woman 1511867 640

Wat stimuleert de groei van borsten, bekijk de beste natuurlijke manieren om borsten te vergroten!

Wilt u de omvang van uw buste verbeteren? U hoeft geen behandelingen te ondergaan die aanzienlijke ingrepen in het lichaam met zich meebrengen. U hoeft ook geen kunstmatige hormonen in te nemen, die riskant kunnen zijn voor uw gezondheid. Er zijn een aantal manieren waarop u het volume van uw borsten op natuurlijke wijze kunt vergroten, en dit zijn voornamelijk methoden die gebaseerd zijn op de voordelen van kruiden. Er zijn veel geneeskrachtige planten die de groei van borsten kunnen stimuleren door de hormoonspiegels te reguleren. Kleine handelingen (zoals borstmassage), die gemakkelijk thuis kunnen worden uitgevoerd, kunnen ook nuttig zijn. Kijk, wat de groei van de borsten stimuleert en wordt de eigenaar van volle, stevige, charmante borsten.

Natuurlijke borstvergroting, niet alleen scalpel en ingewikkelde esthetische geneeskunde procedures

Wat moet ik doen om grotere borsten te krijgen? Hoe verruil je een kleine A of B cup voor een prominente, volle C cup? Deze vragen worden vaak gesteld door eigenaars van kleine, filigrane borsten. De optie van plastische chirurgie of behandelingen op het gebied van esthetische geneeskunde wijzen de meesten van ons meteen af, voornamelijk om redenen als:

 • zeer hoge kosten,
 • significante storing in het lichaam,
 • kunstmatige, overdreven effecten (in het geval van siliconen implantaat chirurgie),
 • tijdrovend en de noodzaak om klinieken te bezoeken en behandelingen te herhalen (in het geval van bestraling, elektrostimulatie, mesotherapie).

Gelukkig zijn er ook andere manieren, bijvoorbeeld door het gebruik van kruidenextracten die de productie van vrouwelijke hormonen stimuleren en het groeiproces van de buste activeren. Een andere thuismethode is het systematisch doen van oefeningen om het werk van de borstspieren te stimuleren en de borsten vorm te geven, een andere methode bestaat uit het stimuleren van de bloedsomloop, wat resulteert in een intensievere toevoer van waardevolle stoffen uit het borstweefsel.

De toepassing van deze methoden heeft tot gevolg dat de omvang van de buste toeneemt en dat de buste wordt gerevitaliseerd, verjongd, mooi gevormd en opgehoogd.

Natuurlijke methoden voor borstvergroting hebben vele voordelen, daarom wordt er steeds vaker voor gekozen door vrouwen. In de eerste plaats zijn ze veilig voor ons en dragen ze geen risico op nadelige bijwerkingen. Ze zijn ook niet verbonden met diepe ingrepen in het lichaam zoals plastische chirurgie.

In plaats daarvan zijn ze zacht en lichaamsvriendelijk, comfortabel, betaalbaar, kunnen thuis worden gedaan, wanneer we tijd en zin hebben. Zij maken het mogelijk onze natuurlijke schoonheid naar voren te brengen en te benadrukken, in plaats van een niet-authentiek, “plastisch” effect te geven, zoals het geval is bij siliconenimplantaten.

Wat de moeite waard is om te benadrukken, natuurlijke methoden van borstvergroting zijn ook economisch voordelig voor ons. De prijzen van kruiden en speciale preparaten, in tabletten of crèmes en gels, zijn onvergelijkbaar lager dan die van een bezoek aan een kliniek. Zelfs als wij besluiten een middel van hoge kwaliteit te nemen, zullen wij daarvoor nog steeds vele malen minder betalen dan voor plastische chirurgie of een reeks behandelingen.

Wat stimuleert de groei van borsten – thuis methoden, die u de eigenaar van voller en steviger borsten zal maken

vrouw meet haar borsten met een centimeter

De top 5 huismanieren om borstgroei te stimuleren en hun uiterlijk te verbeteren zijn:

 • borstmassage,
 • borst oefeningen,
 • kruiden voor borstgroei,
 • borstvergroting pillen,
 • borstvergroting crèmes.

Naast deze methoden zijn er een aantal producten die we kunnen gebruiken om onze borsten te liften en te verbeteren. Hoewel ze geen blijvend effect hebben en alleen de buste optisch vergroten, kunnen ze nuttig zijn voor mensen die hun figuur optisch vrouwelijker willen laten lijken. Ze werken ook goed voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld wanneer we onszelf een beetje sexappeal willen geven. Deze zijn:

 • push-up bh’s,
 • gewatteerde bh’s met spons inzetstukken in de cups,
 • korsetten met push-up cups,
 • blouses en jurken met plooien, kant, franjes in de halslijn,
 • blouses en jurken met zakken en applicaties in de halslijn,
 • jurken en blouses met een zogenaamde waterhalslijn (vloeiende snit),
 • jurken en blouses gesneden onder de buste,
 • lapjes en bandjes om de buste vorm te geven en te liften,
 • borst vormende inzetstukken.

Hoe vergroot je je borsten op natuurlijke wijze – oefeningen en massages

Zowel te kleine borsten als verschijnselen als borstverslapping en -verslapping kunnen we corrigeren door regelmatig oefeningen en massages uit te voeren. Gymnastiek voor mooi gevormde, mooi opgetrokken, elastische borsten voert u best 3-4 keer per week uit, waarbij u elke oefening een tiental keer herhaalt.

Borstspieroefeningen stimuleren om de borstspieren te trainen en te versterken. Op die manier gaan ze de wet van de zwaartekracht tegen, die de overmatige verzakking van de borsten veroorzaakt, en liften ze, verstrakken ze en verbeteren ze hun uiterlijk. Zij zijn zeer eenvoudig en snel toe te passen. Het is genoeg, dat we 10 minuten kunnen uittrekken om zo’n serie uit te voeren. Als we geen tijd hebben om naar een sportschool te gaan, kunnen we thuis sporten, bijvoorbeeld terwijl we TV kijken of een film kijken.

Voor oefeningen op de buste is geen speciale uitrusting nodig, alleen kleine halters, die kunnen worden vervangen door halve liter flessen water.

vrouwen oefeningen met halters

Hier zijn de beste oefeningen voor borsten:

 • push-ups tegen een muur,
 • muur push-ups (zonder de ellebogen te buigen),
 • push-ups op je knieën,
 • plank,
 • Sit-ups met halters (of waterflessen),
 • het dragen van halters (of waterflessen) achter het hoofd in liggende positie,
 • halters indrukken in een liggende positie,
 • met dumbbells in een staande positie,
 • vlinder,
 • hand to hand presses (houd je handen voor je borst in een gebedachtig gebaar),
 • arm zwaaien,
 • arm cirkels.

Veel in het kader van de verbetering van de stevigheid en de strakheid van de buste en de verbetering van de huidconditie zal ons ook een periodieke massage geven. Het is het beste om dit meerdere keren per week te doen met gebruik van geselecteerde essentiële olie of speciale massageolie.

Masseer met uw handen, waarop u vooraf wat olie hebt gegoten, de borsten met ronddraaiende bewegingen – van de buitenkant naar het borstbeen toe.

Een uitstekende massage voor de borsten is ook ze tijdens het douchen afwisselend met warm en koud water (van onder naar boven) te overgieten. Een andere beproefde methode is het gebruik van scrubs voor de borsten, bij voorkeur om de paar dagen, met gebruikmaking van kant-en-klare scrubs of zelfgemaakte scrubs (bijvoorbeeld van koffie of zeezout).

Buste massage stimuleert de microcirculatie in de huid, wat bijdraagt tot een betere bloedtoevoer en voeding van de weefsels en een intensievere hormoontoevoer. Systematisch uitgevoerd beïnvloedt de toename van elasticiteit, spanning en gladheid van de borsthuid en maakt de buste steviger en voller.

Kruiden voor borstvergroting

Vrouwelijke geslachtshormonen, zoals oestrogeen, progesteron en prolactine, zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor onze voortplantingscapaciteiten, maar ook voor libido, stofwisseling, calciumopslag, stemming, huidconditie en voor de ontwikkeling van vrouwelijke gelaatstrekken in ons lichaam. Dankzij vrouwelijke hormonen hebben wij een hoge stem, specifieke vrouwelijke lichaamsbeharing, karakteristieke lichaamsverhoudingen (ronde vormen, bredere heupen, minder spierweefsel en meer vetweefsel dan bij mannen). Vrouwelijke hormonen zijn ook verantwoordelijk voor de groei van de bor sten en hun vrouwelijk uiterlijk.

Er bestaat een hele reeks kruiden die rijk zijn aan de zogenaamde fytohormonen, d.w.z. stoffen die in hun structuur en werking lijken op vrouwelijke hormonen. Nadat deze stoffen het lichaam zijn binnengedrongen, bootsen zij de vrouwelijke hormonen na en doen zij hetzelfde werk als die hormonen.

Zo bewaken fytohormonen, en met name een van hun soorten, fyto-oestrogenen, het juiste niveau van vrouwelijke hormonen in ons lichaam, wat onder meer van invloed is op de regulering van de menstruatiecyclus, de verlichting van menstruatiepijn en -pijn, het uitstellen van de menopauze, de verbetering van schoonheid en welzijn en de accentuering van vrouwelijke gelaatstrekken, waaronder een borstvergroting.

Beste kruiden voor borstvergroting

Wilde yam

Wilde yamswortel is een overblijvende klimplant met knolvormige wortelstokken, die inheems is in de tropen en een breed scala aan medicinale toepassingen kent. Door het hoge gehalte aan fyto-oestrogenen, d.w.z. plantenequivalenten van oestrogenen (die hun werking in ons lichaam nabootsen), is yam een waardevol hulpmiddel bij diverse vrouwenkwalen, waaronder de menopauze, onvruchtbaarheid, pijnlijke menstruatie, onregelmatige menstruatie. Wilde yam is ook een van de belangrijkste planten die kunnen helpen de buste te vergroten.

Fenegriek

Fenegriek is een groene plant die groeit in velden en weiden. De zaden worden gebruikt als specerij. Het neemt een bijzonder belangrijke plaats in de Aziatische keuken in. Fenegriek is ook een van de ingrediënten van de populaire specerij kerrie. Afgezien van zijn culinaire waarde vertoont het talrijke gezondheidsbevorderende eigenschappen (bijv. stimuleert het weefselregeneratieproces, verbetert de spijsvertering). Wat belangrijk is, fenegriek is ook een remedie voor vrouwenkwalen. Het is rijk aan fyto-oestrogenen, waardoor het de hormoonhuishouding reguleert en kwalen helpt te bestrijden die verband houden met een te laag oestrogeengehalte. Dankzij het hoge gehalte aan fytohormonen kan fenegriek ook een positief effect hebben op de vorm en de grootte van de borsten.

Rode klaver

Rode klaver behoort tot de Fabaceae-familie en is een van de meest voorkomende planten in onze weiden en velden. De effecten ervan komen echter niet zo vaak voor. Rode klaver onderscheidt zich door een bovengemiddeld gehalte aan fytohormonen, waardoor het diverse vrouwenkwalen “verhelpt”, zoals onregelmatige menstruatie, verminderd libido of te kleine borsten. Dankzij de hoge concentratie genisteïne, daïdzeïne en andere fyto-oestrogenen draagt rode klaver bij tot de vergroting van het volume van de borsten en benadrukt het de ronde, volle, vrouwelijke vorm.

Venkel

Venkel, lid van de selderijfamilie en wereldwijd gekweekt, is een ander kruid waarvan de samenstelling vrouwelijke hormonale equivalenten bevat. Bij regelmatig gebruik helpt venkel de werking van ons endocriene systeem te verbeteren en het niveau van de vrouwelijke geslachtshormonen te verhogen, waardoor de schoonheid en het welzijn worden verbeterd, de vrouwelijke trekken worden versterkt, de buste meer volume krijgt en steviger en gelift wordt.

Pueraria mirifica

Pueraria mirifica is een oosters kruid afkomstig uit de afgelegen gebieden van Thailand en Myanmar. De poedervormige wortel van deze plant neemt een belangrijke plaats in in de traditionele Thaise geneeskunde. Pueraria mirifica, als een schatkamer van fyto-oestrogenen, reguleert het hormonale evenwicht en draagt bij tot de verbetering van de vorm, de structuur en de omvang van de buste. Het maakt de borsten voller, optisch groter, elastischer, minder hangend, en de huid erop is strakker en gladder.

Kruiden zijn echter niet alles. Interessant is dat ook onder populaire voedingsproducten er zijn die een bepaalde hoeveelheid fyto-oestrogenen bevatten. Dit zijn onder meer peulvruchten (vooral soja), lijnzaad, sesamzaad, noten, appelen, zonnebloempitten.

Bereidingen voor borstvergroting een interessant alternatief voor behandelingen en kruiden

jonge vrouw in een sportoutfit

Rekening houdend met alle beschikbare methoden van borstvergroting, lijkt het gebruik van preparaten in de vorm van voedingssupplementen of crèmes de beste optie te zijn in een situatie waarin we op zoek zijn naar iets dat duidelijke en snelle resultaten oplevert en waarbij tegelijkertijd geen scalpel of andere invasieve technieken worden gebruikt.

In de handel verkrijgbare capsules en tabletten voor borstvergroting en crèmes voor borstvergroting bevatten doorgaans in hun samenstelling extracten van planten die rijk zijn aan fytohormonen. Daardoor stimuleren ze de groei van de borsten, maken ze stevig en vormen ze de borsten met verveelvoudigde kracht.

Niet alleen werken ze intensiever en sneller dan kruideninfusies, maar ze zijn ook handiger in het gebruik. Niet ieder van ons is een fan van het dagelijks brouwen van kruiden en het drinken ervan. Door gebruik te maken van kant-en-klare preparaten kunnen we op een comfortabele en doeltreffende manier gebruik maken van alle voordelen van kruiden.

Natuurlijke borstvergroting – effecten

Het drinken van kruiden die de groei van de buste stimuleren kan doeltreffend zijn, maar vergt van ons ook een grote dosis geduld en consequent handelen. Bij de keuze van een kruidenkuur moeten we er rekening mee houden dat we regelmatig kruidenthee moeten brouwen en drinken, een- of tweemaal per dag. Kruiden hebben de eigenschap dat zij hun werking pas na een langere periode van gebruik “tonen”.

De effecten van een kruidenbehandeling kunnen ook zwakker zijn dan de effecten van het gebruik van een professioneel samengesteld, uit verschillende ingrediënten bestaand, kant-en-klaar geneesmiddel.

Als u het druk hebt, als u van eenvoudige maar doeltreffende oplossingen houdt, als u niet van de smaak van kruiden houdt, als u geen gebruik wilt maken van behandelingen in klinieken, dan is in elk van die gevallen de optimale oplossing het gebruik van kant-en-klare preparaten voor borstvergroting, op basis van natuurlijke ingrediënten. De effecten van hun regelmatig gebruik zijn:

 • toename van het borstvolume,
 • verbetering van de vorm en een betere borstlift,
 • mooiere, gladdere huid van borsten en decolleté,
 • beter gespannen, meer elastische, vollere en stevigere borsten.

De meest intensief werkende preparaten voor borstvergroting:

Borstvergrotingstabletten met uitgebreide samenstelling
Boombreed

BoomBreast

Rijke borstvormende en -vergrotende crème
Maxi Bust

Maxi Bust

Bronnen:

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin