LactiFresh PRO7

LactiFresh Gel – een natuurlijke gel speciaal ontwikkeld voor een goede vrouwelijke intieme hygiëne

De intieme delen zijn een lichaamsdeel dat bijzonder gevoelig is voor infecties, ontstekingen en irritaties. Daarom is het zo belangrijk om een goede persoonlijke hygiëne te hebben, vooral in de zomer, wanneer het warme weer de symptomen van intieme delen kan verergeren.Daarom is het zo belangrijk om een goede persoonlijke hygiëne te handhaven, vooral in de zomer, wanneer het warme weer de symptomen van intieme delen kan verergeren. Het lijdt geen twijfel dat het naleven van de aanbevelingen voor persoonlijke hygiëne van het grootste belang is voor het behoud vaneen goede gezondheid. Een product dat hiervoor de moeite waard is, is de biologische intieme hygiënegel LactiFresh Gel die twee uiterst effectieve actieve ingrediënten bevat.

Infecties, ontstekingen en andere aandoeningen van de intieme zone – waar zijn ze verantwoordelijk voor?

 vrouwelijke intieme hygiëne

Het belang van een goede intieme hygiëne mag niet worden onderschat. Veel kwaaltjes die zich voordoen zijn onze eigen schuld, omdat we ongeschikte kleding dragen die op de intieme zone drukt of gemaakt is van niet-poreuze, ondoordringbare materialen. De gevolgen van een dergelijke onverantwoordelijkheid kunnen ronduit rampzalig zijn en leiden tot de ontwikkeling van ernstige aandoeningen die vaak moeilijk te behandelen zijn.

Een van de gevolgen hiervan is de verstoring van de bacteriële microflora, wat weer leidt tot problemen met het handhaven van de juiste pH-waarde van de huid, waarvan de aanbevolen waarde 3,8 – 4,5 is.8 – 4,5. Als deze lager of hoger is, kan dit de productie van het melkzuur dat verantwoordelijk is voor de pH verstoren. Dergelijke negatieve gezondheidsstoornissen worden onder andere veroorzaakt door

 • gebrek aan persoonlijke hygiëne, verwaarlozing van de dagelijkse verzorging van de intieme zones;
 • slecht geselecteerde cosmetica die de huid irriteren of overgevoelig maken;
 • de eerder genoemde ongeschikte, niet-ademende kleding;
 • baden in gemeentelijke zwembaden, waar we worden blootgesteld aan veel pathogene micro-organismen, vooral bacteriën en schimmels;
 • andere ziekten die de natuurlijke pH en bacteriële microflora verstoren;
 • antibiotica, hormonale geneesmiddelen zoals anticonceptiemiddelen, diuretica en antidepressiva;
 • hoge seksuele activiteit;
 • menstruatie;
 • slechte voeding, het ontbreken van de benodigde voedingsstoffen in de voeding, wat vaak leidt tot een disfunctie van het immuunsysteem.

Wat voor feedback geven vrouwen die tevreden zijn met LactiFresh gel?

De onmiskenbare voordelen voor de algehele gezondheid van de intieme zone die consequent gebruik met zich meebrengt LactiFresh Gel wordt ondersteund door de positieve feedback van veel vrouwen. Specialisten op het gebied van dit soort aandoeningen zijn ook dezelfde mening toegedaan, en beide groepen prijzen het vooral:

 • de natuurlijke samenstelling, zonder bijwerkingen;
 • de eerste effecten van de gel zijn al na een paar dagen zichtbaar;
 • het herstel en behoud van de aanbevolen pH-waarde in dit deel van het lichaam;
 • afwezigheid van vaginale geur;
 • verlichting van symptomen van infectie, irritatie en ontsteking;
 • een aangenaam gevoel van frisheid en diepe hydratatie van de huid;
 • slechts twee keer per dag gebruiken, de gel aanbrengen op een gewassen huid en inmasseren tot deze volledig is opgenomen;
 • versterking van het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam; verzwakt immuunsysteem.
 LactiFresh Gel

BESTEL NU LACTIFRESH GEL

Welke actieve ingrediënten zijn verantwoordelijk voor de effectiviteit van LactiFresh Gel?

Voor elke vrouw die gezondheidsproblemen ervaart in de intieme zone, moet effectieve bestrijding een prioriteit zijn, en de actieve ingrediënten van LactiFresh Gel helpen daarbij. Het is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van vrouwen op het gebied van intieme hygiëne en de effectiviteit is het resultaat van een zorgvuldig geselecteerde mix van ingrediënten. Het werkt extreem mild, is hypoallergeen, dus veroorzaakt geen allergische reacties, is dermatologisch getest, heeft een natuurlijke fysiologische pH-waarde en slechts twee actieve ingrediënten zijn verantwoordelijk voor deze effecten :

Melkzuur

Een natuurlijk geproduceerde stof die een belangrijke rol speelt in verschillende biologische processen in ons lichaam. Lactobacillus-bacteriën zijn verantwoordelijk voor de synthese ervan en deze organische gel voor intieme zones helpt eventuele tekortkomingen te corrigeren. Het beschermt de tere huid tegen irritatie, allerlei infecties en de bijbehorende ongemakken zoals jeuk, afscheiding of onaangename vaginale geurtjes. Tegelijkertijd heeft melkzuur een antibacteriële werking, waardoor de huid wordt beschermd tegen bacteriën die kunnen leiden tot ernstige huidziekten.

Aloë blad extract

Aloë vera, in het bijzonder het dikke sap dat wordt gewonnen uit het vruchtvlees van de dikke bladeren, wordt niet alleen in de natuurgeneeskunde gebruikt, maar ook op grote schaal in cosmetica. Het grootste en vaakst benadrukte voordeel is de inhoud van talrijke waardevolle voedingsstoffen, die de gezondheid van niet alleen de intieme zones bevorderen. Het sap bevat onder andere vitamine A, B-vitamines, grote hoeveelheden vitamine C, een krachtige antioxidant, en vitamine E, en hun werking wordt ondersteund door de mineralen zink, chroom, magnesium, kalium en calcium.

Het is ook de moeite waard om de aanwezigheid van andere, even waardevolle stoffen te vermelden, zoals plantaardige fytohormonen, d.w.z. plantensteroïden, andere hormonen, enzymen of maar liefst 22 aminozuren, die allemaal essentieel zijn voor een volledige gezondheid. Al deze stoffen geven aloë vera zijn gewaardeerde eigenschappen:

 • behoud van het juiste pH-niveau van de huid;
 • bescherming tegen gevaarlijke schimmel- en bacteriële infecties;
 • afwezigheid van hinderlijk jeukgevoel op deze kwetsbare delen van het lichaam;
 • snellere genezing van schaafwonden, irritaties en vermindering van zwellingen;
 • afwezigheid van vaginale geur;
 • een gevoel van uitzonderlijke frisheid;
 • versterking van de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid.

Welke symptomen van verwaarloosde intieme hygiëne kan LactiFresh Gel aanpakken?

 LactiFresh Gel

Regelmatig gebruik van LactiFresh Gel kan verlichting geven bij symptomen veroorzaakt door infecties en ontstekingen in de intieme zone. De twee actieve ingrediënten pakken de meeste symptomen aan die ons het meeste zorgen baren:

 • branderigheid en jeuk;
 • zwelling en roodheid
 • onaangename pijn of tederheid in de intieme delen;
 • een stroperige afscheiding die slecht ruikt en geel of groen van kleur is;
 • een constant gevoel van intense druk op de blaas;
 • vaginale droogheid die het moeilijk of zelfs onmogelijk kan maken om een normaal seksleven te hebben.

Waar kun je LactiFresh Gel kopen?

LactiFresh Gel kopen is heel eenvoudig en wordt gedistribueerd door de fabrikant zelf, waardoor de koper de garantie heeft altijd een 100% originele en effectieve gel te kopen. Om het te kopen ga je gewoon naar website van de fabrikant en plaats een bestelling via hetcontactformulier. Het is ook mogelijk om maximaal drie promotiepakketten te kiezen, die niet alleen verschillen in prijs, maar ook in het aantal verpakkingen.

Zodra een bestelling is geplaatst, wordt dezedirect verwerkt en binnen 2 werkdagen geleverd in een discrete verpakking, die ervoor zorgt dat de inhoud intact blijft en aan het zicht van het publiek wordt onttrokken. We hebben de keuze uit verschillende vormen van betaling, in ons land ook aan de koerier bij ontvangst van het pakket. De LactiFresh Gel kan naar het buitenland worden verzonden, maar deze optie is alleen beschikbaar als de verzendkosten vooraf worden betaald.

BESTEL NU LACTIFRESH GEL

Category: gezondheid

Article by: admin