Screenshot 2022 05 25 at 20 43 18 nuvialab relax product.webp obraz WEBP 530×530 pikseli

NuviaLab Relax – goede stemmingsbewaker en stressblokker in één capsule

 NuviaLab Relax

NuviaLab Relax stelt ons, met behulp van slim werkende natuurlijke ingrediënten, in staat om te allen tijde te genieten van een goede vorm, een onberispelijk geestelijk welzijn en een positieve instelling, en laat stress, nervositeit, angst en negatieve emoties achter ons. Het geheim van zo’n gunstige invloed op onze geest is een speciale samenstelling van adaptogenen, bestanddelen die de stabiele werking van het zenuwstelsel bewaken, ontspannen en spanningen verlichten.

Dit product, rijk aan samenstelling, zal nuttig blijken voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke manieren om een staat van innerlijke rust en volledige ontspanning te bereiken. NuviaLab Relax kan ook een waardevolle ondersteuning zijn voor mensen met een zeer actieve en drukke levensstijl die met vermoeidheid kampen.

Stress, prikkelbaarheid, stemmingswisselingen, angst – de vijanden van een goede geestelijke gezondheid

NuviaLab Relax is een voedingssupplement dat goed past in deze tijd en beantwoordt aan de behoeften van de moderne mens. Het is een tegengif voor psychologische problemen die tegenwoordig veel voorkomen, waaronder overmatige stress, stemmingswisselingen en geestelijke vermoeidheid. Het is ook het antwoord op verminderde mentale efficiëntie en moeilijkheden om in een toestand van slaap en rust te komen.

Geestelijke gezondheidsproblemen – waarom is het zo’n veelvoorkomend probleem?

 Een gestresste vrouw aan de laptop

De meesten van ons leiden een snelle, drukke levensstijl met een groot aantal andere dagelijkse boodschappen en taken die we naast onze verantwoordelijkheden op het werk moeten afwerken. In zo’n snel leven is het gemakkelijk om te lijden aan zenuwuitputting en aantasting van de hersenen.

Wij worden voortdurend geconfronteerd met stressfactoren en -situaties die grote hoeveelheden energie verbruiken, zowel fysiek als mentaal. In plaats daarvan laten we onszelf geen of veel te weinig tijd om te ontspannen. Door de druk op het werk of in ons privé-leven, een overvloed aan verantwoordelijkheden en een gebrek aan tijd voor onszelf, raken we steeds meer gespannen en innerlijk instabiel, raken we steeds meer gefragmenteerd en oververmoeid.

Ernstige, chronische stress is onze grote vijand, niet alleen omdat hij ons psychologisch welzijn negatief beïnvloedt en onze levenskwaliteit verlaagt, maar ook in zuiver gezondheidskundig opzicht. Het is niet zonder reden dat stress als een van de hoofdoorzaken van vele ziekten wordt beschouwd.

Wanneer we ons in een toestand van stress bevinden, scheidt ons lichaam aanzienlijke hoeveelheden cortisol (stresshormoon) af. Een overmaat van dit hormoon is slecht voor ons. Langdurige stress kan onder meer leiden tot maagzweer, hart- en vaatziekten, darmziekten, auto-immuunziekten en chronische pijn.

Hoge cortisolspiegels en ernstige lichaamsstress zijn de oorzaak van veel lastige symptomen zoals:

 • overmatige nervositeit,
 • explosiviteit, woede,
 • stemmingswisselingen,
 • problemen met concentratie en geheugen,
 • slaapstoornissen (bv. moeilijk inslapen, oppervlakkige slaap, te weinig slaap, te korte slaap),
 • verhoogde aantrekkingskracht voor stimulerende middelen,
 • depressieve stoornissen, frequente gevoelens van droefheid, verdriet, ontmoediging,
 • verminderd libido,
 • verhoogde bloedsuikerspiegel(hyperglykemie),
 • verhoogde hartslag, hartkloppingen,
 • hypertensie,
 • toegenomen zweten,
 • bevende handen,
 • haarproblemen (haaruitval, grijs worden, kaalheid),
 • huidproblemen,
 • onregelmatige menstruele cyclus,
 • toegenomen urineren,
 • hevige dorst,
 • overmatige eetlust,
 • spijsverteringsproblemen (constipatie, winderigheid, trage spijsvertering),
 • gewichtstoename (overmatige vetophoping, vooral in de buik, de hals en het gezicht).

Wanneer het lichaam in een toestand van stress blijft, geeft het ons signalen door middel van de eerder genoemde klachten. Het is de moeite waard er zo vroeg mogelijk mee te beginnen, want, zoals reeds gezegd, langdurige stress veroorzaakt steeds meer ravage in het lichaam en kan leiden tot het ontstaan van vele ernstige ziekten.

Het preparaat NuviaLab Relax is een interessant voorstel uit de categorie van natuurlijke geneesmiddelen die bijdragen tot het behoud van een goede geestelijke conditie. Het vermindert stress, angst en nerveuze spanning, terwijl het tegelijkertijd een goed humeur herstelt en een toestand van ontspanning teweegbrengt. Het supplement is echter niet alleen geschikt voor mensen die vaak te maken hebben met stressvolle factoren, maar ook voor iedereen dieIedereen die af en toe stress of negatieve emoties ervaart, maar preventief voor zijn innerlijk evenwicht wil zorgen, zijn mentale prestaties wil verbeteren en altijd voor een goed humeur wil zorgen.

 NuviaLab Relax Stresscapsules

NUVIALAB RELAX KOPEN

NuviaLab Relax – samenstelling

In de rijke samenstelling van NuviaLab Relax vindt u alles wat u nodig heeft voor iemand die onder stress staat of worstelt met emotionele problemen of een gedaalde stemming:

 • adaptogenen en nootropics,
 • kruiden om nerveuze spanning te verlichten en u te ontspannen,
 • vitaminen om normale mentale functies te behouden,
 • mineralen die het zenuwstelsel stabiliseren.

De afzonderlijke werkzame bestanddelen zijn:

Rhodiolife®

Rhodiolife® is een hoogwaardigRhodiola rosea-extract (Rhodiola rosea) dat gestandaardiseerd is op stoffen met een hoge biologische activiteit, zoals rosavins (5%) en salidrosides (1,8%). Het is ook een waardevol adaptogeen voor stressvermindering en stemmingsstabilisatie, en een krachtig nootropicum voor de hersenfunctie.

Rhodiolife® maakt ons op zeer doeltreffende wijze weerbaarder tegen stressfactoren en beter in staat ons aan te passen aan de omgevingsomstandigheden. In moeilijke, stressvolle situaties blijven we evenwichtig en ontspannen, in plaats van de hele last van het probleem op ons te nemen en toe te geven aan spanning of woede.

Tegelijkertijd verbetert het ingrediënt onze geestelijke prestaties, heeft het een positieve invloed op de creativiteit, versnelt het denkprocessen, verbetert het de concentratie en het geheugen. Het beschermt ook tegen geestelijke vermoeidheid, stimuleert de activiteit en stelt u in staat meer taken uit te voeren zonder het effect van opgepompt te zijn.

Extract van passiebloemkruid (2% vitexine)

Passiebloem (Passiflora incarnata) is een van de meest gewaardeerde planten vanwege haar adaptogene en kalmerende werking. Het is geweldig voor zowel het verlichten van nerveuze spanning, het verminderen van de gevoeligheid voor stress en het verminderen van slaapproblemen. Het is een veelzijdig middel voor het verbeteren van de nerveuze conditie. Het vermindert angst, voorkomt paniekaanvallen, vergemakkelijkt het inslapen, ontspant en onderdrukt overmatige emotionele onrust. Verlaagt lichtjes de bloeddruk en bestrijdt hartkloppingen. Het heeft een gunstig effect op de stemming en de hersenfunctie. Heeft antidepressieve eigenschappen. Het ondersteunt ons in de toestand van grote geestelijke inspanning, beschermt tegen uitputting en alle gevolgen daarvan.

Rolklaver, melisse en hopbellen

Drie waardevolle kruidenbronnen die helpen bij het wegnemen van nerveuze spanning en slaapproblemen. Zij beperken de toegang van prikkels tot het centrale zenuwstelsel, waardoor de activiteit ervan wordt geremd en wij bevrijd worden van spanning, angst, sterke emoties en hyperactiviteit. Zij stellen ons in staat om vrijelijk in een staat van ontspanning te komen. Zij bestrijden stemmingsstoornissen en helpen ons ons beter te beschermen tegen stressoren. Ze maken het makkelijker om in slaap te vallen en een betere nachtrust te krijgen.

B-vitaminen (thiamine, riboflavine, niacine, vitamine B6, foliumzuur, vitamine B12, pantotheenzuur)

Eenzeer belangrijke reeks vitaminen in voldoende hoge doses. Tekorten aan B-vitamines worden vaak vastgesteld bij mensen met een actieve, drukke levensstijl. In het geval van tekorten in het organisme worden uitputting, prikkelbaarheid, malaise en stress veel scherper gevoeld, en zij treffen ons hard.

Het vitamine B-complex in NuviaLab Relax is een goede manier om tekorten snel aan te vullen (100% van de dagelijkse behoefte aan deze vitaminen zit in 2 capsules) en te zorgen voor een betere mentale gesteldheid. Een van de belangrijkste taken van B-vitaminen is de regulering van het zenuwstelsel. Als we ze regelmatig innemen, kunnen we rekenen op effecten als een verhoogde weerstand tegen lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, een hoger energieniveau, minder intense gevoelens van stress, minder nerveuze spanningen, betere intellectuele prestaties, een betere concentratie, een beter humeur.

Magnesium – Aquamin™

Magnesium is een van de belangrijkste mineralen voor onze gezondheid, vooral in verband met de werking van het zenuwstelsel. Het in NuviaLab Relax gebruikte magnesium is afkomstig uit zeewater en wordt gekenmerkt door een zeer goede assimileerbaarheid, wat zich vertaalt in een grote doeltreffendheid van de werking. Het bestanddeel verbetert het proces van de overdracht van impulsen tussen neuronen, waardoor de hersenfunctie positief wordt beïnvloed. Het zorgt voor innerlijke rust en welzijn, verhoogt de weerstand tegen stress, remt gevoelens van angst, ongerustheid en woede, en beschermt tegen emotionele schommelingen.

NuviaLab Relax – multidirectionele zorg voor onze geest

 NuviaLab Relax Kalmerende en Stemmingsversterkende Capsules

NuviaLab Relax is een professioneel ontwikkeld supplement, waarvan het sterke punt niet alleen de samenstelling van de werkzame stoffen is, maar ook de perfect op elkaar afgestemde doseringen. Bij regelmatige supplementatie zult u snel een reeks positieve effecten op uw geestelijke toestand voelen.

De zeven meest waargenomen effecten van NuviaLab Relax:

 • Stressvermindering, grotere afstand van problemen, grote innerlijke rust en gemakkelijk omgaan met stressvolle situaties.
 • Kalmerend, ontspannend, vermindering van nerveuze spanning, prikkelbaarheid, woede. Verkrijg het vermogen om snel in een staat van diepe ontspanning te komen, onmiddellijk na het voltooien van uw taken.
 • Betere organisatie van het leven, efficiëntere uitvoering van alle dagelijkse taken, hogere productiviteit op het werk.
 • Beter humeur, meer enthousiasme voor actie, algemeen optimisme.
 • Vermindering van het fenomeen van emotionele schommelingen, betere controle over emoties.
 • Verbeterde cognitieve functie, efficiënter denken, grotere creativiteit.
 • Verbeterde slaapkwaliteit (sneller inslapen, minder wakker worden, diepere en meer herstellende slaap).

NuviaLab Relax – adviezen

Volgens vele reviews heeft NuviaLab Relax een zeer positieve werking en geeft het in alle opzichten bevredigende resultaten. Het bestrijdt stress effectief en helpt om dagelijkse taken zonder problemen uit te voeren. Het biedt weerstand tegen mentale vermoeidheid, beschermt tegen verminderde motivatie en ontmoediging.

Volgens commentatoren heeft het ook een zeer positief effect op de stemming. Het supplement wordt ook geprezen voor het verbeteren van de concentratie en het verhogen van de mentale productiviteit. Het effect van NuviaLab Relax, zoals de gebruikers beweren, past bij de naam van het product, aangezien het inderdaad een door en door ontspannend effect heeft. Het garandeert welzijn overdag en zorgt voor een gezonde, diepe slaap ’s nachts.

NuviaLab Relax – hoe te gebruiken en waar het supplement te kopen?

De dagelijkse dosis van het supplement bedraagt 2 capsules. Dit kan verdeeld worden in 2 porties van 1 capsule. Drink ongeveer 300 ml water. De aankoop kan het best worden gedaan op de officiële website van het product. Dit is de veiligste en snelste manier om het in te nemen.

 NuviaLab Relax

NUVIALAB RELAX KOPEN

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/nutrition/rhodiola-rosea
 • https://www.healthline.com/health/lemon-balm-uses
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/323795
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/325292
 • https://www.webmd.com/balance/guide/alternative-therapy

Category: gezondheid

Article by: admin