NuviaLab Immune PRO7

NuviaLab Immune – de eenvoudigste weg naar hoge resistentie en effectieve antimicrobiële bescherming

NuviaLab Immune is een rijk geformuleerd en intens natuurlijk middel ter ondersteuning van ons immuunsysteem. Met de recente COVID-19 pandemie en de aanzienlijke hoeveelheden verschillende ziekteverwekkers die in het milieu aanwezig zijn, zijn veel mensen op zoek naar betaalbare, snelle en eenvoudige methoden om de immuniteit te verbeteren. Met een dieet alleen is het onmogelijk de immuunfuncties van het lichaam voldoende te versterken om in korte tijd onkwetsbaar te zijn voor ziekteverwekkers. Preparaten met hoge concentraties van stoffen die de immuuncellen activeren om “indringers” in het lichaam efficiënter te vangen en effectief te neutraliseren, kunnen nuttig zijn. Een dergelijk preparaat is NuviaLab Immune, dat niet alleen de immuniteit verbetert, maar ook onze gezondheid op verschillende andere manieren ondersteunt, onder meer door cellen te beschermen tegen oxidatieve stress, waardoor het risico op kanker wordt verminderd.

Wat is immuniteit, hoe wordt zij opgebouwd en waarom is zij zo belangrijk?

 vrouw met een beschermingsmasker

Immuniteit is, in een notendop, een toestand van het lichaam waarin de natuurlijke afweermechanismen doeltreffend genoeg werken om ons te beschermen tegen ziekteverwekkers, waaronder bacteriën, schimmels, virussen, allergenen en toxines. Een uitgebreid systeem, het immuunsysteem of afweersysteem genoemd, dient om deze toestand te handhaven. Het bestaat uit vele elementen die samenwerken, waaronder externe barrières zoals de huid, maar ook organen, cellen en weefsels.

De elementen van het immuunsysteem zijn:

 • thymus klier,
 • milt,
 • beenmerg,
 • lymph,
 • lymfeknobbels in de darmen,
 • lymfeklieren,
 • amandelen,
 • immuuncellen (lymfocyten, macrofagen, antilichamen, granulocyten, fagocyten, NK-cellen),
 • immuunproteïnen (b.v. cytokinen en interferonen),
 • microbiële darmflora,
 • enzymen,
 • externe barrières die voorkomen dat ziekteverwekkers het lichaam binnendringen: slijmvliezen, huid, lichaamsafscheidingen (bv. zweet, tranen, urine).

Een sterk immuunsysteem staat garant voor een snelle en efficiënte onderschepping van ziekteverwekkers (zodra zij het systeem zijn binnengedrongen) en hun neutralisatie voordat zij diep in het lichaam kunnen doordringen.voordat ze het lichaam kunnen binnendringen en zich voldoende kunnen ontwikkelen om onze gezondheid en ons leven te bedreigen.

Als ons immuunsysteem perfect werkt, krijgen we zelden infecties, allergieën of ziekten, en als ze zich toch voordoen, gaan we er voorzichtig doorheen en zijn we in staat ze snel af te weren. Aan de andere kant, wanneer we een zwak immuunsysteem hebben, raken we vaak verstrikt in een verscheidenheid vankwaaltjes, we “vangen” gemakkelijk verkoudheden en infecties op, en we maken ze lang en intensief door.

Verschillende factoren beïnvloeden onder meer of ons immuunsysteem sterk is en of onze afweermechanismen tegen ziekteverwekkers efficiënt werken:

 • genetische aanleg (sommige mensen lijden aan zogenaamde aangeboren immuundeficiënties, waardoor hun immuunsysteem niet in staat is voldoende hoeveelheden antilichamen te produceren),
 • levensstijl (een actieve levensstijl bevordert een zeer goede immuniteit, terwijl een zittende levensstijl deze sterk vermindert),
 • voeding (een slechte, rommelige, gebrekkige voeding is een factor die het immuunsysteem verzwakt),
 • stimulerende middelen (een teveel aan stimulerende middelen is een van de belangrijkste factoren die de immuniteit verlagen en bijdragen tot de ontwikkeling van beschavingsziekten, waaronder kanker en hart- en vaatziekten),
 • stressniveaus (chronische stress verzwakt het hele lichaam, inclusief het immuunsysteem),
 • de toestand van het lichaam (bepaalde ziekten dragen bij tot een verminderde immuniteit, waaronder leukemie, longziekten, HIV, diabetes, diarree, anorexia, RA).

De periode van de eerste levensjaren is de belangrijkste voor de vorming van de natuurlijke immuniteit van het lichaam; ook op volwassen leeftijd kan men er echter voor zorgen dat deze wordt verhoogd en de vatbaarheid voor diverse infecties en ziekten wordt verminderd.

Er zijn vele manieren om de immuniteit te versterken: lichaamsharding, vaccinaties, regelmatige lichaamsbeweging, immuniteitsdieet, beperking van stimulerende middelen, vermijden van antibioticakuren, vermijden van stress, suppletie, slaaphygiëne (d.w.z. de juiste hoeveelheid en kwaliteit van de slaap).

Een van de eenvoudigste methoden om de immuniteit van het lichaam te verhogen, is het systematisch innemen van preparaten die stoffen bevatten die het immuunsysteem stimuleren om immuuncellen te produceren en aldus efficiënt te reageren in situaties waarin vijandige antigenen in het lichaam opduiken. Daartoe behoren ingrediënten zoals vitamine D, flavonoïden en extracten van bepaalde planten.

NuviaLab Immune bevat maar liefst 7 ingrediënten die het proces van de opbouw van een hoge immuniteit ondersteunen en het lichaam uitgebreid versterken. De dagelijkse supplementatie ervan zal bijdragen tot de versterking van de verdedigingsbarrière tegen ziekteverwekkers en onze vatbaarheid voor ziekten en infecties verminderen.

NuviaLab Immune – een rijk arsenaal aan beschermers van de hoge immuniteit van het lichaam

NuviaLab Immune is een voedingssupplement dat een zeer waardevolle ondersteuning kan blijken te zijn voor mensen die worstelen met een verminderde immuniteit, een neiging tot om gemakkelijk infecties en verkoudheden op te lopen, alsook met zwakte, malaise en frequente huidproblemen, waaronder moeilijke wondgenezing. Het zal ook nuttig zijn voor mensen die hun immuunsysteem profylactisch willen ondersteunen, zich willen beschermen tegen een mogelijke achteruitgang van het immuunsysteem en altijd een luchtdichte beschermlaag tegen infecties willen hebben.

NuviaLab Immune PRO1 300x200 1

NUVIALAB IMMUUN BESTELLEN

NuviaLab Immune capsules bevatten actieve ingrediënten zoals:

Immunell™ (Gistextract)

Gistextract is een rijke schatkamer aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Het bevat een rijk reservoir aan B-vitamines, vitamine E, zink, ijzer, fosfor, kalium, selenium, koper, mangaan, eiwitten en aminozuren, voedingsvezels. Dankzij het hoge gehalte aan waardevolle stoffen verbetert gistextract de werking van het hele organisme, heeft het een versterkende werking en voorkomt het voedingstekorten. Ook stimuleert het de afweermechanismen van het lichaam en ondersteunt het de strijd tegen ziekteverwekkers.

Vlierbesextract

Vlierbes is een van de beste plantenrecepten tegen verkoudheid. Het is ook uiterst nuttig wanneer het lichaam verzwakt is en de immuunfunctie verslechtert. Onder andere vitamine C, foliumzuur, vitamine A, flavonoïden, pectine en mineralen zijn verantwoordelijk voor de positieve gezondheidseffecten van vlierbessen, die hier in zeer hoge doses aanwezig zijn. Dankzij deze rijke pool van bio-componenten revitaliseert vlierbessenextract het lichaam en verbetert het de immuunrespons bij blootstelling aan ziekteverwekkers. Bovendien hebben vlierbessen diaphoretische en diuretische eigenschappen, waardoor ze het lichaam efficiënter helpen zich te ontdoen van gifstoffen.

Rozenbottelextract

Rozenbottel speelt een zeer belangrijke rol bij natuurlijke genezing. Het heeft een sterke antiseptische, antioxidante, antivirale en antibacteriële werking. Het verbetert de immuniteit, voorkomt infecties of verlicht in sterke mate het verloop ervan. Het bestrijdt ontstekingen, vermindert pijnen, geeft energie en vitaliteit, maakt komaf met vermoeidheid. Het verbetert de conditie van de huid en versnelt de wondgenezing. Het heeft ook een gunstige invloed op de bloedsomloop – het versterkt en sluit de bloedvaten af, ondersteunt het hart, helpt het cholesterolgehalte te reguleren en voorkomt atherosclerose. Dit alles dankzij de rijke samenstelling – carotenoïden, flavonoïden, tannines, pectines, organische zuren, vitamine A, B, K, E en een megadosis vitamine C.

extract van Japanse parelmoerbloem (98% quercetine)

De Japanse parelbloem is een van de beste bronnen van quercetine – een waardevolle flavonoïde die het immuunsysteem tot activiteit stimuleert. Door de immuunrespons van het lichaam te verbeteren, beschermt het ons zowel tegen micro-organismen en virussen als tegen allergenen (het heeft een antihistaminisch effect). Het quercetine in quercetine vertoont ook een hoog antioxidatief potentieel. Het neutraliseert schadelijke vrije radicalen, bestrijdt ontstekingen, gaat het verouderingsproces tegen en beschermt cellen tegen mutaties. Bovendien ondersteunt het ingrediënt het cardiovasculaire systeem. Het helpt bij hoge bloeddruk, broosheid en verzwakking van de bloedvaten, zwelling van de benen en spataderen.

Rutine

Rutine is een flavonoïde die onder meer voorkomt in fruit, waaronder citrusvruchten in hoge concentraties, maar ook in groenten, boekweit en sommige kruiden. Dankzij een goed gekozen dosis en de combinatie met vitamine C en andere flavonoïden, onderscheidt de rutine in het NuviaLab Immune-supplement zich door zijn grote doeltreffendheid bij de bestrijding van ontstekingen, de bescherming tegen infecties en de versterking van de immuniteit. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen, waardoor alle weefsels en organen worden ondersteund en vroegtijdige veroudering van het lichaam wordt tegengegaan. Bovendien heeft het een zeer gunstige invloed op de bloedsomloop. Het verhoogt de strakheid en de elasticiteit van de haarvaten, verbetert de conditie van de aderen, gaat bloedklonters tegen en verbetert de bloeddoorstroming.

Vitamine D – Vita-algen D®

Vitamine D is een belangrijke vitamine voor de opbouw van het immuunsysteem van het lichaam, aangezien zij de immuunrespons van het lichaam beïnvloedt door lymfocyten te activeren (immuuncellen die verantwoordelijk zijn voor het vangen en elimineren van ziekteverwekkers). Vitamine D stimuleert ook de productie van immuunproteïnen en reguleert de activiteit van ontstekingscellen. De vitamine D in NuviaLab Immune is een middel om tekorten aan deze belangrijke voedingsstof aan te vullen en tevens een methode om het afweervermogen van het lichaam te verbeteren.

Zink

Zink heeft vele belangrijke functies in het lichaam, waaronder het verbeteren van de hersenfunctie, het reguleren van stofwisselingsprocessen, het deelnemen aan de celgroei, het ondersteunen van het skeletstelsel en het verantwoordelijk zijn voor de conditie van de huid en het haar. Het is ook belangrijk voor de goede werking van het immuunsysteem. Het stimuleert de afweermechanismen en zorgt voor hoge niveaus van antilichamen, macrofagen, lymfocyten en NK-cellen in het lichaam, waardoor we beschermd zijn tegen ziekteverwekkers.

NuviaLab Immune – hoe neem je het supplement?

NuviaLab Immune AM11 225x300 1

Als we de werking van het immuunsysteem willen verbeteren, het organisme willen versterken en dagelijks willen zorgen voor een hoger energieniveau en een beter gevoel van welzijn, zal NuviaLab Immune ons daar ongetwijfeld bij helpen. Het supplement wordt geleverd in een handige capsulevorm, zodat we het op elk moment en onder alle omstandigheden kunnen innemen.

De optimale dagelijkse dosis is 2 capsules (in te nemen met veel water). Het is het beste om dit in twee doses te verdelen (bijvoorbeeld ’s ochtends en ’s middags).

Dankzij de betaalbare capsulevorm is NuviaLab Immune een prima optie voor drukbezette mensen. We hoeven geen infusies of brouwsels te bereiden, we hoeven alleen maar een capsule in te nemen om het lichaam te voorzien van een enorme dosis stoffen om de immuunmechanismen in het lichaam te stimuleren. Zo zijn wij te allen tijde beschermd tegen schadelijke factoren, of die nu verband houden met de beschaving, zoals smog, of besmettelijk zijn, zoals virussen, parasieten, bacteriën, enz.

NuviaLab Immune – effecten van regelmatig gebruik

Of we nu andere methoden gebruiken om de immuniteit te verbeteren of dat suppletie de enige vorm is, NuviaLab Immune zal zeker het werk van ons immuunsysteem verbeteren. Voor een goed resultaat is het belangrijk dat het supplement gedurende een lange periode regelmatig (dagelijks) wordt ingenomen. Hoe lang de supplementatie precies moet duren, hangt af van de individuele toestand van ons lichaam. Sommige mensen nemen de capsules gedurende 10-12 weken ononderbroken in en nemen dan een korte pauze. Anderen schakelen over op een lagere dosis na ongeveer een maand of twee dagelijks gebruik van 2 capsules… Afhankelijk van de conditie van het lichaam moeten we de periode van inname zelf aanpassen. Zeker een behandeling van een maand is het minimum. Optimale effecten worden verkregen na een behandeling van 2-3 maanden.

Effecten van systematische inname van NuviaLab Immune:

 • activering van de afweerprocessen van het lichaam, stimulering van de immuuncellen om pathogene factoren, zowel biologische als omgevingsfactoren, efficiënter op te vangen en te elimineren,
 • versterking van het organisme, efficiëntere regeneratieprocessen,
 • verminderde vatbaarheid voor verkoudheid en infecties,
 • vermindering van klachten van de bovenste luchtwegen,
 • minder allergiesymptomen of volledige verdwijning van allergische reacties,
 • snellere genezing van wonden en verbetering van de conditie van de huid,
 • langzamere verouderingsprocessen, minder risico op kanker en andere beschavingsziekten (dankzij een rijke poel van antioxidanten),
 • snelle uitdoving van ontstekingen in het lichaam,
 • verminderde gevoeligheid voor mentale en fysieke vermoeidheid,
 • verhoogde energie niveaus,
 • beter welzijn,
 • een snellere en efficiëntere ontgifting van het lichaam.

NuviaLab Immune – adviezen

Er zijn veel immuniteitssupplementen op de markt, maar ze hebben niet allemaal hetzelfde effect. De beste resultaten worden verkregen met supplementen die verschillende werkzame stoffen bevatten, die niet alleen de afweermechanismen van het lichaam versterken, maar ook elkaars werking versterken. Dat is NuviaLab Immune. Het product heeft veel aanhangers gewonnen, omdat het sterk en veel sneller werkt dan concurrerende preparaten. In enkele weken tijd is het in staat het lichaam te versterken en een doeltreffende verdedigingsbarrière tegen schadelijke factoren te creëren. Door zijn rijke samenstelling en een hele reeks positieve acties, werkt NuviaLab Immune, volgens vele meningen van internetgebruikers, zeer goed en is het de moeite waard om te kopen.

Waar koop ik NuviaLab Immune?

Om het NuviaLab Immune voedingssupplement snel en gemakkelijk te kopen, is het de moeite waard om naar de officiële website van het product te gaan. U kunt er toegang toe krijgen door hier te klikken. Alleen daar hebben wij de garantie van de originaliteit en de volledige doeltreffendheid van de bereiding. Helaas kunnen we op andere sites vervalsingen tegenkomen.

NuviaLab Immune PRO8 300x200 1

NUVIALAB IMMUUN BESTELLEN

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/health/potential-benefits-of-rutin
 • https://www.healthline.com/nutrition/rose-hips
 • https://www.webmd.com/diet/elderberry-health-benefits
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/161618
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/324170

Category: gezondheid

Article by: admin