pharmaceris h

Wat voor soort shampoo tegen grijs worden kiezen? Bekijk de meest populaire cosmetica!

Niet iedereen die vecht tegen grijs worden wil zijn haar verven. Gelukkig zijn er verschillende grijze shampoos op de markt, waardoor je lelijke zilverdraden op je hoofd kunt camoufleren zonder dat je naar verf hoeft te grijpen. Hier zijn de meest populaire en de meest effectieve.

1. DX2 anti-graying shampoo

dx2 shampoo

Geef uw donkerder haar de meest populaire anti-grauwe shampoo. DX2 heeft 3 belangrijke taken te vervullen: het geleidelijk maskeren van grijs haar, het versterken en beschermen van de natuurlijke donkere haarkleur en het verzorgen en verbeteren van de conditie van het haar. De DX 2 anti-greening shampoo bevat: plantenextracten rijk aan fytopigmenten, stoffen afkomstig van algen en extracten van biergist. De prijs van de shampoo schommelt rond de 7 €.

Marion Men Stijlen 100% Anti-Grijze Shampoo

men style

Marion Men Styles is de perfecte keuze voor mannen met bruin of zwart haar. Het product bedekt geleidelijk aan grijs haar, beschermt de natuurlijke haarkleur en maakt tegelijkertijd het hele kapsel iets donkerder. Men Style Shampoo 100% vrij van SLS en SLES ingrediënten, geschikt voor frequent gebruik en ook voor gevoelig en kwetsbaar haar. De werkzame bestanddelen van de shampoo zijn: walnootextract, guarana, bruine algen. Ook het cosmetisch product werd verrijkt met biotine. De prijs van het product bedraagt ca. 5 €.

3. Pharmaceris H Stimutone Specialistische shampoo die het grijzingsproces vertraagt en de haargroei stimuleert.

pharmaceris

Pharmaceris H Stimutone is een cosmetica die tegelijkertijd grijs haar maskeert en de haargroei versnelt. De dubbele formule maakt het een populaire keuze voor mensen die worstelen met zowel grijs haar als haaruitval. Met behulp van één enkel cosmetisch product voorkomen we dat het haar dunner wordt, verbeteren we het volume en herstellen we de natuurlijke, sterke kleur van ons haar. Pharmaceris H Stimutone shampoo is gebaseerd op een geavanceerde formule, die bestaat uit: naringenine, fytopigmenten uit noten, natuurlijke groeifactor FGF, panthenol, cafeïne. De prijs van het cosmetisch product bedraagt ca. 8 €.

4. Tołpa Dermo Men Hair Regenererende shampoo voor grijs haar

tolpa

Een voorstel van het merk Tolpa voor mannen die de tekenen van vergrijzing willen verdoezelen en tegelijkertijd hun haar willen versterken en het er beter uit willen laten zien. Dermo Men Haarextract in de regenererende shampoo voor grijs haar maakt het grijze haar donkerder, terwijl het extract van quinoa het proces van haarveroudering remt en helpt om het te revitaliseren. Het product is verrijkt met kalmerende betaïne. De prijs van de cosmetica schommelt rond de 8 €.

5. Joanna Power Hair Men

joanna power hair

Shampoo voor grijs haar voor mannen Joanna Power Hair Men heeft een van de laagste prijzen onder de gerelateerde producten. Kosten ca. 3 €. Regelmatig aangebracht, maskeert het geleidelijk aan grijs haar en maakt het de hele kapsel zachtjes donkerder. Bovendien voedt en hydrateert het het haar en verbetert het de verschijning van lichtere haarstrengen bij mannen. De shampoo bevat pigmenten, guarana en vitamine B5.

6. Delia Cameleo Men Herenshampoo om grijs haar te verminderen

delia cameleo men

Delia Cameleo Men is een grijze shampoo voor mannen met donker haar die hun eerste tekenen van grijs haar hebben opgemerkt. De cosmetica is uitgerust met een uniek ingrediënt – Melscreen Black EX BG (rijk aan fytopigmenten), waardoor het grijze haar donkerder wordt en het kapsel zijn natuurlijke uitstraling terugkrijgt. Delia Cameleo Men shampoo heeft ook een voedende, beschermende en versterkende werking. We kopen het cosmetisch product voor ongeveer 7 €.

7. TianDe Shampoo om grijs haar te voorkomen

tiande shampoo

Shampoo ter voorkoming van grijs haar van het merk TianDe is een dermocosmetische shampoo, die geconcentreerde plantenextracten bevat die het grijzingsproces ondersteunen. Werkzame stoffen zijn: ginsengextract, Szou-Wu extract, engelwica extract, sesam extract en andere kruiden. De shampoo stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid, ondersteunt de regeneratie van het haar, verbetert de pigmentatie, voorkomt vergrijzen. Het doel van het cosmetisch product is ook om het haar te versterken, de structuur en het uiterlijk ervan te verbeteren. De prijs van TianDe shampoo (420 ml) is ca. 20 €.

U zult sneller van grijs haar af zijn door het gebruik van een shampoo tegen grijs worden en een goed haarsupplement. Wij raden Profolan aan.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin