Tribulus terrestris (terrestris) – een natuurlijke testosteronbooster en een veroveraar van mannelijke kwalen

Tribulus terrestrisTribulus terrestris, oftewel mace terrestris, is een plant met buitengewone eigenschappen, waardoor zijn extracten steeds talrijker worden als voedingssupplementen (meestal als hoofdingrediënt). Het is een natuurlijk recept voor “mannelijke” problemen, versterkt het lichaam, voegt kracht toe, verbetert de fysieke conditie en is een tegengif voor een te laag testosterongehalte in het lichaam. Het is een effectieve assistent voor trainers, verbetert de gezondheid op vele niveaus en helpt bij het terugwinnen van een succesvol seksueel leven. Een ideale plant? U zult erachter komen ja!

Tribulus terrestris – een onopvallende plant met een uitzonderlijke samenstelling

Tribulus terrestris (gemalen foelie, aarde foelie) is een schijnbaar gewone, niet te onderscheiden plant – een gewone struik met verspreide stengels, kleine gele bloemen en kleine vruchten met doornen. In sommige delen van de wereld wordt het zelfs beschouwd als een onkruid. Op het gebied van gezondheidsbevorderende maatregelen is de foelie echter zeker geen plaag. Integendeel, het is uiterst nuttig voor ons lichaam dankzij een veelheid aan waardevolle ingrediënten, waaronder: bio-elementen, vitaminen, flavonoïden, fytosterolen, steroïde saponinen, fenolzuren, aminozuren en eiwitten.

Ground mace – gezondheidsbevorderend effect

Bij medicinaal gebruik is de belangrijkste grondstof de vrucht van de foelie, hoewel soms ook de wortel van de plant wordt gebruikt. Tribulus terrestirs hebben complexe versterkende eigenschappen, wat resulteert in meer energie en vitaliteit en een verbetering van de fysieke en mentale conditie. In de oosterse geneeskunde wordt foelie gebruikt als een natuurlijke remedie tegen ziekten van vele organen, zoals nieren en lever. Het is ook bekend om zijn werking om overtollig water uit het lichaam te verwijderen en de gezondheid van de urinewegen te ondersteunen (dankzij zijn diuretische eigenschappen).

Bovengrondse foelie – voor hart, zenuwen, stress…

Een ander waardevol kenmerk van de gemalen foelie is het gunstige effect ervan op het hart en de bloedsomloop. Het helpt de druk te verminderen, vermindert het risico op hartaanvallen, draagt ook bij aan de vermindering van slechte cholesterol en voorkomt zo atherosclerose. Tribulus terrestris draagt ook bij aan de gezondheid van het zenuwstelsel. Het is een adaptogeen, dus het “immuniseert” ons tegen factoren die het lichaam nadelig beïnvloeden, waaronder stressogene factoren. Het helpt bij het beheersen van nerveuze spanningen, beschermt tegen depressies en helpt bij het behouden van een goede mentale conditie.

Tribulus terrestris – op libido, op vruchtbaarheid, op “mannelijke zaken”.

Tribulus terrestrisEen van de meest genoemde en tegelijkertijd belangrijkste voordelen van de gemalen foelie is het gunstige effect ervan op het hormonale systeem en de eliminatie van de daarmee gepaard gaande anomalieën. Bij mannen van wie de testosteronspiegels te laag zijn, kan het effect van de steroïde saponinen in de foelie leiden tot een verhoging van de productie van dit hormoon door het lichaam, waardoor het libido toeneemt en erectiestoornissen verdwijnen.

Tribulus terrestris intensiveert het proces van het vrijkomen van stikstofmonoxide in de zenuwuiteinden van holle en sponsachtige lichamen van de penis. Dit leidt tot een aanzienlijke dilatatie van de bloedvaten en een verhoogde instroom van bloed in de penis, wat resulteert in een sterke, langdurige erectie.

Dit zijn echter niet alle “mannelijke” acties van de foetus. Samen met een verhoging van het testosterongehalte in het lichaam, een verhoging van het libido en een verbetering van de seksuele prestaties, bevordert Tribulus een betere vruchtbaarheid door de hoeveelheid sperma te verhogen en de mobiliteit van sperma te verbeteren.

Aan het arsenaal van “mannelijke” voordelen van de natuurlijke foelie is het ook de moeite waard om de toename van kracht en efficiëntie van het lichaam, stimulatie van de eiwitsynthese en ondersteuning van de spiermassaopbouw toe te voegen. Door deze eigenschap worden voedingssupplementen met Tribulus terrestris-extract in toenemende mate gebruikt als een natuurlijke en veilige doping door mensen met krachttraining.

Terrestrische foelie – prijs

De prijzen van preparaten met aardse foelie variëren afhankelijk van de fabrikant, de kwaliteit en de vorm van het product zelf. Een goedkopere maar inefficiënte oplossing is het gedroogde kruid en fruit van de foelie en extracten van de gemalen foelie in poedervorm. Veel beter, efficiënter en effectiever zijn capsules met Tribulus terrestris. De prijs is afhankelijk van de dosering van het ingrediënt en de mogelijke aanwezigheid van andere grondstoffen binnenin.

We zullen ongeveer 12€ uitgeven aan een schoon foelie-extract. En voor multicomponent voedingssupplementen met een foelie op de grond betalen we ongeveer 24€. Hoewel twee keer zo duur, zijn veel meercomponentenformules veel effectiever omdat grondstoffen met vergelijkbare eigenschappen elkaar vaak versterken.

Tribulus terrestris – meningen

Tribulus terrestrisZowel enkel- als meercomponenten capsules met Tribulus terrestris extracten worden goed ontvangen. Volgens veel commentaren draagt de foelie bij aan een aanzienlijke verbetering van het seksuele leven, zowel wat betreft de bereidheid om samen te leven (die duidelijk ontwaakt is) als wat betreft de kracht en de duur van de erectie. Onder de afrodisiacale voordelen van de foelie, zijn er ook veel stemmen over de positieve invloed ervan op de seksuele ervaring en de kwaliteit van orgasmes.

Het is ook de moeite waard om de meningen over de foelie op de grond in de sportcontext te vermelden. Trainers noemen het vaak een natuurlijke testosteronleverancier en prijzen het feit dat het kracht toevoegt, het uithoudingsvermogen verhoogt en de trainingsmogelijkheden vergroot. Interessante dingen over de foelie kunnen ook gezegd worden door mensen die niets met sport te maken hebben. Deze component kan nuttig zijn bij lichamelijke en geestelijke zwakte, lever-, nier- en hartziekten, prostaatproblemen, maar ook in de dagelijkse strijd tegen stress.

Geselecteerde producten van Tribulus terrestris:

testolanTestolan – een meercomponentenpreparaat dat het lichaam stimuleert om meer testosteron te produceren. Verbetert de potentie, verhoogt het libido, verhoogt de kracht van erecties, voegt kracht en energie toe, vergemakkelijkt de opbouw van spiermassa en carving. Testolan heeft een positief effect op het uiterlijk van het mannelijk figuur, helpt om vet te verminderen ten koste van spierversterking. Daarnaast verjongt en versterkt het het lichaam.

mass extremeMass Extreme – een geavanceerd voedingssupplement voor krachttrainers. Mass Extreme maximaliseert de kracht en behoudt een hoog niveau van energie voor een langere periode. Helpt bij de uitvoering van moeilijke trainingen met zware lasten. Versnelt het tempo van gewichtstoename, ondersteunt het beeldhouwen van spieren.

member xxlMember XXL – een voedingssupplement voor mannen die de grootte van hun penis willen verbeteren en hun seksuele mogelijkheden willen vergroten. Member XXL leidt tot een systematische uitbreiding van de penisholtes, wat resulteert in een toename van het volume van de penis. Het is de sterkste voorbereiding van de categorie van capsules voor penisvergroting in termen van samenstelling.

Category: mannenzaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: piotr