keto black

Keto Black – het keto-dieet equivalent in de vorm van een verfrissend drankje. In plaats van drastische menu’s, een comfortabel gewichtsverlies systeem

keto black 209x300 1

Keto Black verbetert de energiestofwisseling in het lichaam, wat leidt tot een dynamische verbranding van overtollig lichaamsvet. Het supplement is gebaseerd op hetzelfde mechanisme als het keto-dieet (ketogeen dieet), dat beschouwd wordt als een van de meest doeltreffende manieren om gewicht te verliezen.

Keto Black verschilt echter van het keto-dieet in die zin dat het niet zulke grote voedingsbeperkingen met zich meebrengt. We hoeven niet helemaal af te zien van koolhydraten, we hoeven onszelf niet te kwellen met onsmakelijke maaltijden. Afvallen met Keto Black is gewoon veel makkelijker dan met het keto-dieet. Hoe werkt Keto Black en verliest u snel gewicht met zijn hulp?

Het ketogeen dieet – voors en tegens. Is het keto-dieet de moeite waard?

Er bestaat geen magische methode voor een onmiddellijke, maar permanente afslanking van het figuur en het afwerpen van vetballast. Elke radicale methode van gewichtsverlies gaat gepaard met een groot risico op jojo-effect en verslechtering van het lichaam in diverse opzichten.

Ook het ketogeen dieet (of keto-dieet, keton-dieet of ketogenisch dieet), hoewel beschouwd als een van de beste diëten om lichaamsvet te verminderen, blijkt in veel gevallen op de lange termijn niet effectief te zijn. Niet zelden heeft het ook een negatieve invloed op de gezondheid.

Door de strenge regels die voor het keto-dieet gelden, houden veel mensen het er gewoon niet lang op uit. Sommige mensen slagen erin dit dieet te volbrengen, maar de resultaten duren niet erg lang. Na terugkeer naar oude eetgewoonten, begint het lichaam weer vet op te slaan en komen de kilo’s terug.

 vrouw met overgewicht meet haar taille met een centimeter

Dit komt omdat de plotselinge invoering van een ketogeen dieet een grote schok is voor ons lichaam. Normaal gesproken bestaat ons menu voor een groot deel uit koolhydraten (ze maken ongeveer 50-60% van het menu uit). Omdat we op een keto-dieet zijn, moeten we ze bijna tot nul reduceren. Zo’n plotselinge verandering zorgt ervoor dat ons lichaam op een andere manier gaat functioneren. De stofwisselingsprocessen beginnen anders te verlopen, het lichaam begint op een andere manier energie af te voeren, wat uiteindelijk een aantal ongemakken veroorzaakt.

De ontregelde werking van het lichaam als gevolg van het keto-dieet is één ding, en onze stemming en de behoefte om onszelf compleet nieuwe eetgewoonten op te leggen is een tweede. In een ketogeen dieet moeten we koolhydraten opgeven, en ons vooral richten op vetproducten (en in mindere mate eiwitten). Dit menu zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel daalt en het lichaam in een staat van ketose komt, d.w.z. het wordt gemobiliseerd om ketonlichamen te produceren en vetten als voornaamste energiestof te gebruiken.

Dit is hoe het keto-dieet werkt: door vetten te eten en tegelijkertijd geen koolhydraten te eten (die normaal gesproken het belangrijkst zijnDit is het mechanisme van het keto-dieet – door vetten te eten en geen koolhydraten (die normaal de belangrijkste energiebron zijn), worden vetten (die uit voedsel en die opgeslagen in vetweefsel) onze belangrijkste brandstof, waardoor gewichtsverlies versneld wordt.

Veel mensen verdragen echter geen dieet dat hoofdzakelijk uit vetten en eiwitten bestaat en waarin koolhydraten ontbreken. Vandaar het kleine percentage mensen dat dit dieet met succes volgt.

Wanneer koolhydraten een belangrijk deel van ons menu uitmaken, zijn er vaak meer koolhydraten dan het lichaam op regelmatige basis kan omzetten in energie. Het overschot komt dus in de vorm van lichaamsvet in de reserves terecht. Met het keto-dieet verdwijnt echter het probleem van de overtollige koolhydraten en het probleem van de vetophoping. Vetten uit de voeding worden regelmatig verbrand en ook de vetreserves worden aangesproken, zodat de kilo’s in een snel tempo uit ons lichaam verdwijnen.

pexels vanessa ray 5242266

Geen behoefte aan radicale caloriebeperking en snel gewichtsverlies zijn de belangrijkste voordelen van het keto-dieet, maar helaas houdt de lijst van voordelen daar op. Er zijn nog veel meer nadelen van het ketogeen dieet.

Nadelen van het keto dieet:

 • De noodzaak om de koolhydraatproducten die een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks menu vormden (zoals brood, fruit, gort, rijst, pasta, suiker, snoep, honing, jam, melk) radicaal te verminderen.
 • De noodzaak om de consumptie van veel groenten te beperken, bijvoorbeeld: aardappelen, yams, erwten, wortelen, maïs, bieten, bonen, linzen.
 • De behoefte om grote hoeveelheden vet voedsel te eten (vlees, zuivelproducten met een hoog vetgehalte, oliën, noten, granen). Een dergelijk vetgericht dieet veroorzaakt vaak buikpijn, misselijkheid en spijsverteringsstoornissen en is een oorzaak van verzuring van het lichaam.
 • Op het keto-dieet mogen koolhydraten slechts ongeveer 5% van het totale menu uitmaken, wat heel weinig is, bijna helemaal geen (ongeveer 30 g koolhydraten per dag).
 • Na een lange tijd op het keto-dieet, eist een tekort aan koolhydraten zijn tol op de conditie van het lichaam.
 • Tijdens het dieet en het ingaan van de staat van ketose, treedt een reeks lastige symptomen op: voortdurende vermoeidheid, gebrek aan energie om te handelen, zwakte, duizeligheid, hoofdpijn, desoriëntatie, concentratieproblemen, prikkelbaarheid, verhoogde trek in zoetigheid.
 • Het ketogeen dieet gaat gepaard met een onaangename zweetgeur en slechte adem.
 • Na beëindiging van het ketogeen dieet en verhoging van het aandeel koolhydraatproducten in het menu, komen de eerder afgevallen kilo’s weer terug.

Keto dieet? Wat dacht je van een betere ketogeen formule?

Het ketogeen dieet is een grote uitdaging voor het lichaam. Het wordt geassocieerd met grote offers, verslechtering van de stemming, en tegelijkertijd garandeert het geen blijvende resultaten. De fabrikanten van het Keto Black-preparaat hebben besloten te voldoen aan de verwachtingen van mensen die willen afvallen door hun lichaam in een staat van ketose te brengen. Ze creëerden een supplement voor hen, dat een specifiek equivalent is van het keto dieet.

 Keto Black gewichtsverlies supplement

Dankzij een speciale samenstelling van natuurlijke extracten stimuleert Keto Black de productie van ketonlichamen, vergemakkelijkt het het binnentreden in ketose en stimuleert het de vetverbranding.

Bij het gebruik van Keto Black worden we niet gedwongen om een orthodox, zeer koolhydraatarm dieet te volgen. Wij kunnen onszelf een bepaalde hoeveelheid koolhydraten in onze voeding toestaan, en hoeven dus niet af te zien van de fundamenten van onze huidige voeding, zoals granen, groenten (bv. aardappelen, wortelen), peulvruchten of fruit.

Keto Black plus een licht verlaagd koolhydraatdieet is een veel beter alternatief dan een drastisch keto-dieet waarbij we suikers tot nul reduceren. Het eerste biedt een veel grotere garantie op succes, omdat het uw lichaam geen schok geeft, maar u laat afvallen volgens zijn natuurlijke ritme.

BESTEL KETO BLACK NU

Hoe werkt Keto Black?

Keto Black is een product dat ons in staat zal stellen weer op het juiste gewicht te komen, dankzij zijn vermogen om de oorzaken die verantwoordelijk zijn voor de toename van de vetmassa weg te nemen. Het werkt het best in combinatie met een dieet met minder koolhydraten. Dit betekent geen snoep en chips meer, geen fastfood en andere gemaksvoeding, maar een natuurlijke, gezonde voeding op basis van groenten, volkoren granen, magere zuivel, mager vlees en vis.

Depositphotos 205175278 S

Door de hoeveelheid verbruikte suikers te verminderen en systematisch Keto Black toe te dienen, kunnen we er zeker van zijn dat het lichaam wordt omgebogen naar een cyclische modus waarin opgeslagen vet als energiebron wordt gebruikt en de verdere vermenigvuldiging en groei van vetcellen wordt geremd.

Keto Black laat, dankzij een reeks waardevolle extracten, waaronder groene koffie, reishi en acai, zowel koolhydraten als vetten uit de voeding verdwijnen en reservevet, zelfs het meest resistente, bijvoorbeeld opgehoopt in de buik, verdwijnt. De reishi acai zorgt ervoor dat zowel de koolhydraten en vetten uit de voeding als het reservevet, zelfs het meest resistente, bv. opgestapeld op de buik, de heupen of de dijen, voortdurend door onze spieren als brandstof worden gebruikt tijdens de dagelijkse taken en andere activiteiten. Natuurlijk kunnen de snelste resultaten worden verkregen met regelmatige lichaamsbeweging (vet verbrandt het snelst tijdens lichaamsbeweging), maar sport is niet noodzakelijk om goede resultaten te boeken bij het afvallen.

Keto Black beïnvloedt zowel ons hongercentrum, waardoor onze eetlust verminder t en we veel kleinere hoeveelheden calorieën tot ons nemen, als onze stofwisselingsprocessen, waardoor onze energie toeneemtHet heeft ook invloed op de stofwisseling, waardoor het energieverbruik wordt verhoogd, de verbranding van lichaamsvet wordt gestimuleerd en de afvoer van afzettingen, toxines en overtollig water uit het lichaam wordt gestimuleerd.

Effecten van Keto Black:

 Keto Black
 • verhoogde productie van ketonlichamen, waardoor het lichaam wordt gestimuleerd vet om te zetten in energie,
 • Vermindering van het verlangen naar voedsel (met inbegrip van koolhydraten), betere dieetbeheersing, opheffing van aanvallen van uitgehongerde honger,
 • verminderde absorptie van koolhydraten en vetten uit voedsel, afremming van het proces van gewichtstoename,
 • verminderde calorie-inname zonder het effect van verminderde vitaliteit, verminderde stemming, vermoeidheid,
 • versnelt hetmetabolisme,
 • het reinigen van het lichaam van gifstoffen,
 • vermindering van cellulitis,
 • verbeterde spierfunctie,
 • voeding van het lichaam, meer energie, meer zin om actief te zijn,
 • versnelling van de lipolyse (afbraak van vetweefsel), intensieve verbranding van visceraal en onderhuids vet,
 • Verwijdering van lelijke, moeilijk te verminderen buikflap en zogenaamde flanken,
 • snelle afslanking van het gehele silhouet, zowel boven- als onderlichaam, met behoud van een passend niveau van spierweefsel.

Keto Black – klantenbeoordelingen

Depositphotos 182616238 S

Keto Black krijgt positieve recensies van klanten. Er is geen gebrek aan commentaar dat, in combinatie met een koolhydraatarm dieet, het zeer snel en doeltreffend werkt. Voor veel afslankers is een belangrijk voordeel dat het de eetlust blokkeert, vooral voor zoet voedsel, zodat het dieet gemakkelijk kan worden aangepast aan de behoeften van het individu.Voor veel afslankers is een belangrijk voordeel dat het hunkeren naar met name zoet voedsel wordt geblokkeerd, zodat het dieet gemakkelijk kan worden aangepast om van week tot week duidelijk overtollig gewicht te verliezen.

Keto Black wordt in veel adviezen gepresenteerd als een waardevolle hulp bij gewichtsverlies. Het reguleert de spijsvertering en de stofwisseling, doet het lichaam efficiënt reinigen, het vetweefselgehalte wordt steeds lager, en dit alles met behoud van een goede conditie en een uitstekend welzijn.

Volgens veel mensen die het ketogeen dieet hebben geprobeerd, is Keto Black een veel betere optie. Het helpt je in ketose te komen zonder draconische menu’s waar je nog steeds vetrijk voedsel moet eten met nul koolhydraten. Velen wijzen erop dat dit voedingsregime, dat ongeschikt is voor de natuurlijke werking van ons lichaam, zoals het ketogeen dieet, beter vervangen kan worden door een supplement dat vriendelijk is voor onze stofwisseling en orgaanfunctie, zoals Keto Black.

Keto Black – hoe te gebruiken, waar het supplement te kopen?

Keto Black is verkrijgbaar in poedervorm. Het enige wat u hoeft te doen is elke dag een portie (2 of 3 theelepels) af te meten, er een glas water over te gieten en het op te drinken. De effecten zouden na enkele dagen gebruik merkbaar moeten zijn.

Het product wordt het best gekocht Op de officiële website van de fabrikant van het preparaat – is de veiligste en meest zekere manier om te kopen.

 Keto Black

BESTEL KETO BLACK NU

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/nutrition/what-is-ketosis
 • https://www.healthline.com/nutrition/what-not-to-eat-on-keto
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/318611
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/326276

Category: afslanken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin