Whitify Strips 16 1

Whitify Strips – effectieve tand-whitening activator in de vorm van handige strips

Whitify Strips is het volgende product in de Whitify-familie van producten die zijn ontworpen voor het thuis bleken van tanden. Na een grondig reinigende tandpasta met actieve koolstof en het geavanceerde tandbleek systeem met het LED dienblad, is de tijd gekomen voor een oplossing die uiterst eenvoudig in gebruik is en toch doeltreffend, namelijk de Whitify Strips bleekstrips. Dankzij de gebruikte technologie en een speciale combinatie van actieve bestanddelen, verdient Whitify Strips het om de leider op de markt van strips voor het herstellen van een sneeuwwitte glimlach genoemd te worden, zowel in termen van doeltreffendheid als van veiligheid bij het gebruik.

Een betaalbare en eenvoudige manier voor een mooiere glimlach

Depositphotos 28262865 s 2019 213x300 2

Kijkt u in de spiegel en ziet u in plaats van een aantrekkelijke, witte glimlach een verre van perfect gebit met een onaantrekkelijke grijze of gelige tint? Overweegt u uw tanden professioneel te laten bleken, maar ligt dit buiten uw budget? Het is goed te weten dat u niet veroordeeld bent tot lelijke tanden, ook al hebt u niet de middelen voor dure tandheelkundige behandelingen.

Er zijn moderne manieren om de tanden thuis witter te maken, die de moeite waard zijn om te gebruiken, vooral als u om economische of andere redenen de optie van een procedure bij de tandarts afwijst. Interessant is dat dit soort producten voortdurend wordt verbeterd en steeds weer op zoek gaat naar nieuwere technologieën. Vele van die welke thans te koop zijn, kunnen reeds bogen op een zeer hoge doeltreffendheid. Een van die marktpareltjes in de categorie van producten voor de verbetering van de tandheelkundige esthetiek is Whitify Strips.

Whitify Strips – whitening strips met maximaal vermogen en probleemloos gebruik

Er zijn verschillende methoden om de tanden thuis te bleken – meer en minder effectief, meer en minder comfortabel in gebruik, meer en minder duurzaam. Bovendien is niet elke methode voor iedereen optimaal, zodat de markt in deze categorie een breed scala van producten aanbiedt om aan elke verwachting tegemoet te komen.

Onder de meest populaire manieren om tanden thuis witter te maken onderscheiden we:

 • whitening pasta’s – ontworpen voor praktische mensen die, in plaats van verschillende producten, de voorkeur geven aan één universeel product – zowel voor de dagelijkse reiniging van de tanden als voor het bleken van de tanden,
 • bleeksystemen met een lade voorzien van de LED lamp – voor wie houdt van technologische nieuwigheden en de voorkeur geeft aan geavanceerde witmakende methoden,
 • Email whitening mondspoelingen – voor degenen die de esthetiek van hun tanden op milde wijze willen verbeteren en ze tegelijkertijd extra bescherming willen bieden,
 • bleekstrips – voor wie op zoek is naar een effectieve, efficiënte en tegelijkertijd comfortabele en gemakkelijk te gebruiken methode om de tanden te bleken.
 Tandenbleek strips Whitify Strips

Als iemand een voorstander is van de laatste methode, moet hij aandacht besteden aan de nieuwigheid op de markt, namelijk Whitify Strips.

Deze strips zijn gebaseerd op een samenstelling van twee zeer actieve bestanddelen, waardoor het glazuur snel en zeer merkbaar wordt opgehelderd. De fabrikant verzekert dat we de tanden in slechts één week een paar tinten witter kunnen maken, en in de week daarna nog eens een paar tinten.

Iemand zou kunnen vragen – als de strips zo intensief werken, zijn ze dan niet gevaarlijk voor onze tanden? Nou, het blijkt dat ze dat niet zijn. De actieve bestanddelen werken krachtig om verkleuringen lichter te maken en te verwijderen, maar veroorzaken geen schade, irriteren het tandvlees niet en laten niet de bijwerking achter (die gebruikelijk is bij andere producten van dit type) van verzwakking van het glazuur of vergroting van de gevoeligheid van de tanden.

De behandeling met Whitify Strips duurt 14 dagen. En dit is het aantal zakjes met strips dat u in de verpakking van het product zult vinden. Er zitten 2 strips in een zakje – een voor de ondertanden en een voor de boventanden. Behalve de strips vindt u in de doos ook een speciale schaal met verschillende tinten tanden, die handig is om de voortgang van het bleken bij te houden.

Het gebruik van Whitify Strips is uiterst eenvoudig en probleemloos. U hoeft alleen de strips op uw gereinigde tanden te plakken (één boven, één onder), ze 30 minuten te dragen, ze er dan af te halen, uw tanden te poetsen en uw mond grondig te spoelen.

NU WHITIFY STRIPS BESTELLEN

Whitify Strips – formule op basis van geavanceerde ingrediënten

 Whitify Strips whitening strips

Een groot voordeel van de Whitify Strips is het volledig comfortabele gebruik. De strips hebben een aangename muntgeur, zijn gemakkelijk aan te brengen, passen zich goed aan de individuele anatomische vorm van tandbogen en tanden aan en hinderen niet bij het gebruik ervan.

Dit is echter nog maar het begin van de voordelen van dit product. Het belangrijkste voordeel van Whitify-strips is hun doeltreffendheid die voortvloeit uit hun goede samenstelling.

De formule van de gel waarmee de strips zijn doordrenkt, is gebaseerd op twee actieve stoffen, zoals

 • Natriumhydroxide – een ingrediënt dat in tandartspraktijken wordt gebruikt en dat sterke whitening eigenschappen heeft. Een optimaal gekozen concentratie maakt het mogelijk uitstekende bleekeffecten te verkrijgen met behoud van de veiligheid voor de tanden. Het veroorzaakt geen krassen of verzwakking van het glazuur en beschadigt het oppervlak niet.
 • Natriumbicarbonaat – een ingrediënt dat de werking van de tweede werkzame stof van het product perfect aanvult. Het verheldert niet alleen zelfstandig de tanden, verwijdert aanslag en vlekken, maar versterkt ook het verhelderende effect van natriumhydroxide. Deze samenstelling kan dus worden beschouwd als een duo van maximale doeltreffendheid als het gaat om het thuis bleken van tanden.

Whitify Strips – waarom en wanneer is het de moeite waard om te gebruiken?

Whitify Strips is een eenvoudige en betaalbare manier om uzelf aantrekkelijker te maken, uw imago te verbeteren en meer zelfvertrouwen en directheid te krijgen in de omgang met andere mensen. Mensen die kampen met grijze, beige of gelige tanden zijn vaak ontevreden over zichzelf en voelen zich niet goed in hun vel. Hun sociale en soms zelfs professionele relaties lijden eronder.

Met behulp van Whitify Strips in slechts een paar of enkele dagen (afhankelijk van de conditie van uw tanden), zullen we ons ontdoen van de hardnekkige gebreken van het glazuur, en dus zullen we onszelf bevrijden van verlegenheid, complexen, en ook een goed humeur, spontaniteit, moed en bereidheid om met mensen te praten en te glimlachen terugwinnen.

Wie heeft baat bij een Whitify Strips behandeling?

 • Mensen die de donkere of gele tint van hun tanden willen vervangen door zuiver wit.
 • Mensen die door het roken van sigaretten, het veelvuldig drinken van koffie, sappen of andere vlekkendranken of het veelvuldig eten van donkere vruchten en groenten, kampen met moeilijk te verwijderen afzettingen en verkleuringen op het glazuur.
 • Mensen die op zoek zijn naar het perfecte evenwicht tussen kwaliteit en prijs van een whitening product.
 • Mensen die een goed alternatief zoeken voor tijdrovende en dure bleekbehandelingen bij de tandarts.

De belangrijkste voordelen van Whitify Strips whitening strips:

 • Langdurige resultaten (de effecten houden enkele of enkele maanden aan, afhankelijk van de toestand van de tanden en de individuele aanleg). Dit is meer dan concurrerende producten bieden.
 • Goede kwaliteit tegen lage kosten.
 • Doeltreffend, zelfs bij moeilijk te verwijderen en langdurige verkleuringen en aanslag.
 • Snel resultaat – zelfs een paar tinten helderder tanden in een paar dagen.

Whitify Strips – adviezen

 Whitify Strips bleekstrips voor tanden

DeWhitify Strips-strips zijn goed ontvangen door de klanten, wat blijkt uit de positieve commentaren, de groeiende populariteit van het product en een toenemend aantal verkochte eenheden.

Volgens velen is Whitify Strips superieur aan veel concurrerende producten vanwege het snellere proces van het bleken van het glazuur en de langduriger effecten. Al na één of twee dagen kunt u zien dat uw tanden witter zijn. Het wordt alleen maar beter in de volgende dagen.

Klanten waarderen ook de praktische aspecten van de Whitify Strips-behandeling. De op het web gevonden meningen betreffen vooral het draagcomfort – je voelt ze niet als je ze draagt, ze knellen niet, irriteren niet, ze zijn kauwgomvriendelijk. U kunt het bandje een half uur dragen en u concentreren op de activiteit van uw keuze, bv. lezen, zonder ongeduldig te wachten op het moment waarop u het bandje eindelijk kunt afnemen.

Een ander vaak genoemd sterk punt van de Whitify Strips is het gebrek aan bijwerkingen. De strips zijn niet agressief, ze veroorzaken geen tandgevoeligheid, pijn, beschadigen het glazuur niet en irriteren het tandvlees niet. Veel mensen wijzen erop dat dit een zeer belangrijk voordeel van het product is, dat andere strips helaas niet hebben.

Voor veel mensen met gevoeligere tanden en tandvlees is dit het product dat aan hun behoeften voldoet. Whitify Strips wordt aanbevolen door rokers, koffie- en theeliefhebbers. Met deze strips, kunnen ze eindelijk lelijke tandplak voor altijd vergeten.

NU WHITIFY STRIPS BESTELLEN

 Whitify Strips

Bekijk ook andere producten uit de Whitify-familie:

 • Whitify System
 • Whitify Carbon

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/health/do-whitening-strips-work
 • https://www.healthline.com/health/is-teeth-whitening-safe
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24929591/
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29056186/

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin