NovuVita Femina 3 scaled 1

NovuVita Femina – een rijke formule om de kans op zwangerschap te vergroten en het lichaam volledig te versterken

NovuVita Femina is een samenstelling van vitaminen, extracten en bio-elementen bedoeld voor vrouwen die zwanger willen worden. Dankzij de rijke en nauwkeurig geselecteerde samenstelling vult het tekorten aan belangrijke bestanddelen voor aanstaande moeders aan en bereidt het organisme voor op de zwangerschap. Het verbetert de vruchtbaarheid, ondersteunt de hormoonbalans en ondersteunt het vrouwelijk lichaam bij het behoud van de zwangerschap. NovuVita Femina is de juiste keuze als u op zoek bent naar een complete set vitaminen voor aanstaande moeders in één tablet. Het supplement bevat foliumzuur, dat uiterst belangrijk is in de periode vóór de zwangerschap, maar dit is slechts de eerste van een hele reeks waardevolle ingrediënten. Waarom zou u inzetten op NovuVita?

NovuVita Femina – doeltreffende steun voor vrouwen die zich op het moederschap voorbereiden

 een man omhelst een zwangere vrouw

Zwangerschap is een buitengewone periode waarin het lichaam een reeks snelle metamorfoses ondergaat. Het lichaam van een zwangere vrouw heeft zijn eigen behoeften; in de eerste plaats moet het systematisch van alle voedingsstoffen worden voorzien. Even belangrijk als de zwangerschapsperiode is de periode vóór de zwangerschap. We moeten in deze periode al voor onszelf zorgen, al was het maar door rust en een verhoogde inname van vitaminen.

Om een zwangerschap goed te laten verlopen, moeten de belangrijkste organen en systemen (waaronder het endocriene, immuun-, seksuele en cardiovasculaire systeem) goed functioneren. Een uiterst belangrijke kwestie voor elke aanstaande moeder is daarom een passende suppletie die enerzijds gericht is op versterking van het organisme en verbetering van de orgaanfuncties, en anderzijds op de voorbereiding van het organisme op de conceptie en de bevalling van de zwangerschap en de ondersteuning van de ontwikkeling van de foetus.

NovuVita Femina is zo’n uitgebreide voorbereiding voor vrouwen die op het punt staan moeder te worden. Het supplement herstelt het evenwicht in het lichaam, reinigt het lichaam van schadelijke stoffen en ondersteunt tegelijkertijd actief de functies van de voortplantingsorganen en verhoogt de kans op conceptie.

 NovuVita Femina vruchtbaarheidstabletten voor vrouwen

NOVUVITA FEMINA NU BESTELLEN

Hoe bereid ik mijn lichaam perfect voor op een zwangerschap?

Als u van plan bent kinderen te krijgen, is het de moeite waard speciale aandacht te besteden aan de conditie van uw lichaam. Regelmatige, matige lichaamsbeweging, veel tijd buiten doorbrengen, geen stress, veel slaap en rust, niet overwerken en afzien van stimulerende middelen zijn heel belangrijk. Een goed dieet is ook een prioriteit voor vrouwen die zwanger willen worden.

Door het hoge levenstempo hebben de meesten van ons niet de tijd om hun dieet te perfectioneren. Daarom komen voedingstekorten, vooral vitamine- en mineralentekorten, zo vaak voor. Deze zijn vooral schadelijk voor aanstaande moeders. De Poolse Gynaecologische Vereniging beveelt een hele reeks vitaminen en mineralen (en hun doseringen) aan, die reeds enkele maanden voor de geplande zwangerschap moeten worden aangevuld.

Individuele vitaminen zoals foliumzuur, vitamine D, vitamine B12 en mineralen zoals zink, ijzer, selenium, spelen niet alleen een rol in de menstruatiecyclus en het rijpingsproces van de eicellen (en hebben dus een rechtstreeks effect op de rijping van de eicel), maar ook op de gezondheid en het welzijn van de moeder. eicellen (en hebben dus een direct effect op de vruchtbaarheid), maar hebben ook een beschermende functie voor het genetisch materiaal en zijn noodzakelijk voor de normale groei van de foetus.

 een tevreden vrouw houdt een positieve zwangerschapstest vast

De meest voor de hand liggende manier om de voor de aanstaande moeder belangrijke vitaminen, mineralen en fytochemicaliën systematisch aan te vullen, is een gezonde, gevarieerde en evenwichtige voeding. Een dieet alleen is echter niet voldoende. Er zij op gewezen dat het voedsel dat gewoonlijk in winkels verkrijgbaar is, veel te wensen overlaat wat het gehalte aan voedingsstoffen betreft. Sterk bewerkte producten hebben bijna geen enkele voedingswaarde, maar helaas hebben ook levensmiddelen die als gezond worden beschouwd vaak een afgeknotte samenstelling.

Een gezonde voeding is dus niet voldoende, vooral omdat voor vrouwen die een baby proberen te krijgen, de inname van afzonderlijke bestanddelen zoals ijzer of foliumzuur hoger is dan de standaardhoeveelheid voor volwassenen.

Een steun van onschatbare waarde voor vrouwen die een zwangerschap plannen is NovuVita Femina. Door aanvulling met deze tabletten hoeven we ons geen zorgen te maken over vitaminetekorten die de voortplanting of de ontwikkeling van het embryo en de foetus negatief kunnen beïnvloeden. De formule bevat een reeks door artsen aanbevolen vitaminen, waaronder het goed opneembare foliumzuur Quatrefolic.

NovuVita Femina – formulering van multi-elemententabletten om de zwangerschap te vergemakkelijken

 NovuVita Femina

Zwanger worden is soms geen gemakkelijke opgave. De NovuVita Femina-tabletten helpen zowel de vruchtbaarheid te verhogen als de implantatie en ontwikkeling van het embryo te ondersteunen. Het preparaat bevat maar liefst 11 ingrediënten die de voortplantingsprocessen beïnvloeden. De 11 ingrediënten verzameld in één tablet zijn een groot gemak voor vrouwen die niet graag te veel tabletten tegelijk innemen, maar de voorkeur geven aan handige kant-en-klare vitaminepreparaten met meerdere ingrediënten.

NovuVita Femina actieve ingrediënten:

 • Quatrefolic® foliumzuur – een speciale formule van foliumzuur die, indien systematisch ingenomen tijdens de periode van kinderwens, een gunstig effect heeft op de menstruatiecyclus en de kans op zwangerschap vergroot. Het verbetert de respons van de eierstokken op de impulsen van het folliculotroop hormoon (FSH) en stimuleert de eisprong. Het kan de kans op conceptie tot 50% verhogen. Bovendien verbetert foliumzuur het zenuwstelsel van een vrouw en vermindert het de kans op neurale buisdefecten bij de foetus en andere geboorteafwijkingen. Foliumzuur is ook betrokken bij de synthese van nucleïnezuren, die aanleiding geven tot DNA, en neemt deel aan de vorming van organen in de foetus en vermindert het risico op een miskraam.
 • Vitamine D – verbetert de werking van het endocriene systeem en normaliseert de menstruatiecyclus. Heeft een gunstige invloed op het ovulatieproces. Vermindert het risico op complicaties tijdens de zwangerschap. Het versterkt ook de immuniteit.
 • Vitamine E – remt het verouderingsproces, helpt het jeugdige uiterlijk van de huid langer te behouden, neemt deel aan de herstelprocessen van cellen en weefsels. Het heeft sterke antioxiderende eigenschappen, waardoor het oxidatieve stress op de cellen bestrijdt. Heeft een positief effect op de eierstokfunctie en de ovulatie.
 • L-arginine – heeft een positief effect op de ontwikkeling van eicellen, verbetert de vruchtbaarheid door de productie van slijm in de baarmoeder te reguleren (hierdoor kan het sperma de eicel gemakkelijker bereiken, waardoor de kans op bevruchting toeneemt).
 • Jodiumextract uit mosterd – een zeer rijke bron van jodium, d.w.z. een bio-element dat nodig is voor de synthese van hormonen, waaronder de hormonen die verantwoordelijk zijn voor de regelmaat van de menstruatiecyclus Door het ovulatieproces te verbeteren, verhoogt het de kans op conceptie. Het beïnvloedt ook de normale ontwikkeling van de foetus. Bovendien reguleert het de bloeddruk, waardoor het risico op een miskraam afneemt.
 • Rozenbottelextract – is een rijke bron van goed geabsorbeerde vitamine C en flavonoïden. Het versterkt en revitaliseert het lichaam, verhoogt de immuniteit, heeft een positief effect op de conditie van de huid, versterkt en verzegelt de bloedvaten, remt het verouderingsproces. Met zijn sterke antioxiderende eigenschappen beschermt het de cellen tegen schade. Het heeft ook een mild diuretisch effect, waardoor de zuivering van gifstoffen uit het lichaam wordt gestimuleerd.
 • Selenium – een mineraal dat bekend staat om zijn positieve effecten op het immuunsysteem. Het vervult ook belangrijke taken binnen de voortplantingsfuncties. Het verbetert de vruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen. Als krachtig antioxidant beschermt het de eicellen tegen schade veroorzaakt door reactieve zuurstofsoorten. Vermindert het risico op miskramen en afwijkingen aan het zenuwstelsel bij de foetus. Het bevordert ook de ontwikkeling van follikels waaruit eicellen worden gevormd.
 • Zink – verbetert de werking van het immuunsysteem en ondersteunt actief het seksuele systeem. Door de menstruatiecyclus te normaliseren en te zorgen voor een goede ovulatie, vergroot het de kans op zwangerschap.
 • IJzer – is verantwoordelijk voor de juiste verdeling van zuurstof naar alle organen en weefsels, beïnvloedt de juiste werking van het immuunsysteem. Het ondersteunt de productie van hemoglobine en rode bloedcellen, voorkomt bloedarmoede. Het heeft ook een positief effect op de vruchtbaarheid. IJzersuppletie wordt sterk aanbevolen voor vrouwen die proberen een kind te krijgen, omdat een tekort aan dit element in het lichaam de ovulatie negatief kan beïnvloeden.
 • Vitamine B6 – ondersteunt het zenuwstelsel. Het heeft een positief effect op het geestelijk welzijn. Het ondersteunt ook het cardiovasculaire systeem en reguleert de geslachtshormonen.
 • Vitamine B12 – verhoogt het aantal eicellen, verhoogt de kans op innesteling van het embryo en vermindert het risico op een miskraam. Het zorgt voor het juiste niveau van erytrocyten (rode bloedlichaampjes) in het bloed.

NovuVita Femina – effecten

 NovuVita

NovuVita Femina is een set vitaminen en mineralen in één handige tablet, aanbevolen voor vrouwen die een zwangerschap plannen. Een groot voordeel van het preparaat is ook de aanwezigheid van aanvullende ingrediënten in de vorm van extracten, die ook de kans op zwangerschap vergroten en het organisme als geheel versterken. NovuVita is volledig veilig voor de gezondheid en bevat alleen bewezen ingrediënten. Het is een uitstekende optie voor vrouwen die:

 • moeite hebben om zwanger te worden als gevolg van stress, leeftijd of andere factoren,
 • problemen hebben met de regelmaat van hun menstruatiecyclus,
 • kampen met een lage vruchtbaarheid door een geschiedenis van gezondheidsturbulentie, een verzwakte immuniteit of hormonale stoornissen,
 • oververmoeid zijn, gebrek aan energie hebben, gestrest zijn en hun lichaam willen versterken voor de zwangerschap,
 • eten onregelmatig of niet helemaal gezond, hebben voedingstekorten en hebben een complex van vitaminen en mineralen nodig om de vruchtbaarheid te verbeteren.

De effecten verkregen door systematische aanvulling met NovuVita Femina:

 • een verbetering van de vruchtbaarheid, waardoor de kans op conceptie en zwangerschap met enkele tientallen procenten toeneemt,
 • het lichaam te voorzien van foliumzuur en andere bestanddelen die bijdragen tot de bescherming van DNA en de normale ontwikkeling van de foetus, waardoor het risico op foetale afwijkingen afneemt,
 • ondersteuning van het zenuwstelsel van de vrouw en de foetus,
 • regulering van de hormonale balans, stimulering van de ovulatie, toename van de hoeveelheid foetaal slijm,
 • bescherming van eicellen en toename van het aantal rijpende eicellen,
 • versterkt het lichaam, verhoogt de immuniteit,
 • verbeterde schildklierfunctie,
 • om het lichaam te reinigen van gifstoffen,
 • verbetering van de conditie van de bloedvaten, normalisatie van de bloeddruk, verbetering van de hartfunctie,
 • verhoogde niveaus van rode bloedcellen,
 • verbetering van psychologische functies.

NovuVita Femina – meningen

NovuVita Femina 11 225x300 1

Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op de zwangerschap is de supplementatie met het juiste product om de vruchtbaarheid te verbeteren en het lichaam te voorzien van ingrediënten die belangrijk zijn voor de gezondheid van de vrouw en voor de ontwikkeling van de foetus. NovuVita is hier, volgens de feedback van klanten, een van de beste keuzes. Het heeft een rijkere samenstelling dan concurrerende producten en vooral een effectieve en multidirectionele werking.

Gebruikers benadrukken dat het niet alleen de vruchtbaarheid verbetert, maar ook kleine gezondheidsproblemen, zoals drukproblemen, wegneemt.U hoeft geen andere preparaten te gebruiken, alleen een NuvuVita-tablet.

NovuVita Femina wordt in de opinie van vrouwelijke internetgebruikers vaak gepresenteerd als een topproduct onder de vruchtbaarheidspreparaten. Er is geen ander zo uitgebreid, zo goed geselecteerd en zo doeltreffend in actie.

Hoe kan ik NovuVita Femina kopen?

We kunnenNovuVita Femina tabletten rechtstreeks kopen op de website van de fabrikant . Dit is verreweg de gemakkelijkste en veiligste manier van transactie.

 NovuVita Femina vruchtbaarheidstabletten

NOVUVITA FEMINA NU BESTELLEN

NovuVita Vir mannelijke vruchtbaarheidsverbetering is ook te koop. Kommeer te weten over de mannelijke versie van NovuVita!

Category: gezondheid

Article by: admin