Atinnuris 12 scaled 1

Atinnuris – tinnituscapsules ter bestrijding van een hardnekkige kwaal

Atinnuris is een tinnitusverlagend preparaat in de vorm van handige capsules. Het bevat een speciale samenstelling van ingrediënten waarvan tekorten in het lichaam kunnen leiden tot het ontstaan van tinnitus. Het supplement beschermt ons gehoor en verlicht het ongemak dat gepaard gaat met onwillekeurige hoorgeluiden in de oren, zoals brommen, piepen, zoemen en rinkelen. Atinnuris is een van de weinige preparaten op de markt die dit soort ongemak tegengaat. Het voordeel is de rijke samenstelling, waardoor het preparaat een sterke, doeltreffende en veelzijdige werking heeft. Het ondersteunt niet alleen het auditieve systeem, maar ook het zenuwstelsel en de bloedsomloop, die vaak door tinnitus worden aangetast.

Symptomen en oorzaken van tinnitus

Depositphotos 239965346 S

Tinnitus kan om verschillende redenen optreden. Wat ze gemeen hebben is dat ze zeer hinderlijk zijn en het normale, dagelijkse functioneren belemmeren. Vaak dragen ze ook bij aan slaapproblemen.

Tinnitus kan onder bepaalde omstandigheden optreden of ons altijd of bijna altijd vergezellen. Ze zorgen ervoor dat we ons onwillekeurig op hen richten. Vaak geluiden horen die we eigenlijk niet willen horen is niet prettig. In feite kan het uiterst hinderlijk en afleidend zijn, dagelijkse taken verstoren, de ontvangst van omgevingsgeluiden verstoren en de kwaliteit van de dag- en nachtrust aantasten.

Het belangrijkste symptoom van tinnitus is het horen van geluid zonder externe akoestische stimulans. Dit geluid wordt op verschillende manieren beschreven, meestal als: rinkelen, krijsen, zoemen, brommen, fluiten, rommelen, zwiepen. Het symptoom bij tinnitus is vaak een gevoel van een verstopt oor. Soms is de tinnitus pulserend (de patiënt heeft een tikkend, kloppend gevoel in het oor).

Bij sommige mensen is de tinnitus bijna altijd even sterk aanwezig, terwijl het bij anderen in bepaalde situaties toeneemt, bv. als de omgeving stil is, als ze nerveus of gestrest zijn, of vlak voor het inslapen.

De meest voorkomende oorzaken van tinnitus zijn:

 • tekorten aan bepaalde voedingsstoffen (bv. zink, B-vitaminen),
 • blootstelling aan hard geluid,
 • infecties van de bovenste luchtwegen (sinusitis, rhinitis),
 • otitis media,
 • overtollig oorsmeer,
 • abnormaal evenwicht in het middenoor,
 • hoge bloeddruk,
 • verwondingen aan de schedel, hoofd, nekwervels,
 • verouderingsprocessen,
 • aandoeningen van het zenuwstelsel,
 • stress,
 • vasculaire aandoeningen,
 • alcoholmisbruik,
 • bepaalde ziekten.

Wat kunt u doen als u last heeft van tinnitus? Als een ziektefactor of letsel verantwoordelijk is, is het de moeite waard een arts te raadplegen. Als echter uw levensstijl, kleine gezondheidsproblemen of een slechte zenuwconditie de belangrijkste oorzaken zijn van hinderlijke tinnitus, is het de moeite waard een geschikt voedingssupplement te nemen.

Een preparaat dat de gevoelige systemen en organen ondersteunt die betrokken kunnen zijn bij het ontstaan van tinnitus, en ons tegelijkertijd voorziet van vitaminen, mineralen en flavonoïden die belangrijk zijn voor het gehoor, zal goed werken. Zo’n compleet tinnituspreparaat is Atinnuris.

 Atinnuris tinnitus tabletten

KOOP ATINNURIS NU!

Atinnuris – het juiste antwoord op tinnitus

Atinnuris elimineert voedingstekorten die van invloed kunnen zijn op de ontwikkeling van tinnitus en voorziet het lichaam van een complex van stoffen die een gunstig effect hebben op het gehoor. Tegelijkertijd helpt het de problemen te bestrijden die tinnitus veroorzaakt, zoals niet snel in slaap kunnen vallen, verhoogde nerveuze spanning, gevoelens van ongemak, malaise en vermoeidheid.

Atinnuris treft veel van de oorzaken van tinnitus, en daarom levert behandeling ermee meestal zeer goede resultaten op. Ten eerste heeft het een normaliserend effect op de bloeddruk en, zoals we allemaal weten, is een te hoge bloeddruk een van de meest voorkomende oorzaken van rinkelende, rommelende, zoemende en soortgelijke geluiden in de oren. Het regelt ook de circulatie, verhoogt de zuurstoftoevoer naar de cellen en versterkt en versoepelt de bloedvaten die, wanneer ze zwak en doorlaatbaar zijn, kunnen bijdragen tot oorsuizen.

Dankzij de aanwezigheid van talrijke antioxidanten vertraagt Atinnuris het verouderingsproces, en hoe jonger en vitaler het lichaam, hoe minder aandoeningen van het zenuwstelsel en daarmee samenhangende kwalen zoals tinnitus. Het is ook belangrijk dat Atinnuris ons voorziet van ingrediënten die ontspannen, spanning en stress verlichten en de kwaliteit vanslaap, wat niet alleen bijdraagt tot de vermindering van geruis, gerinkel en gepiep in de oren, maar ook tot een algemene verbetering van de conditie van het lichaam.

Antinnuris samenstelling

 Atinnuris tinnitus voorbereiding

Zoals we op de productpagina lezen, is Atinnuris de manier om eindelijk stilte te horen. De volgende actieve ingrediënten zijn verantwoordelijk voor het verminderen van tinnitus:

 • Ginkgo biloba (Ginkgo biloba) – een geneeskrachtige plant die al eeuwenlang wordt gebruikt en een onschatbare invloed heeft op de bloedsomloop, met name de cerebrale circulatie. Stimuleert de bloedstroom, draagt bij tot een betere zuurstofvoorziening van cellen en weefsels, verwijdt de bloedvaten en verbetert hun capaciteit. Het vermindert oorsuizen, maar is ook zeer gunstig voor mentale prestaties.
 • Vitamine C – is een krachtige antioxidant die de cellen beschermt tegen schadelijke vrije radicalen en het verouderingsproces tegengaat. Het heeft ook een positief effect op de conditie van de bloedvaten en kan daarom vasculaire tinnitus verminderen.
 • Knoflook – een van de beste natuurlijke antihypertensiva. Het heeft ook uitstekende ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Door de bloeddruk te verlagen, leidt het tot een aanzienlijke vermindering van tinnitus. Een te hoge bloeddruk is niet de enige oorzaak van tinnitus die knoflook bestrijdt. Het is ook een effectief middel tegen deze kwaal als deze wordt veroorzaakt door sinusproblemen en infecties in de bovenste luchtwegen en het oor.
 • Bittere sinaasappel – vermindert stress, een van de meest voorkomende oorzaken van oorsuizen, piepen en suizen in de oren. Het verlicht spanning en stabiliseert de stemming. Het heeft een ontspannend en kalmerend effect en ondersteunt tegelijkertijd het cardiovasculaire systeem. Dankzij de flavonoïden, voornamelijk hesperidine, helpt het de bloeddruk te stabiliseren, versterkt en verzegelt het de bloedvaten en verbetert het de vasculaire doorbloeding, wat resulteert in minder tinnitus.
 • Zink – een grote dosis van een van de belangrijkste bio-elementen voor onze gezondheid. Een tekort ervan in het lichaam is een van de veel voorkomende oorzaken van tinnitus. Atinnuris is een uitstekende manier om het snel aan te vullen.
 • Riboflavine, vitamine B12, vitamine B6 – belangrijke B-vitaminen voor de normale werking van het zenuwstelsel in hoge doses. Een tekort aan deze vitamines kan het optreden van tinnitus beïnvloeden, evenals een aantal andere symptomen zoals: gezichtsstoornissen, fotofobie, nervositeit, slaapstoornissen, gevoelloosheid in de ledematen, slechtere geestelijke conditie, gevoelens van geestelijke uitputting, concentratieproblemen, huidproblemen.
 • Melatonine – verhelpt een van de veel voorkomende symptomen bij tinnitus, namelijk slaapproblemen. Melatonine maakt het gemakkelijker en sneller om in slaap te vallen en zorgt ervoor dat onze slaap voldoende lang en productief is en dat we hersteld en vol vitaliteit wakker worden.
 • Nardus – maakt de bloedvaten soepeler en sluit ze af en verbetert de bloedcirculatie, wat zich vertaalt in een vermindering van oorsuizen. Het werkt ook ontstekingsremmend en tegen oedeem.

Atinnuris – effecten. Tinnitus vermindering en meer!

 Atinnuris tinnitus tabletten

Tinnitus kan heel vervelend zijn. Om tinnitus te bestrijden, moeten eerst de oorzaken ervan worden bestreden. Dit is waar Atinnuris kan helpen. Het behandelt hoge bloeddruk, aandoeningen van de bloedsomloop en infecties van de luchtwegen. Dankzij de antibiotische en ontstekingsremmende eigenschappen van knoflook helpt het bij otitis media, dat ook vaak de directe oorzaak is van oorsuizen, piepen en suizen in de oren. Trouwens, Atinnuris zal ons een verbetering van ons humeur brengen.

Atinnuris moet eenmaal per dag worden ingenomen, bij voorkeur na de maaltijd, waarbij de capsule royaal met water wordt opgedronken.

De effecten van regelmatige inname zijn voornamelijk:

 • vermindering van geluiden en andere geluiden in de oren,
 • vermindering van het gevoel van verstopte oren en slechter horen van externe geluiden,
 • aanvulling van belangrijke vitaminen en mineralen voor het gehoor, het zenuwstelsel en de bloedsomloop,
 • bescherming van het gehoor door het verouderingsproces te vertragen,
 • snellere uitdoving van infecties van de bovenste luchtwegen en het oor,
 • verbeterde immuniteit
 • normalisatie van de bloeddruk,
 • afsluiting, waardoor de bloedvaten flexibeler en doorlaatbaarder worden,
 • betere bloedcirculatie, betere zuurstofvoorziening van weefsels en organen,
 • verbeterde hersenfunctie,
 • verminderde stress, kalmeerde zenuwen, verbeterde welzijn,
 • gemakkelijker inslapen en een betere kwaliteit van de slaap (en dus een beter herstel).

Atinnuris – meningen

 Atinnuris tinnitus reductie tabletten

Aanhoudend lawaai in de oren in de vorm van brommen, piepen, rinkelen of andere geluiden is een relatief veel voorkomende klacht. Het komt meestal voor als gevolg van een ongezonde levensstijl, hoge bloeddruk, stress, slechte zenuwen en problemen met de bloedsomloop. Wat de oorzaak ook is, het kan het leven erg moeilijk maken. Daarom zijn capsules en tabletten tegen deze kwaal een steeds meer gevraagde categorie voedingssupplementen. Er zijn er verschillende op de markt, maar de Atinnuris wint absoluut van de concurrentie. De goede kwaliteit en doeltreffende werking blijkt niet alleen uit de rijke samenstelling, maar ook uit de beoordelingen van klanten.

Atinnuris is volgens internetgebruikers zeer goed tegen tinnitus, vooral bij regelmatig gebruik gedurende enkele weken. Het vermindert zichtbaar ongewenste geluiden in de oren en brengt echte verlichting van deze zeer vervelende kwaal en heeft bovendien een positief effect op het humeur, de immuniteit en de slaapkwaliteit. Volgens klantenbeoordelingen is Atinnuris het beste tinnitusproduct op de markt.

 Atinnuris

KOOP ATINNURIS NU!

Category: gezondheid

Article by: admin