7844161042 4ec8521875 z

Aloë vera – voor haaruitval en meer, d.w.z. waardevolle eigenschappen van een populaire potplant.

Aloë is een gemakkelijk te kweken potplant met een interessante, licht cactusachtige uitstraling, die zeker de moeite waard is om op je vensterbank te hebben. Het groeit snel en het sap uit de bladeren is een bron van waardevolle stoffen voor de huid en het haar. Als u wilt beginnen met het extraheren van aloë vera sap, moet u wachten tot de plant groot genoeg is of een twee jaar oude kopen. Leer meer over de therapeutische en verzorgende eigenschappen van aloë vera.

Aloë vera – eigenschappen, samenstelling en toepassing

Aloë vera is een van de rijkste planten als het gaat om het gehalte aan werkzame stoffen die een gunstig effect hebben op het menselijk lichaam. U vindt hier onder andere: B-vitaminen, vitaminen A, C en E, zink, magnesium, calcium, ijzer, koper, kalium, fosfor, vele waardevolle aminozuren en enzymen, onverzadigde vetzuren, sterolen, saponinen, organische zuren, natuurlijke suikers. Hier zijn de belangrijkste eigenschappen van aloë vera:

Aloë vera

  • Aloë Vera kalmeert en geneest wonden, zweren, brandwonden en beten.
  • Aloë Vera helpt de huid te regenereren, te voeden, te hydrateren en te beschermen. Aloë Vera sap wordt gebruikt voor littekens, evenals een natuurlijke cosmetica voor de verzorging en preventie van rimpels.
  • Aloë helpt bij allerlei spijsverteringsproblemen, waaronder constipatie, diarree, reflux, darmstoornissen.
  • Aloë vera verbetert de immuniteit, helpt bij de bestrijding van virussen, parasieten, bacteriën en schimmels die in het menselijk lichaam leven.
  • Aloë vera als een manier om natuurlijke detox – het drinken van aloë vera sap is een manier om de zelfreiniging van het lichaam van schadelijke stoffen te verbeteren.
  • Aloë vera voor haargroei – dankzij de rijke samenstelling heeft deze plant een uitstekend effect op het haar. Het ondersteunt hun snellere groei en bouwt ze over de gehele lengte van de bollen tot aan de uiteinden weer op.

Hoe gebruik je aloë vera op je haar?

Aloë Vera is een effectieve en, wat het belangrijkste is, natuurlijke manier om van haaruitval af te komen. Als je aloë vera in een pot kweekt, snij je de mooie bladeren eraf en haal je het binnenste dikke vruchtvlees eruit. Hoe gebruik je aloë vera sap op je haar? De gemakkelijkste manier om er een helende rommel van te maken. Masseer het aloë vera sap in de hoofdhuid, wikkel het in folie en handdoek en houd het 40 minuten lang vast en spoel het dan af. U kunt ook aloë vera gel van bladeren gebruiken voor het spoelen. Verdun het met water, giet de vloeistof in een kom en spoel het haar uit door de hoofdhuid zachtjes te masseren voor een paar minuten. Het Aloë Vera masker werkt ook geweldig voor het versterken en groeien van haar – meng de bladeren samen met het vruchtvlees, voeg wat lijnolie of olie toe aan het vruchtvlees, meng, masseer het masker in de hoofdhuid, dek het af, wacht 45 minuten en spoel het uit.

Natuurlijke behandeling van haaruitval zal effectiever zijn als u zich aansluit bij de aloëbehandeling met een bewezen voedingssupplement. Als u op zoek bent naar effectieve manieren om alopecia androgene alopecia te behandelen, klik dan hier.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin