Nuvia Lab Meno PRO 8

NuviaLab Meno – een recept voor welzijn en afwezigheid van hinderlijke symptomen tijdens de menopauze

NuviaLab Meno is een intensief werkend preparaat, op basis van natuurlijke extracten, dat de hinderlijke ongemakken wegneemt die vrouwen tijdens de menopauze ervaren. Als we opvliegers, stemmingsstoornissen en andere onaangename symptomen willen vermijden, en zo ons dagelijks leven zo normaal mogelijk willen maken, kunnen we NuviaLab Meno gebruiken.Als we opvliegers, stemmingsstoornissen en andere onaangename symptomen willen vermijden, en ons dagelijks leven zo normaal mogelijk willen maken, alsof we geen hormonale beroering ondergaan, is NuviaLab Meno de optimale methode. Het heeft een sterke en effectieve werking en biedt een alternatief voor hormoontherapie. Het supplement bevat een complex van 9 werkzame stoffen, waarvan de meeste extracten zijn van geneeskrachtige planten die al jaren worden gebruikt om de symptomen van de menopauze te verminderen. Het is ook verrijkt met vitamines die essentieel zijn voor de gezondheid van vrouwen. Het geeft ons dus volledige bescherming. Het reguleert de hormonale balans en verbetert zowel het mentale als het fysieke welzijn.

Menopauze – een natuurlijke, maar niet gemakkelijke fase in het leven van elke vrouw

 vrouw houdt de kalender vast

De menopauze is een natuurlijk proces dat in het leven van elke vrouw voorkomt. Het komt gemiddeld voor rond de leeftijd van 50 jaar. Tijdens de menopauze daalt het oestrogeengehalte (vrouwelijke geslachtshormonen), sterft de eierstokfunctie af en houdt de menstruatie op.eierstokfunctie en het verdwijnen van de menstruatie, wat gepaard gaat met een blijvend onvermogen om zwanger te worden.

De eerste tekenen van een naderende menopauze zijn veranderingen in de menstruatie. De menstruatie kan schaarser of zwaarder zijn dan voorheen. Er kan ook sprake zijn van een verlenging van de cyclus (bv. van 30 dagen tot 40 dagen), een verkorting (bv. van 28 dagen tot 22 dagen) of onregelmatigheid (bv. eens per maand, eens per 2-3 maanden). Deze symptomen kunnen zelfs enkele jaren voor de menopauze optreden.

Aangezien de menopauze het einde van de vruchtbaarheid betekent, wordt dit proces vaak beschouwd als een teken van veroudering en het verdwijnen van de vrouwelijkheid. Bijgevolg is de menopauze voor de meeste vrouwen een moeilijke levensfase.

Anderzijds zijn er ook heel wat vrouwen voor wie de menopauze helemaal geen probleem is. Ze zijn er zelfs tot op zekere hoogte tevreden mee, niet in de laatste plaats omdat ze niet langer de ongemakken hoeven te dragen die gepaard gaan metmenstruatie en kan stressvrije seks hebben (zonder de angst voor een ongeplande zwangerschap). Of de menopauze nu een onaangename, verwachte of neutrale fase voor ons is, bijna allemaal hebben we te maken met aanhoudende ongemakken als gevolg van hormonale veranderingen in het lichaam.

De meest voorkomende symptomen bij de menopauze zijn:

 • opvliegers
 • overmatig zweten,
 • zwakheid,
 • plotselinge roodheid van de huid,
 • vermoeidheid, gebrek aan energie,
 • slaapproblemen,
 • prikkelbaarheid,
 • stemmingswisselingen,
 • overgevoeligheid, tranerigheid,
 • gewichtstoename,
 • verminderd libido,
 • vaginale droogheid,
 • frequente intieme infecties,
 • overmatige droogte van de huid,
 • hartkloppingen,
 • verzwakte botten,
 • spier- en gewrichtspijnen,
 • hoofdpijn.

Gelukkig zijn er natuurlijke preparaten op de markt om dergelijke kwalen te elimineren. Een van de rijkste en meest effectieve is NuviaLab Meno. Het bestrijdt het ongemak van de menopauze en ondersteunt tegelijkertijd het vrouwelijk lichaam op verschillende manieren.

 NuviaLab Meno

NUVIALAB MENO BESTELLEN

NuviaLab Meno – samenstelling

NuviaLab Meno heeft een unieke formule, met als kern een hoogwaardig fenegriekzaadextract dat tot 50% saponinen bevat. Zoals klinische studies hebben aangetoond, is het zeer effectief in het elimineren van de onaangename symptomen van de menopauze, zoals prikkelbaarheid of opvliegers. Dit is echter slechts een van de vele ingrediënten in NuviaLab Meno die zich onderscheiden door hun hoge biologische activiteit bij het stabiliseren van hormonale schommelingen.

NuviaLab Meno actieve ingrediënten:

 • Libifem® – een gepatenteerd fenegriekzaadextract dat 50% saponinen bevat. Saponinen zijn verbindingen uit de glycosidegroep die bekend staan om hun heilzame werking op het vrouwelijk lichaam en helpen bij het oplossen van vrouwelijke kwalen, waaronder het verlichten van symptomen van de menopauze. Het vermindert hinderlijke symptomen die het gevolg zijn van oestrogeentekort. Vermindert aanzienlijk de hevigheid van nachtelijk zweten en opvliegers overdag. Normaliseert het libido, reguleert de stemming, verlicht nerveuze spanning en prikkelbaarheid, en helpt het emotionele evenwicht te herstellen. Naast het verlichten van de symptomen van de menopauze, vertoont fenegriekzaadextract ook vele andere waardevolle eigenschappen, waaronder het helpen stabiliseren van bloedsuikerspiegel, heeft een positief effect op het cardiovasculaire systeem, werkt ontstekingsremmend, antibacterieel en ontspannend, vermindert spijsverteringsstoornissen en verbetert stofwisselingsprocessen.
 • Luprenol® – een hoogwaardig extract van hopbellen dat 0,03% 8-prenylonaringenine bevat (een verbinding uit de groep van prenylflavonoïden met oestrogene werking). Prenylonaringenine is een van de krachtigste fyto-oestrogenen. Het vertoont het vermogen om oestrogeenreceptoren te binden, waardoor de werking van onze natuurlijke oestrogenen wordt nagebootst. Doordat het de hormonen reguleert, draagt het bij tot een aanzienlijke verlichting van symptomen van de menopauze, zoals opvliegers, klam zweet, chronische vermoeidheid, slaapstoornissen, overmatige nervositeit en stemmingswisselingen. Als rijke bron van fyto-oestrogenen is hopextract een natuurlijk, gezondheidsveilig substituut voor hormoonvervangingstherapie.
 • Blad- en bloemextract van weideklaver [8% isoflavonen] – is rijk aan isoflavonen (fyto-oestrogenen), die qua structuur en werking lijken op oestrogenen. Dankzij deze werking wordt klaver met succes gebruikt bij oestrogeentekorten in het lichaam, ook tijdens de menopauze. Het verlicht zowel fysieke als psychische symptomen van de menopauze, waaronder libidostoornissen, vaginale droogheid, overmatig zweten en een verminderde stemming.
 • Alfalfakruid extract – dankzij zijn fyto-oestrogeen gehalte gedraagt het zich op dezelfde manier als oestrogenen in ons lichaam. Het vermindert dus de klachten in verband met hun gebrek. Het verlicht stemmingsstoornissen, opvliegers, vermoeidheid en andere symptomen die optreden tijdens de menopauze. Tegelijkertijd ondersteunt het ook de gezondheid op andere manieren: het verbetert het spijsverteringsstelsel en de urinewegen, reguleert de stofwisseling, reinigt gifstoffen, beschermt het hart en de bloedsomloop, heeft een antioxiderende en kankerbestrijdende werking en vertraagt het verouderingsproces.
 • Rabarberwortelextract [1,5% rheïne] – is een rijke bron van fyto-oestrogenen, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Het voegt vitaliteit toe, beschermt de cellen tegen oxidatieve stress en helpt het hormonale evenwicht te bewaren. Het verlicht de effecten van de menopauze, verbetert de stemming, reguleert de spijsvertering en versnelt de stofwisseling.
 • Vitamine D – Vita-algen D® – een van de ingrediënten van NuviaLab Meno is goed opneembare vitamine D. Het versterkt de natuurlijke immuniteit van het lichaam, vermindert de vatbaarheid voor verkoudheid en infecties, verbetert de hersenfunctie. Door de calcium-fosfaat balans in het lichaam te reguleren, zorgt het voor gezonde, sterke botten en tanden en gaat het osteoporose en degeneratieve veranderingen tegen.
 • VitamineE – bekend als de vitamine van de jeugd, is vitamine E een van de sterkste antioxidanten. Het verbetert de conditie van de huid, bestrijdt schadelijke vrije radicalen, vermindert de kans op kanker, ondersteunt het hart- en vaatstelsel en remt het verouderingsproces.
 • Vitamine B6 – ondersteunt het endocriene systeem, helpt de bloeddruk en hartfunctie te normaliseren, heeft een positief effect op de immuniteit, ondersteunt het zenuwstelsel.
 • Foliumzuur Advifolaat® – neemt deel aan de productie en afgifte van neurotransmitters, ondersteunt het werk van de geest, vermindert stress en zorgt voor geestelijk welzijn. Gaat vermoeidheid en moeheid tegen. Vermindert het risico op kanker (bv. borstkanker, baarmoederhalskanker, pancreaskanker) en hartziekten.

NuviaLab Meno – effecten

 NuviaLab Meno menopauze tabletten

NuviaLab Meno bevat een optimale dosis fyto-oestrogenen in de vorm van goed opneembare extracten. Ze worden gecombineerd met vitaminen die belangrijk zijn voor de gezondheid van vrouwen. De actieve bestanddelen helpen om de hardnekkige gevolgen van de menopauze aan te pakken en het proces met gemak te doorlopen, terwijl ze tegelijkertijd de het verouderingsproces en verhogen de bescherming tegen tal van ziekten, waaronder kanker, botaandoeningen en hart- en vaatziekten.

De eerste effecten in de vorm van verlichting van stemmingswisselingen, vermindering van zweten en vermindering van de frequentie van opvliegers zijn al na enkele doses merkbaar. Door regelmatig gebruik van de capsules verbetert het humeur en de conditie van het lichaam met de dag.

NuviaLab Meno komt tegemoet aan de behoeften van elke vrouw die de menopauze voorzichtig wil doormaken, zonder haar gewoonten te veranderen of te lijden onder de ongemakken die gepaard gaan met hormonale veranderingen. Het is een manier om het welzijn duurzaam te handhaven zonder dat hormoonvervangingstherapie nodig is.

Effecten van NuviaLab Meno:

 • bestrijdt het fenomeen van hevig zweten, zowel overdag als ’s nachts,
 • bestrijdt opvliegers en elimineert de neiging tot plotselinge, intense roodheid van de huid,
 • verbetert de mentale en fysieke conditie,
 • verhoogt de vitaliteit en energie,
 • gaat gewichtspieken tegen,
 • vermindert prikkelbaarheid, tranerigheid, spanning, stress en stemmingswisselingen, gaat depressieve toestanden, apathie, gevoelens van angst en rusteloosheid tegen,
 • verbetert het libido, bestrijdt vaginale droogheid,
 • bestrijdt slaapproblemen,
 • heeft een positief effect op mentale prestaties, bestrijdt concentratie- en geheugenproblemen.

NuviaLab Meno – meningen

 NuviaLab Meno menopauze formule

Er zijn veel preparaten gericht op vrouwen in de menopauze, maar geen enkele is zo rijk van samenstelling en uitgebreid van werking als NuviaLab Meno. De feedback over dit product is eenduidig – gebruikers zijn over het algemeen zeer tevreden over de werking ervan. Zij zijn van mening dat men door het nemen van NuviaLab Meno volledig kan vergeten dat men in de menopauze zit.

Cliënten benadrukken vaak dat zij, door regelmatig NuviaLab Meno te nemen, hun dagelijkse activiteiten kunnen uitvoeren zonder enig ongemak, zonder extra stress en zonder zich uitgeput of vermoeid te voelen. Je kunt stemmingswisselingen en slaapproblemen vergeten. U kunt ook een toename van energie ervaren gedurende de dag en verbeterde prestaties, zowel fysiek als mentaal.

Veel vrouwen zeggen dat NuviaLab Meno de enige is die alle onaangename symptomen van de menopauze heeft aangepakt en bovendien een positief effect heeft gehad op de immuniteit, de huid, het haar, de spijsvertering en de algehele lichaamsfunctie.

NuviaLab Meno – waar te koop en hoe te gebruiken?

NuviaLab Meno moet 2 keer per dag worden ingenomen, telkens 1 capsule. Drink met veel water (ongeveer 300 ml). Koop NuviaLab Meno op de officiële website van de fabrikant van het preparaat. Dit is de veiligste, snelste en voordeligste manier van verhandelen.

 NuviaLab Meno

NUVIALAB MENO BESTELLEN

Category: gezondheid

Article by: admin