4067287677 3f6356ca63 z

Niet-chirurgische haarimplantaten – een alternatief voor invasieve haartransplantatie

laboratoriumtestsDoor de intensieve ontwikkeling van de medische technologie is de behandeling van alopecia steeds effectiever en kan zelfs in een vergevorderde fase van haaruitval bevredigende resultaten worden bereikt. Een van de meest effectieve behandelingen om succes te garanderen is tot nu toe haartransplantatie geweest. Het nadeel was de noodzaak van een chirurgische ingreep, die een groot aantal mannen ontmoedigde om de operatie uit te voeren. Tegenwoordig kan dit probleem worden opgelost door moderne niet-chirurgische implantatie.

Wat is niet-chirurgische verdikking van het haar met implantaten?

Niet-chirurgische haarimplantatie (Nido-techniek) is een van de nieuwste medische ontwikkelingen in de behandeling van kaalheid. In tegenstelling tot de traditionele transplantatie, vereist het geen gebruik van een scalpel, is het een pijnloze en veilige procedure, terwijl het tegelijkertijd toelaat om vergelijkbare effecten te bereiken als bij een haartransplantatie. Bij niet-chirurgische haarherstel worden implantaten op de zogenaamde microhuid geplaatst, die vervolgens aan de hoofdhuid wordt gehecht. Microvel is een dunne film die eruit ziet als een natuurlijke huid. Dankzij de poriën op het oppervlak kan de hoofdhuid vrij ademen. De mogelijkheid om de perfecte haarkleur te kiezen en de perfecte combinatie met de hoofdhuid zijn de redenen waarom de haarimplantatie tot zeer natuurlijke resultaten leidt.

Haarimplantaten en haartransplantaties – prijs

De hoge kosten van haartransplantatie is een andere reden waarom veel mannen deze methode om alopecia te bestrijden opgeven, naast de invasieve aard van de procedure. Afhankelijk van uw kliniek, uw transplantatiemethode en uw kaalheid betalen wij u gemiddeld 1200 tot 3500 € voor een haartransplantatie. In het algemeen, voor een optimaal resultaat, ca. Drie behandelingen. In het geval van haarimplantaten zijn de prijzen iets lager. Voor één behandeling betalen wij ca. 750 – 1250 €. Het is echter vermeldenswaard dat niet-chirurgische haarvervanging met implantaten geen permanente procedure is. Om de oorspronkelijke effecten te behouden, worden gemiddeld om de paar maanden aanvullende behandelingen uitgevoerd.

Transplantatie en implantatie zijn niet goedkoop, daarom grijpen steeds meer mannen met kaalheidsproblemen naar orale preparaten die haaruitval voorkomen en de haargroei sterk stimuleren, zoals Profolan.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin