nettle 2564588 1280

Brandnetel in tabletten – 5 voedingssupplementen voor sterk en gezond haar.

Het komt voor in tal van cosmetica en voedingssupplementen voor het haar, het is een echt gezondheidselixer voor hen, ondersteunt hun reconstructie en geeft hen kracht. Dit is een brandnetel die iedereen met vallend, broos, zwak of langzaam groeiend haar zeker moet uitproberen. Hier is een kort overzicht van voedingssupplementen met brandnetel op het haar.

Verbazingwekkende brandnetel – pillen, maskers, spoelgel, …

Het gunstige effect van brandnetel op ons lichaam is zo veelzijdig dat het onmogelijk is om alle kwalen op te sommen waarin het kan helpen. Het voorkomt bloedarmoede, reinigt het lichaam, verbetert de werking van het spijsverteringsstelsel, heeft een gunstig effect op de lever – naast deze waardevolle eigenschappen van brandnetel, is een van de belangrijkste eigenschappen ook het verbeteren van de conditie van het haar.

BrandnetelHet voedt de bollen, geeft het haar kracht, beschermt het en remt haaruitval. Regelmatig gebruik van brandnetels op het haar zal het haar ook volledig revitaliseren, verdikken, minder vatbaar voor beschadiging, glans, er beter uitzien en er gezonder uitzien.

Brandnetel is ook een gouden recept voor haargroei, dus het is de moeite waard om het te gebruiken voor dun en dun haar. Het zal ook mensen helpen die het moeilijk vinden om elke centimeter haar te “groeien”.

Er zijn veel manieren om deze plant te gebruiken om je haar te regenereren, en de meest populaire zijn de capsules en tabletten met brandnetel. Ze zijn comfortabel in gebruik en effectief, en vaak verrijkt met andere ingrediënten die een gunstig effect hebben op het haar. Ook cosmetica voor thuis met brandnetel – spoelen, maskers, afval, dat wordt bereid na de droogte met brandnetel – zijn het proberen waard.

Brandnetel in tabletten – populaire preparaten voor verzwakt haar:

1. kruiden in tabletten Brandnetel

Brandnetel in tablettenBrandnetel uit de Kruidenlijn in Colfarm Tablets is een van de goedkoopste formuleringen met brandnetelextract. Wij betalen ongeveer 4 € voor de verpakking van 30 stuks. Dit is heel weinig, maar we moeten wel rekening houden met het feit dat de aanbevolen dagelijkse dosis 3 tabletten is. Brandnetel Tablet Herbal Curve is een preparaat dat bevorderlijk is voor voeding, versterking en snellere haargroei. Dit is een ééncomponentig supplement, waarin behalve brandnetelextract geen vitaminen of andere stoffen aanwezig zijn die de conditie van het haar verbeteren. Dit is echter een opmerkelijke maatregel, vooral in het geval van kleine haarproblemen, zoals seizoensgebonden haarzwakte.

2. gist met brandnetel Herbapol

brandnetelgistGist met brandnetel van Herbapol verleidt met een gunstige verhouding tussen het aantal capsules en de prijs van het product. Een pakket van 120 stuks is beschikbaar voor ongeveer 7 €. Elke dag nemen we een paar capsules, verdeeld over 3 doses. Zowel gist als brandnetel hebben een zeer positief effect op het haar, versterken het en stimuleren de groei ervan. Het preparaat heeft echter ook verschillende andere toepassingen, onder andere, het wordt aanbevolen in staten van zwakte, gewrichts-, spier- en botaandoeningen, bloedarmoede, slechte immuniteit, verminderde nagel en huidaandoeningen.

Veldpaardenstaart + Forte BigGarden netel + Forte BigGarden netel

paardenstaart en brandnetelField Horsetail + Brandnetel Forte BigGarden is een andere opmerkelijke regenererende, versterkende en versnellende haargroei tegen een zeer betaalbare prijs. We besteden ongeveer € 8,- aan een verpakking met 100 tabletten. Het supplement is gebaseerd op twee plantenextracten – paardenstaart en brandnetel. Vezel en een aantal waardevolle vitaminen werden aan de samenstelling toegevoegd.

4. Solgar brandnetel

500x500pokrzywa Solgar 300x300 1Solgar brandnetel is een sterk geconcentreerd extract van brandnetelbladeren. Het preparaat is geschikt voor mensen met verzwakt, gevoelig voor uitval, beschadigd, dun, langzaam groeiend en futloos haar. Dit is een ééncomponentstoeslag, waarvoor we ongeveer 25 € zullen betalen. In één verpakking vindt u 60 capsules, maar het is genoeg voor een maand behandeling.

5. Profolan

profolanProfolan is een typische voorbereiding op speciale taken. Het werkt veel harder dan de meeste haarsupplementen. Het bevat brandnetelextract, maar het is vermeldenswaard dat in dit geval de werking van deze plant wordt vermenigvuldigd, omdat het gebeurt in samenwerking met de veldpaardenstaart en L-cysteïne, waardoor een unieke en effectieve formule Grow3 ontstaat.

In Profolana vindt u ook: taurine, biotine, koper, zink, vitamine A, vitamine B6, thiamine, vitamine E – alle ingrediënten die nodig zijn om het haar in de juiste grote doses weer op te bouwen. Profolan kost 49 € maar is zijn prijs waard omdat het een zeer intensief effect heeft op haaruitval en haargroei. Dit is een van de weinige supplementen die het kaalheidsproces kan stoppen of zelfs gedeeltelijk omkeren.

Zie ook: Rangschikking van de preparaten tegen kaalheid

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin