lopian

3 kruiden voor haaruitval door seborroe veroorzaakt door haaruitval

Seborroïsche alopecia is een vervelende aandoening, meestal bij mannen van middelbare leeftijd, veroorzaakt door seborroïsche dermatitis. In dit artikel hebben we meer geschreven over de oorzaken, symptomen en behandeling van seborroïsche alopecia. Vandaag presenteren we 3 kruiden voor haar, die vanwege hun stoffen en waardevolle eigenschappen gebruikt moeten worden voor de thuisbehandeling tegen alopecia seborrhea.

Klis

klisHet behoort tot de familie van de asteroïden, komt voornamelijk voor in Europa en Azië, is een zeer wijdverspreide plant, die in heel Polen voorkomt. Klis is een van de meest waardevolle, meest gebruikte en meest effectieve kruiden in de strijd tegen huidaandoeningen, inclusief die met betrekking tot de hoofdhuid en het haar, zoals: roos, haaruitval, haaruitval, vertraagde haargroei, alopecia, overmatig vet haar. Deze plant bevat: antioxidanten, polyacetyleenverbindingen, sesquiterpenen, flavonoïden, tannines, inuline, organische zuren, zwavelverbindingen. Klis heeft schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen, kalmeert ontstekingen, regenereert en versterkt verzwakt, beschadigd en vallend haar. Klis-extracten zijn te vinden in tal van shampoos, conditioners, haarlotions en voedingssupplementen. De kliswortel is ook in de kruidenwinkels te koop in versnipperde vorm.

Engelwortel

Hij behoort tot de selderijfamilie en treedt op in Azië en Europa, waaronder Polen. De wortel van Angelica is een waardevolle kruidenhulpbron, die intern (in de vorm van infusies en tincturen) in spijsverteringsstoornissen en staten van zenuwachtige spanning, evenals extern (in de vorm van spoeling, omslagen, het wrijven), dermatologische ziekten (psoriasis, acne) en scalpziekten, met inbegrip van schilfers, seborrheic alopecia en bovenmatig vet haar wordt gebruikt. Deze plant heeft een ontstekingsremmende en antibacteriële werking, vermindert jeuk, verzacht irritaties en helpt het evenwicht van de hoofdhuid te herstellen. Bovendien voedt het het haar, versterkt het en voorkomt het verdere haaruitval. De engelwortelsamenstelling omvat: sesquiterpenen, organische zuren, minerale zouten, vitaminen, cumarines, tannines, flavonoïden.

Wilg

Deze één van de meest voorkomende bomen in Polen wordt ook gebruikt in de natuurgeneeskunde. De bast wordt gebruikt als medicinale grondstof. Wilg bevat: organische zuren, salicine, flavonoïden, minerale zouten. Het heeft sterke ontstekingsremmende, antibacteriële, normaliserende en desinfecterende eigenschappen, waardoor het ideaal is als een natuurlijke remedie tegen de kwalen die gepaard gaan met seborroïsche dermatitis, zoals: roos, jeuk, vette haren. Door de conditie van de hoofdhuid en het haar in het algemeen te verbeteren, wordt ook de kans op haaruitval verminderd.

Als u op zoek bent naar vitaminesupplementen om uw haaruitval tegen te gaan, kijk dan eens naar dit artikel.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin