cocktail te dik wordt, voeg dan wat stilstaand water toe.

Haarversterkende Cocktail nr. 3

druivencocktailIngrediënten:

– 2 eetlepels tarwegras

– een handvol walnoten

– 3 druifjes met de hand gevuld

– 3 mandarijnen

– een half bos peterselie peterselie peterselie

Tarwegraspoeder, dat in elke bio-voedingswinkel te koop is, is perfect voor haaruitvalcocktails. Het is rijk aan aminozuren, B-vitaminen, evenals vitaminen A, E, C. Het bevat waardevolle chlorofyl en bio-elementen – calcium, kalium, magnesium, fosfor, zink, koper. De samenstelling van de cocktail wordt aangevuld met: peterselie rijk aan vitamine A, zink en ijzer, peterselie rijk aan Omega 3 en 6 noten, evenals mandarijnen en druiven – bronnen van vitamine C, A, B vitaminen. Maal de noten fijn en meng alle ingrediënten door elkaar, vul de cocktail met een kleine hoeveelheid water.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin