NuviaLab Flex PRO9

NuviaLab Flex – verlichting van gewrichtspijn plus intensieve regeneratie dankzij een rijke samenstelling van waardevolle ingrediënten

Een groot percentage van de bevolking klaagt over problemen met het bewegingsapparaat. Of we nu klagen over lichte pijn na inspanning, een gevoel van stijfheid en beperkte bewegingsvrijheid in de ochtend na het opstaan uit bed, reuma of een ander gewrichts- of botprobleem, het is een waardevolle manier om pijnlijke spieren te herstellen, de weefsels te voeden en weer een goede levenskwaliteit te krijgen. Of u nu lijdt aan andere gewrichts- of botproblemen, NuviaLab Flex is een waardevolle manier om pijnlijke spieren te herstellen, weefsels te voeden en weer goede fysieke prestaties te leveren. Het is een zeer actief voedingssupplement, waarvan een van de werkzame stoffen boswelliazuren zijn die de flexibiliteit van de gewrichten vergroten en ziekteprocessen in het osteoarticulaire systeem afremmen. Naast de boswellic acids bevat NuviaLab Flex ook een aantal andere gewrichtsverbeterende ingrediënten.

Problematische, pijnlijke gewrichten – hoe pakt u ze aan?

Gewrichtspijn, ook wel artralgie genoemd, kan verschillende oorzaken hebben, waarbij ziekte of overbelasting de meest voorkomende oorzaken zijn. In een groot aantal gevallen is gewrichtspijn het gevolg van overbelasting van de structuren die het gewricht onmiddellijk omringen, zoals pezen, slijmbeurzen, ligamenten en gewrichtskapsels. Het kan ook verband houden met beschadiging of slijtage van het gewrichtskraakbeen of een tekort aan gewrichtsvloeistof.

 grafiek met de plaats van de gewrichten in het menselijk lichaam

Ongeacht de factoren die verantwoordelijk zijn voor gewrichtspijn, is het altijd zeer acuut en belemmert het ons vermogen om normaal te functioneren en dagelijkse taken uit te voeren. Gewrichtspijn gaat bijna altijd gepaard met een beperkt bewegingsbereik en verminderde fysieke prestaties. Niet alleen sluit het ons uit van veel activiteiten, het houdt ons ook vaak wakker als we in rust zijn.

Gewrichtspijn treft meestal delen van het lichaam zoals de rug (vooral de lendenen en het heiligbeen), knieën, enkelgewrichten, ellebogen, polsen, schouders, vingers en heupen.

Symptomen van gewrichtsklachten zijn meestal:

 • pijn (vooral verergerd na een aanzienlijke fysieke inspanning, na een lange periode van rust, bijvoorbeeld na het opstaan uit bed, bij het starten van een bepaalde motorische activiteit, als gevolg van druk),
 • problemen met opstarten in de ochtend,
 • een gevoel van stijfheid in een bepaald lichaamsdeel (bv. rug, nek, knie, enz.),
 • een beperkt bewegingsbereik of het onvermogen om een bepaalde beweging uit te voeren,
 • moeite met rechtop staan en bukken,
 • krakend, krakend in de verbinding,
 • roodheid, zwelling, verhoogde lichaamswarmte in het gewrichtsgebied,
 • daarnaast: vermoeidheid, spierpijn, krampen, subkoorts.

De meest voorkomende oorzaken van gewrichtspijn zijn:

 • mechanische schade,
 • ontstekingsproces in de periarticulaire weefsels,
 • verhoogde, langdurige, uniforme lichamelijke activiteit die leidt tot overmatige slijtage van het gewrichtskraakbeen,
 • overgewicht, obesitas,
 • zwaar tillen, overbelasting, overtraining,
 • te intensief oefenen voor eigen kunnen,
 • oefenen met de verkeerde techniek,
 • sedentaire levensstijl, gebrek aan lichaamsbeweging
 • veelvuldig gebruik van houdingen die ongunstig zijn voor de gewrichten (bv. slecht zitten, misvormde slaaphouding),
 • ziekten en infecties (bv. jicht, reumatoïde artritis, artritis psoriatica, griep, lupus erythematosus, ankyloserende spondylitis, inflammatoire darmziekten),
 • degeneratieve veranderingen.

Ongeacht het lichaamsdeel, de leeftijd van de patiënt en de oorzaak van de gewrichtspijn, is het voor de bestrijding van deze hardnekkige kwaal het beste om meersporenbeleid te voeren.

Een zeer belangrijk onderdeel van een dergelijke meersporenbehandeling is een passende suppletie. Hoewel niet iedereen zich ervan bewust is, werken regelmatig ingenomen voedingssupplementen veel doeltreffender dan de gebruikelijke ad hoc pijnstillers.

Standaard pijnstillers onderdrukken slechts tijdelijk de meest acute kwalen, terwijl ze geen regeneratieprocessen stimuleren, gewrichtsproblemen niet definitief oplossen en niet efficiënter laten functioneren.

Gewrichtssupplementen daarentegen, vooral die met een rijk complex van revitaliserende en versterkende ingrediënten (zoals NuviaLab Flex), kunnen de gewrichtsfunctie helpen verbeteren.(zoals NuviaLab Flex) bestrijden niet alleen pijn en ontstekingen, maar voeden de weefsels ook intensief en stimuleren het regeneratieproces van de gewrichten.

 NuviaLab Flex gewrichtssupplement

Als we onze gewrichten willen helpen, is niet minder belangrijk dan suppletie het verlichten van de druk op pijnlijke gewrichten, en dit kan worden bereikt door:

 • het vermijden van intense fysieke inspanning en tillen,
 • vermindering van het lichaamsgewicht (bij overgewicht en obesitas),
 • het ontwikkelen van goede houdingsgewoonten, bijvoorbeeld goede zitgewoonten (als u veel achter de computer zit, is het raadzaam over te stappen op een stoel die vriendelijk is voor uw ruggengraat), de gewoonte om rechtop te staan en te lopen en niet voorover te buigen,
 • een nieuwe matras kopen die goed is voor uw gewrichten (als u op een oude, versleten, doorgezakte matras of bank slaapt).

De gezondheid van uw gewrichten kan ook worden verbeterd door lichte versterkende en rekoefeningen, lichte en regelmatige lichaamsbeweging (bv. wandelen) en het volgen van een dieet dat goed is voor uw gewrichten. De gezondheid van de gewrichten wordt ook ondersteund door lichte versterkende en rekoefeningen, lichte en regelmatige lichaamsbeweging (bv. wandelen), een dieet dat goed is voor de gewrichten (rijk aan vitamine K, vitamine D, calcium, eiwitten, omega 3-vetzuren), fysiotherapie, massages, kompressen en het gebruik van geschikte gewrichtszalven en -gels.

NuviaLab Flex – intensiteit van actie plus goede absorptie van actieve ingrediënten

NuviaLab Flex is een preparaat ontworpen om onberispelijke mobiliteit te herstellen door:

 • verbetering van de flexibiliteit van de gewrichten,
 • waardoor pijn en ontstekingen verdwijnen,
 • versterking en voeding van gewrichten en botten,
 • neutraliseert vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor celschade,
 • het verouderingsproces en de slijtage van de gewrichtsstructuren afremmen,
 • het stimuleren van weefselregeneratieprocessen.

NuviaLab Flex is door zijn rijke samenstelling en veelzijdige werking geschikt voor iedereen die klaagt over een slechte werking van het bewegingsapparaat. Het is geschikt voor zowel senioren als jongeren, mensen die zeer actief en weinig actief zijn, mensen die lijden aan degeneratieve veranderingen en ook posttraumatische of overbelastingspijn.

 NuviaLab Flex

NUVIALAB FLEX BESTELLEN

In het geval van gewrichtskwalen is het van groot belang snel te handelen om verdere progressie van weefseldegeneratie in de gewrichten te voorkomen. De eenvoudigste manier om dit te doen is om uw gewrichten systematisch van de juiste stoffen te voorzien. Dit is waar het voedingssupplement NuviaLab Flex om de hoek komt kijken. Dankzij een speciale formule met 11 ingrediënten beschermt het de gewrichten tegen verdere achteruitgang, verhoogt het hun stevigheid en verbetert het hun hydratatie en flexibiliteit, zodat ze efficiënter werken.

NuviaLab Flex – formule samenstelling

De actieve bestanddelen van NuviaLab Flex werken in volledige synergie, wat zich vertaalt in hun sterke bioactieve werking en hoge doeltreffendheid. Naast ontstekingsremmende en antioxiderende stoffen zoals curcumine, bevat het preparaat ingrediënten die de wrijving tussen bewegende delen van het gewricht verminderen en ingrediënten die de bouwstenen zijn van kraakbeen. Het is dus een compleet preparaat, waardoor al na één tot twee weken gebruik een duidelijke verlichting van de pijn, een betere beweeglijkheid van de gewrichten en een efficiëntere motorisering van het hele bewegingsapparaat merkbaar zijn.

NuviaLab Flex actieve ingrediënten:

 • Glucosaminesulfaat 2KCl – een aminosuiker die van nature deel uitmaakt van het kraakbeen. Helaas is er vaak te weinig van in het lichaam, waardoor kraakbeen wordt afgebroken. Door glucosamine in de vorm van kant-en-klare preparaten toe te dienen, regenereert het kraakbeen sneller en gemakkelijker en komt het weer goed op gang. Het ingrediënt maakt de gewrichtsstructuren ook beter bestand tegen factoren die tot overbelasting kunnen leiden. Dankzij glucosamine zijn de gewrichten sterker, veerkrachtiger en functioneren ze beter.
 • Papaïne uit papaja fruit – heeft een pijnstillende werking, bestrijdt gewrichtsstijfheid en helpt ontstekingsprocessen af te remmen, neutraliseert schadelijke vrije radicalen en gaat cel- en weefseldegeneratieprocessen tegen.
 • Boswellin® – een gestandaardiseerd extract van Indische wierook, waarvan de belangrijkste werkzame stof boswellische zuren zijn. Zij hebben een zeer gunstig effect op de gezondheid van de gewrichten, onder meer door het blokkeren van degeneratieve processen die leiden tot de ontwikkeling van bepaalde gewrichtsaandoeningen. Ze werken ook ontstekingsremmend, verminderen gewrichtspijn en stijfheid, bestrijden zwellingen, verhogen de flexibiliteit van de gewrichten, verbetering van de motoriek, verlichting van de vervelende symptomen van artrose.
 • Curcumine C3 Complex® – een extract van de wortelstok van de langstelige distel dat zich onderscheidt door een zeer hoge concentratie van de belangrijkste werkzame stof – curcuminoïden (85%). Het ingrediënt heeft een sterke antioxiderende werking, veegt schadelijke vrije radicalen uit het lichaam, beschermt cellen tegen oxidatieve stress, voorkomt de ontwikkeling van ontstekingen, stimuleert weefselregeneratie. Het helpt ook tegen de aanhoudende symptomen die gepaard gaan met overbelaste gewrichten, zoals pijn, gewrichtsstijfheid, zwelling, moeite met bewegen en hanteren, spierpijn, zwakte.
 • Chondroïtinesulfaat [90% chondroïtine] – helpt de normale functie van het osteoarticulaire systeem in stand te houden. Als onderdeel van de gewrichtsvloeistof vermindert het de wrijving tussen de bewegende delen van het gewricht en zorgt het voor een probleemloze beweging. Het verlicht gewrichtssymptomen zoals kraken, knarsen en knallen in de gewrichten bij het uitvoeren van een bepaalde beweging. Het verlicht gewrichtsstijfheid, zorgt voor een betere voeding van de gewrichten en elimineert problemen met vrije beweging.
 • Vitamine C – stimuleert de productie van collageen, de belangrijkste bouwstof van bindweefsel (dat onder meer gewrichtsstructuren vormt). Het beïnvloedt ook de goede werking van het kraakbeen en remt als sterke antioxidant het verouderingsproces.
 • Methylsulfonylmethaan (MSM) – remt de afbraak van kraakbeen. Heeft een positief effect op fysieke prestaties. Stimuleert de collageenproductie. Stimuleert de regeneratie van gewrichtsstructuren. Verlicht pijn, zwelling en ontsteking. Het is nuttig bij reuma, artritis, artritis, gewrichtsbelasting en verwondingen.
 • Mumio-extract [20% fulvinezuren] – een minerale stof die wordt gewonnen uit de zuiverste gebieden van de natuur (bijvoorbeeld de bergen van Tibet en de Himalaya). Het is buitengewoon rijk aan bio-elementen en fulvinezuren, die waardevol zijn voor het bewegingsapparaat en het hele organisme. Het stimuleert het botmineralisatieproces. Door de botten te versterken, vermindert het de kans op blessures zoals ontwrichtingen of breuken. Het ingrediënt versnelt ook de regeneratie van beschadigde gewrichtsstructuren, helpt om sneller van aanhoudende pijn af te komen en verbetert de mobiliteit. Het heeft ook een gunstig effect op de immuniteit en werkt zuiverend. Het gaat het verouderingsproces tegen, helpt in verzwakte toestanden van het lichaam en tijdens herstel.
 • Vitamine D – voorkomt de ontwikkeling van ontstekingen, vermindert het risico van gewrichtsaandoeningen, ondersteunt de wederopbouw en werking van botweefsel, ondersteunt het immuunsysteem.
 • Mangaan – is een van de bouwstenen van bindweefsel. Het zorgt voor een goede conditie van de gewrichtsstructuren. Het werkt perfect samen met glucosamine en chondroïtine om gewrichtspijn en -stijfheid tegen te gaan.
 • Bromelaïne uit ananasfruit – helpt tegen pijn en ontstekingen in de gewrichten en versnelt de wondgenezing. Het is een waardevolle ondersteuning bij het verlichten van artrose. Het heeft een positief effect op de gewrichtsfunctie.

NuviaLab Flex – effecten. Waarom een supplement in een gewrichtsbehandeling?

NuviaLab Flex AM06

Als we de functie en conditie van onze gewrichten op een effectieve en duurzame manier willen verbeteren, in plaats van naar meer pijnstillers en ineffectieve uitwendige preparaten te grijpen, is het de moeite waard in te zetten op het volgende Het is de moeite waard in te zetten op een reeks beproefde ingrediënten, speciaal geselecteerd voor de gezondheid van de gewrichten, die onze weefsels mobiliseren voor een intensieve regeneratie, en tegelijkertijd de ongunstige afbraakprocessen van de gewrichtsstructuren afremmen.

NuviaLab Flex is momenteel een van de best bereide en rijkste supplementen met een herstellende, versterkende en beschermende werking. Bovenal is het een waardevolle ondersteuning voor elk geval van gewrichtspijn en -stijfheid, ongeacht de oorzaak en het niveau van het probleem.

Effecten van de behandeling met NuviaLab Flex:

 • stimulering van reconstructieprocessen van aangetaste gewrichtsstructuren, uitgebreide mineralisatie en weefselverjonging,
 • vermindering van gewrichtspijn,
 • grotere flexibiliteit van de gewrichten, vermindering van het effect van gewrichtsstijfheid,
 • een betere mobiliteit van de gewrichten (vrijere beweging van de bewegende delen van de gewrichtsstructuren en een groter bewegingsbereik),
 • het sneller doven van de ontsteking,
 • bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, remming van verouderingsprocessen en weefselafbraak in de gewrichten,
 • Verhoogde gewrichts- en botsterkte,
 • intensieve vernieuwing van kraakbeen en stimulering van het synoviale productieproces,
 • uitgebreide verbetering van fysieke prestaties.

NuviaLab Flex – meningen

NuviaLab Flex is een voedingssupplement dat het beste werkt bij langdurig gebruik (enkele weken of enkele maanden, afhankelijk van de ernst van het probleem). U hoeft echter niet lang te wachten op positieve effecten. Volgens de feedback van gebruikers zult u na slechts twee weken een duidelijke onderdrukking van de pijn en een verbeterde gewrichtsfunctie merken.w, meer bewegingsvrijheid en meer vrijheid om van plaats naar plaats te gaan als het probleem in de onderste ledematen zit.

Veel mensen benadrukken dat een zeer belangrijk resultaat van NuviaLab Flex de algemene verbetering van de conditie is. Met behulp van dit supplement is het mogelijk om activiteiten die voorheen onmogelijk of slechts in geringe mate mogelijk waren, zoals buigen, zonder problemen uit te voeren.

NuviaLab Flex is volgens vele klantenbeoordelingen de beste keuze onder de gewrichtssupplementen. Het remt niet alleen lastige, levenskwaliteit afbrekende symptomen zoals pijn, gewrichtsstijfheid, zwelling, ontsteking, onvermogen om te bewegen na een nacht slapen, maar het vermindert ook het risico op gewrichtspijn.remt niet alleen hinderlijke symptomen die de levenskwaliteit verminderen, zoals pijn, gewrichtsstijfheid, zwelling, ontsteking, onvermogen om te bewegen na een nacht slapen en slechte fysieke prestaties, maar heeft ook een positief effect op de conditie van het hele organisme. Het voegt vitaliteit toe, verbetert de immuniteit, heeft een reinigende en versterkende werking.

Waar kun je NuviaLab Flex kopen?

De snelste, gemakkelijkste en veiligste manier om NuviaLab Flex te kopen is rechtstreeks van de website van het product. U krijgt toegang door hier te klikken. Als u twee of drie pakken koopt, kunt u rekenen op lucratieve kortingen !

 NuviaLab Flex gewrichtstabletten

NUVIALAB FLEX BESTELLEN

Category: gezondheid

Article by: admin